Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τρί 19 Μαρ 2019, 18:04

Εμάς τι μας νοιάζει, αναρωτιέμαι
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15315
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό eorptol1 » Τρί 19 Μαρ 2019, 18:48

Rorschach έγραψε:Ξανά θλάση ο Πρίγιοβιτς. Επίσης ξέχασα να γράψω πως στο τελευταίο ματς έχασε πέναλτι, αθλια εκτελεσμενο ως συνηθως.
Ότι ναναι εσύ τι χαιρεσε ας πάει καλά το παιδί έχει μερίδιο στον φετινό τίτλο

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1
 
Δημοσιεύσεις: 9772
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τρί 19 Μαρ 2019, 20:11

Real Betis - Barcelona 1-4

Πανέμορφα γκολ...

Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 22 Μαρ 2019, 09:18

To goal που δέχεται ο Courtois στον αγώνα Βέλγιο - Ρωσία 3-1 και οι αντιδράσεις του κόσμου στα media.
(εκείνη τη στιγμή οι Ρώσοι ισοφάρισαν σε 1-1)

Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό sn0ufel4 » Τετ 27 Μαρ 2019, 11:23

Oι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να επιβάλουν το δικό τους... νόμο στην UEFA - «Τελειώνουν» το Τσάμπιονς Λιγκ, φτιάχνουν το Σούπερ Τσάμπιονς και οι πλούσιοι θα γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι...


Είναι τα σχέδια που αποκάλυψαν τον περασμένο Νοέμβριο τα Football Leaks. Οι μεγάλοι σύλλογοι της «Γηραιάς Ηπείρου» αρχικά τα αρνήθηκαν. Μόλις μερικούς μήνες μετά η ECA (Ένωση Συλλόγων Ευρώπης) κάνει επίσημες ανακοινώσεις και επιβεβαιώνει τα σχέδια για αλλαγή του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή τη φορά βέβαια σε συνεργασία με την UEFA και όχι πίσω από την πλάτη των αξιωματούχων της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Μπάγερν, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται να χρησιμοποίησαν εκβιαστικά τα σχέδιά τους για να πιέσουν την UEFA να αλλάξει το σύστημα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αυξάνοντας τις σίγουρες θέσεις στους ομίλους για τις ομάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα και αφήνοντας τους μικρούς να μονομαχούν για ελάχιστες θέσεις.

Το σχέδιο των μεγάλων «έπεσε» στο τραπέζι το 2015. Λίγους μήνες αργότερα, εκμεταλλευόμενοι και τα μπλεξίματα του τότε προέδρου, Μισέλ Πλατινί, οι ισχυροί ευρωπαϊκοί σύλλογοι πήγαν στην UEFA και ζήτησαν να επιβάλουν τους όρους τους.

Μυστικές συναντήσεις, εμπιστευτικά mail και... πανστρατιά των μεγάλων
Σημαντικό ρόλο έχει παίξει ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος λίγες ώρες μετά την διαρροή των σχετικών εγγράφων από τα Foootball Leaks είχε αρνηθεί το σχέδιο. Στην πραγματικότητα φαίνεται πως ο εκτελεστικός διευθυντής των Βαυαρών (και πρώην πρόεδρος της ECA, της Ένωσης των Ευρωπαϊκών Συλλόγων) είναι αυτός που κινεί τα νήματα, κανονίζει τις συναντήσεις και ελέγχει όλα τα έγγραφα που ανταλλάσσουν οι μεγάλοι.

Υπάρχει ένας άνθρωπος, μάλιστα, ο οποίος ήθελε να επενδύσει στο νέο Τσάμπιονς Λιγκ (το οποίο θα μετονομαστεί σε Σούπερ Τσάμπιονς). Είναι ο Τσάρλι Στιλίτανο, ιδιοκτήτης της εταιρείας Relevant Sport, που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι το Ιnternational Champions Cup στις ΗΠΑ με την παρουσία μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Τον Δεκέμβριο του 2015 ο Στιλίτανο έστειλε εμπιστευτικό mail στον Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ, γενικό διευθυντή της Ρεάλ, παρουσιάζοντάς του το πλάνο για πρωτάθλημα 17 ομάδων από την Ισπανία, την Γερμανία, την Αγγλία, την Ιταλία και τη Γαλλία συν άλλη μια ομάδα, που θα προέρχεται από την Ολλανδία, τη Ρωσία, την Πορτογαλία ή την Τουρκία και θα συμμετέχει ως προσκεκλημένη. Ο νικητής αυτής της διοργάνωσης θα μπορεί να εισπράξει μέχρι 500 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, δηλαδή ποσό έξι φορές μεγαλύτερο από αυτό που παίρνει ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον Ιανουάριο του 2016 ο Στιλίτανο παρουσίασε το σχέδιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Άρσεναλ, στην Τσέλσι και στη Λίβερπουλ. Τον ίδιο μήνα οι τέσσερις μεγάλοι μιλούσαν με την UEFA πιέζοντας για την αλλαγή του συστήματος και την (υπέρ τους) αναδιανομή των πριμ.

Καθώς η συνάντηση του Αμερικανού επιχειρηματία με τους εκπροσώπους των αγγλικών συλλόγων έγινε γνωστή από την εφημερίδα «SUN», ο Ρουμενίγκε έσπευσε τότε να καθησυχάσει τα 150 μέλη της ECA, σε συνεδρίαση στο Παρίσι, ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια ώρα, βέβαια, οι τέσσερις μεγάλοι είχαν ήδη προσεγγίσει τη Μίλαν, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ και έτσι οι τέσσερις είχαν γίνει πια επτά. Τον Μάρτιο του 2016 έγινε μυστική συνάντηση των «Big Seven» σε ξενοδοχείο στη Ζυρίχη. Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι ήταν τότε εκτός πλάνου.

Καθώς προχωρούσαν οι συζητήσεις, το σχέδιο αφορούσε πια πρωτάθλημα 24 ομάδων με τα παιχνίδια να διεξάγονται Σάββατο, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση στα γήπεδα, αλλά και μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Η UEFA εξακολουθούσε να... αντιστέκεται στις πιέσεις των μεγάλων και ζητά να μάθει πόσοι είναι πια οι σύλλογοι που έχουν αποφασίσει να κάνουν... αντάρτικο. Ο Ρουμενίγκε, μαζί με τον Αντρέα Ανιέλι, απαντούν ότι το πλάνο που επεξεργάζονται δεν λειτουργεί υπό την σκέπη της ECA και τονίζουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν περισσότερο την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για να κάνει τις αλλαγές που ζητούν. Αυτά συνέβησαν τον Μάιο του 2016.

Toν Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, οι επτά μεγάλοι συναντήθηκαν στο «Καμπ Νου» και διαμόρφωσαν την τελική μορφή της ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας: 16 ομάδες, μεταξύ των οποίων μόνο μία γαλλική, η Παρί Σεν Ζερμέν, και οκτώ που θα λαμβάνουν πρόσκληση.

Και τότε η UEFA αποφάσισε να κάνει τις αλλαγές και να δημιουργήσει ένα πιο «κλειστό» Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ήθελαν οι ισχυροί. Αρχές Αυγούστου του 2016, στο αεροδρόμιο της Γενέυης ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ως γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μαζί με τον γραμματέα της ECA και τους εκπροσώπους της Μπάγερν, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα καταλήγουν σε συμφωνία.

Τελικά η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δείχνει να κάνει πίσω, να δέχεται τις αλλαγές που εισηγείται η ECA κι έτσι ο Στιλίτανο θα πρέπει να βρει κάτι άλλο για να επενδύσει τα χρήματά του.

To... πριβέ Σούπερ Τσάμπιονς και τα παιχνίδια τα Σαββατοκύριακα
Ερχόμαστε στο σήμερα. Στο χθες για την ακρίβεια. Η ECA είχε το συνέδριό της στο Άμστερνταμ και μετά το πέρας αυτού ο Αντρέα Ανιέλι μίλησε στους δημοσιογράφους κα ουσιαστικά επιβεβαίωσε όλα αυτά που διαψεύδονταν συλλήβδην όλο το προηγούμενο διάστημα. Τέλος το Τσάμπιονς Λιγκ, δημιουργία του Σούπερ Τσάμπιονς από το 2024.

«Αποφασίσαμε να αρχίσουμε τις σχετικές συζητήσεις, αλλά ακόμα δεν μπορούμε να δώσουμε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες διότι ακόμα πρόκειται για ένα σχέδιο υπό επεξεργασία.

Μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα υπάρξει αλλαγή της μορφής όπως την ξέρουμε σήμερα. Δική μας επιθυμία είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια να γίνονται τα Σαββατοκύριακα και οι αγώνες πρωταθλήματος εντός της εβδομάδας. Σε πρώτη φάση θα προγραμματιστούν παιχνίδια μόνο στις φάσεις των νοκ άουτ και όχι των ομίλων. Σιγά σιγά θα εφαρμοσθεί πλήρως η νέα διοργάνωση» είπε ο διοικητικός ηγέτης της Γιουβέντους.

Υπήρξαν, ωστόσο, εκπρόσωποι συλλόγων, οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο διεξαγωγής ευρωπαϊκών αναμετρήσεων το Σάββατο και την Κυριακή.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η ECA επιθυμεί στο Σούπερ Τσάμπιονς, που θα αντικαταστήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, να υπάρχουν δύο κατηγορίες με 16 ομάδες έκαστη. Θα είναι χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους ων οκτώ.

Η UEFA στηρίζει το σχέδιο της ECA, ωστόσο, γνωρίζει πως θα υπάρξουν αντιδράσεις από πολλούς συλλόγους, αυτούς που προέρχονται βασικά από μικρότερα πρωταθλήματα της «Γηραιάς Ηπείρου». Αυτός είναι και ο λόγος που η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχεδιάζει αλλαγές και στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και την εκ νέου δημιουργία μιας τρίτης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μια τρίτη διοργάνωση παρηγοριά για τους... φτωχούς
Λίγες ημέρες μετά την διαρροή των εγγράφων που αποκάλυπταν τα σχέδια των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, η UEFA επιβεβαίωσε τη δημιουργία νέας διασυλλογικής διοργάνωσης υπό τη σκέπη της. Θα ονομάζεται Γιουρόπα Λιγκ 2 και θα αρχίσει από το 2021.

Τι θα ισχύει στο Γιουρόπα Λιγκ 2;

- Θα έχει 32 ομάδες στην φάση των ομίλων της.

- Το φορμάτ θα έχει 8 ομίλους των τεσσάρων ομάδων και εν συνεχεία νοκ-άουτ αναμετρήσεις για τους «16», «8» και ούτω καθεξής μέχρι τον μονό τελικό.

- Ένας επιπλέον νοκ-άουτ γύρος θα παίζεται πριν από την φάση των «16» ανάμεσα στις ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στους ομίλους τους και σε αυτές που τερμάτισαν τρίτες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

- Η νέα διοργάνωση θα έχει 141 παιχνίδια που θα διεξαχθούν μέσα σε 15 εβδομάδες, ακριβώς όπως γίνεται και με το Γιουρόπα Λιγκ.

- Ο νικητής της διοργάνωσης θα συμμετέχει άμεσα στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

- Οι αναμετρήσεις της νέας διοργάνωσης θα διεξάγονται τις Πέμπτες, ωστόσο θα προστεθεί μία τρίτη ώρα έναρξης (17:30) για ορισμένα παιχνίδια.

- Η τρίτη διοργάνωση θα εγγυάται πως ομάδες από τουλάχιστον 34 χώρες θα εκπροσωπούνται στους ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης (σήμερα το εγγυημένο νούμερο χωρών είναι 26).

«Μία νέα διοργάνωση δημιουργεί περισσότερα παιχνίδια για όλους, ως εκ τούτου περισσότερες ευκαιρίες για ομάδες από περισσότερες χώρες για να βρεθούν σε ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης» σχολίασε τότε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, βέβαια, είπε τη μισή... αλήθεια. Και οι ανακοινώσεις για αυτή την τρίτη διοργάνωση απέδειξε πως όλες οι αλλαγές στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις είναι απόλυτα αλληλένδετες. Οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ γίνονται ένα ακόμα πιο κλειστό κλαμπ για την ελίτ, το Γιουρόπα Λιγκ αναβαθμίζεται και οι... φτωχοί (μεταξύ των οποίων φυσικά και η Ελλάδα) θα βολευτούν με τη νέα διοργάνωση για να έχουν για παρηγοριά ότι συμμετέχουν κι αυτοί κάπου.

Η Ελλαδίτσα στους... φτωχούς συγγενείς
Η παρουσία ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται έτσι κι αλλιώς όλο και πιο δύσκολη. Στο Σούπερ Τσάμπιονς λογικά θα είναι σχεδόν απίθανη, αν και μένει ακόμα πολύς καιρός για να σχηματιστεί το φορμάτ της διοργάνωσης. Όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι ίσως πάμε σε ένα σύστημα α λα... Ευρωλίγκα με όλες τις θέσεις «κλεισμένες» από τους πανίσχυρους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η αναβάθμιση του Γιουρόπα Λιγκ, με τη μείωση των ομίλων σε οκτώ αντί για δώδεκα, σημαίνει πως μειώνονται οι θέσεις και για αυτή τη διοργάνωση, που γίνεται επίσης... πριβέ. Σχεόν ρεζερβέ θα είναι τα εισιτήρια και εδώ: τα 22 από 32 θα αφορούν τις δέκα ομάδες που θα αποκλείονται από τα πλέι οφ ή τον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, άλλες θέσεις θα είναι καπαρωμένες από τις έξι πρώτες χώρες στη βαθμολογία της UEFA συν τον νικητή του Γιουρόπα Λιγκ 2. Τι μένει;

Για την Ελλάδα και άλλες χώρες που βρίσκονται πιο χαμηλά στην ειδική βαθμολογία η παρηγοριά θα είναι το Γιουρόπα Λιγκ 2. Τα υπόλοιπα θα τα βλέπουμε από την τηλεόραση. Για όλα αυτά που θα γίνουν για εμάς, χωρίς εμάς...


Να ζήσουμε να το θυμόμαστε το ποδόσφαιρο
Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα!
«Ασκητική»
Some folk we never forget... some kind we never forgive...havent seen the back of us yet...we will fight as long as we live
Many places i have been....many sorrows i have seen...
îdô Nidir nênâkham Bârî'n Katharâd
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 10120
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 16:19

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό giapas » Τετ 27 Μαρ 2019, 12:15

Τραγικός σχεδιασμός με μόνο γνώμονα τη τσέπη.
Ουσιαστικά αφαιρεί κάθε ενδιαφέρον για τις ευρωπαικές διοργανώσεις ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο.
Το να δεις ένα ντέρμπυ ρεαλ μπαγερν πρέπει να είναι η "στατιστική" κατάληξη μιας χρονιάς που όλοι παίζουν με όλους. Δε μπορεί να είναι ο κανόνας και να βλέπεις 20 τέτοια ματς μέσα στη χρονιά. Χάνεται το ενδιαφέρον και το νόημα.

Όπως έχει χαθεί και στο μπασκετ , για αυτό έχει σβήσει ως άθλημα.
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9372
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τετ 27 Μαρ 2019, 12:31

Αν δεν διαμαρτυρηθούν συλλογικά οι μικρότεροι, πολυπλυθεστεροι, σύλλογοι και οι οπαδοί πανευρωπαϊκως, πάει το ποδόσφαιρο.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15315
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό john4serres » Τετ 27 Μαρ 2019, 14:46

Καταστροφή του ποδοσφαίρου.
Με εξαίρεση την δημιουργία μιας 3ης ευρωπαικής διοργάνωσης, το μόνο που συμφωνώ.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29795
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό GEOL » Τετ 27 Μαρ 2019, 17:38

Πολύ πιο παλιά υπήρχαν το Κύπελλο Πρωταθλητριών, το Κύπελλο Κυπελλούχων και το λεγόμενο τότε Κύπελλο Διεθνών Εκθέσεων, αργότερα Κύπελλο Εκθέσεων σκέτο, και σήμερα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
GEOL
 
Δημοσιεύσεις: 2257
Εγγραφή: Σάβ 08 Μάιος 2010, 14:11

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 27 Μαρ 2019, 18:37

Κύπελλο UEFA το λέγαμε επί των ημερών μου. :mrgreen:
Παλαιότερα ήταν όλα κύπελλα: Κύπελλο πρωταθλητριών, κύπελλο κυπελλούχων και κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Τώρα είναι πρωταθλήματα: Champions League και Europa League.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό GEOL » Τετ 27 Μαρ 2019, 18:58

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κύπελλο UEFA το λέγαμε επί των ημερών μου. :mrgreen:
Παλαιότερα ήταν όλα κύπελλα: Κύπελλο πρωταθλητριών, κύπελλο κυπελλούχων και κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Τώρα είναι πρωταθλήματα: Champions League και Europa League.

Όπως κατάλαβες είμαι μεγαλύτερος από σένα :)
GEOL
 
Δημοσιεύσεις: 2257
Εγγραφή: Σάβ 08 Μάιος 2010, 14:11

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 27 Μαρ 2019, 19:28

Αποκλείεται. Ήμουν ήδη 6 μηνών όταν οι Beatles κυκλοφόρησαν το Love me do.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό Kourdos » Τετ 27 Μαρ 2019, 21:36

Δεν υπάρχει ένας χριστιανός να ξεκινήσει ένα petition σχετικά;
Hai Răzvan!_____ Πринц Ivic_____Εν Tudor νίκα!_____Άγγελος εξάγγελος_____In Huub we trust_____FC Bölöni
Άβαταρ μέλους
Kourdos
 
Δημοσιεύσεις: 2957
Εγγραφή: Πέμ 23 Σεπ 2010, 08:25
Τοποθεσία: Αιγιαλούσα, Νομός Αμμοχώστου

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 28 Μαρ 2019, 08:57

Χαμός λόγω… φανέλας στη Γιουβέντους

inpaok - 27. Μαρτίου 2019 23:25 Γιάννης Μάλαμας

Εικόναwww forensic anthropology com

Η Γιουβέντους εμφανίζεται έτοιμη για εντυπωσιακή αλλαγή στη φανέλα της για τη νέα σεζόν αφαιρώντας τις κλασικές ρίγες και το γεγονός αυτό προκαλεί έντονες αντιδράσεις

Μπορείτε να φανταστείτε την Γιουβέντους με ασπρόμαυρα αλλά χωρίς τις παραδοσιακές ρίγες στις εμφανίσεις της με τις οποίες την έχουμε ταυτίσει για πάνω από έναν αιώνα;

Καλό θα είναι να αρχίσετε να μπαίνετε σε αυτή τη διαδικασία αποδοχής καθώς η νέα εμφάνιση της «βέκια σινιόρα», όπως έχει διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα, θα είναι «απαλλαγμένη» από τις κάθετες ρίγες.

Αντίθετα θα είναι μία εμφάνιση 50-50, με τη μισή να είναι άσπρη και την άλλη μισή μαύρη, ενώ στη μέση θα υπάρχει και μία λεπτή ροζ κάθετη ρίγα, ως φόρο τιμής στα χρώματα της ομάδας πριν το 1903 που εμπνεύστηκε από την την εμφάνιση της Νοτς Κάουντι.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II

Δημοσίευσηαπό GEOL » Πέμ 28 Μαρ 2019, 19:24

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αποκλείεται. Ήμουν ήδη 6 μηνών όταν οι Beatles κυκλοφόρησαν το Love me do.

Εγώ το άκουγα στο τρανζίστορ της μάνας μου :)
GEOL
 
Δημοσιεύσεις: 2257
Εγγραφή: Σάβ 08 Μάιος 2010, 14:11

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες