ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης

Πασχαλάκης
8
7%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
6
5%
Χατσερίδης
20
18%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Canas
1
1%
Shakhov
16
14%
El Kaddouri
2
2%
Jaba
2
2%
Warda
51
46%
Prijovic
2
2%
Biseswar
2
2%
Pontus
1
1%
Akpom
1
1%
 
Σύνολο ψήφων: 112

Άβαταρ μέλους
paok re niamou
Δημοσιεύσεις: 3223
Εγγραφή: Πέμ 10 Μάιος 2018, 11:33

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paok re niamou »

ακόμα και αν δεν υπήρχε καμία αμφισβιτουμενη φάση χθες, πάλι τα ίδια ακριβώς θα γράφανε και θα λέγανε. Η προπαγάνδα είναι προδιαγεγραμμενη και είναι ίδια με πέρυσι αφού η συνταγή πέτυχε. Οι ακροατές και οι αναγνώστες τους είναι ΠΡΌΒΑΤΑ και ΠΡΌΒΑΤΑ θα μείνουν. Μόνο εμείς σκοτωνομαστε μεταξύ μας αν πάρουμε κάποιο σφύριγμα η υπαρχει υποψία ότι ευνοηθηκαμε όπως εχθές στην φάση του πέναλτι, το οποίο ήταν 100% καθαρό.
Θέλω υπεύθυνα να δηλώσω ότι :
θέλω για τ επόμενα 40 χρόνια να κερδίζω με πέναλτι στην σέντρα, να βάζω γκολ με οφσάιντ 15 μέτρα, να κερδίζω 50 φάουλ περισσότερα από τον αντίπαλο, να παίρνει ο αντίπαλος σε κάθε ματς κόκκινη και 10 κίτρινες, και η εστία τους να είναι 10 μέτρα μήκος και 5 ύψος. Ίσως τότε μετά από πολλά κύπελλα και πρωταθλήματα ικανοποιηθεί το εγώ μου, και ξεχαστούν κάπως, οι σφαγές οι κλοπές και όλα αυτά που έχω υποστεί εγώ ψυχικά και η ομάδα μου αγωνιστικά.
εσείς που ψάχνετε την μισή φάση που ίσως ευνοηθηκαμε για να αρχίσετε να μιζιεραζετε, παίζετε το στημένο παιχνιδι των εχθρών του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
john4serres
Δημοσιεύσεις: 32141
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από john4serres »

crow1581 έγραψε:Πρεπει να ηταν το χειροτερο ματς της ομαδας απο το προηγουμενο ματς παλι με τον Αστερα εκτος. Κατι εχει αυτη η ομαδα και μας σπαει τα νευρα καθε φορα και ιδρωνουμε να την κερδισουμε. Οσο για το πεναλτι σιγα μην δωσουεμ λογαριασμο στην ομαδα που εριξε προστιμο το μεγα θεατρινο της Γιαννακοπουλο οταν ειπε "ναι βουτηξα"!
Και μένα δεν μου άρεσε καθόλου η εμφάνιση μας, δεν βλεπόμασταν για αρκετά λεπτά..
Αλλά μην ξεχνάς είχαμε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ νωρίς (Ζαμπά,Σακχόφ)

Η ομάδα μπήκε μπερδεμένη, το μυαλο τους ειναι στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Το να λέμε ότι << ακόμα και η δεύτερη εντεκάδα μας μπορεί να πάρει νίκες στο πρωτάθλημα >> είναι ουτοπικό.
Μπορεί να είναι καλοί παίκτες σαν μονάδες αλλά δεν παίρνεις έτσι τα παιχνίδια.
giapas
Δημοσιεύσεις: 10509
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από giapas »

Δεν είναι τόσο πολύ θέμα αναπληρωματικών κι αν αυτοί έχουν ποιότητα να κερδίσουν τον Αστέρα.
Μια χαρά ποιότητα έχουν να κερδίσουν εύκολα και θα το δούμε μέσα στη χρονιά.

Όταν όμως η ομάδα προέρχεται από συνεχή ταξίδια εδώ κι ένα μήνα , όταν η φυσική κατάσταση είναι σε επίπεδα Αυγούστου και ταυτόχρονα έχουμε μπροστά το παιχνίδι με τη Μπενφίκα και όλος ο οργανισμός ζει και αναπνέει για αυτό , είναι πολύ εύκολο να στραβώσει το ματς.

Ε , σε αυτό το στραβωμένο ματς έχεις προλάβει να κάνεις 2-3 κλασσικές ευκαιρίες και να γίνει μπουφον ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ο Σαχοφ κι ο Ελ Καντουρί κι ο Ακπομ και ο Κιτσιου και ο Ζαμπα κι ο Χατσεριδης μια χαρά τον έχουν τον Αστέρα υπό νορμάλ συνθήκες. Το πρόβλημα είναι πως αυτή τη κατάσταση θα τη ξανασυναντήσουμε μέσα στη χρονιά και είναι πολύ δύσκολο το έργο του Λουτσου να φτιάχνει το μυαλό τον παικτών κατάλληλα. Πολύ δύσκολο να το πετύχει , μεγέθη τεράστια σε σχέση με εμάς έχουν αποτύχει σε ταυτόχρονες αποστολές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Δε θα είναι ευκολάκι όπως πέρυσι που γράψαμε το σερί , φέτος ο πάτος μας θα πρέπει να γίνει τριαντάφυλλο για να τα καταφέρουμε και οι πιθανότητες είναι ασφαλώς εναντίων μας.
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 6729
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Στο βίντεο φαίνεται ότι ο τερματοφύλακας του Αστέρα με το δεξί του χέρι πιάνει έστω και λίγο το πόδι του Πρίγιοβιτς. Δύσκολη φάση για τον διαιτητή. Να μην μιλάνε όμως τα λαμόγια της Τρίπολης. ο διαιτητής έπνιξε πολύ πιο καθαρό πέναλτι του Ιγγλέσιας στον Ουάρντα στο α΄, δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στο δεξί τους μπακ,ούτε και απευθείας κόκκινη στον Ιγγλέσιας μετά το 1-0.
Δεν θα δίνουμε λογαριασμό στην αλητεία του λεκανοπεδίου για ένα ενδεχομένως αμφισβητούμενο σφύριγμα υπέρ της ομάδας μας, όταν αυτοί με αλητεία και τραμπουκισμούς έχουν κλέψει αναρίθμητους τίτλους από τον ΠΑΟΚ.
Maniaq@Deepwood
Δημοσιεύσεις: 648
Εγγραφή: Δευ 28 Απρ 2014, 20:41

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Και μην ξεχνατε παιζαμε στις 7:30 καλοκαιρι ακομα, τα αλλα τα στρακιαπου στις 9:30 και με λιγοτερη υγρασια
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 11508
Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 16:19

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Tελος από εδώ

Νίκη έστω και δύσκολα



[youtube]ibskJaL2QM4[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”