Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Την αξια του Ραζβαν τη ξερουμε πλεον. Ενας αρκετα καλος προπονητης,χωρις υπερβολες ομως.
Τα υπολοιπα ειναι για να δημιουργησουμε εντασεις και αντιθεσεις.
Αλλα ρε Ραζβαν τι ρολο εχεις στην ομαδα στο σχεδιασμο.
Μου λες η χρονια βγαινει με 4 χαφ και επιμενεις, αλλα μαθαινεις οτι ο Χαρισης φευγει.Ηθελες, δεν ηθελες δεν ξερουμε.
Μου ζητας παικτη να κανει παιχνιδι, δε σου κανει ο Μουλεν αλλα ερχεται ο αντιθετος Βερνμπλουμ.
Θες- δεν θες επιθετικο? Και ερχεται ο Ακπομ που ειναι παρων απων, και χρησιμοποιεις αλλαγη του Πριγιο το δευτερο επιθετικο Καρελη.
Παιζεις με το Βιερινια γτ σου κανει παιχνιδι απο πισω, , λες το καλοκαιρι θα γυρισει ο Γιαννουλης και τελικα ερχεται ενας δευτερος Κρεσπο, δλδ ο Τοσκα, λεγοντας οτι δεν το ζητησες κιολας.
Για Χατσεριδη τι να πω, αντικατασταστης του Ζαμπρανο, δυστυχως μονο στο μελλον και οχι στα στοιχεια του.
Ωρες ωρες πραγματικα, ο γυαλος ειναι στραβος.
Στο μονο που σιγουρα ξερουμε και συμφωνουμε μαζι σου ειναι, Τσιμιροτ γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα.
Ο Κανιας περσι τετοια εποχη ειχε κανενα 30λεπτο συνολικα και τωρα φερνει φανελα απο το σπιτι ετοιμη, σιδερωμενη.
Και οταν σε ρωτησαν το χειμωνα τι παικτης ειναι αυτος που θες, απαντας" ισως ηταν ο Τσιμιροτ τετοιος".Αυτα
Τα υπολοιπα ειναι για να δημιουργησουμε εντασεις και αντιθεσεις.
Αλλα ρε Ραζβαν τι ρολο εχεις στην ομαδα στο σχεδιασμο.
Μου λες η χρονια βγαινει με 4 χαφ και επιμενεις, αλλα μαθαινεις οτι ο Χαρισης φευγει.Ηθελες, δεν ηθελες δεν ξερουμε.
Μου ζητας παικτη να κανει παιχνιδι, δε σου κανει ο Μουλεν αλλα ερχεται ο αντιθετος Βερνμπλουμ.
Θες- δεν θες επιθετικο? Και ερχεται ο Ακπομ που ειναι παρων απων, και χρησιμοποιεις αλλαγη του Πριγιο το δευτερο επιθετικο Καρελη.
Παιζεις με το Βιερινια γτ σου κανει παιχνιδι απο πισω, , λες το καλοκαιρι θα γυρισει ο Γιαννουλης και τελικα ερχεται ενας δευτερος Κρεσπο, δλδ ο Τοσκα, λεγοντας οτι δεν το ζητησες κιολας.
Για Χατσεριδη τι να πω, αντικατασταστης του Ζαμπρανο, δυστυχως μονο στο μελλον και οχι στα στοιχεια του.
Ωρες ωρες πραγματικα, ο γυαλος ειναι στραβος.
Στο μονο που σιγουρα ξερουμε και συμφωνουμε μαζι σου ειναι, Τσιμιροτ γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα.
Ο Κανιας περσι τετοια εποχη ειχε κανενα 30λεπτο συνολικα και τωρα φερνει φανελα απο το σπιτι ετοιμη, σιδερωμενη.
Και οταν σε ρωτησαν το χειμωνα τι παικτης ειναι αυτος που θες, απαντας" ισως ηταν ο Τσιμιροτ τετοιος".Αυτα
giapas έγραψε:Χαίρομαι από το επίπεδο πλέον του ΠΑΟΚτση , συνειδητοποιημένος , ψαγμένος , δε θαμπώνεται από αποτελέσματα δίχως καλές εμφανίσεις. Ψάχνει να δει τι φταίει , τι δε πάει καλά , τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Προτείνει εναλλακτικές , προσπαθεί να διορθώσει το πρόβλημα και δε δέχεται κάτι ως έχει. Κάποια αιτία πρέπει να έχει αυτή η κατάσταση και πρέπει να βρεθούν τα αίτια , πριν πάμε στο απροχώρητο. Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για το επίπεδο του φόρουμ που λογικά αντανακλά ως ένα βαθμό και τη πραγματικότητα εκεί έξω.
Τέλος να διαμαρτυρηθώ και να πω ότι όσο έβλεπα το παιχνίδι έπινα μια Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου. Χάλια το κρασί ενώ συνήθως ήταν καλό. Και η πλάκα είναι πως και τις προάλλες μου φάνηκε παράξενη η γεύση αλλά τελικά ήπια 2 μπουκάλια έγινα στουπί και δεν έδωσα σημασία. Αλλά μετά και το χτεσινό , όχι δεν είναι τυχαίο. Θα τους πάρω τηλέφωνο , μάλλον οι μ@λ@κες άλλαξαν τα καζάνια ή δε το άφησαν πολύ να ωριμάσει. Μπορεί να είχε και πολλή υγρασία ξέρω γω , ας ψαχτούνε λίγο οι παπάρες μη χαθεί η σαιζον έτσι. Στη τελική ας βάλουν και καμιά άλλη ποικιλία μέσα να το αναμίξουν , ας φέρουν άλλα μηχανήματα γενικά ας κάνουν κάτι. Ας ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ. Μου κάνει εντύπωση που απλά βλέπουν τη κατάσταση να χειροτερεύει και δε κάνουν τίποτα να το διορθώσουν.

Άψογος! Κι εγώ αναρωτιόμουν για το κολο-κρασο...

rainmaker έγραψε:Παιδιά, πολύ καλό το γεγονός οτι λέμε για κωλοτούμπες, σεβασμό και συγχαρητήρια στον κόουτς.
Εγώ πάλι θα το παίξω γκρινιάρης ΞΑΝΑ σε ο,τι αφορά τον Λουτς και θα τονίσω το εξής :
Πρέπει να ξεθολώσουμε λίγο τον τρόπο που παίζουμε.
Να συνέλθουν (ίσως με λίγο πάγκο;) παίκτες που είναι σημαντικοί (Πέλκας) και να αποκτήσουμε πιο ισχυρή ταυτότητα στον τρόπο που θέλουμε να φτάσουμε στην αντίπαλη εστία.
Επίσης πρέπει να ξεκαθαρίσουνε οι ρόλοι στα εξτρέμ. Δε μπορεί κάθε βδομάδα να αλλάζουν θέσεις, άτομα, προσεγγίσεις.
Ωραία τα έλεγα, πέντε μέρες πριν.
Αλητεια που το λέω αλλά
Ραζβαν, άσε τις δικαιολογίες
Σταμάτα να εστιάζεις σε ρηχές αναλύσεις για το πώς δεν τους έπεισες να παίξουν καλά και αρλουμπες
Δεν είχες σχέδιο χτες και δεν είχες εναλλακτικές
Δέκα ματς τώρα πάμε στα κουτουρου στηριζόμενοι στο καλό κλίμα και τη διάθεση για τρέξιμο.
Συνέλθετε
- The_Stalker
Συγγνώμη παιδιά, αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του ανέλαβε την ευθύνη μόνο για την ψυχολογική προετοιμασία και το βαθμό επικινδυνότητας της Βίντι. Για το αγωνιστικό κομμάτι (επιλογές παικτών, κοουτσάρισμα και αλλαγές, εναλλακτικές λύσεις, απουσία σουτ), καμία ευθύνη δεν ανέλαβε.
Σωστο και αυτο...Το σουτ οχι στο ρεπερτοριο αλλα ουτε στο λεξιλογιο δεν πρεπει να υπαρχει.
Λες για αγωνιστικά πράγματα. Με δεδομένο ότι αυτός καταρτίζει την ενδεκάδα και κάνει τις αλλαγές , τι θα πίστευες ότι συνιστά ανάληψη ευθυνής; Αφού αυτός αποφασίζει , τι να πει στη συνέντευξη ότι η 11άδα ήταν δική μου ευθύνη ; Ποιανού θα μπορούσε να ήταν ώστε να χρειάζεται ρητή ανάληψη ευθύνης;The_Stalker έγραψε:Συγγνώμη παιδιά, αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του ανέλαβε την ευθύνη μόνο για την ψυχολογική προετοιμασία και το βαθμό επικινδυνότητας της Βίντι. Για το αγωνιστικό κομμάτι (επιλογές παικτών, κοουτσάρισμα και αλλαγές, εναλλακτικές λύσεις, απουσία σουτ), καμία ευθύνη δεν ανέλαβε.
Επίσης θεωρείς ότι το θέμα σουτ είναι θέμα οδηγιών προπονητή;
Να στο θέσω αλλιώς , οποιοσδήποτε από τους μεσοεπιθετικούς μας όταν βρεθεί σε σωστή θέση βολής και κρίνει ότι η πιο καλή επιλογή είναι το σουτ, θεωρείς ότι χρειάζεται ειδική οδηγία από το προπονητή που λέει "σουτάρερε" ;
Ή αντίστοιχα , ο Λούτσος έχει πει να μη σουτάρουν όταν πρέπει αλλά να κάνουν κάτι άλλο ;
χθες ο βιερινια δεν επεξε , που ειναι τωρα οι κατοχοι ουεφα προ να μας πουν οτι για ολα τα κακα του κοσμου φταιει ο βιερινια μπακ ...
Ολοι ειδαν οτι δε μπορουσαμε να αλλαξουμε 2 πασες κι εσυ ειδες 2 κλικ πανω και οτι ετυχε ν παιξουμε χαλια... ενω κατα τα αλλα παιζουμε μπαλαρα...beeman έγραψε: Η ομάδα είχε μια δυσκολία να φτάσει σε τελικές προσπάθειες, αλλά ήταν δύο κλικ πάνω από τον αντίπαλο.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι "βασικοι" μπηκαν μια χαρα νωρις αλλα χαθηκαν στο συνονθυλεμα. Υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ και το βλεπουμε εδω και καιρο αλλα καποιοιδε σηκωνετε κουβεντα αφου 7 στα 7" και περσι ρεκορ κλπ κλπ
Καθιστε στο περσι λοιπον, αν σταματησει η ρεντα και συνεχισουμε να παιζουμε ετσι τοτε να δω τα επιχειρηματα σας.
Και οχι, δεν περιμενουμε στη γωνια (για καποιους παοκαρχες). Την ανησυχια μας εκφραζουμε.
Τα 2 επομενα ματς βαζελο κ ατρομητο θα δειξουν αν εμαθε απο τη φαπα η τελειωσε η ρεντα μας.
Το βραχυκυκλωμα με δικη του ευθυνη πρεπει να ληξει και να κοψει το λαιμο του να παιξει μπαλα η ομαδα.
Ευτυχως να λεμε που ηρθε η φαπα με Βιντι γιατι αλλιως θα ερχόταν με βαζελο (οπως και ειχα προβλεψει)
Αν παμε πιο ξυπνιοι με βαζελο λογο βιντι και αυτο κανει τη διαφορα χαλαλι. Αν μου ελεγε καποιος να χασεις με βιντι αλλα παρε νικες με αρη και βαζελο θα το επερνα every day and twice on sunday που λενε.
Αν παμε πιο ξυπνιοι με βαζελο λογο βιντι και αυτο κανει τη διαφορα χαλαλι. Αν μου ελεγε καποιος να χασεις με βιντι αλλα παρε νικες με αρη και βαζελο θα το επερνα every day and twice on sunday που λενε.
Αν ήταν ο Άγγελος στην θέση του, θα τον συμβούλευα να πάει κάνα διήμερο στο Άγιο Όρος, μπας και ξεθολώσει...
Ο Λου ας πάει μέχρι την Επανωμή, ας κάτσει κάνα 8ωρο στον Δία και ας παραγγέλνει "Αμέθυστο" του Λαζαρίδη...
Ε όλο και θα το σφυρίξει κανένας συντοπίτης τους στους Γεροβασιλείου, μπας και προβληματιστούν γιατί το κανε...
Καμιά φορά, τα πιο απλά, τα αυτονόητα, είναι και τα πιο δύσκολα για να τα δεις και να τα κάνεις...Προχωράμε...

Ο Λου ας πάει μέχρι την Επανωμή, ας κάτσει κάνα 8ωρο στον Δία και ας παραγγέλνει "Αμέθυστο" του Λαζαρίδη...
Ε όλο και θα το σφυρίξει κανένας συντοπίτης τους στους Γεροβασιλείου, μπας και προβληματιστούν γιατί το κανε...
Καμιά φορά, τα πιο απλά, τα αυτονόητα, είναι και τα πιο δύσκολα για να τα δεις και να τα κάνεις...Προχωράμε...

Κατ αρχήν χρόνια σου πολλά(αν το dim σημαίνει Δημήτρης).Dimg4 έγραψε:Ολοι ειδαν οτι δε μπορουσαμε να αλλαξουμε 2 πασες κι εσυ ειδες 2 κλικ πανω και οτι ετυχε ν παιξουμε χαλια... ενω κατα τα αλλα παιζουμε μπαλαρα...beeman έγραψε: Η ομάδα είχε μια δυσκολία να φτάσει σε τελικές προσπάθειες, αλλά ήταν δύο κλικ πάνω από τον αντίπαλο.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Οι "βασικοι" μπηκαν μια χαρα νωρις αλλα χαθηκαν στο συνονθυλεμα. Υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ και το βλεπουμε εδω και καιρο αλλα καποιοιδε σηκωνετε κουβεντα αφου 7 στα 7" και περσι ρεκορ κλπ κλπ
Καθιστε στο περσι λοιπον, αν σταματησει η ρεντα και συνεχισουμε να παιζουμε ετσι τοτε να δω τα επιχειρηματα σας.
Και οχι, δεν περιμενουμε στη γωνια (για καποιους παοκαρχες). Την ανησυχια μας εκφραζουμε.
Τα 2 επομενα ματς βαζελο κ ατρομητο θα δειξουν αν εμαθε απο τη φαπα η τελειωσε η ρεντα μας.
Το βραχυκυκλωμα με δικη του ευθυνη πρεπει να ληξει και να κοψει το λαιμο του να παιξει μπαλα η ομαδα.
69-31 κατοχή μπάλας. 14-5 τελικές προσπάθειες, ναι σημαινει δύο κλικ πάνω.
αλλά όπως και να έχει δεν μας απασχολεί το πέρυσι με το φέτος. Αλλά εσένα ή προσπάθεια που γίνεται, δεν σου φαίνεται ότι αξίζει τον κόπο να στηριχθεί;
Επίσης έχεις ξαναδεί καλύτερο ΠΑΟΚ; στη μεγάλη εικόνα του, όχι με βάση το χθες, που και πάλι ήμασταν πολύ ανώτεροι.
Απλα λέω κουλ και στήριξη.
Κανει πολύ κακό στην ομάδα που στο τέλος κάποιοι αποδοκιμασαν στο γήπεδο και δεν είδα κανέναν να μιλάει γι αυτό.
τι έχεις να πεις;
- ΑποστόληςΑ
Ποια ομάδα κυριάρχησε; Το ότι είχε τη μπάλα στα πόδια της δεν σημαίνει ότι κυριάρχησε γιατί όσο την είχε δεν ήξερε τι να την κάνει.beeman έγραψε: Η ομάδα στο γήπεδο κυριάρχησε, σίγουρα της στοιχησε ότι έλειπαν βασικά κομμάτια.
Η ομάδα είχε μια δυσκολία να φτάσει σε τελικές προσπάθειες, αλλά ήταν δύο κλικ πάνω από τον αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν, ας μην φέρνουμε την καταστροφή. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.
Είδες εσύ έστω μία οργανωμένη επίθεση; Αφού το παραδέχεσαι και ο ίδιος ότι με δυσκολία φτάναμε σε τελικές.
Και ποιοι έκαναν τελικές; Οι πρώτες δύο τελικές μας ήταν από τον Crespo. Η πιο επικίνδυνη ήταν του Varela (σουτ απελπισίας) και μόνον αυτή του Biseswar που την έβγαλε ο τερματάς τους ήταν για highlights.
Αντίθετα αυτούς που λες ότι ήταν δυο κλικ πιο κάτω έβγαζαν οργανωμένα τη μπάλα από την περιοχή τους και αν ο Πασχαλάκης δεν έκανε την απόκρουση του αγώνα τώρα θα είμασταν στο 0-3.
- ΑποστόληςΑ
Θα πρέπει κύριε προπονητή να αναρωτηθείς γιατί στους αγώνες του E.L. δεν δείχνουμε την ίδια διάθεση που δείξαμε στους αγώνες του Ch.L. Δεν ξέρω αν φταίνε αυτοί, ή εσύ. Η ομάδα δεν με άρεσε ούτε με Chelsea, ούτε - πολύ περισσότερο - χθες. Στη Λευκορωσία παίξαμε καλά, αλλά ήταν ο μόνος αγώνας που δεν είχαμε καθόλου pressing. Και αυτό δεν θα το συναντήσουμε ξανά.
Χθες δεν είχαμε 11άδα. Είχαμε 11 μονάδες που η κάθε μία έκανε ό,τι της κατέβαζε η κούτρα της. Παρ' όλο που δεν συμφωνώ καθόλου με τη σύνθεση που κατέβασες, θεωρώ ότι δεν πήρες όσα έπρεπε από τους παίκτες σου γιατί και μ' αυτή τη σύνθεση θα έπρεπε να νικήσουμε.
Ελπίζω ότι πήρες, επιτέλους, το μήνυμα ότι ο Καρέλης δεν είναι ικανός να παίξει σαν φορ κορυφής. Στο επόμενο παιχνίδι που θα παίξει ελπίζω να τον δω σαν εξτρέμ. Δεν ξέρω αν θα ανταποκριθεί και σαν 10ρι που λένε κάποιοι, γιατί (υποτίθεται ότι) το 10ρι οργανώνει την επίθεση της ομάδας έξω από την περιοχή και δεν είμαι σίγουρος ότι διαθέτει τέτοιες ικανότητες. Ειδικά αυτό το διάστημα που απουσιάζει ο Μαουρίσιο δεν πρέπει να κάνεις τέτοια πειράματα, εκτός βέβαια από τους αγώνες κυπέλλου.
Υπάρχουν αρκετοί παίκτες για την θέση "10" (Πέλκας, El Kaddouri, Biseswar, ίσως και Καρέλης) που χάνονται σαν εξτρέμ για να χωρέσουν όλοι στην ομάδα και φυσικά παραγκωνίζονται οι παίκτες που έχουν περισσότερες δυνατότητες γι' αυτή τη θέση (Warda, Καρέλης, Λημνιός και Jaba).
Όπως είπε και ο Josh χθες παίζαμε χωρίς εξτρέμ και φορ.
Χθες, προς το τέλος, έβαλες επιτέλους τον Μαροκινό σαν 8ρι (αφού βγήκε ο Σάχωφ), αλλά ήταν τόση η πίεση στην ομάδα και τόσο λίγος ο χρόνος που απέμενε που δεν μπορούσαν να βγουν αξιόπιστα αποτελέσματα.
Πέλκας και Μάτος χρειάζονται χρόνο ξεκούρασης.
Χθες δεν είχαμε 11άδα. Είχαμε 11 μονάδες που η κάθε μία έκανε ό,τι της κατέβαζε η κούτρα της. Παρ' όλο που δεν συμφωνώ καθόλου με τη σύνθεση που κατέβασες, θεωρώ ότι δεν πήρες όσα έπρεπε από τους παίκτες σου γιατί και μ' αυτή τη σύνθεση θα έπρεπε να νικήσουμε.
Ελπίζω ότι πήρες, επιτέλους, το μήνυμα ότι ο Καρέλης δεν είναι ικανός να παίξει σαν φορ κορυφής. Στο επόμενο παιχνίδι που θα παίξει ελπίζω να τον δω σαν εξτρέμ. Δεν ξέρω αν θα ανταποκριθεί και σαν 10ρι που λένε κάποιοι, γιατί (υποτίθεται ότι) το 10ρι οργανώνει την επίθεση της ομάδας έξω από την περιοχή και δεν είμαι σίγουρος ότι διαθέτει τέτοιες ικανότητες. Ειδικά αυτό το διάστημα που απουσιάζει ο Μαουρίσιο δεν πρέπει να κάνεις τέτοια πειράματα, εκτός βέβαια από τους αγώνες κυπέλλου.
Υπάρχουν αρκετοί παίκτες για την θέση "10" (Πέλκας, El Kaddouri, Biseswar, ίσως και Καρέλης) που χάνονται σαν εξτρέμ για να χωρέσουν όλοι στην ομάδα και φυσικά παραγκωνίζονται οι παίκτες που έχουν περισσότερες δυνατότητες γι' αυτή τη θέση (Warda, Καρέλης, Λημνιός και Jaba).
Όπως είπε και ο Josh χθες παίζαμε χωρίς εξτρέμ και φορ.
Χθες, προς το τέλος, έβαλες επιτέλους τον Μαροκινό σαν 8ρι (αφού βγήκε ο Σάχωφ), αλλά ήταν τόση η πίεση στην ομάδα και τόσο λίγος ο χρόνος που απέμενε που δεν μπορούσαν να βγουν αξιόπιστα αποτελέσματα.
Πέλκας και Μάτος χρειάζονται χρόνο ξεκούρασης.
Εγω το ειπα οτι στην μπατε ηταν μαγικη εικονα γιατι μας βγηκαν ολα στο τελειο και μαλλον μας χαλαρωσε.
Παιδιά 69-31 είναι κυριαρχία. Η φάση του πρώτου γκολ είναι προσωπικό σφάλμα - αστείο. Είχες μια ομάδα η οποία σε περίμενε 90 λεπτά πίσω από τη σέντρα, με πάρα πολύ ξύλο, ήσουν και λίγο σε κακή μέρα και συνέβη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποια ομάδα κυριάρχησε; Το ότι είχε τη μπάλα στα πόδια της δεν σημαίνει ότι κυριάρχησε γιατί όσο την είχε δεν ήξερε τι να την κάνει.beeman έγραψε: Η ομάδα στο γήπεδο κυριάρχησε, σίγουρα της στοιχησε ότι έλειπαν βασικά κομμάτια.
Η ομάδα είχε μια δυσκολία να φτάσει σε τελικές προσπάθειες, αλλά ήταν δύο κλικ πάνω από τον αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν, ας μην φέρνουμε την καταστροφή. Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.
Είδες εσύ έστω μία οργανωμένη επίθεση; Αφού το παραδέχεσαι και ο ίδιος ότι με δυσκολία φτάναμε σε τελικές.
Και ποιοι έκαναν τελικές; Οι πρώτες δύο τελικές μας ήταν από τον Crespo. Η πιο επικίνδυνη ήταν του Varela (σουτ απελπισίας) και μόνον αυτή του Biseswar που την έβγαλε ο τερματάς τους ήταν για highlights.
Αντίθετα αυτούς που λες ότι ήταν δυο κλικ πιο κάτω έβγαζαν οργανωμένα τη μπάλα από την περιοχή τους και αν ο Πασχαλάκης δεν έκανε την απόκρουση του αγώνα τώρα θα είμασταν στο 0-3.
Μην το τραβάτε από τα μαλλιά.
Όντως και εγώ θα ήθελα παραπάνω πράγματα (ο Λημνιός να βρει συμπαίκτη όταν πατάει περιοχή, λίγο καλύτερες επιλογές γενικά όταν ήμασταν περιφερειακά της περιοχής, ο Δημητράκης να ξεκουραστεί λίγο γιατί δεν βοηθάει στο επιθετικό κομμάτι) αλλά παιδιά αυτά συμβαίνουν στις ομάδες.
Έχασε παίκτη ο Μάττος σε στημένη μπαλα, τι να λέμε τώρα. είναι ποδόσφαιρο, άθλημα λαθών.
Μην φτάσουμε στο άλλο άκρο.
και η αποψη μου είναι ότι ήταν η "καλύτερη" δυνατή γκέλα που θα μπορούσε να γίνει.
1.γιατι είναι αντιστρεψιμη
2.γιατι δεν ήταν στο πρωτάθλημα (που είναι ότι πιο σημαντικό.
Επίσης πριν τρελαθούμε όλοι, ας σκεφτούμε λίγο όλοι τι βήματα έχει κάνει αυτή η ομάδα.