Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Οπως τον ειδα χθες τον Ζαμπα, μαλλον συντομα θα κανει δεκα τζαλμα. Οι Λημνιος Λαμπρου θελουν πιο πολυ δουλεια, σωματικα αλλα να βελτιωσουν και την τεχνικη τους. Κεσερου δεν νομιζω, αλλα μαλλον μακ
- desperando
- Επικοινωνία:
Υπάρχει και το κομμάτι τακτική.
Μακάρι να ήταν τόσο απλό το ποδόσφαιρο και να επαιζε κάποιος τόσο εύκολα.
Ναι το μάτι του φιλάθλου θα δει μια ωραία ενέργεια ( ντρίπλα, πάσα, σλάλομ) και θα ενθουσιαστεί,το μάτι του προπονητή όμως θέλει να βλέπει πολλά περισσότερα.
Προσωπικά δεν περιμένω πολλά πράγματα απο τον ζαμπα τουλάχιστον στο πρώτο 6μηνο
υγ το να πάρω καθαρό εξτρέμ ( έτσι βλέπει ο λουτσεσκου τον Μακ) το βλέπω πολύ δύσκολο, εκτός αν πωληθούν και ο Ενρίκε και ο ουαρντα
Μακάρι να ήταν τόσο απλό το ποδόσφαιρο και να επαιζε κάποιος τόσο εύκολα.
Ναι το μάτι του φιλάθλου θα δει μια ωραία ενέργεια ( ντρίπλα, πάσα, σλάλομ) και θα ενθουσιαστεί,το μάτι του προπονητή όμως θέλει να βλέπει πολλά περισσότερα.
Προσωπικά δεν περιμένω πολλά πράγματα απο τον ζαμπα τουλάχιστον στο πρώτο 6μηνο
υγ το να πάρω καθαρό εξτρέμ ( έτσι βλέπει ο λουτσεσκου τον Μακ) το βλέπω πολύ δύσκολο, εκτός αν πωληθούν και ο Ενρίκε και ο ουαρντα
Desperando, Δεν είναι και τόσο απλό αυτό. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην ουσία 4-4-2 σε φάση επίθεσης , οπότε αυτός που παίζει δεξιά είναι σε μεγάλο βαθμό δεξί χαφ και όχι δεξί εξτρέμ. Για αυτό και ο Κάμπος ήταν ιδανικός.
Ο Ceseru και ο κάθε επιθετικόs που ίσως παίζει και στα άκρα, όταν πηγαίνει στα άκρα είναι περισσότερο εξτρέμ με το μυαλό στην επίθεση και είναι αδύνατο να κάνει της δουλειές που ο προπονητής ζητάει.
Για αυτό ο ενρίκε έχει θέμα και περισσότερο τον βολεύει να πάει στους 2 μπροστά παρά στα άκρα, για αυτό ο λημνιός παρά την μικρότερη ποιότητα από υπόλοιπους είναι φαβορί να ξεκινήσει δεξιά.
Για εμένα αυτό το επιθετικός που παίζει σούπερ και στα άκρα , με τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ είναι τρομερά δύσκολο να βρεθεί.
Ο Ceseru και ο κάθε επιθετικόs που ίσως παίζει και στα άκρα, όταν πηγαίνει στα άκρα είναι περισσότερο εξτρέμ με το μυαλό στην επίθεση και είναι αδύνατο να κάνει της δουλειές που ο προπονητής ζητάει.
Για αυτό ο ενρίκε έχει θέμα και περισσότερο τον βολεύει να πάει στους 2 μπροστά παρά στα άκρα, για αυτό ο λημνιός παρά την μικρότερη ποιότητα από υπόλοιπους είναι φαβορί να ξεκινήσει δεξιά.
Για εμένα αυτό το επιθετικός που παίζει σούπερ και στα άκρα , με τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ είναι τρομερά δύσκολο να βρεθεί.
εγώ βλέπω ότι ο μόνος που μπορεί να γεμίσει το κενό του τζαλμά, είναι ο ουάρντα
αυτόν περιμένω να δω
δυστυχώς ούτε ο τσίμι έχει αντικατασταθεί επάξια μέχρι στιγμής, ούτε ο τζαλμά
έχουμε όμως καιρό ακόμα
βλέπω ότι η ομάδα δε φούλαρε τις μεταγραφές για τα ματς με βασιλεία, και κατά τη γνώμη μου σωστά έπραξε
ένας πρωταθλητής ΠΑΟΚ του χρόνου, θα έχει ευκολότερο δρόμο προς τους ομίλους τσου λου
αυτόν περιμένω να δω
δυστυχώς ούτε ο τσίμι έχει αντικατασταθεί επάξια μέχρι στιγμής, ούτε ο τζαλμά
έχουμε όμως καιρό ακόμα
βλέπω ότι η ομάδα δε φούλαρε τις μεταγραφές για τα ματς με βασιλεία, και κατά τη γνώμη μου σωστά έπραξε
ένας πρωταθλητής ΠΑΟΚ του χρόνου, θα έχει ευκολότερο δρόμο προς τους ομίλους τσου λου
- desperando
- Επικοινωνία:
Έχεις απόλυτο δίκιο DAAT, είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν ποιοτικό Σαλπιγγίδη για να τον βάλεις μπροστά από τον Μάτος,όπου και σωστός τακτικά θα είναι, αλλά να ξέρει και πότε να πατάει περιοχή και να γράφει νούμερα.
Το πρόβλημα για μένα όμως είναι αυτοί οι μαμημενοι πρώτοι δύο μήνες.
Δηλαδή μέχρι να μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο εύκολα ο Μπι ή να προσαρμοστούν οι ζαμπα, ουαρντα.
Μετά δεν φοβάμαι.
Αυτή τη στιγμή οι δύο καλύτερες επιλογές για δεξιά μπροστά είναι ο Βιερίνια ( που όμως παίζει Αρ Μπακ) και ο καντουρι που αν δεν ανέβει σε φυσική κατασταση ο Μπι θα πάει αριστερά.
Βέβαια στα παιχνίδια του Τσου Λου ο λουτσεσκου Θέλει να έχει κ κάποιον που να παίζει καλά στην πλάτη της άμυνας.
Γι αυτό κ πιστεύω ότι η τριάδα πίσω από το φορ στα παιχνίδια με βασιλεία θα είναι καντουρι,πελκας, Λημνιος
Το πρόβλημα για μένα όμως είναι αυτοί οι μαμημενοι πρώτοι δύο μήνες.
Δηλαδή μέχρι να μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο εύκολα ο Μπι ή να προσαρμοστούν οι ζαμπα, ουαρντα.
Μετά δεν φοβάμαι.
Αυτή τη στιγμή οι δύο καλύτερες επιλογές για δεξιά μπροστά είναι ο Βιερίνια ( που όμως παίζει Αρ Μπακ) και ο καντουρι που αν δεν ανέβει σε φυσική κατασταση ο Μπι θα πάει αριστερά.
Βέβαια στα παιχνίδια του Τσου Λου ο λουτσεσκου Θέλει να έχει κ κάποιον που να παίζει καλά στην πλάτη της άμυνας.
Γι αυτό κ πιστεύω ότι η τριάδα πίσω από το φορ στα παιχνίδια με βασιλεία θα είναι καντουρι,πελκας, Λημνιος
Το γατι ο Τορες πηγε Ιαπωνια.
Ο γαυρος παίρνει ενα μιράντα.
Τωρα ειναι η ωρα να φέρουμε τον σκύλο να φάει το μπισκοτο
Ο γαυρος παίρνει ενα μιράντα.
Τωρα ειναι η ωρα να φέρουμε τον σκύλο να φάει το μπισκοτο
- sourmenetes
- Moderator
Ο ουαρντα απο τα λιγα που ειδα στο μουντιαλ,με εναν σοβαρο προπονητη,εδειξε αρκετα πειθαρχημενος.
Θεωρω πως θα τον φερει εκει που θελει ο λουτσεσκου και δεν ξερω τι θα γινει με ενρικε.εγω θα τον ηθελα αλλα ο προπονητης δε βλεπω να ενθουσιαζεται προς το παρον.
Και ενω υπαρχουν και οι λυσεις των ελπιδοφορων λαμπρου και λημνιου.αν ερθει το αρ.μπακ θα υπαρχει και η λυση βιειρινια.
Υπαρχει ποιοτητα αναμφιβολα.σιγα σιγα θα χαλαρωσουν και τα ποδια και θα βλεπουμε τι θα μπορουμε να βγαλουμε στο γηπεδο.
Αν ο κανιας, τον οποιο πολλοι ειδανε πολυ καλο χθες(εγω δεν ειδα το ματς),μπορει να πιασει τα προπερσινα στανταρ και κουμπωσει καλα με μαουριτσιο το κεντρο θα παρει ενα 15-20% πανω γιατι και ο μαουριτσιο θα εχει ολοκληρη προετοιμασια με την ομαδα.
Θεωρω πως θα τον φερει εκει που θελει ο λουτσεσκου και δεν ξερω τι θα γινει με ενρικε.εγω θα τον ηθελα αλλα ο προπονητης δε βλεπω να ενθουσιαζεται προς το παρον.
Και ενω υπαρχουν και οι λυσεις των ελπιδοφορων λαμπρου και λημνιου.αν ερθει το αρ.μπακ θα υπαρχει και η λυση βιειρινια.
Υπαρχει ποιοτητα αναμφιβολα.σιγα σιγα θα χαλαρωσουν και τα ποδια και θα βλεπουμε τι θα μπορουμε να βγαλουμε στο γηπεδο.
Αν ο κανιας, τον οποιο πολλοι ειδανε πολυ καλο χθες(εγω δεν ειδα το ματς),μπορει να πιασει τα προπερσινα στανταρ και κουμπωσει καλα με μαουριτσιο το κεντρο θα παρει ενα 15-20% πανω γιατι και ο μαουριτσιο θα εχει ολοκληρη προετοιμασια με την ομαδα.
Έχω μια προαίσθηση πως πάμε για αυτόν για Επιθετικό 'Björn Bergmann Sigurðarson'.
- Petros1988
χαχαχαχα και εγω!!Εγω έχω προαισθηση οτι παμε για 2 Σκανδιναβους φίλε!DaRkFeaR έγραψε:Έχω μια προαίσθηση πως πάμε για αυτόν για Επιθετικό 'Björn Bergmann Sigurðarson'.

- ΑποστόληςΑ
Φορ ολκής μόνον αν πουληθεί ο Πρίγιο. Έχω μια ελπίδα ότι δεν θα πουληθεί γιατί δεν έπαιξε με την Εθνική του. Δεν θέλω κανένα φορ από τα ονόματα που ακούστηκαν. Αντίθετα μπορεί να πουληθεί ο Warda.
- desperando
- Επικοινωνία:
Κακώς υπάρχει μια εντύπωση για τον ουαρντα ότι είναι αγωνιστικα απείθαρχος.
Πέρσι έπαιζε σε μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα και ήταν τακτικά άριστος αγωνιζόμενος τις περισσότερες φορές ως αριστερός εξτρέμ.
Το πρόβλημα του ουαρντα είναι αλλού,δεν είναι όταν μπαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές.
Ούτε βέβαια πάσχει από το σύνδρομο Κλάους.
Το θέμα είναι να βρεθεί το κουμπί του και να βγάζει την ωραία του την τρέλα.
Αν το καταφέρει και αυτό ο λουτσεσκου θα έχουμε μια νέα πολύ καλή μεταγραφή
Πέρσι έπαιζε σε μια πολύ πειθαρχημένη ομάδα και ήταν τακτικά άριστος αγωνιζόμενος τις περισσότερες φορές ως αριστερός εξτρέμ.
Το πρόβλημα του ουαρντα είναι αλλού,δεν είναι όταν μπαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές.
Ούτε βέβαια πάσχει από το σύνδρομο Κλάους.
Το θέμα είναι να βρεθεί το κουμπί του και να βγάζει την ωραία του την τρέλα.
Αν το καταφέρει και αυτό ο λουτσεσκου θα έχουμε μια νέα πολύ καλή μεταγραφή
Έχω την αίσθηση ότι, οι προαισθήσεις του DarkFear και του Petros1988 ταυτίζονται, αλλά και ότι οι παραθέσεις του Petros1988 στο μόλις προηγούμενο post συνεχίζονται, εντελώς αντιαισθητικά και κουραστικά... 

- navigator11
Συμφωνώ απόλυτα! Αυτό είναι το θεμα. Εκτιμώ ότι ο Λουτς θα κάνει την υπέρτατη προσπάθεια. Το' "χει" ...
- buffalobill4
Μιας και οι μεταγραφες δεν θα προλάβουν τα ματς με βασιλεία κ μαλλον κ τον επόμενο γυρο καλο θα ηταν να μην βιαστουμε στην επιλογη παικτών. Θελουμε 3 παικτες μπορει κ δυο αν κάνει πισω ο λουτσος για το χαφ. Ας γινει σωστη προεργασια κ ας ερθουν χωρις πιεση χρονου