ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΠΑΟΚ 70 βαθμοί (αν παίζαμε με γαύρο)
Νέα ΑΕΚ 64 βαθμοί
Νέα ΑΕΚ 64 βαθμοί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Κυρ 29 Απρ 2018, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα ειπε πάλι όλα ο Ραζβαν. 67 εμεις 66 οι αλλοι και εμεις με ενα αγώνα λιγότερο.
Οταν το παιχνίδι παίζεται εντός γηπέδου δε μας σταματάει κανείς. Ουτε διαιτητής
- ΑποστόληςΑ
Πολύ μέτριοι στο πρώτο, όταν ο ΠΑΟ έτρεξε πολύ (και βάρεσε) σαφώς καλύτεροι στο β΄ ημίχρονο, όπου ο μόνος που με απογοήτευσε ήταν ο Μακ. MVP o Prijovic φυσικά. Πολύ καλός ο Πασχαλάκης.
- ΑποστόληςΑ
panta έγραψε:Τα ειπε πάλι όλα ο Ραζβαν. 67 εμεις 66 οι αλλοι και εμεις με ενα αγώνα λιγότερο.
64 έχει η ΑΕΚ.
- thodoris31
- giwrgos04dex
Η μεγαλύτερη κλοπή τίτλου στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εν τω μεταξύ, με το διαιτητικό να μην έχει βγάλει ακόμη απόφαση, όλοι οι αγύρτες αποκαλούν την αεχ πρωταθλήτρια. Άρχισε από τώρα το μπούλιγκ και τα τετελεσμένα και για το διαιτητικό.
Την ομάδα μου δεν θέλω να την δείχνει το νόβα. Όταν μάθουν να μας σέβονται να τους επιτρέψουμε να δείχνουν τον ΠΑΟΚ.
Εν τω μεταξύ, με το διαιτητικό να μην έχει βγάλει ακόμη απόφαση, όλοι οι αγύρτες αποκαλούν την αεχ πρωταθλήτρια. Άρχισε από τώρα το μπούλιγκ και τα τετελεσμένα και για το διαιτητικό.
Την ομάδα μου δεν θέλω να την δείχνει το νόβα. Όταν μάθουν να μας σέβονται να τους επιτρέψουμε να δείχνουν τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Κυρ 29 Απρ 2018, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλύτερος ο Μαουρίσιο. Πολύ ωραίο το δεύτερο γκολ του Πρίγιοβιτς
Ο Μακ αν συνεχίσει έτσι (και κακός αγωνιστικά και νεύρα) δεν νομίζω ότι έχει θέση στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
Ο Μακ αν συνεχίσει έτσι (και κακός αγωνιστικά και νεύρα) δεν νομίζω ότι έχει θέση στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
NATOI NATOI OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

οπως ξαναεγραψα ηταν πολυ σημαντικη η νικη για το γοητρο και το πρεστιζ της ομαδας...ο ΠΑΟΚ μεσα στις 4 γραμμες ειναι ο παναξιος πρωταθλητης του κρατους των αθηνων...
στα αγωνιστικα, να μην παρασυρομαστε απο το σκορ -για να λεμε και τα στραβα μας- ημασταν στα ορια του απαραδεκτου...πρεπει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα που ουσιαστικα αποδυναμωθηκε το χειμωνα, με δυο σημαντικες αποχωρησεις, των οποιων οι καλυψεις δεν πρεπει να ολοκληρωσαν πανω απο 90 λεπτα αγωνιστικης συμμετοχης...
πραγματικα απαραδεκτο το συγκεκριμενο γεγονος, και τροφη για μεγαλη σκεψη...
στα αγωνιστικα, να μην παρασυρομαστε απο το σκορ -για να λεμε και τα στραβα μας- ημασταν στα ορια του απαραδεκτου...πρεπει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα που ουσιαστικα αποδυναμωθηκε το χειμωνα, με δυο σημαντικες αποχωρησεις, των οποιων οι καλυψεις δεν πρεπει να ολοκληρωσαν πανω απο 90 λεπτα αγωνιστικης συμμετοχης...
πραγματικα απαραδεκτο το συγκεκριμενο γεγονος, και τροφη για μεγαλη σκεψη...
- navigator11
Ένα μόνο έχω να σχολιάσω! Άμα δεν είχαμε "ζμπρώξει" το χειμώνα τον Τσιμιραχααχαχαχαχα ...
Η μεγαλύτερη ξεφτίλα όλων των εποχών!!!!
Η μεγαλύτερη ξεφτίλα όλων των εποχών!!!!
- Γιώργος Μάτζου 4