ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

dreamwarrior έγραψε:οι εκλογές θα διεξαχιούνε το Σαββάτο 14/02/2009 και ώρα νυχτερινή που ια ανκοινωθεί λίαν συντόμως.
Καλό θα ήτανε να ψηφίσετε την παράταξη μας
Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα
Θενξ oti na 'nai αντμιν τιμ!!!!!
Είπαμε, για την άλλη φορά σου έχω κάτι σπέσιαλ! Ρώτα Σταύρακα και Πρόεδρον να σου πουν....Εκεί θα είμαστε εκτός συναγωνισμού!!!!!!!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Όπως το πάρει κανείς αδερφέ.....
Πάντως στου βρωμο-μπαϊρακτάρη δεν ξαναπάμε οκ;;
Η WC της νονάς μου το ξέρει καλά...........
draculation έγραψε:Νέα Του Μεγάλου και νεοφερμένου !!!"Ότι να 'ναι" Channel!!!
Προσέλευση: Δεν είναι καθόλου ικανοποιητική η προσέλευση στο κανάλι... Μόλις 3 άτομα είμαστε εμείς που θέλουμε εβδομαδιαία εκπομπή...
Χορηγίες: Μεγάλο γεγονός αποτελεί η χορηγία του Online καναλιού μας με το κατάστημα O Faganas, Ο οποίος θα παρέχει καθημερινά το πρωινό και μεσημεριανό γεύμα... Οι χορηγίες έχουν αυξηθεί πάρα πολύ, και έχουμε φτάσει τον αριθμό ρεκόρ ,για την πρώτη μέρα της δημιουργίας μας, 31!!!!
Γενικά για την Ιδέα: Η ιδέα πάρθηκε ένα κρύο απόγευμα του χειμώνα από εμένα (σ.σ. Draculation) και τον Κύριο Blackterror4... Σκεφτήκαμε λοιπόν, πως πρέπει να κάνουμε κάτι καινούριο για να φέρουμε πολύ περισσότερο κόσμο στο τόπικ... Μετά από πολύ σκέψη (εν ώρα φαγητού πάντα) αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Ότι να 'ναι Channel, και να έχουμε εβδομαδιαία ο καθένας από εμάς μία "εκπομπή"... Φυσικά είναι καλοδεχούμενος και όποιος άλλος θέλει αλλά πρώτα θα πρέπει να μου πει για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε το πρόγραμμα... Ο καθένας από εσάς που θα θελήσετε να μπείτε, θα πρέπει να αγαπήσει την ιδέα...
Εκλογές: Με απόφαση του Δ.Σ. των Ότι να 'ναι εκλογών, Τα δικαιώματα των εκλογών θα τα πάρει το Κανάλι μας "Ότι να 'ναι" Channel, το οποίο δεν υπηρετεί κανένα πολιτικό δικαίωμα αλλά όλοι μας μπορούμε να δείξουμε τις προτιμήσεις μας... Και όπως είπα και πρίν όλοι είναι καλοδεχούμενοι στην ιδέα μας...
Αυτά είναι λίγες διευκρινήσεις για την νέα ιδέα μας, η οποία αναμένεται να κάνει πάταγο... Περιμένω μεγαλύτερη συμμετοχή γιατί μην ξεχνάτε:
!!!!ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!!!!
"Ότι να 'ναι" Admin Team
~DraculatioN~
Εν ώρα φαγητού;;;;;;... Δεν σε πιστεύω ποντικέ!!!... Εσύ ΑΛΛΕΣ ώρες έχεις εμπνεύσεις... (βλέπε... "Ενημερώνοντας την Εύα για τις εξελίξεις... προ ολίγων λεπτών...")draculation έγραψε:Νέα Του Μεγάλου και νεοφερμένου !!!"Ότι να 'ναι" Channel!!!
Γενικά για την Ιδέα: .... Μετά από πολύ σκέψη (εν ώρα φαγητού πάντα) ...