Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Άσχετο πάντος τα πρωτοσέλιδα δεν γράφουν για Pukki πως έρχεται όπως προηγούμενες 4-5μέρες.
Μόνο για συνέντευξη Χατσερίδη λέεί και για Jaba.
Θα ξέμειναν από πληροφοριές Δευτεριάτικα οι αρδ!
Μόνο για συνέντευξη Χατσερίδη λέεί και για Jaba.
Θα ξέμειναν από πληροφοριές Δευτεριάτικα οι αρδ!
- Μπαρκαρούτσος
Πωω, ακόμα θυμάμαι πώς χάσαμε στον τελικό κυπέλλου στη Κοζάνη στο γυναικείο, λίγους μήνες πριν... 
Κλασική Π.Α.Ο.Κ. φάση ρε γαμώτο...

Κλασική Π.Α.Ο.Κ. φάση ρε γαμώτο...
Τα ληγμενα καλο ειναι να μην καταναλωνονται!!!
Ban επειδή κορόιδεψες mod. Πρώτα θα επιστρέψεις Βόρεια Ελλάδα και μετά θα σε κάνω unban.
Ban επειδή κορόιδεψες mod. Πρώτα θα επιστρέψεις Βόρεια Ελλάδα και μετά θα σε κάνω unban.
- Μπαρκαρούτσος
Καλημέρα κόσμε άντε αρχίζει εβδομάδα εξελίξεων σήμερα έρχεται ο Ιβάν για τις τελικές αποφάσεις άρα από αύριο θα έχουμε νέα θέλω να πιστεύω.
Περιεργα τα πραγματα και δυσκολο να τα ερμηνευσει καποιος.Μετα την "συμφωνια" με Κοντε προ δεκαημερου,αυτο το ΣΚ ειχαμε τη συμφωνια με Πουκι που δειχνει να μην προχωραει.Δευτερες σκεψεις για το αν χρειαζεται ενισχυση? Αλλες επιλογες σε πρωτο πλανο? Μπλεξιμο αρμοδιοτητων ? Δυσαρεσκεια Σαββιδη για τη μη υπαρξη προτασεων για αποχωρησεις παικτων ? Τιποτα απο ολα αυτα και σημερα αυριο θα εχουμε ανακοινωσεις?
- ΑποστόληςΑ
Γιατί αργεί η περίπτωση Πούκι; Να τι λέει το ΠΑΟΚ24
Όπως σας ενημέρωσε και χτες το PAOK24, ο Ρουμάνος τεχνικός σε επικοινωνία που είχε με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση που η Σερβία αποχαιρετήσει πρόωρα την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τότε εκείνος μετά από μία εβδομάδα διακοπών θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και θα υπολογίζεται για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Την Τετάρτη η Σερβία παίζει... τελικό με τη Βραζιλία και από το δικό της αποτέλεσμα, αλλά και την έκβαση του αγώνα ανάμεσα σε Ελβετία και Κόστα Ρίκα την ίδια ημέρα θα ξεκαθαρίσει αν ο Δικέφαλος θα περιμένει την επιστροφή του Πρίγιοβιτς ή αν θα πρέπει να ποντάρει σε άλλον φορ για τις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία.
Μάλιστα η έκβαση της υπόθεσης του Σέρβου επιθετικού δεν αποκλείεται να επηρεάζει και το μέλλον του Κουλούρη, καθώς μπορεί ο Έλληνας επιθετικός να αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός, ωστόσο αυτό δε θα πρέπει να γίνει αν οι ασπρόμαυροι δεν έχουν επάρκεια στις θέσεις της γραμμής κρούσης τους.
Όπως σας ενημέρωσε και χτες το PAOK24, ο Ρουμάνος τεχνικός σε επικοινωνία που είχε με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποφασίστηκε ότι σε περίπτωση που η Σερβία αποχαιρετήσει πρόωρα την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τότε εκείνος μετά από μία εβδομάδα διακοπών θα ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και θα υπολογίζεται για τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Την Τετάρτη η Σερβία παίζει... τελικό με τη Βραζιλία και από το δικό της αποτέλεσμα, αλλά και την έκβαση του αγώνα ανάμεσα σε Ελβετία και Κόστα Ρίκα την ίδια ημέρα θα ξεκαθαρίσει αν ο Δικέφαλος θα περιμένει την επιστροφή του Πρίγιοβιτς ή αν θα πρέπει να ποντάρει σε άλλον φορ για τις αναμετρήσεις με τη Βασιλεία.
Μάλιστα η έκβαση της υπόθεσης του Σέρβου επιθετικού δεν αποκλείεται να επηρεάζει και το μέλλον του Κουλούρη, καθώς μπορεί ο Έλληνας επιθετικός να αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός, ωστόσο αυτό δε θα πρέπει να γίνει αν οι ασπρόμαυροι δεν έχουν επάρκεια στις θέσεις της γραμμής κρούσης τους.
Στη σύνεντευξή του ο Χάτσε αναφέρει ότι θέλει να πάρει ελληνικό διαβατήριο και έχουν λάβει διαβεβαιώσεις ότι αυτό θα συμβεί.
Θα ήθελα να πω ότι μια εβδομάδα μόνο διακοπές είναι πολύ λίγο για ένα παίκτη που έπαιζε όλη τη χρονιά και είχε και μουντιαλ.
Δε θα ήθελα , προκειμένου να έχω σε 1 ματς με τη Βασιλεία έναν ξεζουμισμένο Πρίγιοβιτς , να κάψει όλη τη χρονιά με το να μη ξεκουραστεί επαρκώς. Δε χρειάζεται το σώμα και το μυαλό να ξεκουραστεί;
Βέβαια , αυτοί που αποφασίζουν ξέρουν καλύτερα. Αλλά μου φαίνεται παράξενο που το συζητάμε κιόλας.
Δε θα ήθελα , προκειμένου να έχω σε 1 ματς με τη Βασιλεία έναν ξεζουμισμένο Πρίγιοβιτς , να κάψει όλη τη χρονιά με το να μη ξεκουραστεί επαρκώς. Δε χρειάζεται το σώμα και το μυαλό να ξεκουραστεί;
Βέβαια , αυτοί που αποφασίζουν ξέρουν καλύτερα. Αλλά μου φαίνεται παράξενο που το συζητάμε κιόλας.
μακάρι να τελειώσει σήμερα του παικταρά του Pukki. Μακάρι να μην κάψουν τον Priyovic για όλη την χρονια για 2 mats και να τον αφήσουν να kanei τις διακοπές του.
Αν σήμερα δεν δούμε τελική έκβαση στο θέμα Pukki (μεγάλο πλεονέκτημα το ότι είναι άψογος τακτικά και θα μπει εύκολα νομίζω στην ομάδα) φοβάμαι ότι όντως υπάρχει περίπτωση να περιμένουν το mats τις Σερβίας ,πράγμα που δεν θέλω να το πιστέψω.
Απλά ας τους εμπιστευτούμε και ας περιμένουμε σήμερα τις ανακοινώσεις.
Αν σήμερα δεν δούμε τελική έκβαση στο θέμα Pukki (μεγάλο πλεονέκτημα το ότι είναι άψογος τακτικά και θα μπει εύκολα νομίζω στην ομάδα) φοβάμαι ότι όντως υπάρχει περίπτωση να περιμένουν το mats τις Σερβίας ,πράγμα που δεν θέλω να το πιστέψω.
Απλά ας τους εμπιστευτούμε και ας περιμένουμε σήμερα τις ανακοινώσεις.
Να ανακοινωθει ο Πουκι και μετα πρεπει να κλεισει το Χαφ (Σουηδος η καποιος αλλος για να ειμαστε πληρης)
Πραγματικα 38 χρονων ανθρωπος δεν θυμαμαι ΠΟΤΕ την ομαδα τοσο γεματη σε ολες τις θεσεις... Με τετοιο υλικο αν ημουν προπονητης της Ξανθης η πχ της Λαρισσας και εβλεπα το προγραμμα οτι εχει ΠΑΟΚ θα ελεγα οκ ποιον ξεκουραζω η να εκμεταλευτω τις κιτρινες η κοκκινες για να σβηνω τιμωριες...
Πραγματικα 38 χρονων ανθρωπος δεν θυμαμαι ΠΟΤΕ την ομαδα τοσο γεματη σε ολες τις θεσεις... Με τετοιο υλικο αν ημουν προπονητης της Ξανθης η πχ της Λαρισσας και εβλεπα το προγραμμα οτι εχει ΠΑΟΚ θα ελεγα οκ ποιον ξεκουραζω η να εκμεταλευτω τις κιτρινες η κοκκινες για να σβηνω τιμωριες...
Αναφέρθηκε ότι ξεκουράστηκε άλλες 10 μέρες πριν πάει για το Μουντιάλ με την Εθνική...