Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Αυτό ακριβώς...MANIAKOS έγραψε:Δεν ειανι θέμα προσώπων αλλά γαμωνοοτοπιας
Το πρόβλημα της νοοτροπίας φταίει που είχαμε αυτήν την εικονα σήμερα.
Με τον άρη την Κυριακή, αν και μείναμε πίσω στο σκορ, είχαμε την ψυχολογία και τη νοοτροπία να το γυρίσουμε.
Σήμερα, δεν ήμασταν ψυχολογικά προετοιμασμένοι.
Ενώ μπήκαμε καλά, παίζαμε επιπόλαια, πληρώσαμε τα λάθη μας και στο τέλος δεν μπορέσαμε να δείξουμε χαρακτήρα και δύναμη.
Ναι αλλα εχει 7 στα 7.... θα σου πουν. Οταν λεμε οτι η ομαδα σερνεται και δεν πρεπει να τα κρυβουμε κατω απο το χαλακι, καποιοι μοστραρουν τις νικες.joshua έγραψε:Εμένα ένα πράγμα με ενοχλεί. Η ομάδα εδώ και καιρο δεν είναι καλα.
Ρασβαν, ξυπνα τους και ξυπνα κι εσυ
Νομίζω πως χρειαζόταν μία τέτοια μεγαλοπρεπέστατη φάπα για να μας ταρακουνήσει. Πολύ στον αυτόματο πιλότο πήγαινε η ομάδα. Πολλοί το είχαν παρατηρήσει και προσπαθούσαν να μας το μεταδώσουν για να προλάβουν την φάπα, όμως οι περισσότεροι, συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, βλέπαμε μόνο τις νίκες στο πρωτάθλημα και δεν δίναμε σημασία στις απόψεις που έγραφαν κάτι αρνητικό. Ε τώρα πρέπει όλοι να ξυπνήσουν, ομάδα, παίχτες προπονητής κι εμείς οι ίδιοι. Περιμένω 101% διαφορετική νοοτροπία με το βάζελο από τη Δευτέρα. Razvan τώρα είναι η ώρα να βρεις το καθαρό μυαλό που συνήθως σε διακρίνει και να το μεταδώσεις και στους παίχτες.
Τη Δευτέρα ελπίζω να είναι ξανά στην Τούμπα ο πατέρας του Λουτσέσκου. Αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό. Λείπεις Mircea!!!
Σοβαρές οι δηλώσεις του, δείχνει να κατάλαβε τι πήγε στραβά. Περιμένω να δω την αντίδραση της ομάδας από Δευτέρα για να δω αν όντως εντόπισε το τι έφταιξε.
Εμένα δε μου άρεσαν οι δηλώσεις του. Ανέλαβε την ευθύνη και είπε ότι η ομάδα απλά ένα ένα πολύ κακό παιχνίδι, γιατί όλες οι ομαδες με μεγάλα σερί κάνουν ένα κακό παιχνίδι. Αρνήθηκε κάθε κριτική σε αυτό το μας και απλά βούλωσε τους δημοσιογράφους αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Δεν είναι παιχνίδι που ήθελε ατομική κριτική και σε αυτό συμφωνώ με τον κόουτς, αλλά το πρόβλημα ομαδικότητας γενικά εδώ και καιρό δε βλέπω να εντοπίζεται.
Μεταφραστής του πάλι ότι νά ναι. Πραγματικά ούτε τα Αγλλικά Λουτσέσκου ρε γμτ δε μπορεί να μεταφράσει μια φορά σωστά; Τόσα χρόνια συνεργάτες είναι, και δίχως να είναι καλός στη γλώσσα θα έπρεπε να ξέρει τι θα πει.
Μεταφραστής του πάλι ότι νά ναι. Πραγματικά ούτε τα Αγλλικά Λουτσέσκου ρε γμτ δε μπορεί να μεταφράσει μια φορά σωστά; Τόσα χρόνια συνεργάτες είναι, και δίχως να είναι καλός στη γλώσσα θα έπρεπε να ξέρει τι θα πει.
- kataramenos5
Ειδες ποσο ξεκαθαρα ειναι τα πραγματα μερικες φορες? Κι εσυ δεν αγαπας την ομαδα μηπως? Εισαι κι εσυ γραφικος που εικαζεις στραβοπατημα πριν καν γινει το παιχνιδι? Οτι ειπες εσυ για ενα αγωνα το λεω εγω για το πρωταθλημα.obanebane έγραψε:Να πω ότι δεν τα έγραψα,τα έγραψα.
Αρχίστε τώρα.
Απλα ειναι τα πραγματα. No Maou no party. 2 καλες μεταγραφες θελαμε το καλοκαιρι. Ενα καλο box to box χαφ κι ενα cb που να ξέρει λιγο μπαλα. Τι πηραμε? Ενα αργο cb, ενα ανετοιμο 6ρι κι ενα υποσχομενο ταλεντο.
Και για ν απ ολοκληρωσουμε τις ομορφιες του καλοκαιριου αφηνουμε τις ανανεωσεις Πελκα Βαρελα κλπ να τραβαν σε μακρος δημιουργοντας θεματα εκει που δε θα πρεπε να υπαρχουν. Συνεχιστε να ονειρευεστε τα δεδομενα ομως λενε αλλα πραγματα.
ΥΓ. Καποτε οι λαγοι απ το καπελο τελειωνουν κι ενας σκουφος δε φτανει για να περπατας στο νερο.
Ρε συ Κατ δε μπορώ να μπω στο δικό σου μοτίβο,έχεις ξεκαθαρίσει ότι κάποια πράγματα σου φαίνονται ύποπτα,αν είχα την ίδια άποψη χωρίς καμία αμφιβολία όπως εσύ,θα μου ήταν πολύ δύσκολο να συνεχισω να ασχολούμαι.
Η αλήθεια είναι,σε οτι με αφορα,δεν εχω συνέλθει μετά τα περσινά,παρακολουθώ λίγο πιο αποστασιοποιημένα και με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα της ομάδας.
Ότι είναι να γίνει θα γίνει,τι 33; τι 34; τι 35;
Η αλήθεια είναι,σε οτι με αφορα,δεν εχω συνέλθει μετά τα περσινά,παρακολουθώ λίγο πιο αποστασιοποιημένα και με μεγαλύτερη ψυχραιμία τα της ομάδας.
Ότι είναι να γίνει θα γίνει,τι 33; τι 34; τι 35;
Κατ οπως τα λες. Ολοι αγαπαμε την ομαδα. Απλα καποιοι απο μας ειναι ρεαλιστες και ανησυχουν με τις κακες εμφανισεις παρα τις νικες και αλλοι ξαπλωνουν στο μαξιλαρι των νικων αλλα δεν κοιτανε το πως ηρθαν καποιες απο αυτες.
Ελπιζω να ξυπνησαν και να μην ερθει καμια κηδεια απο τον λαγο.
Ελπιζω να ξυπνησαν και να μην ερθει καμια κηδεια απο τον λαγο.
Η ομαδα ειναι ντεφορμε εδω και καιρο ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Επισης,ΚΑΝΕΙΣ δεν κοιμαται για να ξυπνησει και κανεις δεν καβαλησε το καλαμι.ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΕΦΟΡΜΕ και δεν μπορουμε να το αποφυγουμε.Ας ελπισουμε οι υπευθυνοι να λυσουν το προβλημα οσο το δυνατον γρηγοροτερα με οσο το δυνατον λιγοτερες βαθμολογικες απωλειες.
Επισης,ΚΑΝΕΙΣ δεν κοιμαται για να ξυπνησει και κανεις δεν καβαλησε το καλαμι.ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΕΦΟΡΜΕ και δεν μπορουμε να το αποφυγουμε.Ας ελπισουμε οι υπευθυνοι να λυσουν το προβλημα οσο το δυνατον γρηγοροτερα με οσο το δυνατον λιγοτερες βαθμολογικες απωλειες.
Εχεις μετρησει το ποσο καιρο δεν εχουμε κανει ουτε ενα βημα μπροστα αγωνιστικα εκτος της αναλαμπης με μπατε? Ντεφορμαρισμα το θεωρεις ακομα ή απλα οτι δυσκολευεται να βρει την καταλληλη χημεια δημιουργικα?
Αλλοι λενε ντεφορμαρισμα, αλλοι λενε οι παικτες κτλ κτλ.
Εγω φοβαμε οτι ειναι χειρωτερα απο αυτα το προβλημα. Εγω αυτο που βλεπω ειναι πως πολυ απλα ειμαστε μια ΚΑΚΗ επιθετικα ομαδα σαν ΟΜΑΔΑ. Δεν παιζουμε καλη μπαλα επιθετικα ας το παραδεχτουμε.
Σημερα ουτε "σερνωμασταν" ουτε ειδα να ειναι ο Σακχοφ το προβλημα αυτο καθε αυτο κτλ. Εγω ειδα μια ομαδα που ανεξαρτητως παικτη, δεν ηξερε πως να μπει στην περιοχη, πως να ανοιξει το παραμικρο ριγμα, πως να γινει επικυνδινη και ουτε καν πως να κανει εστω μια σεντρα της προκοπης η ενα σουτ. Το μυαλο των παικτων μας μοιαζει τελειως ΑΔΕΙΟ οσο αφορα το επιθετικο κομματι.
Εγω φοβαμε οτι ειναι χειρωτερα απο αυτα το προβλημα. Εγω αυτο που βλεπω ειναι πως πολυ απλα ειμαστε μια ΚΑΚΗ επιθετικα ομαδα σαν ΟΜΑΔΑ. Δεν παιζουμε καλη μπαλα επιθετικα ας το παραδεχτουμε.
Σημερα ουτε "σερνωμασταν" ουτε ειδα να ειναι ο Σακχοφ το προβλημα αυτο καθε αυτο κτλ. Εγω ειδα μια ομαδα που ανεξαρτητως παικτη, δεν ηξερε πως να μπει στην περιοχη, πως να ανοιξει το παραμικρο ριγμα, πως να γινει επικυνδινη και ουτε καν πως να κανει εστω μια σεντρα της προκοπης η ενα σουτ. Το μυαλο των παικτων μας μοιαζει τελειως ΑΔΕΙΟ οσο αφορα το επιθετικο κομματι.
Επισης σορρυ ρε Ραζβαν αλλα ΧΕΣΕ ΜΕ με το κολλημα σου με τον Καρελη. Δεν υπαρχει σεντερ φορ Καρελης.