Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ-Νέα αεκ 12/05 20:30 Cosmotesports
Οι κουλες λένε ότι γυρίσαμε πίσω εισιτήρια ισχύει κάτι τέτοιο;
Το ξεβράκωμα της χαρτινης.
Ολα μεσα σε 1, νοικοκυρεμενα.
http://www.youtube.com/watch?v=zEy52xXu6Mc
Προωθήστε το οσο μπορείτε μαγκες
Ολα μεσα σε 1, νοικοκυρεμενα.
http://www.youtube.com/watch?v=zEy52xXu6Mc
Προωθήστε το οσο μπορείτε μαγκες

- Dimitris_L4
οι κουλες λενε οτι πηραν πρωταθλημα δικαια...σταματηστε πριν το ματς να αναπαραγεται την καθε μαλακια του καθε πικραμενου...Mattias_g4 έγραψε:Οι κουλες λένε ότι γυρίσαμε πίσω εισιτήρια ισχύει κάτι τέτοιο;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σωστός ο Δημήτρης. Γράψτε τους στα @@ σας. Πάμε για το κύπελλο!!!
- painkiller4
Λοιπόν επίσημα μόλις πήρα στα χέρια το εισιτήριο μαζι με ένα φιλαράκι από πανελλήνιο. Για την ακρίβεια αυτός με εξυπηρέτησε.
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!
Όπως πάντα έτσι και τώρα εκεί για την αρρώστια μας την πιο μεγάλη.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!
Όπως πάντα έτσι και τώρα εκεί για την αρρώστια μας την πιο μεγάλη.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

PAIN
Εγώ πάλι κατάφερα να χω ένα μάτσο εισητήρια για τα παιδιά στην Αθήνα του Paokmania και δεν έχω ακόμα το δικό μου στα χέρια....
ΠΑΟΚ είσαι!Βλέπω να με περιμένουν με τούρτες κάτω οι Αθηναίοι μας...κι εγώ με κανα ντου στο τέλος... 
Εγώ πάλι κατάφερα να χω ένα μάτσο εισητήρια για τα παιδιά στην Αθήνα του Paokmania και δεν έχω ακόμα το δικό μου στα χέρια....

- painkiller4
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Εδω και τόσες χιλιάδες χρόνια μες την Αθήνα στέλναμε βαγόνια με ΠΑΟΚτσηδες τρελοκομεία και Αθηναίους στα νοσοκομείααα, Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμη σου είμαστε μείς οι χιλιάδες οπαδοι σουυυυ!!!

Πάρτε το αύριο και πιστεύω ότι θα είναι ο πιο γλυκός τίτλος από τα 2 πρωταθλήματα και τα άλλα 5 κύπελλα που έχω δει μέχρι τώρα.
Μάτος, αγόρι μου με πάθος, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ σε τζάμπα κάρτα, ειδικά με τους αγκώνες σου.
Στο κέντρο, Μαουρίσιο και Σάκχοφ-κυρίως εσείς οι δύο-να σας αισθάνονται σε κάθε επαφή ότι μπορεί να φάνε μαχαίρι στην καρδιά τους, και όλοι οι υπόλοιποι, να τους βλέπετε κατάματα και το βλέμμα σας να τους σκοτώνει, να νομίζουν ότι είναι η τελευταία τους ποδοσφαιρική νύκτα.
Πρίγιο-, τσάκισε και βάλε μέσα στην εστία τους τον ξανθο-βαμμένο και αυτόν τον αλαζόνα στα δοκάρια τους.
Καλή Επιτυχία ΠΑΟΚάρα, στις 10.30 μ.μ. αύριο να το σηκώσουμε ψηλά, μπροστά στον λαθρέμπορο!
Μάτος, αγόρι μου με πάθος, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ σε τζάμπα κάρτα, ειδικά με τους αγκώνες σου.
Στο κέντρο, Μαουρίσιο και Σάκχοφ-κυρίως εσείς οι δύο-να σας αισθάνονται σε κάθε επαφή ότι μπορεί να φάνε μαχαίρι στην καρδιά τους, και όλοι οι υπόλοιποι, να τους βλέπετε κατάματα και το βλέμμα σας να τους σκοτώνει, να νομίζουν ότι είναι η τελευταία τους ποδοσφαιρική νύκτα.
Πρίγιο-, τσάκισε και βάλε μέσα στην εστία τους τον ξανθο-βαμμένο και αυτόν τον αλαζόνα στα δοκάρια τους.
Καλή Επιτυχία ΠΑΟΚάρα, στις 10.30 μ.μ. αύριο να το σηκώσουμε ψηλά, μπροστά στον λαθρέμπορο!
Για να δούμε την αυστηρότητα του "καρτάκια", που εξυμνούν οι ΑΡΔ, τονίζοντας ότι αυτή θα ευνοήσει τον Π.Α.Ο.Κ.!
Ειδικά μετά απ αυτό το νέο, θα παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή κι ενδιαφέρον την απονομή δικαιοσύνης του...
Αλήθεια, στην Ισπανία τους δίνουν και εφ άπαξ όταν αποσύρονται οι κόρακες? Γιατί αν όχι, εεε, καταλαβαίνετε...
Ειδικά μετά απ αυτό το νέο, θα παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή κι ενδιαφέρον την απονομή δικαιοσύνης του...
Εκτός του ότι παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο αίλυν@ς Ιωσηφόγλου, ο κόραξ βγαίνει σε 20 μέρες στην σύνταξη...Σε ένα μήνα κρεμάει τη σφυρίχτρα του ο Μπορμπαλάν
και κυκλοφορεί βιβλίο...
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 07:48...
Ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν διανύει τις τελευταίες του μέρες στην διαιτησία, αφού στις 2 Ιουνίου αποσύρεται.
Από sdna.gr
Αλήθεια, στην Ισπανία τους δίνουν και εφ άπαξ όταν αποσύρονται οι κόρακες? Γιατί αν όχι, εεε, καταλαβαίνετε...

Αυτές οι κούλες φέτος από το πολύ ψέμα θα καταλήξουν να μην ξεχωρίζουν την πραγματικότητα από τη φαντασία και θα πέσουν στα χάπια.Mattias_g4 έγραψε:Οι κουλες λένε ότι γυρίσαμε πίσω εισιτήρια ισχύει κάτι τέτοιο;
- Sick Bastard
Οκτώ η ώρα σήμερα, φεύγει το μικρό καραβάνι μας για την Αθήνα.
Θα πάμε, θα δούμε τα αξιοθέατα, θα το πάρουμε και θα ανεβούμε.
Τόσο απλά, τόσο όμορφα.
Θα πάμε, θα δούμε τα αξιοθέατα, θα το πάρουμε και θα ανεβούμε.
Τόσο απλά, τόσο όμορφα.
Πώς γίνεται να επιστρέψαμε αφού επίσημα από την ΠΑΕ τα εκδοτήρια δίνουν ως και σήμερα στι 9 εισιτήρια;Mīngus έγραψε:Αυτές οι κούλες φέτος από το πολύ ψέμα θα καταλήξουν να μην ξεχωρίζουν την πραγματικότητα από τη φαντασία και θα πέσουν στα χάπια.Mattias_g4 έγραψε:Οι κουλες λένε ότι γυρίσαμε πίσω εισιτήρια ισχύει κάτι τέτοιο;
Ηθελα απλα να μεταφερω σε καθε αδερφο που θα κατεβει, μια παρακληση.
Αφηστε τα λαρυγγια σας στο ΟΑΚΑ. Ειτε απο το πουλμαν ειτε με την εναρξη, αλλα σε καθε περιπτωση κατα τη διαρκεια του αγωνα.
Ειμαι σιγουρος οτι με νιωθουν πολλοι οταν λεω πως μας ποναει απιστευτα ολους οσοι δεν μπορουμε να παραστουμε στην εκδρομη ειτε για οικονομικους ειτε για προσωπικους και οικογενειακους λογους.
Παντε και παρτε το για ολους εμας, μαγκες. Εγω θα μαι εδω κολλημενος σε ενα ραδιοφωνακι και με το smartphone αγκαλια στη σκοπια στην εξωτικη Λημνο και θα μαι μαζι σας. Κανονιστε.
Αντε, ΠΑΟΚαρα. Λιωστε τους!
Αφηστε τα λαρυγγια σας στο ΟΑΚΑ. Ειτε απο το πουλμαν ειτε με την εναρξη, αλλα σε καθε περιπτωση κατα τη διαρκεια του αγωνα.
Ειμαι σιγουρος οτι με νιωθουν πολλοι οταν λεω πως μας ποναει απιστευτα ολους οσοι δεν μπορουμε να παραστουμε στην εκδρομη ειτε για οικονομικους ειτε για προσωπικους και οικογενειακους λογους.
Παντε και παρτε το για ολους εμας, μαγκες. Εγω θα μαι εδω κολλημενος σε ενα ραδιοφωνακι και με το smartphone αγκαλια στη σκοπια στην εξωτικη Λημνο και θα μαι μαζι σας. Κανονιστε.
Αντε, ΠΑΟΚαρα. Λιωστε τους!

Κοιτάξτε,εφόσον τα εισιτήρια δεν έχουν τελείωσει ακόμη παρόλο που είναι ελεύθερα στα εκδοτήρια, μου φαίνεται λίγο απίθανο να γίνει sold-out.. Το θέμα είναι όσοι είμαστε κάτω να αφήσουμε τα λαρύγγια μας