Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokpantou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από paokpantou »

kataramenos5 έγραψε:Τι καταστροφη ρε Τζος?Η καταστροφη εγινε προχθες.Το χαμενο πρωταθλημα σ ανησυχει?Ο κ@μινης θα σε ξανασφυριξει,ειχες ελπιδες?
Έλα Οκ ας σταματήσει κάποια στιγμή αυτό με την διαιτησία αυτά που έγιναν πέρσι δεν πρόκειται να ξαναγίνουν το πρωτάθλημα πέρσι ήταν ταμενο στην κουλα αλλά μην διαβάζουμε και μαλακιες του τύπου έλα μωρέ τώρα ποιο πρωτάθλημα θα μας σφυρίξει ο κομινης και θα το χάσουμε. Αν κάνουμε νίκες με όλα τα χωριά και πάρουμε όλα τα ντέρμπι στην Τούμπα και με διπλό Παπαναστασιου και στον βαζέλα θα είμαστε πολυ κοντά για να το πάρουμε.
Αλλα πρωταθλητισμο με 4χαφ και με αποδυνάμωση στα εξτρεμ σε σχέση με πέρσι δεν κανει κανενας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Παρ 31 Αύγ 2018, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ποιά καταστροφή ρε παιδιά, ποιά χαφ;
Κεντρικά χαφ από πίσω προς τα μπρος:
Κάνιας
Σάκχωφ
Βερμπλουμ
Μαουρίσιο
Μπίσε
Πέλκας
κάποιοι βλέπουν στο ''8'' τον Καντούρι

Πόσους παίχτες του άξονα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να μην έχει ''καταστροφές'' και να μην κάνει πρωταθλητισμό;
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

paokpantou έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Τι καταστροφη ρε Τζος?Η καταστροφη εγινε προχθες.Το χαμενο πρωταθλημα σ ανησυχει?Ο κ@μινης θα σε ξανασφυριξει,ειχες ελπιδες?
Έλα Οκ ας σταματήσει κάποια στιγμή αυτό με την διαιτησία αυτά που έγιναν πέρσι δεν πρόκειται να ξαναγίνουν το πρωτάθλημα πέρσι ήταν ταμενο στην κουλα αλλά μην διαβάζουμε και μαλακιες του τύπου έλα μωρέ τώρα ποιο πρωτάθλημα θα μας σφυρίξει ο κομινης και θα το χάσουμε. Αν κάνουμε νίκες με όλα τα χωριά και πάρουμε όλα τα ντέρμπι στην Τούμπα και με διπλό Παπαναστασιου και στον βαζέλα θα είμαστε πολυ κοντά για να το πάρουμε.
Αλλα πρωταθλητισμο με 4χαφ και με αποδυνάμωση στα εξτρεμ σε σχέση με πέρσι δεν παίρνει κανενας
δηλαδή αν χάσουμε μόνο σε οακα και καραισκακη και μαζέψουμε 84/90 βαθμούς "θα είμαστε πολυ κοντά για να το πάρουμε"
:lol:

μπορεί :cry:
paokpantou

Sick Bastard έγραψε:Ποιά καταστροφή ρε παιδιά, ποιά χαφ;
Κάνιας
Σάκχωφ
Βερμπλουμ
Μαουρίσιο
Μπίσε
Πέλκας

Πόσους παίχτες του άξονα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να μην έχει ''καταστροφές'' και να μην κάνει πρωταθλητισμό;
Μιλάμε για χαφ 6-8...οχι για πελκινιο και μπισε.
Ο καντουρι δεν νομίζω να μπορεί να σταθεί σαν 8αρι με τίποτα γιαυτό και τον έχει βάλει εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Λιγο ηρεμα με τις εκφρασεις φιλε.ο κατ ειπε την αποψη του.

Επισης για ποια αποδυναμωση στα εξτρεμ;;;
Αν εξαιρεσεις τον καμπος τι ειδαμε απο τον περσινο μακ;;

Φτανει πια.
Σταματηστε να αδικειτε τις δυνατοτητες της ομαδας.
paokpantou

anekfrastos έγραψε:
paokpantou έγραψε:
Αλλα πρωταθλητισμο με 4χαφ και με αποδυνάμωση στα εξτρεμ σε σχέση με πέρσι δεν παίρνει κανενας
δηλαδή αν χάσουμε μόνο σε οακα και καραισκακη και μαζέψουμε 84/90 βαθμούς "θα είμαστε πολυ κοντά για να το πάρουμε"
:lol:

μπορεί :cry:
Γιατί ρε φίλε πέρσι που έχασες?λέμε να μην ξαναγίνουν λάθη όπως λιβάδια νέα Σμύρνη Τρίπολη και Λάρισα που έχασες βαθμους
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Περιμέναμε την κλήρωση για να λοκάρουμε στόχους.
Κρούση σε Αζαρ για να αποδυναμώσουμε και του μπλε.
paokpantou

sourmenetes έγραψε:Λιγο ηρεμα με τις εκφρασεις φιλε.ο κατ ειπε την αποψη του.

Φτανει πια.
Ωραία... Με βασικό τον Λημνιό θα δούμε κατά πόσο κάνω λάθος εγώ ή εσείς.
Μακάρι να κάνω εγώ.
Όσο για τον κατ μου έβγαλε ηττοπάθεια πριν καν δούμε την ομάδα στο πρωτάθλημα γιατί για εμένα εκεί θα φανεί κατά πόσο έχουμε μεγαλώσει σαν οργανισμός θα φανεί την Κυριακή
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Συγνώμη, αλλά η αποδυνάμωση στα εξτρέμ από που προκύπτει;

Φέτος έχεις :
+ Έναν πιτσιρικά (Λημνιό) με πολύ περισσότερες παραστάσεις από την πρώτη του χρονιά πρωταθλητισμού που κυρίως μάζευε παραστάσεις.
+ Τον κορυφαίο βάση στατιστικών και βράβευσης εξτρέμ του περσινού πρωκταθληματος (Ουαρντα).
+ Ένα πολύ ταλαντούχο παίχτη (Ζαμπα) που έχει ήδη παραστάσεις δύσκολου πρωταθλήματος , άρα περιμένεις από φέτος να σου δώσει βοήθειες.

- Έναν παίχτη που ναι μεν ο Λουτσε τον είχε βασικό (Κάμπος), αν και κανείς δεν ξέρει αν θα το έκανε και φετος παρά μόνο μπορούμε να υποθέτουμε , τον οποίον όμως ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί τον βγάζαμε πάντα "φιλότιμο-παιχτη ομάδας αλλά ΛΙΓΟ για τον ΠΑΟΚ !!)
- Τον Μακ που πέρσυ δεν έδειξε σχεδιν τίποτε...και έχουμε όλοι μείνει στη χρονιά που έκανε όργια στην πρώτη θητεία του όπου όμως τα έκανε ως φορ και όχι εξτρέμ.

Αφήνοντας λοιπόν κατά μέρος τις υποθέσεις , για το τι μπορεί να σκέφτεται ο Λουτσε, θα ήθελα να καταλάβω ειλικρινά με βάση τις άνωθεν προσθαφαιρέσεις πως ένας οπαδός θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ στα εξτρέμ είναι αποδυναμωμένος!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

paokpantou έγραψε:

Φτανει πια.
Μακάρι να κάνω εγώ.
Όσο για τον κατ μου έβγαλε ηττοπάθεια πριν καν δούμε την ομάδα στο πρωτάθλημα γιατί για εμένα εκεί θα φανεί κατά πόσο έχουμε μεγαλώσει σαν οργανισμός θα φανεί την Κυριακή
Δεν ειναι μονο ο λημνιος.
Ειναι και ο ζαμπα και ουαρντα και μπισεσβαρ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Besuch 2 έγραψε:Συγνώμη, αλλά η αποδυνάμωση στα εξτρέμ από που προκύπτει;

Φέτος έχεις :
+ Έναν πιτσιρικά (Λημνιό) με πολύ περισσότερες παραστάσεις από την πρώτη του χρονιά πρωταθλητισμού που κυρίως μάζευε παραστάσεις.
+ Τον κορυφαίο βάση στατιστικών και βράβευσης εξτρέμ του περσινού πρωκταθληματος (Ουαρντα).
+ Ένα πολύ ταλαντούχο παίχτη (Ζαμπα) που έχει ήδη παραστάσεις δύσκολου πρωταθλήματος , άρα περιμένεις από φέτος να σου δώσει βοήθειες.

- Έναν παίχτη που ναι μεν ο Λουτσε τον είχε βασικό (Κάμπος), αν και κανείς δεν ξέρει αν θα το έκανε και φετος παρά μόνο μπορούμε να υποθέτουμε , τον οποίον όμως ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί τον βγάζαμε πάντα "φιλότιμο-παιχτη ομάδας αλλά ΛΙΓΟ για τον ΠΑΟΚ !!)
- Τον Μακ που πέρσυ δεν έδειξε σχεδιν τίποτε...και έχουμε όλοι μείνει στη χρονιά που έκανε όργια στην πρώτη θητεία του όπου όμως τα έκανε ως φορ και όχι εξτρέμ.

Αφήνοντας λοιπόν κατά μέρος τις υποθέσεις , για το τι μπορεί να σκέφτεται ο Λουτσε, θα ήθελα να καταλάβω ειλικρινά με βάση τις άνωθεν προσθαφαιρέσεις πως ένας οπαδός θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ στα εξτρέμ είναι αποδυναμωμένος!!!
Ετσι ακριβως
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Sick Bastard έγραψε:Ποιά καταστροφή ρε παιδιά, ποιά χαφ;
Κάνιας
Σάκχωφ
Βερμπλουμ
Μαουρίσιο
Μπίσε
Πέλκας

ρε συ Sic το ποδόσφαιρο δεν πάει με το κιλό, μην είσαι ισοπεδωτικός :lol:

κουβέντα κάνουμε, λέμε ΑΝ γίνει μια λογική κίνηση και έρθει ένα καλό 8άρι με χαρακτηριστικά που λείπουν από αυτούς που έχουμε, τότε θα είμαστε πολύ καλύτερα

Το πρόβλημα, όπως το βλέπω εγώ, είναι ότι έχουμε παίκτες όπως Σαχοφ, ο Καντούρι και ο Μπίσεσβαρ, που κάνουν λιγο απ' όλα, και γι αυτό και είτε δεν παίζουν στις φυσικές τους θέσεις είτε δεν παίζουν καθόλου. Ο φιλότιμος Κάνιας δυστυχώς (ευτυχώς) ξεπεράστηκε από την υπόλοιπη ομάδα.

από το να έχω αυτούς τους 4, εγώ θα προτιμούσα να φύγουν οι 2 και να έρθει αυτός ο άνθρωπος αυτός που ΔΕΝ περπατάει πάντα σκυφτός (μεγάλη Ρίτα)
paokpantou

sourmenetes έγραψε:
paokpantou έγραψε:

Φτανει πια.
Μακάρι να κάνω εγώ.
Δεν ειναι μονο ο λημνιος.
Ειναι και ο ζαμπα και ουαρντα και μπισεσβαρ.
Αν θεωρείτε με ότι έχετε δει από Ζαμπα ότι μπορεί να παίζει βασικός πάω πάσο.. Ουαρντα ναι.. Μετά η μετριοτητα
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρυσι ίσως όχι αλλά ούτε και αναβαθμισμένος.
Είπαμε λείπει ένας καθαρόαιμος εξτρέμ στυλ Βιειρινια στα νιάτα του.
Λείπει και αριστεροπόδαρος γενικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”