44. Αχιλλέας Πούγγουρας
- ΑποστόληςΑ
Re: 44. Αχιλλέας Πούγγουρας
Όντως, και στο transfermarkt ως τότε λέει. Δε νομίζω πώς τίθεται θέμα να αφήσουμε παιδί από τις ακαδημίες μας τόσο νέο ελεύθερο. Εδώ ανανεώσαμε τον Κουλούρη...
edit: Άκυρο, μέχρι το καλοκαίρι του 19 είναι το συμβόλαιο του. Στο tm λέει ως πότε είναι δανεικός, μπερδεύτηκα.
edit: Άκυρο, μέχρι το καλοκαίρι του 19 είναι το συμβόλαιο του. Στο tm λέει ως πότε είναι δανεικός, μπερδεύτηκα.
- PAOK_Antarctica
Να γυρίσεις σιδερένιος!!
Να αναγκάσεις τον Λούμπος να μην ψάχνει για στόπερ το καλοκαίρι!!
Να αναγκάσεις τον Λούμπος να μην ψάχνει για στόπερ το καλοκαίρι!!
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καλύτερα dry bread παρά χατζη. Καλός για τον ατρομαχτο αλλά για τον ΠΑΟΚ του τσαμπιονς λιγκ ελάχιστος
- john4serres
Καλή συνέχεια στην ζέλα ήσουν καλος στο γκελζερκίχεν αλλα απο τότε η καριέρα σου αγνοείτο.
Υγεία και καλή τύχη να έχει...Και 100.000 να πάρουμε, του χρόνου ή του παραχρόνου, θα το θεωρήσω καλό deal...
Τζάμπα χάσαμε τα τροφεία, δίνοντας τον στον β@ζελο, με ποσοστό μεταπώλησης, αλλά χαλάλι αν παίζει βασικός...
Η μεγαλύτερη "στραβή" του Βλάνταν, πάντα κατά την άποψη μου, όπως κι όλα τα παραπάνω φυσικά...
Τζάμπα χάσαμε τα τροφεία, δίνοντας τον στον β@ζελο, με ποσοστό μεταπώλησης, αλλά χαλάλι αν παίζει βασικός...
Η μεγαλύτερη "στραβή" του Βλάνταν, πάντα κατά την άποψη μου, όπως κι όλα τα παραπάνω φυσικά...
-
Dimg4
- sourmenetes
- Moderator
-
Dimg4
Οκ εγω αυτο πιστευω. Το παλικαρι ειχε και σωματοδομη και θρασος. Το οτι απλα εξαφανιστηκε μου εκανε εντυπωση την ωρα που αλλοι παιρνουν και παιρνουν ευκαιριες
ούτε ταλέντο, ούτε κάτι ιδιαίτερο ο παίχτης
για β εθνική ή για μικρομεσαία της σουπερλιγκ
για β εθνική ή για μικρομεσαία της σουπερλιγκ