Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από DimitrisS »

Tι σχεση εχει η ιδιοτητα ενος πρωην ποδοσφαιριστη, που αν θυμαμαι καλα στην ξανθη ηταν στον παγκο μαλλον σαν βοηθος προπονητη(;) με εναν εκ των κορυφαιων διαιτητων πριν καποια χρονια, οποιος γνωριζει προσωπα και καταστασεις σε παγκοσμιο επιπεδο;

Επισης πως ειναι δυνατον να εξισωνουμε μπουκες και ντου των σαββα και καραπαπαρα εδω και 20+ χρονια με μια μπουκα σαν αυτη του μιχελ;;; :shock: ενος πρωην διαιτητη και στελεχος της ΠΑΕ που βλεπει εναν αλητακο διαιτητακο να αλλαζει αποφαση μαζι με τον βοηθο του επειδη ΕΤΣΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ παικτες παραγοντες και.......ρεπορτερ της κουλας.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Σας παρακαλώ που θα έρθει ο παπαδημητρίου στον ΠΑΟΚ,μέγαλος κομπλεξικός σαν παίκτης δεν πιστέυω οτι τον ξεχάσατε. Όσον αφορά τον Μίχελ πολύ καλά έκανε που μπούκαρε σιγά μην καθόμαστε να βλέπουμε να μας πουλάνε τρελίτσα μέσα στην Τούμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τρί 03 Απρ 2018, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σας παρακάλω που θα έρθει ο παπαδημητρίου στον ΠΑΟΚ,μέγαλος κομπλεξικός σαν παίκτης δεν πιστέυω οτι τον ξεχάσατε. Όσον αφορά τον Μίχελ πολύ καλά έκανε που μπούκαρε σιγά μην καθόμαστε να βλέπουμε να μας πουλάνε τρελίτσα μέσα στην Τούμπα.
Αδερφε το καλοκαιρι σε ενα ποστ σαν το παραπανω αντι για το ονομα Παπαδημητριου εβαζες Λουτσεσκου και το εβρισκες σε πολλες σελιδες απο αυτο το θεμα. Ποιος λεει το ιδιο πλεον? Θελω να πω οτι ολοι κρινονται απο την δουλεια τους και τα αποτελεσματα τους. Αυτη ειναι η διαφημιση του ονοματος του καθενα που θα ερθει στην ομαδα μας ειτε τον λενε Λουτσεσκου ειτε Παπαδημητριου. Δεν με ενδιαφερει επ ουδενι που επαιζε (ασφαλως αν μιλαμε για ΠΟΚ το κανει πιο δυσκολο) η αν εκανε βλαχομαγκιες στους αγωνες. Λες και εγω στα 20 η 25 μου ημουν μες την λογικη. Δουλεια δουλεια δουλεια θελει η ομαδα μας. Απο αργοσχολους κηφηνες στην ΠΑΕ ποτε δεν ειχαμε ελλειψη...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Συμφωνώ οτι τα αποτελέσματα μετράνε αλλά γιατί να αντικαταστήσω ένα καταξιωμένο πρώην διαιτητή με τον οποιοδήποτε παπαδημητρίου που έχει και ένα κακό παρελθόν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τρί 03 Απρ 2018, 16:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Θα διωξουμε την μεγαλυτερη με διαφορα διοικητικη μεταγραφη του Σαββιδικου ΠΑΟΚ για καποιον...Παπαδημητριου?
Σοβαρευτειτε
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Συμφωνώ οτι τα αποτελέσματα μετράνε αλλά γιατί να αντικαταστήσω ένα καταξιωμένο πρώην διαιτητή με τον οποιοδήποτε παπαδημητρίου που έχει και ένα κακό παρελθόν;
Δεν ξερω αν θα παρει την θεση του Μιχελς σαν τεχνικος Δντης η θα ναι κατι διαφορετικο αν τελικα ερθει. Εγω πχ δεν εχω δει καμια καλη αντιμετωπιση απο τα κορακια στην Ευρωπη λογω Μιχελς κατι που θα περιμενα. Πεναλτι με
Σουηδους Τουμπα, ανυπαρκτο γκολ απο οφσαιντ Σουηδια κτλ. Μπορει σε αλλα πραγματα (πχ κλεισιμο παικτων) να διαπρεπει. Οταν παιρνεις εναν τεχνικο Δντη παντως που εχει παιξει Ελλαδα μπαλα με σοβαρο προφιλ και αρκετες συμπαθειες εχει να κερδισεις πολλα κανοντας λιγα...Ολοι αυτοι ενα συναφι ειναι και ο ενας χρωσταει στον αλλο... Το σημαντικο βεβαια ειναι να μεινει ο Ρουμανος...Ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Ο Λούμπος δεν πρεπει να πάει πουθενά! Επιτέλους με αυτόν έχουν αρχίσει και πιάνουν τόπο τα λεφτά που ξοδεύει ο Ιβαν. Μετά από σχεδόν δυο χρόνια η ομάδα, κατά την γνώμη μου , βρίσκεται πολλά επίπεδα πάνω από τότε που την ανέλαβε .
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Τα αποτελέσματα από την ώρα που έχει έρθει επιβεβαιώνουν αυτό που λες αδερφέ μου. Σχεδόν 100% επιτυχία στις μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Chuck Norris έγραψε:Ο Λούμπος δεν πρεπει να πάει πουθενά! Επιτέλους με αυτόν έχουν αρχίσει και πιάνουν τόπο τα λεφτά που ξοδεύει ο Ιβαν. Μετά από σχεδόν δυο χρόνια η ομάδα, κατά την γνώμη μου , βρίσκεται πολλά επίπεδα πάνω από τότε που την ανέλαβε .
Συμφωνώ

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

crow1581 έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Συμφωνώ οτι τα αποτελέσματα μετράνε αλλά γιατί να αντικαταστήσω ένα καταξιωμένο πρώην διαιτητή με τον οποιοδήποτε παπαδημητρίου που έχει και ένα κακό παρελθόν;
Δεν ξερω αν θα παρει την θεση του Μιχελς σαν τεχνικος Δντης η θα ναι κατι διαφορετικο αν τελικα ερθει. Εγω πχ δεν εχω δει καμια καλη αντιμετωπιση απο τα κορακια στην Ευρωπη λογω Μιχελς κατι που θα περιμενα. Πεναλτι με
Σουηδους Τουμπα, ανυπαρκτο γκολ απο οφσαιντ Σουηδια κτλ. Μπορει σε αλλα πραγματα (πχ κλεισιμο παικτων) να διαπρεπει. Οταν παιρνεις εναν τεχνικο Δντη παντως που εχει παιξει Ελλαδα μπαλα με σοβαρο προφιλ και αρκετες συμπαθειες εχει να κερδισεις πολλα κανοντας λιγα...Ολοι αυτοι ενα συναφι ειναι και ο ενας χρωσταει στον αλλο... Το σημαντικο βεβαια ειναι να μεινει ο Ρουμανος...Ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε...

Γνωμη μου ειναι πως αυτο το συναφι που αναφερεις, που ειναι ενα βρωμερο συναφι ανικανων οι οποιοι λογω ανικανοτητας μπορουν να λειτουργουν μονο με τις αλληλοεξυπηρετησεις που περιγραφεις, σαν ΠΑΟΚ πρεπει να επιθυμουμε να εκλειψει και οχι να το υποστηριζουμε και να το τροφοδοτουμε χρησιμοποιωντας το.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συμφωνώ...
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Chuck Norris έγραψε:Ο Λούμπος δεν πρεπει να πάει πουθενά! Επιτέλους με αυτόν έχουν αρχίσει και πιάνουν τόπο τα λεφτά που ξοδεύει ο Ιβαν. Μετά από σχεδόν δυο χρόνια η ομάδα, κατά την γνώμη μου , βρίσκεται πολλά επίπεδα πάνω από τότε που την ανέλαβε .
+1926
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ρε παιδια who is Παπαδημητριου;

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πρώην τσουρουκάς, ντζομπάνος, βλαχοδήμαρχος.
Χίλιες φορές καλύτερα τον ζβούρα.
Σαν να λαίμαι νο3 κάτω από τον κ@σν@φέρη στον συρφετό του π@ν*π*υλου.
Μακριά.
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

Παπαδημητρίου+Πανόπουλος :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”