Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΡΕΥ
1
2%
ΜΑΤΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ
1
2%
ΜΑΛΕΖΑΣ
2
3%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
2%
ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ
1
2%
ΒΕΝΡΜΠΛΟΥΜ
27
44%
ΚΑΝΤΟΥΡΙ
4
7%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
21
34%
ΖΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΚΠΟΜ
1
2%
ΚΑΝΙΑΣ
1
2%
ΣΑΚΧΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΡΕΣΠΟ
1
2%
 
Σύνολο ψήφων : 61

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Τετ 14 Νοέμ 2018, 22:30

Sera4 έγραψε:δεν μπορουμε να μιλαμε για επαγγελματικες νικες, οταν βλεπουμε αντιεπαγγελαμτικες συμπεριφορες εντος γηπεδου...γενικα νομιζω οτι δεν υπαρχει θεωρω χειροτερο πραγμα για εμας τους οπαδους, απο το να βλεπουμε μια ομαδα που να κανει αγγαρεια και να μην ειναι 100% συγκεντρωμενη στο στοχο της...

κραταμε το αποτελεσμα και συνεχιζουμε για να το σηκωσουμε :nairepaok:


Σεβασμος στον κοσμο που πληρωνει.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
 
Δημοσιεύσεις: 26576
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό Equalizer » Τετ 14 Νοέμ 2018, 23:03

Τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα ακούσουμε πάλι το επικό " ε είχε ξεχαρμανιασει η ομάδα με τις προηγούμενες επιτυχίες και δεν συγκεντρώθηκε να πάρει τον τίτλο".


Το ακούσαμε αν δεν απατωμαι δύο φορές σε 4 χρόνια.


Είναι ότι πιο άθλιο εχω ακούσει ως εξήγηση για αποτυχίες της ομάδας και το αναφέρω επειδή το βλέπω να έρχεται στο κύπελλο φέτος.

"Έλα μωρέ, το πήραμε δύο φορές και προείχαν αλλα φέτος. Ξεγκαυλωσε η ομάδα με το πρωτάθλημα " (λέμε τώρα).




Λύσσα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ όχι δημοσιουπαλληλικι. Και φέτος τελευταία φορά την είδαμε με την Σπαρτάκ στην Τούμπα. Στο πρώτο ημίχρονο.

Έκτοτε αγνοειται


35 μύρια μπάτζετ για να εστιάζουμε σε 1 , μαξ 1.5 διοργάνωση, είναι απαράδεκτο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
 
Δημοσιεύσεις: 13089
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό Tolaros » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 00:17

Για να δώσω μισό ελαφρυντικό και χωρίς να έχεις άδικο, δε μιλάμε για μια "διοργάνωση".
Το πρωτάθλημα καλώς ή κακώς και εκεί που έχουν φτάσει τα πραγματα, είναι πλέον το απόλυτο ιερό δισκοπότηρο για τον ΠΑΟΚ, το Σαββίδη με τις καραβιές χρημάτων και το κυριότερο για μας.
Δεν τολμώ καλά καλά να το γράψω πρώτον γιατί το θεωρώ ακόμα πολύ δύσκολο και δεύτερον για να μην το γρουσουζέψω, αλλά διάολε αν το πάρουμε θα είναι η αξέχαστη εικόνα που θα κουβαλάμε όλοι μας μέχρι τέλους. Τουλάχιστον εμείς τα "παιδια" των 80's που δεν το έχουμε ξαναζήσει. Κάτι που μεγαλώνοντας έμαθα να θεωρώ αδιανόητα απλησίαστο.
Όπως όλοι βλέπω και γω, ναι η ομάδα δεν αποδίδει όπως θα περιμέναμε, αλλά όσο είναι πρώτη εγώ δε θα γκρινιάξω για τίποτα. Έτσι για γούρι.
Άβαταρ μέλους
Tolaros
 
Δημοσιεύσεις: 5512
Εγγραφή: Κυρ 23 Δεκ 2007, 22:16
Τοποθεσία: Ντεπώ

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό maceio » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 00:30

panpangr77 έγραψε:Για πρώτη φορά εδώ μέσα στα 4 χρόνια που γράφω θα πω ότι ήμασταν τραγικοί.Για μένα ο Μπισεβαρ είχε μόνο όρεξη και για μένα είναι mvp ,γκολ και ασσίστ,καλουτσικος ο Κίτσιου ,ο Βερνμπλουμ ,ο Σακχοφ ,ο Κανιας και ο Χατσεριδης δεν ήταν κακός . Τραγικοί όλοι οι άλλοι για μένα έως ανύπαρκτοι .Ο Μαλεζάς για μένα πρέπει να σταματήσει την μπάλα φέτος και νομίζω πως θα το κάνει,ο Μάτος εάν και ξεκούραστος κάνει τραγικό ματς ,το ίδιο ξεκούραστος και ο Καντουρι για δεκαρι τελικά δεν κάνει και μετά όλοι αλλοι ακόμα χειρότεροι από τους παραπάνω.

Πολύ κουβέντα για τον Χατσεριδη ,τον αδικείται λίγο σήμερα γιατί είχε δίπλα του έναν εξίσου πιο αργό παίκτη ,δεν ταιριάζουν σαν διδυμμο με τον Μαλεζά. Με ανησύχησε η εμφάνιση του Ζαμπα και με απογοήτευσε η εμφάνιση του Ακπομ.

Μιρλας για πρώτη φορά...

Συμφωνω μαζι σου , ο Καντουρι ειδικα περπατουσε προκλητικα ενω εβλεπε τον ακπομ π.χ. να πρεσσαρει ουτε καν προσπαθουσε να βοηθησει...ο Χατσε τουλ εδειξε ενα παθος ! Ο Ακπομ παντως θα βελτιωθει αν παρει παιχνιδια ,ενα ματς βασικος εχει μονο και ηταν αγχωμενος .
Παντως αλλες χρονιες οταν το τρωγαμε δυσκολα το γυριζαμε,ειδικα σε τετοια ματς με πολλους αναπληρωματικους...
Υ.Γ μου αρεσε ο γιακουμπου του εργοτελη
''Η φαντασια ειναι πιο σημαντικη απο τη γνωση γιατι δεν εχει ορια " Aινσταιν
maceio
 
Δημοσιεύσεις: 1488
Εγγραφή: Τρί 11 Μάιος 2010, 18:57

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 00:37

Sera4 έγραψε:δεν μπορουμε να μιλαμε για επαγγελματικες νικες, οταν βλεπουμε αντιεπαγγελαμτικες συμπεριφορες εντος γηπεδου...γενικα νομιζω οτι δεν υπαρχει θεωρω χειροτερο πραγμα για εμας τους οπαδους, απο το να βλεπουμε μια ομαδα που να κανει αγγαρεια και να μην ειναι 100% συγκεντρωμενη στο στοχο της...

κραταμε το αποτελεσμα και συνεχιζουμε για να το σηκωσουμε :nairepaok:


Πανω κατω το ιδιο λεμε σχεδον ολοι εδω μεσα. Μπραβο για τα αποτελεσματα αλλα ΠΟΝΟΜΑΤΟΣ και προβληματισμος για τον τροπο που ερχονται.
Dimg4
 

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό theo-drama » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 02:28

Mene' έγραψε:
DamoN έγραψε:3ο στόπερ δεν έβαλε. Κρεσπο δεξί μπακ ματος μπροστά του για να περιορίσει τα ανεβάσματα του μαύρου αρ. Μπακ που έκανε πάρτυ στην πλάτη τ ματος γιατί ο ζαμπα απλά βαριόταν. Κράξιμο στον ματος φετος για την αμυνα χωρίς να υπολογίζουμε την βρώμικη δουλεια που έκανε τακτικά και τον βοηθούσε ο κάμπος. Κράξιμο στον χατσεριντι 2 μέτρα Σέντερ μπακ που εκτίθεται όταν η τελευταία ζώνη άμυνας είναι στο κέντρο. Και εγώ που είμαι 1.70 με ένα γηπεδο μπροστά μου λογικό είναι να τον περασω. Στο ματς με την Σπαρτάκ όμως που μας πίεζαν ήταν mvp για πλάκα αλλά λίγοι το ανέφεραν. Κάτι παρόμοιο θα συνέβαινε άμα έπαιζε και μέσα στον γαύρο. Κράξιμο στον βερνμπλουμ τόσο καιρό τώρα σιγά σιγά αρχίζουν οι κωλοτούμπες. Ότι κοβει ότι κινείται δεν μας νοιαζει ότι παίζει γρήγορα και με την μια ούτε αυτό τώρα καυλωνουμε γιατί έκανε την γκριμάτσα στον Διουδη Κ γιατί φωναζε στον ακπομ. 6 ματς φωτιά καλοκαίρι αποκλειστήκαμε στο τελευταίο ματς από την μπενφικα για μια μλκ του πασχαλακη που Γαμησε όλη την ψυχολογία της ομάδας.προγραμμα γολγοθάς μοναδική γκέλα το δεύτερο ματς με βιντι ( όλες οι άλλες απώλειες ήταν λόγω ροτεισον και λόγω ότι δεν τα χτύπησε η ομαδα ή πραγματικά δν μπορούσε τσελσι πχ ) έχΟΥΜΕ ξεχάσει να χανουμε αλλά ΤΟ κράξιμο-κράξιμο γιατί αυτό έχουμε συνηθίσει απλά να κραζουμε. Δεν αγαπάμε την ομαδα μας κάνουμε σαν κλασσικοι νεόπλουτοι τώρα που κερδίζουμε πρέπει κάτι να μας φταει. μας φταίει ο ουαρντα που δεν παίζει επειδή νομίζει ότι είναι ο Μεσι και με μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε ομαδα γράφει στα Αα τον ΠΑΟΚ αλλά περνούμε το μέρος του όχι το μέρος του προπονητη που πηρε 2 κύπελλα και 1 Νταμπλ. Κράξιμο γιατί δν παίζουν Ελληνακια κράξιμο γιατί παίζει ο ελ καντουρι και ο μπισε που ξερουν όσο μπάλα ξέρουν ολοι οι χάφ στην Ελλάδα μαζί. Κράξιμο πέρυσι στον μαουρισιο τώρα λείπει και κλαίμε. Πήγα στο γηπεδο με την ΑΕΚ τελικός πρωταθλήματος στην 5 και σιχάθηκα την ζωή μου.οσο το ματς ήταν 0-0 και με ένα τελικο μπροστά μας βρισιμο σε μάνες παιχτών μας και σπάσιμο aa βεβαια όταν μπήκε μέσα ο ιβαν όλος ο κοσμος πανηγύριζε γιατί ΠΑΟΚ σημαίνει μαγκια. Ορκίστηκα στην ζωή μ να μην ξαναπαω γηπεδο αλλά τελικά δεν τα κατάφερα πήρα διάρκειας στην 4 που εκει τουλάχιστον βρίζουμε μόνο τις μάνες των αντιπάλων. Τελευταίο μου ποσό εδώ με μεγάλη πικρία. Απορώ πως οι γυναίκες σας σας αντέχουν


Φίλε δεν θα μπορούσα να συμφωνώ μαζί σου περισσότερο!
Στην 5 που είχα διαρκείας και που πηγαίνω συνήθως,
πολλές φορές έχω βριστεί με "συνοπαδούς"
και μια φορά έχω χώσει μπουνιά στη μάπα κάποιου . . .
Δε θα σας πω σε ποιο ματς!
Ορισμένοι πραγματικά δε παλεύονται.


Μια απο τα ιδια και στην 7.

Συγχαρητηρια Damon.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019
 
Δημοσιεύσεις: 5471
Εγγραφή: Πέμ 22 Οκτ 2015, 20:04

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό NIKOS_PAOK04 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 07:06

Το γιατί αυτή η ομάδα που εάν δώσει το 70% των δυνατοτήτων της σε τρεξίματα - μονομαχίες θα κάνει περίπατο σε πρωτάθλημα και κύπελλο το έχει κάνει μόνο με βάζελο φέτος είναι πράγματι απορίας άξιο.
Έβλεπα τον αγώνα και ένιωθα ότι οι παίκτες μας σχεδόν όλοι δεν έχουν καμιά όρεξη να βάλουν τα πόδια να κερδίσουν κάποια μονομαχία. Φυσικά ούτε λόγος για τρεξίματα.Ακόμα και μια ομάδα όπως ο Εργοτέλης όταν δεν πιέζετε στις μονομαχίες και δεν νιώθει την ανάσα του αντιπάλου δίπλα μοιάζει με Μπαρτσελόνα και αλλάζει πάσες ακριβείας γιατί απλά αυτό μπορούν να το κάνουν παίκτες αυτού του επιπέδου.
Το μόνο ελαφρυντικό είναι πως έβαλαν γκολ γρήγορα και στο 0-0 και στο 1-1
Τα πολλά εκατομμύρια δεν κάνουν ομάδα αλλά η συνοχή και το «δέσιμο» και η χθεσινή ενδεκάδα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΧΗ !!
Όλοι η άμυνα έχει παίξει από λίγο έως καθόλου σαν μονάδες εκτός Μάτος και ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ !!
Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ παίζουν για πρώτη φορά μαζί με τον Μαουρίσιο εμφανώς μαζεμένο μετά τον τραυματισμό.
Ζαμπα εκτός παίχνιδιού και Ακπομ χωρίς υπομονή.
Το πρόβλημα είναι ότι οι παίκτες πρέπει να μπαίνουν στα ματς με σκοπό την νίκη και μόνο όταν αυτή πράγματι κλειδώνει να κάνουν την λεγόμενη διαχείριση ΣΤΟ 1-0 ΚΑΙ ΣΤΟ 2-0 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ !!!
Πρέπει ο Λουτσέσκου και η διοίκηση να χτυπήσει το καμπανάκι.
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04
 
Δημοσιεύσεις: 1083
Εγγραφή: Παρ 28 Μαρ 2014, 13:54

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό joshua » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 09:47

Το σημαντικο για μενα ειναι να μην πιστευουν στην ομαδα πως το χτεσινο παιχνιδι, η καποια ευρωπαικα ειναι κατι το διαφορετικο σε σχεση με την αποδοση της ομαδας στο πρωταθλημα, οπως γραφεται αριστερα και δεξια.Συνεχεια της ιδιας αποδοσης ειναι, η οποια ειναι σταθερα μετρια εδω και πολυ καιρο.Το οτι δεν το εχουμε πληρωσει στο πρωταθλημα οφειλεται, εκτος της ποιοτητας της ομαδας, στο οτι για πρωτη φορα στα οσα χρονια την παρακολουθω, η τυχη εχει σταθει πιστα στο πλαι μας.Προσεξτε για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι δεν αξιζαμε να κανουμε τις νικες που καναμε ,εκτος του παιχνιδιου με τον γαυρο, λεω πως αρκετα απο τα υπολοιπα παιχνιδια θα μπορουσαν ευκολα να ειχαν στραβωσει.Πρεπει να σταματησει η ομαδα να κυνηγαει την τυχη της γιατι καποια στιγμη μοιραια θα μας προδωσει.Ενα τετοιο παραδειγμα ηταν και η μοναδικη απωλεια στο πρωταθλημα στο περιστερι.
Τελευταία επεξεργασία από joshua και Πέμ 15 Νοέμ 2018, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24064
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό teod1980 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 09:54

Η ομάδα (παίκτες και προπονητής σα σύνολο όμως) δεν μπορούν να διαχειριστούν τη σειρά των παιχνιδιών κάθε 3 μέρες. Είτε από διάθεση, είτε από θεωρητική σημασία αγώνων, είτε από το rotation ώστε να πάρουν λεπτά συμμετοχής παίκτες.

Θα διορθωθεί πιστεύω με τον καιρό και όσο πιο σημαντικά θεωρούν ότι γίνονται τα παιχνίδια, αλλά κυρίως όσο πιο κοντά στο πρωτάτθλημα φτάνουμε, μιας και αυτό έχει γίνει ο υπέρτατος στόχος της ομάδας.
Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
teod1980
 
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό nikolasf » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 10:41

Έχω καιρό να σχολιάσω αλλά είμαι πολύ προβληματισμενος, τελευταία η ομάδα, παίκτες και προπονητής, δείχνουν έναν ξεκάθαρο ωχαδερφισμο, σαν να επιλέγουν όχι μόνο παιχνίδια, αλλά και χρονικές στιγμές εντός παιχνιδιού.
Χαρακτηριστικά εχθές, μέχρι το γκολ του αφάνα, η ομάδα πίεσε και φυσιολογικά σκόραρε. Αμέσως μετά χαλάρωσε και επειδή ο ρτελης άργησε να το πάρει χαμπάρι και λόγο ψυχολογίας μικρότερης ομάδας δεν το πληρώσαμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρτελης φυσιολογικά πίεσε την παιδική χαρά που είχε απέναντι του και σκόραρε. Αμέσως η ομάδα μεταμορφωθηκε, προηγήθηκε ξανά και ξανά καθησε. Λογική της ησσονος προσπάθειας, Γιατί;; ;;
Φυσικά η αλλαγές έπαιξαν ρόλο φυσικά Βερμπλουμ και Μαου δεν έχουν παίξει μαζί, φυσικά έχει σκάσει ο Ματος που έπαιζε με τη γλώσσα στο χορτάρι, αλλά εδώ μιλάμε για αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας.
ΠΟΥ είναι εκείνη η ομάδα που σκυλιαζε μέχρι το 90' ανεξαρτήτου σκορ;;;
Και ΠΟΥ είναι εκείνος ο Λουτσέσκου που δεν καθόταν στον πάγκο σαν να είχε νέφτι στον κωλο μέχρι να σφυριχτει η λήξη;;;
Αλήθεια Που και Γιατί;;;; :? :?:
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...» (ΘΥΡΑ 4)
Ανεξάρτητη Μακεδονία και Κρήτη λοιμοκτονία στο "κράτος" της χαβούζας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
 
Δημοσιεύσεις: 8495
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 19:48

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό Sick Bastard » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 10:56

Εμετικό δεύτερο ημίχρονο.
Ξυπνήστε παίχτες και προπονητές.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ.
ΚΚ2020: "Θα φροντίσουμε να σχεδιάσουμε μια ομάδα που δεν θα χαμηλώσει τον πήχη και στόχοι μας θα είναι το νταμπλ κάθε χρόνο. Στόχος μας θα είναι να αυξήσουμε τα έσοδα και όχι να μειώσουμε τα έξοδα".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard
 
Δημοσιεύσεις: 11465
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 11:00

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό Athens » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 11:00

nikolasf έγραψε:Έχω καιρό να σχολιάσω αλλά είμαι πολύ προβληματισμενος, τελευταία η ομάδα, παίκτες και προπονητής, δείχνουν έναν ξεκάθαρο ωχαδερφισμο, σαν να επιλέγουν όχι μόνο παιχνίδια, αλλά και χρονικές στιγμές εντός παιχνιδιού.
Χαρακτηριστικά εχθές, μέχρι το γκολ του αφάνα, η ομάδα πίεσε και φυσιολογικά σκόραρε. Αμέσως μετά χαλάρωσε και επειδή ο ρτελης άργησε να το πάρει χαμπάρι και λόγο ψυχολογίας μικρότερης ομάδας δεν το πληρώσαμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρτελης φυσιολογικά πίεσε την παιδική χαρά που είχε απέναντι του και σκόραρε. Αμέσως η ομάδα μεταμορφωθηκε, προηγήθηκε ξανά και ξανά καθησε. Λογική της ησσονος προσπάθειας, Γιατί;; ;;
Φυσικά η αλλαγές έπαιξαν ρόλο φυσικά Βερμπλουμ και Μαου δεν έχουν παίξει μαζί, φυσικά έχει σκάσει ο Ματος που έπαιζε με τη γλώσσα στο χορτάρι, αλλά εδώ μιλάμε για αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας.
ΠΟΥ είναι εκείνη η ομάδα που σκυλιαζε μέχρι το 90' ανεξαρτήτου σκορ;;;
Και ΠΟΥ είναι εκείνος ο Λουτσέσκου που δεν καθόταν στον πάγκο σαν να είχε νέφτι στον κωλο μέχρι να σφυριχτει η λήξη;;;
Αλήθεια Που και Γιατί;;;; :? :?:

μεγαλες αληθειες ειπες...
στο β ημιχρονο με ατρομητο μεχρι να μπει το γκολ του ουγκραι ειμασταν αστα να πανε μετα πισε ασφυκτικα αλλα ο χρονος ηταν λιγος
Άβαταρ μέλους
Athens
 
Δημοσιεύσεις: 4517
Εγγραφή: Κυρ 25 Οκτ 2009, 21:25

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό Γερασίμου » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 11:48

Νομίζω πως ανησυχητικό είναι το ότι ο Λουτσέσκου δεν δείχνει να αξιολογεί όπως πρέπει εμφανίσεις σαν τη χθεσινή και θεωρεί θετικό το αποτέλεσμα αυτό καθ' εαυτό, αδιαφορώντας για την εικόνα της ομάδας. Τα λουριά θέλουν σφίξιμο, τι θα πει αγώνας αγγαρεία. Αγγαρεία στην Ευρώπη, αγγαρεία και στο Κύπελλο... Δεν είδα το χθεσινό παιχνίδι, αλλά αρκετά κατάλαβα από τα στιγμιότυπα, τις ανταποκρίσις και τα σχόλια.
Ένα άλλο θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ταχυδυναμική ομάδα. Στο τρέξιμο αντέχουν μόνο Πέλκας και Κάνιας, στο "ξύλο" ο Σουηδός. Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ,Καντουρί, έχουν τεχνική, τους λείπει όμως η ταχύτητα και η δύναμη, απαραίτητα στοιχεία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για υψηλές βλέψεις. Οι δύο τελευταίο μάλιστα αντέχουν βία-βία 60 λεπτά, ενώ ο Καντουρί είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς. Δεν υπάρχει κατά τα φαινόμενα ο μέσος που θα μπορεί να παίξει το box to box και το transition, ενώ τέλος, στο κέντρο άμυνας για ανάλογο του Κοντρέρας μιλούσαμε το καλοκαίρι σε άλλη έκδοση, αλλά...Χατσερίδη είδαμε.
Γερασίμου
 
Δημοσιεύσεις: 4856
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό kayde » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 12:18

hasio_john έγραψε:Γράφουν τα αρδάκια ότι ευνοηθήκαμε στο γκολ του Πόντους, μιας και ήταν οφσάιντ... :lol:
ΔΕΝ ΓΑΜ>@### ρε σεις!!!!


Τα αρδακια κιτρινων αποχρωσεων με τα nonpaper του δηματου.fixed
Μακραν πιο γραφικοι πλεον και απο τον θεοδωριδη του γαυρου.
Και οταν θα πεθανω,θελω τον Δικεφαλο στο ταφο μου επανω..
Άβαταρ μέλους
kayde
 
Δημοσιεύσεις: 2099
Εγγραφή: Παρ 01 Ιούλ 2016, 01:38
Τοποθεσία: Επτάλοφος

Re: Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2,MVP- Σχόλια & Παραλειπλομενα

Δημοσίευσηαπό Γερασίμου » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 12:20

kayde έγραψε:
hasio_john έγραψε:Γράφουν τα αρδάκια ότι ευνοηθήκαμε στο γκολ του Πόντους, μιας και ήταν οφσάιντ... :lol:
ΔΕΝ ΓΑΜ>@### ρε σεις!!!!


Τα αρδακια κιτρινων αποχρωσεων με τα nonpaper του δηματου.fixed
Μακραν πιο γραφικοι πλεον και απο τον θεοδωριδη του γαυρου.


Οι του γαύρου είναι επαγγελματίες στο θέμα αυτό. Οι κίτρινοι γαύροι είναι κακή απομίμηση και γελοιοποιούνται σε έσχατο βαθμό.
Γερασίμου
 
Δημοσιεύσεις: 4856
Εγγραφή: Δευτ 04 Οκτ 2010, 11:58

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κύπελλο Ελλάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες