Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
- teo4giannitsa
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018 II
Βρε ο αγώνας κοκ άουτ θα είναι και να δω πως θα γλυτώσει ο ΠΑΣ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οχι ρε Σούρμε στο ημίχρονο.... έχουμε και δουλείες λεμε. ...
σε μισή ώρα λέμε
αλλιώς ας γράψει: " μορ αφτερ δε φιρστ χαλφ οφ δε γκέιμ" ή " μορ αφτερ δε γκέιμ"
σε μισή ώρα λέμε
αλλιώς ας γράψει: " μορ αφτερ δε φιρστ χαλφ οφ δε γκέιμ" ή " μορ αφτερ δε γκέιμ"
Martin Braithwaite. Τώρα δικαιώνεται ο Πόρκαρος μετά από 2 χρόνια.seaman έγραψε:Επιβεβαιώνει ο Γιώργης ότι δεν είναι πρόκειται για Πασχαλάκη
savvidisteam
@paok__transfers about pasxa I told you 2 weeks ago)) it’s not about him) Vre wait a bit)
Ελπίζω όταν πουληθεί ο Kaddouri η ανακοίνωση να γίνει στο 60 αγώνα μας κι ας είναι και φιλικός για να φύγει η κακοδαιμονία. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τετ 30 Ιαν 2019, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πλάκα κάνω ρε μη μασάς TheCursed... Jo στα του Βαρέλα δεν τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στις 31... Δεν είναι αυτό λέω εγώ ο άσχετος...
- teo4giannitsa
Εγώ θα ήθελα να παίζει ο Καντουρι και εκεί γύρω στο 60 να έρθει ένα ελικόπτερο στο γήπεδο και να τον πάρει
δν μασαω δν μασαω χααχααχαχαχα θα φανει καποια στιγμη θα σκασειHOOL4IGAN έγραψε:Πλάκα κάνω ρε μη μασάς TheCursed... Jo στα του Βαρέλα δεν τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στις 31... Δεν είναι αυτό λέω εγώ ο άσχετος...
χαχα ρε τζος ρε τζος!
δε σου βγαινει με τιποτα το πιο θετικο σεναριο ε ?
ανθολογιο θα φτιαξω με τα τοστ σου!
μπορει να δικαιωθηκαμε και στο δευτερο βαθμο με λεβεκ!
δε σου βγαινει με τιποτα το πιο θετικο σεναριο ε ?
ανθολογιο θα φτιαξω με τα τοστ σου!
μπορει να δικαιωθηκαμε και στο δευτερο βαθμο με λεβεκ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 30 Ιαν 2019, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποσο τρολ θα ειναι ο μικρος αν ειναι αυτο....joshua έγραψε:Μπορεί να έσκασε πρόταση εκεί που δεν το περιμένεις για Χατσεριδη...
Που για μενα ειναι και το καλυτερο σεναριο.
Ίσως είχαμε παρατήσει την υπόθεση του χαφαρου και τώρα ήρθε γριλιζοντας το κουτάβι...
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ! ! !
ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ! ! !

Και για σπάσιμο θα πάρουμε 8-10ρι!!!
και πάρε κάτω τον Τζο και τον Dimg4!!!
Εσείς μ ήρθατε στο μυαλό... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Τετ 30 Ιαν 2019, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.