Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Re: Τηλεοπτικός Σταθμός "Ε" (Epsilon TV)
Προφανώς για να περάσεις τα μηνύματά σου πρέπeι πρώτα να αποκτήσεις πελατεία. Τηλεθεατές δηλαδή. Άμα τους προγκίξεις από την αρχή το έκλεισες το μαγαζί. Τι περιμέναμε? ΠΑΟΚ ΤV?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 25 Νοέμ 2018, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
τι εννοεις με αυτο δεν καταλαβαινω; δεν υπαρχει ανθρωπος που θα λεει στον ντεμη και στους αλλους τι να πουν.η εκπομπη ειναι οπως την περιμεναμε ακριβως.μια εκπομπη που θα μπορουσες να δεις σε οποιοδηποτε καναλι.seaman έγραψε:Προφανώς για να περάσεις τα μηνύματά σου πρέπeι πρώτα να αποκτήσεις πελατεία. Τηλεθεατές δηλαδή. Άμα τους προγκίξεις από την αρχή το έκλεισες το μαγαζί. Τι περιμέναμε? ΠΑΟΚ ΤV?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Κυρ 25 Νοέμ 2018, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μην υποτιμάτε τους Σαββιδηδες... Ο καθένας μας ό,τι και όπως το καταλαβαινει. Και το σδνα καθιερωθηκε αρχικά ως νούμερο ένα και μετά άρχισαν διάφορα. Ξέρω δε συμφωνούμε όλοι. Τη γνώμη μου λέω απλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 26 Νοέμ 2018, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Είχα προσδοκίες αλλά μέσα σ'ένα τέταρτο εξανεμίστηκαν....αβαβα η μπούκα του καραπαπαρα και το ήθος του Τοροσίδη,το εκτός φάσης χτυπημα(ορισμός κόκκινης) στον Κουλουρη το μετέτρεψαν σε κίτρινη,ολα καλώς καμωμένα στη σφαγή του Ατρόμητου,καρδια "πρωκταθλητή" και άλλες παπαριες.... Δεν περιμένω καν τι θα πουν οι χαμουτζιδες που "μασάνε" τα λεφτά του Ιβάν για τον εμετικό αγώνα τής χάρτινης στο Αγρίνιο.Ούτε καν στην Βαθμολογία είχαν με αστερίσκο τους μείον βαθμούς των ομάδων!Ασχολίαστο φυσικά που δεν ξεκίνησαν με τον πρωτοπόρο!Φυσικά αν σ'αυτούς τους αγώνες και με αυτά που έγιναν ήμασταν εμείς αντι των δύο γαβρων(οριτζιναλ και νεοκοπου) απο το πρωί μέχρι το βράδυ θα μίλαγαν για χαλίφη και θα έπαιζαν τις εικόνες ντροπής.Ιβάν πάλι κορόιδο σ'επιασαν...Την έκλεισα ήδη για να μην την σπάσω.Κρίμα......
- hasio_john
Παιδικές φωτογραφίες του Πέλκαρου ..., πολύ όμορφες στιγμές και πολύ ωραία τα λέει έτσι για να δίνει θάρρος στα μικρά αλάνια ν' ασχοληθούν ορθά με το ποδόσφαιρο!
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα ?
Αν ειναι τα ατομα το δεχομαι.
Αν ειναι επειδη λενε αυτα που δεν μας αρεσουν και θα επρεπε να δινει non paper ο Ιβαν, εκει υπαρχει τεραστιο προβλημα.Ο καθενας εχει το δικαιωμα να λεει οτι μα οτι θελει.Αυτο θελουμε.Γαυροι δεν θα γινουμε.
Και εγω θελω να βριζουν ολη μερα τους γαυρους και τους χαρτινους, αυτο δεν ειναι ουτε δημοκρατικο ουτε λογικο.
Απο εκει και περα το αν θελει ΚΑΙ μπορει να πει καποιος κατι κακο για το γαυρο, γτ στην Ελλαδα ξερουμε πως λειτουργουν οι ανθρωποι του θεου ειναι δικαιωμα του.
Αυτο που με λυπει ιδιαιτερα ειναι, οτι νιωθουμε το Open σαν δικο μας καναλι. Απο που και ωσπου. Ελπιζω να ειναι ενα τυχαιο γεγονος και οχι κατι που εχουμε ξαναδει αλλου.
Εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ και μονο, ουτε επιχειρηματιες, ουτε καναλαρχες, ουτε βγαζουμε δημαρχους.
Αν ειναι τα ατομα το δεχομαι.
Αν ειναι επειδη λενε αυτα που δεν μας αρεσουν και θα επρεπε να δινει non paper ο Ιβαν, εκει υπαρχει τεραστιο προβλημα.Ο καθενας εχει το δικαιωμα να λεει οτι μα οτι θελει.Αυτο θελουμε.Γαυροι δεν θα γινουμε.
Και εγω θελω να βριζουν ολη μερα τους γαυρους και τους χαρτινους, αυτο δεν ειναι ουτε δημοκρατικο ουτε λογικο.
Απο εκει και περα το αν θελει ΚΑΙ μπορει να πει καποιος κατι κακο για το γαυρο, γτ στην Ελλαδα ξερουμε πως λειτουργουν οι ανθρωποι του θεου ειναι δικαιωμα του.
Αυτο που με λυπει ιδιαιτερα ειναι, οτι νιωθουμε το Open σαν δικο μας καναλι. Απο που και ωσπου. Ελπιζω να ειναι ενα τυχαιο γεγονος και οχι κατι που εχουμε ξαναδει αλλου.
Εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ και μονο, ουτε επιχειρηματιες, ουτε καναλαρχες, ουτε βγαζουμε δημαρχους.
Αν εσύ φίλε μου tzoker πιστεύεις πως με τον Ολυμπιακό πρώτο και τον ΠΑΟΚ τρίτο θα ξεκινούσαν με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο θα είχες δίκιο.
Αν θεωρείς πως είναι λογικό να περνάνε χωρίς ιδιαίτερο σχολιασμό το ντου των γαύρων στο διαιτητή όταν για κάτι ανάλογο πέρυσι ο πρόεδρός σου διασύρθηκε σε όλα τα κανάλια δικαίωμά σου.
Το πρόβλημα προφανώς δεν είναι το γεγονός ότι θέλουμε ένα ΠΑΟΚ TV, αλλά το να μη σχολιάζονται αυτά τα οποία πέρυσι σου στέρησαν το πρωτάθλημα και να ξεκινάς με μια λογική ισορροπιών είναι απλά απογοητευτικό. Προσωπικά πίστευα να σπάσουν αυγά για να γίνει ομελέτα. Προφανώς οι παρουσιαστές της εκπομπής δε θέλουν να το κάνουν.
Αν θεωρείς πως είναι λογικό να περνάνε χωρίς ιδιαίτερο σχολιασμό το ντου των γαύρων στο διαιτητή όταν για κάτι ανάλογο πέρυσι ο πρόεδρός σου διασύρθηκε σε όλα τα κανάλια δικαίωμά σου.
Το πρόβλημα προφανώς δεν είναι το γεγονός ότι θέλουμε ένα ΠΑΟΚ TV, αλλά το να μη σχολιάζονται αυτά τα οποία πέρυσι σου στέρησαν το πρωτάθλημα και να ξεκινάς με μια λογική ισορροπιών είναι απλά απογοητευτικό. Προσωπικά πίστευα να σπάσουν αυγά για να γίνει ομελέτα. Προφανώς οι παρουσιαστές της εκπομπής δε θέλουν να το κάνουν.
Εγώ πιστεύω ότι αν ο Σαββίδης βλέπει αυτή τη στιγμή, παίζει να ναι πολύ πιο εκνευρισμένος απ' ότι εμείς που έχουμε αναγουλιάσει.
Προς το παρόν μόνο ο Κάκος λέει τά αυτονόητα
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τεραστιες αλλαγες κ ρεπορταζ στα θελω μου δεν ειδα μεχρι στιγμης,
πραμα απολυτα φισιολογικο,
το ματς της αγωνιστικης εγινε στο περιστερι, λογικα μπηκε πρωτο, και οχι τα χθεσινα ματς,
αντιστοιχα αν ηταν ο γκευ 1ος κ ο Π.Α.Ο.Κ 3ος-4ος κ επαιζε με ατρομητο κ γινοντουσαν ολα αυτα το δικο μας ματς θα ηταν πρωτο,
(δεν αναφερομαι στα θετικα η αρνητικα που ακουσαμε)
δε μπορουσε ο Π.Α.Ο.Κ να ηταν πρωτο θεμα,
αν η εκπομπη ξεκοιναγε την περασμενη Κυριακη παλι πρωτο θεμα θα ηταν το ντερμπι του ποκ,
εμενα με διαφερει να ακουγονται πραματα που αλλου περνανε γαργαρα,
σιγουρα δε μπορουμε να εχουμε ολη την ιδια αποψη, αλλα οπως ειπε και ο seaman δε περιμενα το PAOK TV.
την αλλη αγωνιστικη ο Π.Α.Ο.Κ παιζει Δευτερα, μηπως να αλλαξει μερα κ η εκπομπη???

το ματς της αγωνιστικης εγινε στο περιστερι, λογικα μπηκε πρωτο, και οχι τα χθεσινα ματς,
αντιστοιχα αν ηταν ο γκευ 1ος κ ο Π.Α.Ο.Κ 3ος-4ος κ επαιζε με ατρομητο κ γινοντουσαν ολα αυτα το δικο μας ματς θα ηταν πρωτο,
αν η εκπομπη ξεκοιναγε την περασμενη Κυριακη παλι πρωτο θεμα θα ηταν το ντερμπι του ποκ,
σιγουρα δε μπορουμε να εχουμε ολη την ιδια αποψη, αλλα οπως ειπε και ο seaman δε περιμενα το PAOK TV.
την αλλη αγωνιστικη ο Π.Α.Ο.Κ παιζει Δευτερα, μηπως να αλλαξει μερα κ η εκπομπη???

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dini26 την Δευ 26 Νοέμ 2018, 00:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αρχη ειναι δυσκολη, μετα απο καποια χρονια απλα το παιρνεις αποφαση.AntoniosK έγραψε:Αν εσύ φίλε μου tzoker πιστεύεις πως με τον Ολυμπιακό πρώτο και τον ΠΑΟΚ τρίτο θα ξεκινούσαν με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο θα είχες δίκιο.
Δυστυχως δεν εχω καμια απαιτηση και προσδοκια απο κανενα πλεον.
Λιγη εντυπωση μου κανει πλεον αν μιλησουν για την εισοδο του ευτραφη ομορφοπαιδου, οταν καραβια γυρνανε δεξια κια αριστερα χωρις καπετανιους.
Ολα με βαση την αρχη της αναλογικοτητας.
Δυσκολοι καιροι για πριγκιπες και επαναστατες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Δευ 26 Νοέμ 2018, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ήσουν εσύ στη θέση του Ολυμπιακού πιστεύεις ότι θα σε έδειχναν πρώτο; Και εμένα με ενδιαφέρει να ακούσω αυτά που αλλού περνάνε γαργάρα. Τα άκουσες; Αν ναι έχεις δίκιο. Αν όχι έχεις και εσύ κάθε δικαίωμα να απογοητευτείς.dini26 έγραψε:τεραστιες αλλαγες κ ρεπορταζ στα θελω μου δεν ειδα μεχρι στιγμης,
το ματς της αγωνιστικης εγινε στο περιστερι, λογικα μπηκε πρωτο,
την αλλη αγωνιστικη ο Π.Α.Ο.Κ παιζει Δευτερα, μηπως να αλλαξει μερα κ η εκπομπη???![]()
![]()
![]()
Σωστά αυτά που γράφεις αλλά και εγώ διατηρώ το δικαίωμα της απογοήτευσης.tzoker έγραψε:Η αρχη ειναι δυσκολη, μετα απο καποια χρονια απλα το παιρνεις αποφαση.AntoniosK έγραψε:Αν εσύ φίλε μου tzoker πιστεύεις πως με τον Ολυμπιακό πρώτο και τον ΠΑΟΚ τρίτο θα ξεκινούσαν με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο θα είχες δίκιο.
Δυστυχως δεν εχω καμια απαιτηση απο κανενα πλεον.
Λιγη εντυπωση μου κανει πλεον αν μιλησουν για την εισοδο του ευτραφη ομορφοπαιδου, οταν καραβια γυρνανε δεξια κια αριστερα χωρις καπετανιους.
Ολα με βαση την αρχη της αναλογικοτητας.
Δυσκολοι καιροι για πριγκιπες και επαναστατες.