Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
prax
Δημοσιεύσεις: 1472
Εγγραφή: Κυρ 03 Σεπ 2017, 12:15

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από prax »

Εγώ πιστεύω απλά ότι άλλος ΠΑΟΚ θα είναι στην Τρίπολη..
Σιγά στο χωράφι μη βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά από τη στιγμή που έχουμε έναν τελικό την Κυριακή
Άβαταρ μέλους
dini26
Δημοσιεύσεις: 1273
Εγγραφή: Δευ 07 Μαρ 2011, 07:12
Τοποθεσία: ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΓΗ

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από dini26 »

δεν εχω κουραγιο για καμια κριτικη, ξεκαθαρα η ιστορια με τον Πριγιογκολ μας μπερδεψε ολους, ομαδα, λαο, ακομα και τον καιρο,
με ανησυχει οτι η γκελα ηρθε σε λαθος χρονο, μια ενδεχομενη γκελα κ στη τριπολη και θα εχουμε στανταρ αναγουλες,
ελπιζω να εχω λαθος, εδω φενεται ποσο πουστ!α ειναι οτι αλλαξε η αγωνιστικη, αλλο εντος με γιαννενα αλλο εκτος με τριπολη μετα τα σημερινα.

Υ.Γ
ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛ# ΤΟΝ ΣΠΙΚΕΡ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ??? ΟΛΗ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΝΑς ΕΜΕΤΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΑΛ Η Η ΜΠΑΓΕΡΝ,
ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝ# ΣΤΙΓΜΗ Η ΦΑΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 40΄ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΟΥΑΡΝΤΑ ΜΠΙΝe ΠΟΥΤΑΝ@ς ΓΙΕ
Κ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ..... ΟΤΙ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ, ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΗΡΑΞΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.
Άβαταρ μέλους
Kourdos
Δημοσιεύσεις: 3136
Εγγραφή: Πέμ 23 Σεπ 2010, 08:25
Τοποθεσία: Αιγιαλούσα, Νομός Αμμοχώστου

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Kourdos »

Ρε Κούρδοι κάντε και κάνα break, ούτε που ήξερα ότι παίζαμε σήμερα και τώρα ξύπνησα και μπήκα να διαβάσω τις Χίλιες και Μια Νύχτες και βλέπω την Καταστροφή της Χίου. Νόμισα από τα σχόλια ότι ήταν μονός αγώνας και απεκλείστημεν του θεσμού. Πάρτε το πιο ελαφρά, δεν χάσαμε και 5-3. Τρέχω να διαβάσω Πριγιοβιάδα, έχω 20 ωρών ποστς να καλύψω.
Άβαταρ μέλους
nouk_
Δημοσιεύσεις: 340
Εγγραφή: Πέμ 30 Αύγ 2018, 22:24

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nouk_ »

Παλαιολόγος έγραψε:τελικος με τριπολη και ευκαιρια οι παιχτες να αποδειξουν πως δεν τα χρωσταν ολα στον σερβο
+++++++ 1926 χ 4

μήπως όμως τσατίστηκαν όλοι οι παίκτες που ακούνε συνέχεια για τον #1 Πριγιο και σου λένε γράφτα ;
johnys999
Δημοσιεύσεις: 1024
Εγγραφή: Σάβ 30 Μάιος 2015, 21:39

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από johnys999 »

Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ τα τελευταία 42 από τα 48 μου χρόνια, αν και δεν κατάγομαι από τη Βόρεια Ελλάδα. Η ασπρόμαυρη στολή... Τα τελευταία 20 ζω και δουλεύω στην Πάτρα και για λόγους που δε χρειάζεται ν αναφέρω έχω να παρακολουθήσω λάιβ την ομάδα 2 περίπου χρόνια...Άλλο που ασχολούμαι όλη μέρα κι όσο μπορώ.
Μου λέει η οικογένεια αρχές Δεκέμβρη να ανέβουμε Θεσσαλονίκη για Χριστούγεννα. Τσεκάρω καλεντάρι, βλέπω ματς εντός με Γιάννενο, πάμε τους λέω, κι ας τον πιούμε οικονομικά...Κάγκελο όλοι γιατί ξέρουν ότι δεν κουνιέμαι εύκολα.
Ανεβαίνουμε, σκάει η φάση με το Τζήλο, το μόνο που καταφέρνω, να κόβω βόλτες νύχτα έξω από την κλειστή Τούμπα, έτσι, να μυρίσω ασπρόμαυρο αέρα. Γαμώ το σπίτι τους τα τραμπούκια.
Πανηγύρι μετά για την κλήρωση, άντε, θα δω την ομάδα επιτέλους.
Πάω δουλειά σήμερα, επικαλούμαι σοβαρούς λόγους απουσίας για το απόγευμα, στο κενό. Δε γίνεται μου λέει το αφεντικό, με τίποτα, έχει πέσει δουλειά. Τρώω δεύτερο πακέτο.
Βλέπω λίγο ματς κλεφτά στη δουλειά, και φτάνω στο σημείο να σκέφτομαι καλύτερα που δεν πήγα (!!!), ότι πίκρα θα τρωγα. Όχι από το σκορ, από την εμφάνιση.
Κι ελπίζω η ομάδα ν αλλάξει ρότα για να μην το νιώσουν κι άλλοι αυτό. Και γιατί τέτοιες εμφανίσεις δίνουν αισιοδοξία στους άλλους να βάλουν όσα μέσα έχουν για την ανατροπή. Αλλά πιστεύω ότι για να γίνει αυτό πρέπει να δουν τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας και να τα διορθώσουν. Γρήγορα. Σήμερα. Να προσγειωθούν. Όλοι τους. Γιατί αν δε γίνει αυτό, κανένας αγώνας δεν είναι σίγουρος, ούτε οι "εύκολοι".
Υγ. Αν το σημερινό γήπεδο ήταν χωράφι, του Αστέρα την Κυριακή να δείτε πώς θα είναι. Άλλο ένα πρόβλημα.
Και σόρι για την εξομολόγηση, ήθελα να πω τον πόνο μου, χωρίς διάθεση να δραματοποιήσω την ήττα, δεν κοστίζει σε κάτι αγωνιστικά, μόνο στο πρεστίζ της ομάδας.
nickgg
Δημοσιεύσεις: 279
Εγγραφή: Πέμ 01 Οκτ 2015, 17:49

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nickgg »

Σωστος ο johnys.
Η ομαδα πρεπει να παιζει και για το λαο της.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
Δημοσιεύσεις: 7520
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από theo-drama »

mpafos4 έγραψε:Σε ένα γηπεδο χωραφι,μετα από 20 μερες απραξιας,με τη μιση ομαδα αναπληρωματικούς και στο πιο αδιαφορο παιχνιδι της χρονιας,καποιοι βγαλατε συμπερασματα και κραζετε τους παντες!!!

Εγω,μαγκες,δεν ντρεπομαι για την ομαδα....ντρεπομαι για τη συμπεριφορα ορισμενων συνοπαδων μου,που διαβαζοντας τους νομιζεις πως κινδυνευουμε με υποβιβασμο...

ΤΟ 14-1-0....ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?....

ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Δημοσιεύσεις: 9241
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ο εθισμός στις νίκες που φαίνεται να είχε βρει η ομάδα πριν τις γιορτές κάπως σα να εξατμίστηκε.
Εύχομαι να μην αντικαταστάθηκε από το "εντάξει διορθώνεται" γιατί αυτό σε συνδυασμό με το +8 είναι καταστροφικό.

Η ομάδα θέλω να παίζει και για τα στατιστικά, όχι μόνο για τον τίτλο. Θα ήμουν αήττητος νταμπλούχος γαμώ το φελέκι σας.
Άβαταρ μέλους
eorptol1
Δημοσιεύσεις: 11452
Εγγραφή: Τρί 08 Νοέμ 2016, 19:58

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol1 »

mpafos4 έγραψε:Σε ένα γηπεδο χωραφι,μετα από 20 μερες απραξιας,με τη μιση ομαδα αναπληρωματικούς και στο πιο αδιαφορο παιχνιδι της χρονιας,καποιοι βγαλατε συμπερασματα και κραζετε τους παντες!!!

Εγω,μαγκες,δεν ντρεπομαι για την ομαδα....ντρεπομαι για τη συμπεριφορα ορισμενων συνοπαδων μου,που διαβαζοντας τους νομιζεις πως κινδυνευουμε με υποβιβασμο...

ΤΟ 14-1-0....ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ?....

ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!
++++

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pablito
Δημοσιεύσεις: 2240
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 21:24

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Pablito »

Τίποτα το διαφορετικό από θέμα εμφάνισης και το σημερινό παιχνίδια. Άθλια παίζαμε και πριν τις γιορτές άθλια και σήμερα. Η μόνη και μεγάλη διαφορά ήταν ότι πριν κερδίζαμε. Στον επαναληπτικό θέλω να πιστεύω δε θα έχουμε θέμα.

Στα πιο σημαντικά, έχει φτάσει 9/1 και την Κυριακή παίζουμε παιχνίδι μισό πρωτάθλημα. Η ΠΑΕ δεν έχει κάνει μισή ανανέωση συμβολαίου και πάμε με το βασικό μας δίδυμο στον αέρα.

Ο Βέρνμπλουμ έχει τραυματιστεί εδώ και ένα μήνα και παίχτης για το κέντρο δεν έχει έρθει ακόμη.
Θα ήμουν παράλογος να ήθελα αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς.
Αυτό το πράγμα που για να κινηθεί ο ΠΑΟΚ πρέπει να έρθει ο Ιβάν απ το Ροστοφ, πρέπει να σταματήσει.
Το αυτογκόλ είναι ήδη αρκετά κοντά και αν καταφέρουμε και χάσουμε το φετινό πρωτάθλημα, καλύτερα ας το κλείσουμε το μαγαζί.

Υ.Γ Το γήπεδο ήταν χωράφι και για τις 2 ομάδες, όχι μόνο για εμάς.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Οι ομάδες πρέπει να παίζουν στο 100% και αυτό ο ΠΑΟΚ δεν το έκανε !!
Έχει όμως και ελαφρυντικά και καλώς ή κακώς εμείς τα ψάχνουμε να τους τα δώσουμε και λίγο παραπάνω γιατί απλά είμαστε ΠΑΟΚ. Παράδειγμα αυτή η ενδεκάδα παίζει λίγες φορές(εώς καθόλου) μαζί , το γήπεδο κανονικό χωράφι , υπάρχει ρεβάνς στην Τούμπα που με 1-0 περνάς και θα μπορούσα να γράψω 5-6 ακόμα.
Ο ΠΑΟΚ φέτος μετά τα προκριματικά CL εάν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον βάζελο ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ και το μεγάλο του πρόβλημα είναι η ΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ με ή χωρίς την μπάλα. Εχθές τουλάχιστον το τρέξιμο με το πείσμα και την θέληση για νίκη ΝΙΚΗΣΑΝ την ποιότητα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανεβάσει στροφές για να μην έρθει η σφαλιάρα στο πρωτάθλημα ειδικά μέσα στον Αστέρα πρέπει να παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια.
Ίσως σε αυτό να βοηθήσει η χθεσινή ήττα να τους ξυπνήσει και να το δουν ως ΤΕΛΙΚΟ
Στην Τρίπολη θέλω να δω έναν ΠΑΟΚ να πνίγει τον αντίπαλο όπως έκανε πέρυσι τέτοια εποχή και ο Ακπομ ή ο Καρέλης μια χαρά τα παστελώνουν όταν παίζουν.
Άβαταρ μέλους
Sera4
Δημοσιεύσεις: 14348
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sera4 »

να εισαι τωρα λεει το φουκαριαρικο το ΠΑΟΚτσακι, να εχεις κανει το θεσ/νικη - πατρα μεσα στο ψ@λοκρυο καθημερινη, και να ακους τα ελαφρυντικα απο τις διαφορες μεριες, επειδη δεν μπορεσες να αποδωσεις απεναντι στον τιμο τσελεπιδη, τον ελευθεριαδη και τον λουμπαρδεα...

αξια ανεκτιμητη :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 103160
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Pablito έγραψε: Υ.Γ Το γήπεδο ήταν χωράφι και για τις 2 ομάδες, όχι μόνο για εμάς.
Σύμφωνοι. Αλλά σε τέτοιο γήπεδο ο παίκτης που βλέπει τα πόδια του σαν επένδυση δεν ρισκάρει να τα βάλει στη φωτιά. Γι αυτό και όλες τις μονομαχίες τις κέρδισαν αυτοί. Η ομάδα είναι πολύ soft για Ελλάδα και ελάχιστα αθλητική. Βασίζεται στην ποιοτητα των παικτών μεν, αλλά ελάχιστα στην αθλητικότητά τους.
Άβαταρ μέλους
sic-4
Δημοσιεύσεις: 6170
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sic-4 »

την επενδυση βεβαια πρεπει να την βαλεις και να δουλεψει για να κανεις αποσβεση...
τι να το κανω το λαμποργκινι τρακτερ αν ειναι να το προστατευω στο χωραφι

Αυτο με την αθλητικοτητα παντως, μηπως ειναι πολυ λαθος η νοοτροπια γυρω απο αυτο στην ομαδα μας; Ο Βιερινια που ηταν στυλακι στη Γερμανια εδω εγινε κεφτεδακι. Ακομα και ο Μακ σκεμπε ειχε κανει.
Άβαταρ μέλους
sic-4
Δημοσιεύσεις: 6170
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2014, 22:05
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Παναχαική-ΠΑΟΚ 2-1,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sic-4 »

ειδικα αυτο με τον Βιερινια εμενα με προσβαλλει.. η διαφορα στην εικονα του με το που γυρισε απο Γερμανια ειναι εμφανεστατη. Δηλαδη τι εγινε ρε φιλε, ηρθες στο χωριο που δεν χρειαζεται και πολλα πολλα να αραξεις; Ε να παιρνεις 100.000 αμα ειναι ετσι, οχι 1,5 μυριο. Οι παικτες δεν παιρνουν τοσα λεφτα για να κλωτσανε μια μπαλα την Κυριακη. Τα παιρνουν για να γινουν "καλογεροι" και να σκιζονται στην προπονηση ωστε τις Κυριακες το κορμι τους να πεταει. Αν παιρνεις μυρια για να εισαι αθλητης και εχεις σκεμπε, κατι κανεις λαθος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”