Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νίκο λένε τον Τοσκιτσή.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο κωστας ο Περιαα ειναι ο καλυτερος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Η στήλη λέει "Agent Greek"... Τσουτσουριασα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θέμα είναι ότι το αρχικό "έρχεται ο Κοντε" το έγραψαν συντονισμένα ολα τα μεσα κάτι που παρέπεμπε σε διαρροή της ΠΑΕ ,μένει πλεον να φανεί ,εκτός και αν απλα επρόκειτο για φινλαδικο τυράκι, μόνο που δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιούσαμε παίκτη του πας για τέτοιο λόγο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Το σκυλοσάιτ γράφει ότι μιλήσαμε με Οφόε στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Spiros_S έγραψε:Άρα (σύμφωνα με το sportime) αν έρθει ο Κόντε θα είναι χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Λουτσέσκου, κάτι που έγινε και με την αγορά του Μουλέν και την πώληση του Τσίμιροτ.
Και η διοίκηση θα "παρακάμψει" τον προπονητή και θα πάρει τον Κόντε χωρίς ο Λούτσος να τον θέλει.

Λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται.
Ρε παιδια ημαρτον...δεν καταλαβαινουμε οτι τη μια τα λενε ετσι την αλλη αλλιως λογω περιορισμενης πληροφορησης;;;;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μονο τον Κωστα να εμπιστεύεστε
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Εμενα κατι μου λεει οτι θα του ς παρουμε και τους 2 αφου ο κουλουρης θα φυγει μια χαρα κολλαει
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα μπορουσε να παιξει αυτο το σεναριο μονο που τοτε δεν θα επιλεγαμε τον Πουκι να πλαισιωσει Κοντε-Πριγιοβιτς αλλα κατι πιο περιφερειακο.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ναι ισως απλα ο λουτσε νμζω οτι πιστευει πολυ σε τζαλμα και λημνιο απο τν μια μακ ουαρντα απο τν αλλη γιατι λογικα θα κανει κινηση για μακ οποτε τεσπα θα φανει στο τελος.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

sourmenetes έγραψε:
Spiros_S έγραψε:Άρα (σύμφωνα με το sportime) αν έρθει ο Κόντε θα είναι χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Λουτσέσκου, κάτι που έγινε και με την αγορά του Μουλέν και την πώληση του Τσίμιροτ.
Και η διοίκηση θα "παρακάμψει" τον προπονητή και θα πάρει τον Κόντε χωρίς ο Λούτσος να τον θέλει.

Λίγο τραβηγμένο μου φαίνεται.
Ρε παιδια ημαρτον...δεν καταλαβαινουμε οτι τη μια τα λενε ετσι την αλλη αλλιως λογω περιορισμενης πληροφορησης;;;;
Αυτό λέω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

MANIAKOS έγραψε:Ο κωστας ο Περιαα ειναι ο καλυτερος
:mrgreen:
Σε πειράζω...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ενω Εγω οχι :mrgreen: :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

O ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού επιθετικού, με τον Ντένι Αλάρ της Στουρμ Γκρατς να είναι ένα από τα ονόματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ).

Το metrosport.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη, Φράντς Μέισερ και έμαθε τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωση του παίκτη.

Ο Αυστριακός ατζέντης δήλωσε: «Δεν έχει έρθει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο έχω δεχτεί τηλεφωνήματα στο κινητό μου για το αν ο Αλάρ θα έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι δεν έχω δεχτεί κάποιο e-mail με επίσημη πρόταση. Με έχουν καλέσει κάποιοι από το Βέλγιο και την Ελβετία, οι οποίοι λένε πως έχουν καλή επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ, όμως δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου.

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον παίκτη του: «Ο Αλάρ έχει πετύχει 36 γκολ τα τελευταία δύο χρόνια και έτσι είναι λογικό να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Έχουμε πρόταση από ομάδες της ανατολικής Ευρώπης, όπως και από μία ομάδα της Κύπρου».

Για τις δηλώσεις του σε μέσο της Αυστρίας ότι ο Αλάρ απέρριψε πρόταση από τον ΠΑΟΚ: «Δεν είναι αλήθεια. Είπα πως απλά ότι μας έχουν ρωτήσει από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να πω ότι απορρίψαμε κάποια πρόταση. Δεν μπορούμε να απορρίψουμε μία πρόταση, όταν δεν έχουμε πρόταση».

Έτσι, όπως φαίνεται σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μέισερ, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, ρωτώντας για την περίπτωση του και το κασέ του, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον, χωρίς να αποκλείεται να εκδηλώσει στο μέλλον.
Αποκλειστικό του Τιτάνα ναι Τιτάνα Περαια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δεν προλαβαινουμε τον Βερνμπλουμ για τους πρωτους ευρωπαικους αγωνες, γιατι δεν ριχνουμε μια ματια και στον Γκουναρσον?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”