Η ΑΕΧ2014 θα πάρει τον Hugo Cuypers και του κάνει βιντεάκια και αφιερώματα λες και είναι ο Ρομάριο
Πολύ κάβουρας ο Μελισσανίδης, μόνο τέτοιες περιπτώσεις χτυπάει τόσα χρόνια. Κρατάει το μπάτζετ του για τους δικαστές και δικηγόρους. Δεν είναι κακή η επιλογή του παίκτη, αλλά είναι εμετικό πως τον παρουσιάζουν. Είναι ντροπή η "πρωταθλήτρια" Ελλάδος να κάνει τις μεταγραφές που θεωροούνται μέτριες ακόμη και για τον Πανιώνιο και να απαιτεί πρωτάθλημα ή να μας λέει έχουμε την καλύτερη ομάδα. Μόλις ένα κασέ πάει να περάσει τις 300,000 ο παίκτης έχει φύγει, πλην 2-3 παικτών σε σημαντικπές θέσεις/ρόλο (αρχηγός, επιθετικός, αναντικατάστατος), όπου πάλι το ταβάνι είναι οι 600,000. Νιώθω αηδία αυτή η ομάδα να μου κλέβει πρωτάθλημα.
Τώρα για εμάς το να δίνουν απλά τη λίστα για έγκριση στον προπονητή απέχει πολύ από το να λες είναι επιλογές του προπονητή. Εξηγώ:
1) Σου φέρνουν τον Σνρνα -> ρίχνεις άκυρο
2) Σου φέρνουν καταξιωμένο διεθνή -> έχεις τα κότσια να ρίξεις άκυρο? Πες ναι το ρίχνεις πάλι
3) Μετά σου φέρνουν 2-3 λιμά για σπάσιμο -> πάλι λες όχι, αλλά την ψηλιάζεσαι
4) Σου φέρνουν πάλι έναν καταξιωμένο διεθνή, που εσυ δε γουστάρεις. -> Τι κάνεις? Οι μέρες περνούν...
Οι ομάδες που λένε οι επιλογές είναι του προπονητή, ειδικά όταν μια ομάδα θέλει μόνο 3 παίκτες, αφήνει τον προπονητή να φέρει τα ονόματα που αυτός θέλει. Αν εμείς αραδιάζουμε ονόματα εδώ, πιστεύετε ότι ο Λουτσέσκου δεν ξέρει κανέναν ποδοσφαιριστή στην παγκόσμια αγορά ή ότι δε βλέπει μπάλα, αλλά βλέπει καλύτερα ο Μίχελ ή ο Γιώργης? Αν θέλαμε 15 μεγατραφες, ΟΚ, εκεί θέλω πολλά και από το σκάουτιγκ. Όσο για τις μεταγραφές που γράφετε για χατήρια των μάνατζερ, μόνο στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ τέτοιες δικαιολογίες. Αυτό τα κάνουν τα μπουρδ**λ@ και όχι οι ποδοσφαιρικές ομάδες. Δεν πιστεύω ότι το κάνουμε, απλά είναι η δικαιολογία οπαδών για να αιτιολογήσουν αστείες επιλογές τύπου Λεβέκ. Ούτε καν οι ΑΡΔ δεν έχω διαβάσει να αναφέρουν τέτοιες δικαιολογίες. Ο ΠΑΟΚ θέλει 3 παικταράδες και δε χωράνε ούτε χάρες ούτε παλτά. Χάρη τους κάνουμε που τους δίνουμε τη δυνατότητα να φορέσουνε το δικέφαλο και με βασιλικά συμβόλαια Ιβάν Σαββίδη. Τα λεφτά που τους δίνει μόνο σε Κίνα και Αραβία υπάρχουν + ότι έχει καλοπληρωμένους τους μάνατζερ (βλέπε Τσίμιροτ μεταγραφή). Άρα για τι χάρες μιλάμε? Μήπως να τους δώσουμε να μας πηδήξουν και τις γυναίκες?