ακόμα και αν δεν υπήρχε καμία αμφισβιτουμενη φάση χθες, πάλι τα ίδια ακριβώς θα γράφανε και θα λέγανε. Η προπαγάνδα είναι προδιαγεγραμμενη και είναι ίδια με πέρυσι αφού η συνταγή πέτυχε. Οι ακροατές και οι αναγνώστες τους είναι ΠΡΌΒΑΤΑ και ΠΡΌΒΑΤΑ θα μείνουν. Μόνο εμείς σκοτωνομαστε μεταξύ μας αν πάρουμε κάποιο σφύριγμα η υπαρχει υποψία ότι ευνοηθηκαμε όπως εχθές στην φάση του πέναλτι, το οποίο ήταν 100% καθαρό.
Θέλω υπεύθυνα να δηλώσω ότι :
θέλω για τ επόμενα 40 χρόνια να κερδίζω με πέναλτι στην σέντρα, να βάζω γκολ με οφσάιντ 15 μέτρα, να κερδίζω 50 φάουλ περισσότερα από τον αντίπαλο, να παίρνει ο αντίπαλος σε κάθε ματς κόκκινη και 10 κίτρινες, και η εστία τους να είναι 10 μέτρα μήκος και 5 ύψος. Ίσως τότε μετά από πολλά κύπελλα και πρωταθλήματα ικανοποιηθεί το εγώ μου, και ξεχαστούν κάπως, οι σφαγές οι κλοπές και όλα αυτά που έχω υποστεί εγώ ψυχικά και η ομάδα μου αγωνιστικά.
εσείς που ψάχνετε την μισή φάση που ίσως ευνοηθηκαμε για να αρχίσετε να μιζιεραζετε, παίζετε το στημένο παιχνιδι των εχθρών του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- paok re niamou
- john4serres
Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Και μένα δεν μου άρεσε καθόλου η εμφάνιση μας, δεν βλεπόμασταν για αρκετά λεπτά..crow1581 έγραψε:Πρεπει να ηταν το χειροτερο ματς της ομαδας απο το προηγουμενο ματς παλι με τον Αστερα εκτος. Κατι εχει αυτη η ομαδα και μας σπαει τα νευρα καθε φορα και ιδρωνουμε να την κερδισουμε. Οσο για το πεναλτι σιγα μην δωσουεμ λογαριασμο στην ομαδα που εριξε προστιμο το μεγα θεατρινο της Γιαννακοπουλο οταν ειπε "ναι βουτηξα"!
Αλλά μην ξεχνάς είχαμε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ νωρίς (Ζαμπά,Σακχόφ)
Η ομάδα μπήκε μπερδεμένη, το μυαλο τους ειναι στο παιχνίδι της Τετάρτης.
Το να λέμε ότι << ακόμα και η δεύτερη εντεκάδα μας μπορεί να πάρει νίκες στο πρωτάθλημα >> είναι ουτοπικό.
Μπορεί να είναι καλοί παίκτες σαν μονάδες αλλά δεν παίρνεις έτσι τα παιχνίδια.
Δεν είναι τόσο πολύ θέμα αναπληρωματικών κι αν αυτοί έχουν ποιότητα να κερδίσουν τον Αστέρα.
Μια χαρά ποιότητα έχουν να κερδίσουν εύκολα και θα το δούμε μέσα στη χρονιά.
Όταν όμως η ομάδα προέρχεται από συνεχή ταξίδια εδώ κι ένα μήνα , όταν η φυσική κατάσταση είναι σε επίπεδα Αυγούστου και ταυτόχρονα έχουμε μπροστά το παιχνίδι με τη Μπενφίκα και όλος ο οργανισμός ζει και αναπνέει για αυτό , είναι πολύ εύκολο να στραβώσει το ματς.
Ε , σε αυτό το στραβωμένο ματς έχεις προλάβει να κάνεις 2-3 κλασσικές ευκαιρίες και να γίνει μπουφον ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Ο Σαχοφ κι ο Ελ Καντουρί κι ο Ακπομ και ο Κιτσιου και ο Ζαμπα κι ο Χατσεριδης μια χαρά τον έχουν τον Αστέρα υπό νορμάλ συνθήκες. Το πρόβλημα είναι πως αυτή τη κατάσταση θα τη ξανασυναντήσουμε μέσα στη χρονιά και είναι πολύ δύσκολο το έργο του Λουτσου να φτιάχνει το μυαλό τον παικτών κατάλληλα. Πολύ δύσκολο να το πετύχει , μεγέθη τεράστια σε σχέση με εμάς έχουν αποτύχει σε ταυτόχρονες αποστολές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Δε θα είναι ευκολάκι όπως πέρυσι που γράψαμε το σερί , φέτος ο πάτος μας θα πρέπει να γίνει τριαντάφυλλο για να τα καταφέρουμε και οι πιθανότητες είναι ασφαλώς εναντίων μας.
Μια χαρά ποιότητα έχουν να κερδίσουν εύκολα και θα το δούμε μέσα στη χρονιά.
Όταν όμως η ομάδα προέρχεται από συνεχή ταξίδια εδώ κι ένα μήνα , όταν η φυσική κατάσταση είναι σε επίπεδα Αυγούστου και ταυτόχρονα έχουμε μπροστά το παιχνίδι με τη Μπενφίκα και όλος ο οργανισμός ζει και αναπνέει για αυτό , είναι πολύ εύκολο να στραβώσει το ματς.
Ε , σε αυτό το στραβωμένο ματς έχεις προλάβει να κάνεις 2-3 κλασσικές ευκαιρίες και να γίνει μπουφον ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Ο Σαχοφ κι ο Ελ Καντουρί κι ο Ακπομ και ο Κιτσιου και ο Ζαμπα κι ο Χατσεριδης μια χαρά τον έχουν τον Αστέρα υπό νορμάλ συνθήκες. Το πρόβλημα είναι πως αυτή τη κατάσταση θα τη ξανασυναντήσουμε μέσα στη χρονιά και είναι πολύ δύσκολο το έργο του Λουτσου να φτιάχνει το μυαλό τον παικτών κατάλληλα. Πολύ δύσκολο να το πετύχει , μεγέθη τεράστια σε σχέση με εμάς έχουν αποτύχει σε ταυτόχρονες αποστολές σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Δε θα είναι ευκολάκι όπως πέρυσι που γράψαμε το σερί , φέτος ο πάτος μας θα πρέπει να γίνει τριαντάφυλλο για να τα καταφέρουμε και οι πιθανότητες είναι ασφαλώς εναντίων μας.
Στο βίντεο φαίνεται ότι ο τερματοφύλακας του Αστέρα με το δεξί του χέρι πιάνει έστω και λίγο το πόδι του Πρίγιοβιτς. Δύσκολη φάση για τον διαιτητή. Να μην μιλάνε όμως τα λαμόγια της Τρίπολης. ο διαιτητής έπνιξε πολύ πιο καθαρό πέναλτι του Ιγγλέσιας στον Ουάρντα στο α΄, δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στο δεξί τους μπακ,ούτε και απευθείας κόκκινη στον Ιγγλέσιας μετά το 1-0.
Δεν θα δίνουμε λογαριασμό στην αλητεία του λεκανοπεδίου για ένα ενδεχομένως αμφισβητούμενο σφύριγμα υπέρ της ομάδας μας, όταν αυτοί με αλητεία και τραμπουκισμούς έχουν κλέψει αναρίθμητους τίτλους από τον ΠΑΟΚ.
Δεν θα δίνουμε λογαριασμό στην αλητεία του λεκανοπεδίου για ένα ενδεχομένως αμφισβητούμενο σφύριγμα υπέρ της ομάδας μας, όταν αυτοί με αλητεία και τραμπουκισμούς έχουν κλέψει αναρίθμητους τίτλους από τον ΠΑΟΚ.
-
Και μην ξεχνατε παιζαμε στις 7:30 καλοκαιρι ακομα, τα αλλα τα στρακιαπου στις 9:30 και με λιγοτερη υγρασια
Tελος από εδώ
Νίκη έστω και δύσκολα
[youtube]ibskJaL2QM4[/youtube]
Νίκη έστω και δύσκολα
[youtube]ibskJaL2QM4[/youtube]