Επισης πως ειναι δυνατον να εξισωνουμε μπουκες και ντου των σαββα και καραπαπαρα εδω και 20+ χρονια με μια μπουκα σαν αυτη του μιχελ;;;

Αδερφε το καλοκαιρι σε ενα ποστ σαν το παραπανω αντι για το ονομα Παπαδημητριου εβαζες Λουτσεσκου και το εβρισκες σε πολλες σελιδες απο αυτο το θεμα. Ποιος λεει το ιδιο πλεον? Θελω να πω οτι ολοι κρινονται απο την δουλεια τους και τα αποτελεσματα τους. Αυτη ειναι η διαφημιση του ονοματος του καθενα που θα ερθει στην ομαδα μας ειτε τον λενε Λουτσεσκου ειτε Παπαδημητριου. Δεν με ενδιαφερει επ ουδενι που επαιζε (ασφαλως αν μιλαμε για ΠΟΚ το κανει πιο δυσκολο) η αν εκανε βλαχομαγκιες στους αγωνες. Λες και εγω στα 20 η 25 μου ημουν μες την λογικη. Δουλεια δουλεια δουλεια θελει η ομαδα μας. Απο αργοσχολους κηφηνες στην ΠΑΕ ποτε δεν ειχαμε ελλειψη...Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Σας παρακάλω που θα έρθει ο παπαδημητρίου στον ΠΑΟΚ,μέγαλος κομπλεξικός σαν παίκτης δεν πιστέυω οτι τον ξεχάσατε. Όσον αφορά τον Μίχελ πολύ καλά έκανε που μπούκαρε σιγά μην καθόμαστε να βλέπουμε να μας πουλάνε τρελίτσα μέσα στην Τούμπα.
Δεν ξερω αν θα παρει την θεση του Μιχελς σαν τεχνικος Δντης η θα ναι κατι διαφορετικο αν τελικα ερθει. Εγω πχ δεν εχω δει καμια καλη αντιμετωπιση απο τα κορακια στην Ευρωπη λογω Μιχελς κατι που θα περιμενα. Πεναλτι μεΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Συμφωνώ οτι τα αποτελέσματα μετράνε αλλά γιατί να αντικαταστήσω ένα καταξιωμένο πρώην διαιτητή με τον οποιοδήποτε παπαδημητρίου που έχει και ένα κακό παρελθόν;
ΣυμφωνώChuck Norris έγραψε:Ο Λούμπος δεν πρεπει να πάει πουθενά! Επιτέλους με αυτόν έχουν αρχίσει και πιάνουν τόπο τα λεφτά που ξοδεύει ο Ιβαν. Μετά από σχεδόν δυο χρόνια η ομάδα, κατά την γνώμη μου , βρίσκεται πολλά επίπεδα πάνω από τότε που την ανέλαβε .
crow1581 έγραψε:Δεν ξερω αν θα παρει την θεση του Μιχελς σαν τεχνικος Δντης η θα ναι κατι διαφορετικο αν τελικα ερθει. Εγω πχ δεν εχω δει καμια καλη αντιμετωπιση απο τα κορακια στην Ευρωπη λογω Μιχελς κατι που θα περιμενα. Πεναλτι μεΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Συμφωνώ οτι τα αποτελέσματα μετράνε αλλά γιατί να αντικαταστήσω ένα καταξιωμένο πρώην διαιτητή με τον οποιοδήποτε παπαδημητρίου που έχει και ένα κακό παρελθόν;
Σουηδους Τουμπα, ανυπαρκτο γκολ απο οφσαιντ Σουηδια κτλ. Μπορει σε αλλα πραγματα (πχ κλεισιμο παικτων) να διαπρεπει. Οταν παιρνεις εναν τεχνικο Δντη παντως που εχει παιξει Ελλαδα μπαλα με σοβαρο προφιλ και αρκετες συμπαθειες εχει να κερδισεις πολλα κανοντας λιγα...Ολοι αυτοι ενα συναφι ειναι και ο ενας χρωσταει στον αλλο... Το σημαντικο βεβαια ειναι να μεινει ο Ρουμανος...Ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε...
+1926Chuck Norris έγραψε:Ο Λούμπος δεν πρεπει να πάει πουθενά! Επιτέλους με αυτόν έχουν αρχίσει και πιάνουν τόπο τα λεφτά που ξοδεύει ο Ιβαν. Μετά από σχεδόν δυο χρόνια η ομάδα, κατά την γνώμη μου , βρίσκεται πολλά επίπεδα πάνω από τότε που την ανέλαβε .