Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2018-19
μπες μωρή πόρνη
έχουμε προπονητή που δίνει οδηγίες στα βραζιλιάνικα στον Ζαμπά;
έχουμε προπονητή που δίνει οδηγίες στα βραζιλιάνικα στον Ζαμπά;
- thanos-xanthi
- sourmenetes
- Moderator
Ο Λαμπρου ειναι πουλεν απο την μερα που αποκτηθηκε,το σημαντικο ειναι πως μοιαζει να δουλεψε ταχυδυναμη καθως τεχνικα ηταν παντα εξαιρετικος.
- buffalobill4
ο λαμπρου ηρθε με σωστη ψυχολογια σε φαση "ηρθα για να μεινω" και αν συνεχισει ετσι θα μεινει και δικαιως
- thanos-xanthi
ενω το σωμα του δε μοιαζει τοσο δεμενο στις φωτογραφιες που ανεβαζαν το καλοκαιρι
δειχνει να εχει βελτιωθει
δε ξερω αν επαιζε αριστερα στον νιονιο, παντως σημερα εξαιρετικος
πραγματικα δειχνει να το πιστευει, και οχι να ειναι εξω απο τα νερα του
δειχνει να εχει βελτιωθει
δε ξερω αν επαιζε αριστερα στον νιονιο, παντως σημερα εξαιρετικος
πραγματικα δειχνει να το πιστευει, και οχι να ειναι εξω απο τα νερα του
Εϊδα μόνο το β' ημίχρονο και είδα πολύ πίεση από την Άντερλεχτ, η αλήθεια είναι πως είχα καιρό να δω από κάποια ομάδα προς εμάς...Ασύνδετοι, πάρα πολλά λάθη και κέντρο που το μόνο που προσπαθούσε να κάνει ήταν άμυνα...Κατά αυτό τον τρόπο αχρηστευόντουσαν τα όποια καλά κείμενα υπήρχαν μπροστά...Προχωράμε, ήταν ουσιαστικά το πρώτο τεστ.
συμπέρασμα από τα 2 φιλικά ότι το ποδόσφαιρο έγινε πολύ αθλητικό παρά τεχνικό.
Οι "μικροί" με όρεξη για τρέξιμο, απέδωσαν καλύτερα από τους "μεγάλους".
ΥΓ το paoktv πρέπει να προσφέρει τους αγώνες και με φυσικό ήχο αν γίνεται.
Οι "μικροί" με όρεξη για τρέξιμο, απέδωσαν καλύτερα από τους "μεγάλους".
ΥΓ το paoktv πρέπει να προσφέρει τους αγώνες και με φυσικό ήχο αν γίνεται.
O Λαμπρου δειχνει οτι αυτο που χρειαζεται (και αξιζει) αυτη τη στιγμη ειναι να παρει την ευκαιρια του σε μια μεγαλη ομαδα. Ο Λημνιος απο την αλλη πλευρα συνεχιζω να επιμενω οτι πρεπει να φυγει δανεικος σε καλη ομαδα οπου θα ειναι βασικος γιατι εμενα περσι μου εδειξε οτι για να εξελιχτεί χρειαζεται να παιζει (διαφορετικοι παικτες χρειαζοντε διαφορετικα πραγματα για να εξελιχθουν) συνεχεια και δεν εχει κατι να κερδισει απο το να ειναι αναπληρωματικος στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Παρ 29 Ιουν 2018, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγκριτικα με το Λημνιο ο Λαμπρου, βγαζει μια αυτοπεποιθηση και ωριμοτητα, ακριβως οπως ειπωθηκε, ηρθα για να μεινω.Θεωρω οτι η τετραδα στα εξτρεμ πρεπει να ειναι Μεταγραφη/Βιερινια, Ενρικε, Ζαμπα, Λαμπρου και κατα συνθηκη Μυστα-Μπισε.Ο Μυστα θα πρεπει να μοιραζεται ειτε πλαγια ειτε τριτη επιλογη σαν φορ αν δεν φυγει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Παρ 29 Ιουν 2018, 20:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο Ουαρντα, και αν θα μεινει τελικα, αλλα απο τα οσα εχω δει μεχρι στιγμης στα δυο φιλικα η καταταξη των εξτρεμ μας σε επιπεδο ετοιμοτητας/ουσιας/αγωνιστικοτητας ειναι η εξης:
Μπισε
Λαμπρου
Λημνιος
Ζαμπα
Ενρικε
Απο τα παραπανω προκυπτει πως τελικα ειμαστε γυμνοι στα εξτρεμ....
εχουμε μονο τον Μπισε ως εμπειρο και ουσιαστικο και μετα εχουμε τους πιτσιρικαδες π ειναι εξαιρετικοι αλλα δεν ξερω πως θα ανταποκριθουν σε αγωνιστικες απαιτησεις υψηλου επιπεδου...
Ο πλεον απογοητευτικος ο ενρικε π δεν δειχνει με τις πραξεις τα οσα ισχυριζεται... οτι δλδ ηρθε για να μεινει και να παιξει...
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπισε
Λαμπρου
Λημνιος
Ζαμπα
Ενρικε
εχουμε μονο τον Μπισε ως εμπειρο και ουσιαστικο και μετα εχουμε τους πιτσιρικαδες π ειναι εξαιρετικοι αλλα δεν ξερω πως θα ανταποκριθουν σε αγωνιστικες απαιτησεις υψηλου επιπεδου...
Ο πλεον απογοητευτικος ο ενρικε π δεν δειχνει με τις πραξεις τα οσα ισχυριζεται... οτι δλδ ηρθε για να μεινει και να παιξει...
Το έλεγα πέρυσι και το επαναλαμβάνω και τώρα ότι ο Καντουρί μπορεί να παίξει ως φορ αν χρειαστεί. Έχει καλό ύψος, τεχνική και τελειώματα. Υποθετικά, αν κάνει γεμάτη σεζόν ο Καντουρί ως φορ ή ο Κουλούρης, δε νομίζω κανείς να έλεγε ότι ο Κουλούρης θα έγραφε περισσότερα γκολ.
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ ρε μεγαλε γιατι θα τρελαθω εντελως.Gospi έγραψε:Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι ο Ουαρντα, και αν θα μεινει τελικα, αλλα απο τα οσα εχω δει μεχρι στιγμης στα δυο φιλικα η καταταξη των εξτρεμ μας σε επιπεδο ετοιμοτητας/ουσιας/αγωνιστικοτητας ειναι η εξης:
Μπισε
Λαμπρου
Λημνιος
Ζαμπα
Ενρικε
Ο ενρικε πηρε πανω απο δυο φορες την μπαλα στο πρωτο ημιχρονο;;;
Εφτασε η μπαλα στην πλευρα του;;
Τι θες δηλαδη να κανει;;;
Να παρει την μπαλα απο τον τερματοφυλακα,να περασει ολους και να βαλει γκολ;;
Το μονο χρησιμο συμπερασμα που εβγαλα σημερα ειναι πως θα ειναι εγκλημα να πουληθει ο Ρει,το οποιο η αληθεια ειναι το πιστευα και πριν....
Τωρα τακτικα και αγωνιστικά ζητηματα ειναι πολυ νωρις να βγουν συμπερασματα....Στο επομενο σταδιο της προετοιμασιας ισως....
Το μονο σιγουρο ειναι πως ο Ραζβαν θα εχει μεγαλο προβλημα σχετικα με το ποιο εξτρεμ να αφησει εκτος ομαδας....λαμπρου,λημνιος,μυστακιδης,ζαμπα,μπισεσβαρ (!),ενρικε, συν ουαρντα,συν βιερινια......
Για μενα ο Ενρικε δεν κανει για χιλιους λογους....
Ο Ζαμπα δειχνει να ειναι στο στυλ του Τζαλμα,δυνατος και γρηγορος....
Επισης κατι που ακουσα σε ραδιοφωνο της πολης την ωρα της μεταδοσης και ισχυει,ειναι πως τα περισοτερα εξτρεμ μας δεν γυρνανε να μαρκαρουν,δεν ειχε αδικο ο δημοσιογραφος!
υγ:Ειδα ενας φιλος εγραψε πως ευχαριστει για τα λινκ!Να ευχαριστησω κι εγω με την σειρα μου!
υγ2:paoktv γ@μιολ@ ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα....

Τωρα τακτικα και αγωνιστικά ζητηματα ειναι πολυ νωρις να βγουν συμπερασματα....Στο επομενο σταδιο της προετοιμασιας ισως....
Το μονο σιγουρο ειναι πως ο Ραζβαν θα εχει μεγαλο προβλημα σχετικα με το ποιο εξτρεμ να αφησει εκτος ομαδας....λαμπρου,λημνιος,μυστακιδης,ζαμπα,μπισεσβαρ (!),ενρικε, συν ουαρντα,συν βιερινια......
Για μενα ο Ενρικε δεν κανει για χιλιους λογους....
Ο Ζαμπα δειχνει να ειναι στο στυλ του Τζαλμα,δυνατος και γρηγορος....
Επισης κατι που ακουσα σε ραδιοφωνο της πολης την ωρα της μεταδοσης και ισχυει,ειναι πως τα περισοτερα εξτρεμ μας δεν γυρνανε να μαρκαρουν,δεν ειχε αδικο ο δημοσιογραφος!
υγ:Ειδα ενας φιλος εγραψε πως ευχαριστει για τα λινκ!Να ευχαριστησω κι εγω με την σειρα μου!
υγ2:paoktv γ@μιολ@ ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα....