και ο γαυρος πηρε φιλομενο

alter4 έγραψε:Υ.Γ1. Τα σχόλια μου περι προπονητικού κέντρου είναι ξεκάθαρα. Τόσα χρόνια μετά απο κάθε σφαλιάρα όλα τα πρωτοσέλιδα λέγαν για καινούριο γήπεδο. Ετσι και φέτος είδα οτι το θέμα του προπονητικού κέντρου ξαναζεστάθηκε μετά την ήττα στο γάβρο και το χανούμι. Ευχομαι να μην ξαναζεσταθεί το θέμα μετά το βάζελο...
ΥΓ2. Τον Ζαγοράκη τον αγαπάμε και είναι οτι πιο αγνό και αφθαρτο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αλλά η προσωπολατρεία απέδειξε στο παρελθόν οτι κάνει κακο. Εγώ είμαι σίγουρος για αυτήν τη διοίκηση οτι τα λεφτά του κόσμου τα αξιοποιεί στο μέγιστο και δεν κλέβει (ή αν κλέβει...κλέβει πολύ λιγοτερα απο τους προηΓούμενους) και συγνώμη αν λάβατε κάτι διαφορετικά απο προηγούμενο post, όμως θα σηκώσω τα χέρια και θα πώ ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στην διοικηση οταν δω την ομάδα να μπαίνει στο προπονητικό κέντρο να κάνει προπόνηση. Το οτι γίνεται άριστη διαχείρηση της ΠΑΕ δεν σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα
alter4 έγραψε:Κλάους πάρε το μπουλο. Δε χρειάζεται ο ΠΑΟΚ μικρούς παίχτες παίρνει έτοιμους....γκολτζήδες (δέιτε ξανά το γάυρος-ΠΑΟΚ 1-2 στο κύπελλο του 2003).
1995-1999 Ιταλία Ρόμα 4 0
1999-2004 Ελλάδα Ολυμπιακός 47 22
2004-07 Ιταλία Ίντερ 1 0
2005-06 (α) Ιταλία Αταλάντα 1 0
2005-06 (β) Ισπανία Ρεάλ Μαγιόρκα 9 2
2006-07 Ιταλία Ρετζίνα 9 0
2007-08 (β΄) Ελλάδα Πανιώνιος 14 10
Μιλάμε για ένα παίχτη που έχει να παίξει μπάλα 4 χρόνια. Μιλάμε για ένα παίχτη που είτε έρθει είτε δεν έρθει ο ΠΑΟΚ λογικά θα βγεί ουέφα (που είναι και ο στόχος!!). Μιλάμε για ένα παιχτη που είναι αληταράς και σίγουρα θα διαταραχτεί το κλίμα στην ομάδα. Μιλάμε για ένα παίχτη που δεν είναι καν επένδυση για του χρόνου (όπως ο βερόν πέρυσι)......Και αν πειράζουν στη διοίκηση τα 150000 χιλιάρικα για τα πρόστιμα είναι και αυτα τα 100+ κάτι που θα πάρει ο χουτος ΑΝ έρθει είναι άσκοπα....Τελικά κάνουμε οικονομικλη εξυγείανση η όχι; Αν όχι και πάμε για το κάτι παραπάνω τότε ο χούτος δε μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ των ονείρων μας. Αν κάνουμε οικονομική εξυγείανση τότε είναι τζάμπα λεφτά. Αν ο Σάντος οπως λέει θεωρεί τον Κλάους μεγάλο ταλέντο ας τον αξιοποιήσει...που εδω και 2 χρόνια είναι 50kg σταθερά....
Υ.Γ1. Τα σχόλια μου περι προπονητικού κέντρου είναι ξεκάθαρα. Τόσα χρόνια μετά απο κάθε σφαλιάρα όλα τα πρωτοσέλιδα λέγαν για καινούριο γήπεδο. Ετσι και φέτος είδα οτι το θέμα του προπονητικού κέντρου ξαναζεστάθηκε μετά την ήττα στο γάβρο και το χανούμι. Ευχομαι να μην ξαναζεσταθεί το θέμα μετά το βάζελο...
ΥΓ2. Τον Ζαγοράκη τον αγαπάμε και είναι οτι πιο αγνό και αφθαρτο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αλλά η προσωπολατρεία απέδειξε στο παρελθόν οτι κάνει κακο. Εγώ είμαι σίγουρος για αυτήν τη διοίκηση οτι τα λεφτά του κόσμου τα αξιοποιεί στο μέγιστο και δεν κλέβει (ή αν κλέβει...κλέβει πολύ λιγοτερα απο τους προηΓούμενους) και συγνώμη αν λάβατε κάτι διαφορετικά απο προηγούμενο post, όμως θα σηκώσω τα χέρια και θα πώ ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στην διοικηση οταν δω την ομάδα να μπαίνει στο προπονητικό κέντρο να κάνει προπόνηση. Το οτι γίνεται άριστη διαχείρηση της ΠΑΕ δεν σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα.
Υ.Γ3. Τα μισά ματς του πανιωνίου πέρυσι ήταν αβαβα για να βγεί play off.
Υ.Γ4 Ποιοί είναι αυτή που πρόδωσαν το Ζαγοράκη και τον παράτησαν μετά;;;Θα μάθουμε ποτέ;;
ΥΓ5 Δεν γίνεται να παίζεις στον ΠΑΟΚ. Να είσαι δευτερος 4 πόντους απο το μισητό σου γάβρο, τον οποίο έχεις Τούμπα στο δεύτερο γύρο, και να λές οτι ''ούτε εμείς οι ίδιοι περιμέναμε να πάμε τόσο καλά''. Οι στόχοι μιας ομάδας καθορίζονται απο τα αποτελέσματα και τίποτα άλλο. Και έτσι οπως ήρθαν τα πράγματα φέτος πριν τις Σέρρες, ο ΠΑΟΚ ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ απέναντι στην ίδια του την ιστορία να κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. Εμείς δεχτήκαμε και είπαμε οτι δεν πειράζει ας μη κάνει....του χρόνου....αλλά με χουτιδες και μαλακίες μη τρώμε το πρόλογο της εξυγείανσης.......
ΥΓ6 Σκουλίκι είσαι και φαίνεσαι.Ασχοληθείτε με ζουζουνισματα και λακαμίες και αφήστε μας εμάς που ''τα μυαλά μας πονάνε''. Πανυγυρτζίδες...
novito έγραψε:δε τον είπε κλέφτη ρε συ....σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη έκφραση, αλλά σου λέει ότι" δεν κλέβει ή αν κλέβει....", γιατί στην τελική όλα είναι μέσα στο παιχνίδι...![]()
χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ με τον αλτερ, απλά δέχομαι την άποψη του...