Răzvan Lucescu
- buffalobill4
Re: Răzvan Lucescu
εγω αυτο που ηθελα να ακουσω για το αγωνιστικο το ακουσα. ειμαι σιγουρος για το καλοκαιρι πλεον. η ομαδαρα που εχουμε δεν θα διαλυθει και θα στηθει απο την αρχη κατα την προσφιλη τακτικη της παε. παμε επιτελους να δουμε μια ευρωπαικη πορεια γιατι το πρωταθλημα της ψωροκωσταινας ειναι πιο βρωμικο και απο το αμπαρι του νοορ1
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΉΣΟΥΝ ΠΡΌΕΔΡΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ..!!!

Επιτελους!κομμενο το 'ραβε-ξηλωνε'.
Παμε γερά τη νεα χρονια να ξεφυγουμε απο νωρις και αστους να κυνηγανε.
Παμε γερά τη νεα χρονια να ξεφυγουμε απο νωρις και αστους να κυνηγανε.
- back in black
- navigator11
Δεν ξέρω πόσο καλός προπονητής είναι. Δεν ξέρω αν έχει τα φόντα να γίνει μεγάλος προπονητής μια μέρα, δουλεύοντας σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Αυτό που διαπιστώνω στα σίγουρα είναι ότι ο Ρουμάνος τα λέει έξω από τα δόντια. Κι αυτό το εκτιμώ αφάνταστα. Τσίρκουλα απεδείχθησαν τα ολυμπιαεκοτόπουλα. Όσο κι αν μας χλευάζουν, μας βρίζουν και μας υποτιμούν οι αρχιξεφτίλες, οι δηλώσεις του Λουτσέσκου ισχύουν στο απόλυτο. Χαίρομαι που ο προπονητής μας, στις δύσκολες μέρες που νταβατζηλίκι περνάει η ομάδα, δε δείχνει καμιά διάθεση για ... διπλωματικές στρογγυλεύσεις. Στη συνείδησή μου, ΚΑΙ λόγω αυτού, έχει ανέβει.
Θεωρητικά σωστή κίνηση , πολύ σημαντικό ότι έγινε(αν έγινε) πριν το φινάλε της χρονιάς.
Εδώ κι ένα μήνα έχει φύγει το ενδιαφέρον από το αγωνιστικό κι έχει πάει στο δικαστικό. Θα ήταν άδικο ο προπονητής και η ομάδα να κριθούν από εδώ και πέρα, δεν είναι ρομποτ να παίζουν δίχως να επηρεάζονται από τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται
Εδώ κι ένα μήνα έχει φύγει το ενδιαφέρον από το αγωνιστικό κι έχει πάει στο δικαστικό. Θα ήταν άδικο ο προπονητής και η ομάδα να κριθούν από εδώ και πέρα, δεν είναι ρομποτ να παίζουν δίχως να επηρεάζονται από τα καραγκιοζιλίκια που γίνονται
- denyparxeisalio
+1926navigator11 έγραψε:Δεν ξέρω πόσο καλός προπονητής είναι. Δεν ξέρω αν έχει τα φόντα να γίνει μεγάλος προπονητής μια μέρα, δουλεύοντας σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Αυτό που διαπιστώνω στα σίγουρα είναι ότι ο Ρουμάνος τα λέει έξω από τα δόντια. Κι αυτό το εκτιμώ αφάνταστα. Τσίρκουλα απεδείχθησαν τα ολυμπιαεκοτόπουλα. Όσο κι αν μας χλευάζουν, μας βρίζουν και μας υποτιμούν οι αρχιξεφτίλες, οι δηλώσεις του Λουτσέσκου ισχύουν στο απόλυτο. Χαίρομαι που ο προπονητής μας, στις δύσκολες μέρες που νταβατζηλίκι περνάει η ομάδα, δε δείχνει καμιά διάθεση για ... διπλωματικές στρογγυλεύσεις. Στη συνείδησή μου, ΚΑΙ λόγω αυτού, έχει ανέβει.

Και με τον σκούφο θα είναι κάπως έτσι...slidar έγραψε:ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΉΣΟΥΝ ΠΡΌΕΔΡΕ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ..!!!

Παρέλαβε χάος, έφαγε τρελό κράξιμο και από μένα αλλα κατάφερε και έφτιαξε ομάδα. Δικαια ανανεώθηκε το συμβόλαιο του.
Ελπίζω να τον στηρίξει η διοίκηση με έναν σωστό μεταγραφικό σχεδιασμό επιτέλους.
Ελπίζω να τον στηρίξει η διοίκηση με έναν σωστό μεταγραφικό σχεδιασμό επιτέλους.
- desperando
- Επικοινωνία:
Τι έγινε ανανέωσε?
Μα αφού πηγές ( ιαματικές) έλεγαν ότι θα αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος του πρωταθλήματος
Πραγματικά προπονητής που έκανε πολύ έργο στην ομάδα,με το 99,9% των ΠΑΟΚτσιδων να είναι απέναντι του στην αρχη
Μα αφού πηγές ( ιαματικές) έλεγαν ότι θα αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος του πρωταθλήματος

Πραγματικά προπονητής που έκανε πολύ έργο στην ομάδα,με το 99,9% των ΠΑΟΚτσιδων να είναι απέναντι του στην αρχη