Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
ετσι ειναι, με την διαφορα οτι η μπουζου δυστυχως παραμενει μακρια για ολους τους.
Και βέβαια όλα , μα όλα, ΜΑ ΟΛΑ αυτά τα "άρθρα" των υποτιθέμενων "δημοσιογράφων" έχει αποδειχθεί χρόνια τώρα ότι είναι απλή εκτέλεση οδηγιών και γραμμών που δίνονται.
Εδω φτάσανε σε σημείο να δημοσιεύουν ολόκληρα μηνύματα που περνάνε από την ΠΑΕ τους, χωρίς να βγάζουν ούτε την εισαγωγή. Του στυλ "σήμερα γράφουμε ότι παίξαμε Μπαλάρα".
Δεν είναι ούτε υποκειμενικές κρίσεις ούτε τυχαία ούτε απλά συμφωνούν στη μαλακια τους οι αρδ.
Εδω φτάσανε σε σημείο να δημοσιεύουν ολόκληρα μηνύματα που περνάνε από την ΠΑΕ τους, χωρίς να βγάζουν ούτε την εισαγωγή. Του στυλ "σήμερα γράφουμε ότι παίξαμε Μπαλάρα".
Δεν είναι ούτε υποκειμενικές κρίσεις ούτε τυχαία ούτε απλά συμφωνούν στη μαλακια τους οι αρδ.
Το επαναλαμβανω. Οσο περισσότερο πιστεύουν οτι εχουν ομαδαρα και παιζουν μπαλαρα τοσο καλυτερα για εμας για το μεταξι μας.
ανεβηκε και στο sdna παρομοιο αρθρο ενος τυχαρπαστου
- ΑποστόληςΑ

Στη Δυναμό Βουκουρεστίου ο μέγας φορ Σάκης Παπάζογλου.
Λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό επί τόσα χρόνια, που λίγοι έκαναν.
Αποστολη δικαιουσαι επίδομα απ το Σάκη να ξερεις
- ΑποστόληςΑ
Το πιο εμετικό δημοσίευμα σήμερα είναι του ερπετοπουλου.
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω έχει το τηλέφωνο του και τα λένε που και που με το Σάκη
Για ποδόσφαιρο , κηπουρική και τις τελευταίες εξελίξεις με όλες τις νέες κουπ.
Για ποδόσφαιρο , κηπουρική και τις τελευταίες εξελίξεις με όλες τις νέες κουπ.
Αλήθεια χαραμιζεις χρόνο από τη ζωή σου για να διαβάσεις αυτό το πουλημένο τομάρι;Dimpatra έγραψε:Το πιο εμετικό δημοσίευμα σήμερα είναι του ερπετοπουλου.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Για τον εμετικο καρπετοπουλο θα πουμε κατι? Αυτο που δεν καταλαβαινω ρε παιδια ειναι πως σε τετοια ηλικια ανεχεσαι να γινεσαι πιονι... τα ιδια ισχυον και για ολη την φουρνια της τοτε αντικειμενικης αθηναικης δημοσιογραφης του σπορ φμ που μεγαλωσε γενιες στην Αθηνα (Χελακης, Θαναηλακης, Χαραλαμποπουλος κτλ...)
Πιο πολυ ταχω με τον εαυτο μου που πριν 20 χρονια καθομουν και τον ακουγα
Μεγαλωμενος στην Αθηνα εχω κρυσταλλινη αποψη πως το επιπεδο προπαγανδας που πεφτει ειναι ασυγκρητο και με ντροπιαζει και ως Ελληνα. Περυσι σταματησα να ασχολουμε με αλλοθρησκους γιατι τοσο μυαλο εχουν να αντιληφθουν τον γκεμπελισμο. Αλλά μαγκες επουδενη να μην ακουσω εναν Παοκτση να λεει κατι και να του δημιουργει κανενας ενοχες.
Το περυσινο στησιμο θα γραφτει στην ιστορια και εμεις θα πρεπει να τους το κανουμε αντιληπτο πως ο ΠΑΟΚ ειναι πρωταθλητης και θα μεινει!
Χαιρετισματα απο Αμερικα... Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Πιο πολυ ταχω με τον εαυτο μου που πριν 20 χρονια καθομουν και τον ακουγα
Μεγαλωμενος στην Αθηνα εχω κρυσταλλινη αποψη πως το επιπεδο προπαγανδας που πεφτει ειναι ασυγκρητο και με ντροπιαζει και ως Ελληνα. Περυσι σταματησα να ασχολουμε με αλλοθρησκους γιατι τοσο μυαλο εχουν να αντιληφθουν τον γκεμπελισμο. Αλλά μαγκες επουδενη να μην ακουσω εναν Παοκτση να λεει κατι και να του δημιουργει κανενας ενοχες.
Το περυσινο στησιμο θα γραφτει στην ιστορια και εμεις θα πρεπει να τους το κανουμε αντιληπτο πως ο ΠΑΟΚ ειναι πρωταθλητης και θα μεινει!
Κάποτε , επί παντοκρατορίας γαύρου , τους άκουγα κι εγώ επειδή όντως είχαν έναν φαινομενικά πιο αντικειμενικό τρόπο γραφής. Δυστυχώς έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να καταλάβω τι πούστρες ήταν όλοι τους. Επί παράγκας το έπαιζαν μπαλαδόροι αντικειμενικοί και τάχα μου μιλάγανε μόνο για μπάλα. Κι όταν ανέβηκε ο ΠΑΟΚ γυρίσαμε το τροπάρι σε χολή , ρούβλια και εξυγίανση. Συνεχίζω να τους διαβάζω καθημερινά όλους γιατί πλέον έχω καταλάβει ότι όσο γράφουν τέτοια πράγματα , αργεί να βγει το παπάρι από το πάτο τους. Άρα είναι μια ένδειξη ότι όλα πάνε καλά , το οποίο προκύπτει κι από αλλου όμως καλά είναι να έχεις και το σιγουράκι. το γαυροσαιτ έχει τις πιο μεγάλες αλήθειες αν μπορείς να αποκρυπτογραφίσεις αυτά που λένεpetza8 έγραψε:Για τον εμετικο καρπετοπουλο θα πουμε κατι? Αυτο που δεν καταλαβαινω ρε παιδια ειναι πως σε τετοια ηλικια ανεχεσαι να γινεσαι πιονι... τα ιδια ισχυον και για ολη την φουρνια της τοτε αντικειμενικης αθηναικης δημοσιογραφης του σπορ φμ που μεγαλωσε γενιες στην Αθηνα (Χελακης, Θαναηλακης, Χαραλαμποπουλος κτλ...)
Πιο πολυ ταχω με τον εαυτο μου που πριν 20 χρονια καθομουν και τον ακουγα![]()
![]()
![]()
![]()
- Sick Bastard
Παιδιά.
Δεν ξέρω τι έγραψε, αλλά ότι και να έγραψε πρέπει να σας χαροποιεί κι όχι να σας εκνευρίζει.
Δεν ξέρω τι έγραψε, αλλά ότι και να έγραψε πρέπει να σας χαροποιεί κι όχι να σας εκνευρίζει.