Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Re: Τηλεοπτικός Σταθμός "Ε" (Epsilon TV)
Δύο απ τα βασικότερα συστατικά για μια μεσομακροπρόθεσμη επιτυχία, στο επιχειρείν, παντός τύπου, είναι...
1...Να προσφέρεις "στην αγορά" αυτό που της λείπει (δίχως όμως να το "βλέπει"), ει δυνατόν πρώτος απ όλους...
2...Να παραδειγματίζεσαι απ τα λάθη των αποτυχιών των ανταγωνιστών και απ τα σωστά των επιτυχιών τους, τραβώντας όμως πάντα μπροστά, στον δικό σου δρόμο, που έχεις χαράξει, αποφασίζοντας να πετύχεις το Νο 1...
Αν δεν κάνεις κάτι απ αυτά τα 2, δεν επιχειρείς, απλά "τσαλαβουτάς", όντας ένας απ τους πολλούς που το κάνουν!
Υ.Γ. Πολλοί ίσως πείτε, ποιος είμαι εγώ, που θα "διδάξω" σε έναν πετυχημένο επιχειρηματία τις σωστές μεθόδους?
1...Να προσφέρεις "στην αγορά" αυτό που της λείπει (δίχως όμως να το "βλέπει"), ει δυνατόν πρώτος απ όλους...
2...Να παραδειγματίζεσαι απ τα λάθη των αποτυχιών των ανταγωνιστών και απ τα σωστά των επιτυχιών τους, τραβώντας όμως πάντα μπροστά, στον δικό σου δρόμο, που έχεις χαράξει, αποφασίζοντας να πετύχεις το Νο 1...
Αν δεν κάνεις κάτι απ αυτά τα 2, δεν επιχειρείς, απλά "τσαλαβουτάς", όντας ένας απ τους πολλούς που το κάνουν!
Υ.Γ. Πολλοί ίσως πείτε, ποιος είμαι εγώ, που θα "διδάξω" σε έναν πετυχημένο επιχειρηματία τις σωστές μεθόδους?
-
αν ο σκοπος μας γκοραν ηταν πως θα πετυχει το οπεν, θα συμφωνουσα απολυτα...εμενα με ενδιαφερει πως μπορει ο ΠΑΟΚ να κερδισει απο το οπεν...χεστηκα για το καναλι σορρυ κιολας...αυτα που περιγραφεις για επιτυχημένο επιχειρειν τα κανει ο ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρο, τηρουμενων των αναλογιων παντα... ασε που κατα την αποψη μου το να εχεις τον κακο απεναντι στον βαρουχα και τον βασιλακη ειναι ακριβως οτι λειπει απο την αγορα...το να αφησεις το θεμα της διαιτησιας ασχολιαστο οταν σαν ΠΑΕ ζητας ξενους διαιτητες δεν εχει καμια λογικη
- ΑποστόληςΑ
Χρειάζεται και τα κανάλια ο ΠΑΟΚ, που τώρα κυρίως διαστρεβλώνουν την εικόνα του.
- sourmenetes
- Moderator
Η τριλογια του νονου στο star θελει 1 μηνα!!!:lol::lol:tolis01 έγραψε:Ή την τριλογία του Νονού!!
![]()
![]()
![]()
Πωπωπω, φοβερή ξενέρα το Pulp Fiction στο ΣΤΑΡ.
1η φορά μετά την αβάν πρεμιέρ προβολή στο Εγνατία (που είχα μείνει μ@λ@κ@ς θυμάμαι τότε). Είχα κλειδαμπαρωθεί στο καθιστικό με εντολή να μη με ενοχλήσει κανένας και τι το ήθελα που κάθε τέταρτο πήγαινα τουαλέτο ή κουζίνα να τσιμπήσω κάτι και με κορόιδευαν..
-
ασε που στο σταρ οσες φορες και να εχει δειξει μια ταινια, ειναι καθε χρονο σε 'πρωτη παγκοσμια προβολη'' 

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
- buffalobill4
εγω τωρα να πω την αποψη μου. τι σχεση εχει με τον ΠΑΟΚ το οπεν τιβι και εχουμε ξεχωριστο θρεντ και συζηταμε? αν συζηταμε γενικα για καναλια να ανοιξουμε και για τα αλλα. αν παλι το εχουμε επειδη ειναι του σαββιδη, να ανοιξουμε και ενα για το μακ παλλας και να συζηταμε για κλινοσκεπασματα και ενα για το κοκκινο σπιτι και να συζηταμε για την αρχιτεκτονικη επανασταση που εφερε ο λεκορμπιζιε
- Παλαιολόγος
buffalobill4 έγραψε:εγω τωρα να πω την αποψη μου. τι σχεση εχει με τον ΠΑΟΚ το οπεν τιβι και εχουμε ξεχωριστο θρεντ και συζηταμε? αν συζηταμε γενικα για καναλια να ανοιξουμε και για τα αλλα. αν παλι το εχουμε επειδη ειναι του σαββιδη, να ανοιξουμε και ενα για το μακ παλλας και να συζηταμε για κλινοσκεπασματα και ενα για το κοκκινο σπιτι και να συζηταμε για την αρχιτεκτονικη επανασταση που εφερε ο λεκορμπιζιε

ΜΜΕ του προέδρου είναι και μέσα στο αρνητικοτατο για μας κλίμα στα ΜΜΕ παίζει σημαντικό ρόλο ένα φιλικά προσκείμενο σε μας μέσο.... το ξενοδοχείο φυσικά δεν παίζει κανένα ρόλο γι'αυτό και δεν υπάρχει τοπικ γι'αυτό για το κόκκινο σπίτι για την έκταση στο Παλιούρι κλπ
:):):)
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- Sick Bastard
Δεν έχεις άδικο.buffalobill4 έγραψε:εγω τωρα να πω την αποψη μου. τι σχεση εχει με τον ΠΑΟΚ το οπεν τιβι και εχουμε ξεχωριστο θρεντ και συζηταμε? αν συζηταμε γενικα για καναλια να ανοιξουμε και για τα αλλα. αν παλι το εχουμε επειδη ειναι του σαββιδη, να ανοιξουμε και ενα για το μακ παλλας και να συζηταμε για κλινοσκεπασματα και ενα για το κοκκινο σπιτι και να συζηταμε για την αρχιτεκτονικη επανασταση που εφερε ο λεκορμπιζιε
- Sick Bastard
Εδώ μιλάμε για την εκπομπή κι όχι για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά.Ksenitemenos4 έγραψε:δεν αντιλεγω οτι παντα ετσι ηταν, η πρεμιερ ομως δεν ηταν ποτε σουπερ λιγκ...το θεμα ειναι να ανεβει επιπεδο το ποδοσφαιρο, οχι να παραμεινει σαπιο και να ανεβουν επιπεδο οι αθλητικες εκπομπες...σαπιο στημενο πρωταθλημα με εκπομπες επιπεδου bbc για μενα ειναι αστειο...
Δεν μπορεί να είναι επιπέδου BBC, αλλά απ αυτό, μέχρι να βγει μια νορμά εκπομπή χωρίς τον κάθε ηλίθιο παρατρεχάμενο και το ίδιο αποτυχημένο φορμάτ, δεν είναι δα και καμιά τηλεοπτική επανάσταση.
περιμενω με αγωνια την σταση της εκπομπης στα οσα εγιναν σημερα,
και εννοητε.........
ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!!!!
και εννοητε.........
ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!!!!
Και εγώ να σχολιαστούν αυτά που έγιναν τα πραγματικά γεγονότα