Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από che4 »

buffalobill4 έγραψε:Προφανως σουρμε οσο πιο ψηλος ειναι καποιος ευνοειται στις μεγαλες αποστασεις. Το θεμα ειναι στην επιταχυνση/εκρηξη όπως κ να εχει χάνει. Αν δηλαδη τον αφησει καποιος στα 2 μετρα πισω τι να το κανω εγω το να τον φτασει μετα απο 20 μετρα. Πιστευω πάντως πως ο λουτσεσκου ξερει τι θελει και δεν θα δεχτει εκπτωσεις κ υποδειξεις. Αλλωστε ειναι κ φιλόδοξος κ θελει να κανει καριερα

μπιλ με το μουλεν ήξερε τι ήθελε
prax

Δημοσίευση από prax »

bane γαματο, θα προτιμησω τη δικη σου εκδοχη ξεκαθαρα.. :D :D :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δηλητήριο
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

obanebane έγραψε:
prax έγραψε:Βασικα τωρα που ειδα το προγραμμα του μπυντιαλ, η σερβια το τελευταιο ματς της το εχει στις 27 ιουνιου.
οποτε αν αποκλειστει, πραγμα λογικο με βραζιλια-ελβετια (ποτε δεν ξερεις βεβαια), πες κανα 10 μερες διακοπες και γυρναει στις 4 ιουλιου.
οποτε θα εχει καμια 20+ μερες στην προετοιμασια.. παιζει να ειναι και διαθεσιμος για τα πρωτα ματς!

Να σου πω και το άλλο σεναριο;
Περνάνε οι Σέρβοι και μένουν έξω οι Ελβετοί,κληρωνομαστε με τη Βασιλεία και έχει διαθέσιμους αυτή τους 4-5 διεθνείς της.
Πώς σου φαίνεται;
Ωχ ωχ πιπέρι στο στόμα....
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

MANIAKOS έγραψε:Δηλητήριο

δηκητηριο για λουτσο εγώ ποτέ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής,ποτέ δεν ξέρεις σε προκριματικά τόσο νωρίς στη σεζόν ποιος θα πεταχτεί από εκεί που δεν το περιμένεις και θα δώσει προκρίσεις.
Και εμείς και οι πιθανοί αντίπαλοι εχουμε πλουσια ροστερ με αρκετο ταλέντο.
Πέρυσι στον γαύρο έδωσε προκρίσεις ο Μπεν,ένας παίχτης που δεν υπολογιζόταν και τώρα δεν είναι καν στο ροστερ του.
Οι του άγιαξ έχουν Κ20 που μπορούν να σε κάνουν κουδούνια.
Εμείς πρέπει να πάμε με όπλα τη δίψα και την ομοιογένεια,αυτά είναι που θα μας δώσουν προκρίσεις,αν βρούμε και κανέναν από το πουθενά ακόμα καλύτερα.
Πιστεύω ότι ο Λουτσεσκου σε αυτό στηρίχθηκε και είπε ότι είπε.
Είπαμε,η ομάδα είναι πλήρης,1-2 ακόμα χαρισματικοί και οι αντίπαλοι θα δουν την δύναμη μας.
prax

Δημοσίευση από prax »

συμφωνω απολυτα μπανε, μακαρι να εχουμε την τυχη με το μερος μας σε ολα τα ματς, γιατι αν το καλοσκεφτεις στα χρονια που πηγαιναμε τσου λου η ομοιογενεια μας ελλειψε(αν εξαιρεσεις τη χρονια του ιβιτς οπου ειχαμε μεν ομοιογενεια αλλα ειχαμε καμια 4-5 παιχτες, ματος-καμπος-μπισε-κρεσπο κτλ, οι οποιοι ηταν νεοι)
φετος τα πραγματα ειναι πολυ διαφορετικα καθως η ομαδα ειναι κατα 8-9/11 η ιδια!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Βερνμπλουμ και Χατσεριδης ειναι μεταγραφες απο το οανω ραφι.
Απο ομαδες πιο πανω απο τον ΠΑΟΚ, με παρουσιες στο CL.

Ας ερθουν αυτοι και βλεπουμε
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

buffalobill4 έγραψε:Προφανως σουρμε οσο πιο ψηλος ειναι καποιος ευνοειται στις μεγαλες αποστασεις. Το θεμα ειναι στην επιταχυνση/εκρηξη όπως κ να εχει χάνει. Αν δηλαδη τον αφησει καποιος στα 2 μετρα πισω τι να το κανω εγω το να τον φτασει μετα απο 20 μετρα. Πιστευω πάντως πως ο λουτσεσκου ξερει τι θελει και δεν θα δεχτει εκπτωσεις κ υποδειξεις. Αλλωστε ειναι κ φιλόδοξος κ θελει να κανει καριερα
Νομιζω παντως οτι και η Δ. ΚΙεβου καπως σαν τον ΠΑΟΚ παιζει. Δηλαδη κυριαρχικα στη χωρα της, συντηρητικα εκτος.
Αν μπορεσε τοσα χρονια εκει, δεν θα μπορει σε μας;

Ασε που φιλοδοξω τα 2/3 των επιθεσεων να σταματανε στον Βερνμπλουμ, οποτε θα ειναι πιο ευκολο το εργο ολων.
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Η Dinamo Kievου παίζει μην πω σαν τι καμία σχέση με εμάς.

Η ομαδάρα μας παίζει το passing game και τους αυτοματισμούς σαν την Barcelona αν είδες στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ArChAnGeLonfire4 έγραψε:Η Dinamo Kievου παίζει μην πω σαν τι καμία σχέση με εμάς.

Η ομαδάρα μας παίζει το passing game και τους αυτοματισμούς σαν την Barcelona αν είδες στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας
απιστευτη ομαδα χρονια εχω να δω τετοιον ΠΑΟΚ
ArChAnGeLonfire4

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Athens έγραψε:
ArChAnGeLonfire4 έγραψε:Η Dinamo Kievου παίζει μην πω σαν τι καμία σχέση με εμάς.

απιστευτη ομαδα χρονια εχω να δω τετοιον ΠΑΟΚ
Εγω φιλε τον εβλεπα με παρεα φιλων παοκτσιδων κ σε καθε τετοιο σηκωνομουν να ελεγα τον διπλα φιλο μου δες ρε μ@λ@κ@ δες <σεμινάριο ποδοσφαίρου>.
Ειλικρινα στ λεω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο βερνλουμπ που επαιζε περυσι???
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

che4 έγραψε:

μπιλ με το μουλεν ήξερε τι ήθελε
Για τον μουλεν τσε εγραψα δυο τρεις μέρες πριν. Ο λουτσος θέλει ενα ολοκληρωμένο 8αρι μποξ του μποξ. Να κοβει να κουβαλαει μπάλα να πασαρει να μαρκαρει χώρους κ να ειναι καλος σε επιθ και αμυν μεταβαση. Μόνο που ενας τετοιος παικτης αξιζει ενα αεπ μιας μικρης χωρας. Ετσι πρεπει να κανεις κάποιες εκπτωσεις στα θελω σου. Ε εμεις κάναμε εκπτωσεις στα αμυντικα καθηκοντα κ μας ήρθε ο μουλεν. Ελα μου ομως που με μαουρισιο ακουνητο απο την 11αδα έχεις αμυντικη τρυπα στο κεντρο κ ελλειψη δυναμισμου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

υπαρχει στοπερ με αυτο το υψος σε καποια μεγαλη ομαδα της δυσης;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”