Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
GoMaRoS
Δημοσιεύσεις: 6672
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιουν 2010, 13:50

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Δηλαδη ο σκουτερης θυμωσε που δεσαμε συγγενη του στα καγκελα της Τουμπας; κανονισε τι αποφαση θα βγαλεις σκουτερη, αλλιως θα το κανουμε βιδες!!

:lol:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός
Δημοσιεύσεις: 3563
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από Χωρικός »

Χωρικός έγραψε:Ο πρόεδρος κ. Σκουτέρης λέει: "Εχετε δίκιο κι οι δύο πλευρές. Φταίει το νομοθετικό πλαίσιο. Ίσως θα πρέπει να το φτιάξουν οι δικαστές ίσως και τρίτοι".

είναι καλό αυτό τώρα;
Σκουτέρης (Δικαστής): Δεν υπερασπίζομαι την συνάδελφο του πρωτοβαθμίου ούτε θέλω να καλύψω τυχόν παραλήψεις της. Αλλά πρέπει να λάβετε υπόψη ότι ένας άνθρωπος μόνος του, έπρεπε να βγάλει μια απόφαση μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Φταίνε και οι κανονισμοί, έτσι όπως είναι φτιαγμένοι. Σήμερα διάβασα ένα άρθρο "Ήρθε η ώρα των δικαστών" και είναι δεδομένο ότι πρέπει να φτιαχτούν οι κανονισμοί.
Άβαταρ μέλους
Hermann
Δημοσιεύσεις: 3724
Εγγραφή: Δευ 12 Δεκ 2016, 18:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από Hermann »

Χωρικός έγραψε:
Hermann έγραψε:Του γαυρου γτ δν λενε τπτ;
λογικά δεν υπάρχουν δικηγόροι του γαβρου. Δική μας έφεση είναι
Μιλανε τωρα
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex
Δημοσιεύσεις: 1792
Εγγραφή: Τρί 27 Φεβ 2018, 00:30

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

δεν θα βγει σημερα αποφαση παιδια. κεκλεισμενων θα γινει αγωνας
κραταμε μικρο καλαθι μην απογοητευτουμε παλι
takis4
Δημοσιεύσεις: 366
Εγγραφή: Κυρ 26 Νοέμ 2017, 18:57

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από takis4 »

ο σκουτερης κραζει την μαρια

πρόεδρος Σκουτέρης λέει για τη Σκολαρίκη: "Δε θέλω να σχολιάσω ή να την καλύψω, αλλά είχε ελάχιστο χρόνο να διαβάσει και να δικάσει. Εγώ προσπάθησα και δεν πρόλαβα. Η αιτία του προβλήματος είναι οι απαράδεκτοι κανονισμοί της ομοσπονδίας. Πουθενά σε άλλο άθλημα δεν υπάρχει αυτό το χάλι"
mbison

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από mbison »

Πειτε το μηχανακι, μοτοσυκλετα, μοτοσακο. Οχι σκουτερακι γιατι θιγεται ο Σκουτερης.

Δεν καταλαβα γιατι εχουμε πολλους νομικους, αφου επαναλαμβανονται.
Χανεται ο ειρμος ετσι.
Ελπιζω να υπαρχει 1 υπομνημα στο οποιο να αναφερονται στη σειρα οι λογοι και οχι ανακατωμενοι οπως διαβαζω
Άβαταρ μέλους
teod1980
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από teod1980 »

ο γκευ δικηγορος ή δικηγορος του γκευ ειπε οτι αν παθει εμφραγμα ο προπονητης δε μπορει να αλλαξει και δε γινεται ο αγωνας
"Για το νόμο ο τραυματισμός είναι το σημαντικό. Αν ένας προπονητής, πάθει έμφραγμα δε θα αντικατασταθεί; Προφανώς. Στους παίκτες προβλέπεται η αντικατάσταση, γιατί είναι πολλοί. Εδώ δεν είναι το ίδιο"
χχαχαχαχα

δε μας ειπε τι γινεται αν παθει γαστρεντεριτιδα απο το φοβο του

:lol: :lol:

μαθαμε οτι το εμφραγμα ειναι και τραυματισμος τωρα

εχει να πεσει ανακοπη καρδιας απο προπονητες.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Παρ 09 Μαρ 2018, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pxp920
Δημοσιεύσεις: 2953
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 21:22
Τοποθεσία: New York, New York

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από pxp920 »

Του Ολυμπιακου απλα αραδιαζει αρλουμπες (λογικο αφου δεν εχει και τιποτα να πει).
Άβαταρ μέλους
navigator11
Δημοσιεύσεις: 18972
Εγγραφή: Δευ 25 Μάιος 2009, 09:35

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από navigator11 »

Η δική μου εκδοχή περί των ... λεπτεπίλεπτων χειρισμών σκουτερακια "Μαλακωδώς θα φάτε την τιμωρία (διότι το να κλαπούν οι 3 πόντοι της δεδομένης νίκης με τις πουτ@νες της τρουμπας είναι εξοντωτική τιμωρία) του ΠΑΟΚ φέτος αλλά, μην αγχώνεστε, από του χρόνου μάλλον δε θα κινδυνέψει άλλη πρωτοπόρος ομάδα, που κυνηγάει πρωτάθλημα, να υποδεχτεί στην τελική ευθεία τον δεύτερο της βαθμολογίας, αντί με βαθμολογικό πλεονέκτημα 4 πόντων, με μειονέκτημα".
Άβαταρ μέλους
shearer4
Δημοσιεύσεις: 707
Εγγραφή: Τρί 31 Μάιος 2016, 08:36

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από shearer4 »

Πρωτο ποστ σε αυτο το thread απο την μερα του αγωνα, αλλα ειλικρινα δεν την παλεψα αλλο.

Τι σχεση εχει ρε παιδια το σκουτερ στην κερκιδα, που δεν αναφερεται απο κανεναν και πουθενα σε επισημα εγγραφα (Φ.Α. και εκθεσεις), με εκδικαση εφεσης για (ισχυριζομενο) τραυματισμο (λανθασμενα δηλωμενου) αξιωματουχου αγωνα?

Το σκουτερ του επεσε στο μπουφαν τελικα? Μονο αυτο δεν εχουμε ακουσει. 'Η μπορει να εχανε λαδια να πουμε το παπι και να ζαλιστηκε το παλικαρι, να επεσε και να κατηγορουμαστε για αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση με ελεγχομενο δολο.

Τωρα που το Μαρακι τα εκανε πουτ@να κυρ Δικαστα δεν μπορουμε να την κρινουμε ετσι? Φταιει ο νομος? Και στο Καραισκακη φταινε οι μπατσοι, οι διαδηλωτες του συλλαλητηριου 5 ωρες νωριτερα και ο αναδρομος Ερμης.

Τοσο καιρο αυτα τα κενα στους νομους δεν ειδα κανεναν να κοπτεται να τα καλυψει. Αντε καντε μας την χαρη και μη παιζετε με τα μυαλα μας γιατι εχουμε χτυπησει κοκκινα με τις μαλακιες που εχουμε διαβασει γι'αυτο το "θεμα".
Άβαταρ μέλους
seaman
Δημοσιεύσεις: 9540
Εγγραφή: Δευ 25 Ιούλ 2011, 17:58
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από seaman »

sn0ufel4 έγραψε:
Δικαστής: «Επιθυμία μας είναι να αποδοθεί το δίκαιο. Οι κανονισμοί δεν είναι καλοί και πρέπει να βελτιωθούν και να απλουστευτούν. Είναι αστείος ο πειθαρχικός κώδικας»
Μετά την τοποθέτηση του Δικαστή για τα χάλια του πειθαρχικού κώδικα υπάρχει πιθανότητα άρσης της ποινής αφαίρεσης βαθμών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η αληθής εφαρμογή της αρχής της αναλογικότητας κατατείνει ότι η ζημία που προκαλείται στο σωματείο είναι απείρως επαχθέστερη από την γενική ωφέλεια της εφαρμογής των ακραίως προβλεπόμενων στον πειθαρχικό κώδικα. Δεν είναι άλλωστε δυνατό και οπωσδήποτε είναι γελοία η πρόβλεψη για ίδια ποινή σε διακοπή με πχ με τραυματισμούς από εχθροπραξίες και με διακοπή για μικροτραυματισμό από μεμονωμένη ή και τυχαία ρίψη αντικειμένου.
gpap
Δημοσιεύσεις: 4452
Εγγραφή: Τρί 07 Ιαν 2014, 20:40

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από gpap »

ο γαυροδικηγόρος προσπαθεί να προκαταβάλει τον δικαστή.
Πρέπει να αποστομώσουν ένα-ένα τα επιχειρήματά του οι δικοί μας
Άβαταρ μέλους
teod1980
Δημοσιεύσεις: 8110
Εγγραφή: Παρ 01 Φεβ 2008, 19:27
Τοποθεσία: Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από teod1980 »

Γιατί δε του θυμίζουν ότι το μηχανάκι ήταν φουσκωτό κι όχι κανονικό.
Φουσκωτό ήταν ρε βλάκα γκευ
Άβαταρ μέλους
Χωρικός
Δημοσιεύσεις: 3563
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από Χωρικός »

«Και δεν κινητοποιείται ο κόσμος γιατί κόβονται συντάξεις και κινητοποιούνται για το ποδόσφαιρο.
επιχείρημα γαβροδικηγόρου!!!
Άβαταρ μέλους
shearer4
Δημοσιεύσεις: 707
Εγγραφή: Τρί 31 Μάιος 2016, 08:36

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Δημοσίευση από shearer4 »

Η επιχειρηματολογια του δικηγορου της ΕΟ ειναι απλα για γελια.. Τοσες παπαριες σε δικαστηριο πρεπει να εχουν να ακουστουν χρονια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”