Dorian Leveque

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 6. Dorian Leveque

Δημοσίευση από desperando »

Μια χαρά καταλαβαίνω.... αλλά είσαι τακης
Τύποι σαν και σένα είναι το κλασικό ρωμαϊκό κοινό στις αρένες... επιζητούν μόνο το αίμα.

Εξήγησε μου γιατί να φύγει ο μιχελ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 27 Ιουν 2018, 09:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

takis4 έγραψε:ο αλλος μιλαει μιλάει για άσχετους και χαζούς συνοπαδους, τι στιγμή που δεν καταλαβαίνει καν τι διαβάζει .... :lol:
Γιατί να στείλεις τον μιχελ εξήγησε μας..... Πως θα τον κρίνεις με μια μόνο κίνηση του λεβεκ; από τις πολλές που έχει κάνει;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

takis4 έγραψε:ο αλλος μιλαει μιλάει για άσχετους και χαζούς συνοπαδους, τι στιγμή που δεν καταλαβαίνει καν τι διαβάζει .... :lol:

Γιατί εσύ ποιον εννοούσες; Δεν εννοούσες τον Μίχελ; Εννοούσες τον μανατζέρ του πχ; Sorry, αλλά όπως το έγραψες, αυτό υπονόησες Sir Takis...
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

eorptol1 έγραψε:
Γιατί να στείλεις τον μιχελ εξήγησε μας..... Πως θα τον κρίνεις με μια μόνο κίνηση του λεβεκ; από τις πολλές που έχει κάνει;

δεν το είπα για εσένα ότι δεν καταλαβαίνεις , το είπα για ένα παλικάρι που έχει ασυλία να λέει ότι μαλακια του κατεβει προσβάλλοντας χωρις λογο συνοπαδους, αυτος που δευτερα αποχωρεί οριστικά απο το φορουμ και τρίτη είναι παλι εδώ παλικαρίσια , μπεσατος ο λόγος του, παντελονατα.... :lol:

eor δεν γίνετε να εισηγείσαι να αποδεχτούμε την πρόταση για τσιμιροτ με την δικαιολογία ότι θα καλύψουμε το κενό με φθηνότερο παίχτη ίδιας αξιας, και πας μου φερνεις τον μουλέν? και μην μου πεις ότι ο σαββίδης χρειαζόταν τα 2 εκ του τσιμι , άμα ο mixel έλεγε ότι δεν πρέπει να πουληθεί ο ιβάν το έχει αποδείξει ότι δεν είναι γύφτος σαν τον κάβουρα ....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εσύ θέλεις να έχεις το ελεύθερο να προβάλεις όποιον γουστάρεις από την ομάδα, αλλά εσένα να μη σε πιάσει κανένας στο στόμα του.
Γεια σου ρε μάγκα.
Αν θες αυτά που γράφεις να μην δέχονται κριτική,γράφε τα στο ημερολόγιο σου
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

το να με αποκαλείς χαζό και άσχετο επειδή δεν συμφωνείς με την άποψη μου, δεν είναι κριτική στην άποψη ... άμα το πάμε έτσι και εγώ από εδώ και πέρα θα σε αποκαλώ πανιβλακα επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις ότι με τον μουλέν και με τον lebek έγιναν εγκλήματα ... τεσπα δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου , gt στο ξαναείπα άτομο όπου δευτερα αποχωρεί οριστικά και τρίτη είναι πάλι εδώ... δεν είναι και πολύ αρσενικά αυτά , και δεν θέλω πολλές κουβέντες με τέτοια άτομα ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ηρεμηστε λιγο...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Για μένα ο μιχελ είναι πολύ επιτυχημένος και όχι μόνο για μένα...... Το αποδυκνειουν αυτοί που έφερε

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Και για μένα είναι πετυχημένος, αλλά η φάση με τον Λεβέκ βρωμάει άσχημα. Έπρεπε να έχει ενεργοποιηθεί ο υποτιθέμενος όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο, ότι αν δεν παίξει 6 μήνες, μπορούμε να τον διώξουμε. Υποτίθεται ότι μπήκε τέτοιος όρος.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πάντως για να λεει ο Λουτσέσκου ειμαι απογοητευμένος, θα πρεπει να βρουμε μια λύση, μακαρι να εννοει αποκτηση αριστερου μπακ και ο Ντοριαν να πάει στο ... καλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Τετ 27 Ιουν 2018, 10:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πως σκατά προέκυψε ο Μίχελς στη κουβέντα, αδυνατώ να καταλάβω
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΤΕΛΟΣ

Αν ψάχνετε υπεύθυνο για τον Leveque, κοιτάξτε ποιος άνοιξε το topic και έτρεχε στα αεροδρόμια για τον Leveque...

Kostas_Peraia4 έγραψε:Καλώς ήρθες αποκλειστικέ μου :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Σιδερένιος,πολυνίκης και πρωταθλητής :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Sekeris έγραψε:Ε όχι και δεν φέρει καμία ευθύνη............................
Ιάσωνα, γιατί σταμάτησες το μέτρημα και ψαχνόμαστε για το 0/στα πόσα είχαμε μείνει? :?
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Εχασα το μετρημα :roll: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

2018, still here.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”