Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
- NIKOS_PAOK04
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Ότι και να γράψουμε είναι λίγο !
Κρίμα που δεν ζούμε σε μια χώρα που θα κάνει τα αυτονόητα.
Κρίμα που δεν μπορούμε να χαρούμε τις 2-3 άντε 4 ώρες της εδβομάδας με αυτό που μας αρέσει
Δεν ξέρω αν θα το πάρουμε αλλά ούτε που με νοιάζει όπως δε με ένοιαζε και τα προηγούμενα χρόνια εγώ γουστάρω να βλέπω μπάλα και όταν σε αυτή συμμετέχει και η ΠΑΟΚΑΡΑ τότε καράγουστάρω και κλωτσάω και εγώ μαζί με τον παίχτη που την έχει !!
Για μένα ΝΤΑΜΠΛ πήραμε ΑΛΗΘΕΙΑ πέρσι και για μένα δεν μετράνε οι τσίγκοι ούτε τα εκκατομύρια του CL !!!
Όταν όμως βλέπω τον υπόκοσμο που καίει φουρνους δέρνει διαιτητές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κάνουν χωρίς να τιμωρούνται ποτέ ενώ για το χαρτάκι έγινε δίκη και για το 3δευτερα σε κοινή θέα πιστόλη έγιναν λαϊκά δικαστήρια τότε γίνομαι ακόμα περισσότερο ΠΑΟΚ και θέλω να βρούμε τρόπο να τους εξαφανίσουμε από το Ελληνικό ποδοσφαιρικό σύμπαν (πάντα με νόμιμα μέσα)

Κρίμα που δεν ζούμε σε μια χώρα που θα κάνει τα αυτονόητα.
Κρίμα που δεν μπορούμε να χαρούμε τις 2-3 άντε 4 ώρες της εδβομάδας με αυτό που μας αρέσει
Δεν ξέρω αν θα το πάρουμε αλλά ούτε που με νοιάζει όπως δε με ένοιαζε και τα προηγούμενα χρόνια εγώ γουστάρω να βλέπω μπάλα και όταν σε αυτή συμμετέχει και η ΠΑΟΚΑΡΑ τότε καράγουστάρω και κλωτσάω και εγώ μαζί με τον παίχτη που την έχει !!
Για μένα ΝΤΑΜΠΛ πήραμε ΑΛΗΘΕΙΑ πέρσι και για μένα δεν μετράνε οι τσίγκοι ούτε τα εκκατομύρια του CL !!!
Όταν όμως βλέπω τον υπόκοσμο που καίει φουρνους δέρνει διαιτητές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο κάνουν χωρίς να τιμωρούνται ποτέ ενώ για το χαρτάκι έγινε δίκη και για το 3δευτερα σε κοινή θέα πιστόλη έγιναν λαϊκά δικαστήρια τότε γίνομαι ακόμα περισσότερο ΠΑΟΚ και θέλω να βρούμε τρόπο να τους εξαφανίσουμε από το Ελληνικό ποδοσφαιρικό σύμπαν (πάντα με νόμιμα μέσα)
- 
				xrisitsapa
Όσο λειτουργούμε σαν ραγιάδες έτσι θα είναι.paok re niamou έγραψε:Δυστυχώς δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικό το πρόβλημα. Έχει πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε. Δεν προκειτε ποτέ να αφήσουν η Βόρεια Ελλάδα να σηκώσει κεφάλι σε οποιοδήποτε τομέα, είτε αθλητικό είτε οικονομικό είτε γεωπολιτικό.
Είναι η καψούρα μας τόσο μεγάλη όμως που ποτέ δεν το βάζουμε και ειδικά τώρα με τον Ιβάν μπροστάρη, ακόμα και με τα λάθη του
Όποιος συναναστρεφεται με τους κάτω για οποιοδήποτε λόγο, γνωρίζει ΠΩΣ μας βλέπουν.
Σαν υποτελεις επαρχιωτες.
Ο ΠΑΟΚ και ο γαυρος είναι απλά οι αθλητικές εκφάνσεις αυτής της υποτέλειας
Παναθηναϊκός 45
Ολυμπιακός 40
Φουρνελο στον φούρνο του Κωνσταντεα
Τέλος πρωταθληματος
Ολυμπιακός 73
Πσναθηναικος 66
Τωρα
ΠΑΟΚ 38
Ολυμπιακός 30
Ξυλοδαρμός Τζηλου
Πως θα τελειώσει;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ολυμπιακός 40
Φουρνελο στον φούρνο του Κωνσταντεα
Τέλος πρωταθληματος
Ολυμπιακός 73
Πσναθηναικος 66
Τωρα
ΠΑΟΚ 38
Ολυμπιακός 30
Ξυλοδαρμός Τζηλου
Πως θα τελειώσει;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
καλά όλα αυτά ρε παιδιά, αλλά η ομάδα δεν παίζει μπάλα τι θα κάνουμε να πούμε;

8 βαθμοι διαφορα σημαινει οτι στον Β γυρο με 11 νικες και 4 ισοπαλιες το πηρες... Στο χερι μας ειναι...

- Vet_eranos
paok re niamou έγραψε:Απλα για την ενημερωση σας. επειδη λογω δουλειας ακουω μεχρι τις 2 το βραδυ ραδιοφωνο, και μετα τις 12 επειδη δεν εχει κατι στη Θεσσαλονικη ακου χαβουζαιικο σπορ φμ. Σημερα λοιπον ειχε τριαδα με εναν βαζελο ενα γαβρο και τον κεφτε στα μικροφωνα. Αναλωθηκαν την πρωτη ωρα στο μπασκετ και μετα πιασανε το θεμα της διαιτας ( ΔΙΑΙΤΑΣ οχι διαιτησιας δεν εγραψα λαθος) . Δεν ειναι τυχαιο βεβαια το γεγονος οτι κανεις απο οσους πηραν τηλεφωνο δεν αναφερθηκε στο θεμα της ημερας που ειναι ο ξυλοδαρμος του κορακιου.
Στημενοι αρδ με στημενους ακροατες για να παραπλανειτε η κοινη γνωμη και ειδικα τα προβατα που ειναι αφθονα σε ολη την επικρατεια. Εμεις φυσικα το εχουμε τεντωσει το θεμα απο 100 πλευρες γιατι στο τελος η δικη μας γουνα θα καει. Οπως και να εχει ειμαστε για ακομα μια φορα με τον σταυρο στο χερι κατα καποιο τροπο, αφου το μονο που κανουμε ειναι να ακολουθουμε τις εξελιξεις και οχι να τις προλαβαινουμε. Ειναι μια παρτιδα σκακιου που οι αντιπαλοι μας παιζουν με προοπτικη 5 κινησεις μπροστα, και εμεις κοιταζουμε μονο την επομενη κινηση.
Δικη μου γνωμη ειναι οτι πρωταθλημα η θα διακοπει σε ενα μικρο ποσοστο, η θα απαξιωθει τοσο πολυ ωστε να μεινει στην ιστορια. Και φυσικα θα απαξιωθει και η αξια νικη και πορεια του ΠΑΟΚ.
Στα ριπαπα μου ομως οπως και αν ερθει. Για μενα θα ειναι πρωταθληματαρα οπως ηταν και κυπελαρα στον Βολο.
Καλα, ας ερθει η κουπα να ξαπλωσει τον κωλο της στον Λευκο, κι αυτο που θα συμβαινει απο κατω και μερικα τετραγωνικα χλμ, ουτε με HAARP και σεισμους δεν το σταματανε..
- V-olakiotis
Αν ανέβει το πρωτάθλημα στη Σαλονίκη, θα είναι η πρώτη φορά εδώ και 105 χρόνια που η χαβούζα δεν θα έχει το πάνω χέρι και θα ξέρει ότι πολύ δύσκολα θα το ξαναπάρει...
Σε πολλά επίπεδα...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!

Σε πολλά επίπεδα...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ακριβώς εκεί που ήθελε ο γαύρος πήγε η δουλειά. Το μέχρι νεωτέρας μ' άρεσε. Κάντε τις συσκέψεις σας και βρείτε πότε βολεύει τον γαύρο να αρχίσει το πρωτάθλημα για να μην έχει επιβάρυνση από το europa.

- sourmenetes
- Moderator
Ας μη μιλησω...τα νευρα μου. Ενα ματς κανονισαμε να δουμε και καποιοι γαμημενοι,μπασταρδοι μας το χαλανε.γαμω τη  φαρα τους

αν υποθεσουμε οτι μεταφερεται η αγωνιστικη κατα μια εβδομαδα, τοτε παιζει ο γκευ κυριακη με τριπολη, μετα καπακι με ντιναμο κ μετα καπακι τουμπα.. στο καπακι παει ουκρανια και μετα με κουλα...
συμπερασμα: δεν το λες κ κακο αν γινει ετσι οπως λογικα πρεπει να γινει...

συμπερασμα: δεν το λες κ κακο αν γινει ετσι οπως λογικα πρεπει να γινει...
- PAOK_Antarctica
Σε ανάλογες περιπτώσεις του παρελθόντος, πάντως, δεν μεταφέρθηκαν οι αγωνιστικές.
Το πιο πιθανό είναι πως θα συνεχίσει το πρωτάθλημα από την 16η αγωνιστική και η 15η θα χωθεί εμβόλιμη κάποια στιγμή.
Πάντως το πρόγραμμα λέει κύπελλο 8-10 Γενάρη.

Το πιο πιθανό είναι πως θα συνεχίσει το πρωτάθλημα από την 16η αγωνιστική και η 15η θα χωθεί εμβόλιμη κάποια στιγμή.
Πάντως το πρόγραμμα λέει κύπελλο 8-10 Γενάρη.
sourmenetes έγραψε:Ας μη μιλησω...τα νευρα μου. Ενα ματς κανονισαμε να δουμε και καποιοι γαμημενοι,μπασταρδοι μας το χαλανε.γαμω τη φαρα τους
Σε καταλαβαινω απολυτα,το εχω παθει και εγω με αιτια τις εθνικες εκλογες,αν θυμασαι ειχε αναβληθει η αγωνιστικη.
Απο την αλλη με τοσα προβληματα μαζεμενα για την ομαδα μας,ισως και να ειναι καλο που δεν θα γινει το ματς.
Αυτοί είναι ικανοί να το κλείσουν το μαγαζί, αρκεί να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ.

Αν ειναι μαγκας ο γραμμενος ,αμεσα 8 διαιτητες με εποπτες απο εξωτερικο να παιξουν το σου κου και να γραψει στα παλαιοτερα των υποδηματων του.Με ξενους διαιτητες στο +20 θα ειμαστε τον μαιο

- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειναι τα προβληματα.ο κοσμος ειναι τοσο φτιαγμενος που το ματς θα ηταν μια πραγματικη γιορτη πριν τις γιορτες..obanebane έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ας μη μιλησω...τα νευρα μου. Ενα ματς κανονισαμε να δουμε και καποιοι γαμημενοι,μπασταρδοι μας το χαλανε.γαμω τη φαρα τους
Σε καταλαβαινω απολυτα,το εχω παθει και εγω με αιτια τις εθνικες εκλογες,αν θυμασαι ειχε αναβληθει η αγωνιστικη.
Απο την αλλη με τοσα προβληματα μαζεμενα για την ομαδα μας,ισως και να ειναι καλο που δεν θα γινει το ματς.
Αλλα οι γ@μημενοι τα εκαναν σαν τα μουτρα τους.