Υ.Γ. Βαράτε βιολιτζήδες...Οι 500 είναι κοντά...

αυτός θα έχει φύγει ήδη διακοπές.okkas73 έγραψε:Τι ψυχή θα παραδώσει το παλικαράκι που τα άρπαξε (και τα φιλαράκια του που τον γραφαν βίντεο) για να πετάξει το ρολο και να ολοκληρωθεί η πρώτη πράξη του έργου ήθελα να ήξερα? Πως θα αντέξει να κυκλοφορεί στο δρόμο ξέροντας οτι έχει μαυρίσει την ψυχή εκατοντάδων χιλιάδων ανθρωπων?
Εγώ πάλι κουράστηκα την κλάψα. Θα έφευγε η ολυμπιακοτα, όπως και συνέβη. Και ηλιόσπορος ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΦΤΕ. Χωρίς να ξεκινήσει ο "αγώνας" πρόλαβαν να κάνουν "ευγενείς" χειρονομίες προς την κερκίδα. Εσύ, κι όποιος άλλος, έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις ότι ο ... ηλιόσπορος δε θα προκαλείτο από τα μπάσταρδα ή, αν πια τόσο δε δινόταν η πολυπόθητη ΑΦΟΡΜΗ, δε θα εφευρισκόταν. Για εμένα είναι ξεκάθαρο το αντίθετο. Επίσης, το να γράφεται ότι σε αγώνα κάποιου από τους 3 βρυκόλακες με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΤΛΟ, όχι της φουτσας, θα επέτρεπε διαιτητής τέτοιες γελοιότητες από μέρους μας ή ότι θα έκανε ο Βαρέλα κωλοδάχτυλα ή θα έδειχνε τα παπάρια του ο Βιειρίνια στους απόγονους, τις κούλες ή τα βαζέλια και δε θα. ... συγκινιόταν κανένας από τις κερκίδες είναι ενδιαφέρουσα οπτική προς κουβέντα ...Pastor_of_Muppets έγραψε:Και δηλαδή ήταν στημένο το όλο πράγμα;
Τι πιθανότητες είχε να πετύχει στόχο;
Κι αν δεν πετύχαινε;
Εκατσαν να στήσουν αυτό το πράγμα με πιθανότητα κάτω από 1%;
Αν χαθεί το πρωτάθλημα με κάτω από 5 βαθμούς θα λέμε μας έστησαν;
Διότι εγώ θεωρώ ότι μόνοι μας βγαλαμε τα μάτια μας.
Για μένα ήταν η μαλακια του ενός από 30.000 που πάντα όμως θα υπάρχει μέσα στο γήπεδο.
Ο γάβρος και ηλιόσπορος να έπεφτε θα έφευγε. Επρεπε για κανένα λόγο να μη δωθεί η παραμικρή αφορμή. Από κει και πέρα, με όσα κατάλαβα και χθες μιλώντας με έναν πρόεδρο ερασιτεχνικής ομάδας ο γάβρος στα σημαντικά ζητήματα της υπόθεσης είναι καλυμμένος δυστυχώς. Ακόμα και στην αλλαγή προπονητή, εφόσον ο διαιτητής δέχτηκε την αλλαγή τελείωσε. Θα πρέπει η δικαστής να έχει ρηξικέλευθη προσέγγιση ώστε να δικαιωθουμε σε αυτό. Ο Αρετοπουλος από την αρχή μας έκαψε.
Χθες έγραψα ότι αν ήταν ομάδα ΠΟΚ στη θέση μας δε θα έπεφτε τίποτα σε αγώνα που κρίνει πρωτάθλημα. Αντίθετα εμείς μέσα μας το φοβόμασταν. Το γράφω αυτό επειδή δε μ' αρέσει να διαβάζω συνεχώς κείμενα αποποίησης ευθυνών. Ναι ο γάβρος κατέβηκε για να φύγει στο παραμικρό, αλλά ας δούμε λίγο τη δικιά μας καμπούρα. Αυτό το παραμικρό του δώσαμε απλόχερα πριν καν αρχίσει το παιχνίδι. Με ένα μουφα πέναλτυ ή γενικά σφάξιμο τι θα συνέβαινε;
Ρητορικό είναι δε θέλω απάντηση από κανέναν.
Μαζί σου!!!++++++navigator11 έγραψε:Εγώ πάλι κουράστηκα την κλάψα. Θα έφευγε η ολυμπιακοτα, όπως και συνέβη. Και ηλιόσπορος ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΦΤΕ. Χωρίς να ξεκινήσει ο "αγώνας" πρόλαβαν να κάνουν "ευγενείς" χειρονομίες προς την κερκίδα. Εσύ, κι όποιος άλλος, έχεις κάθε δικαίωμα να πιστεύεις ότι ο ... ηλιόσπορος δε θα προκαλείτο από τα μπάσταρδα ή, αν πια τόσο δε δινόταν η πολυπόθητη ΑΦΟΡΜΗ, δε θα εφευρισκόταν. Για εμένα είναι ξεκάθαρο το αντίθετο.Pastor_of_Muppets έγραψε:Και δηλαδή ήταν στημένο το όλο πράγμα;
Τι πιθανότητες είχε να πετύχει στόχο;
Κι αν δεν πετύχαινε;
Εκατσαν να στήσουν αυτό το πράγμα με πιθανότητα κάτω από 1%;
Αν χαθεί το πρωτάθλημα με κάτω από 5 βαθμούς θα λέμε μας έστησαν;
Διότι εγώ θεωρώ ότι μόνοι μας βγαλαμε τα μάτια μας.
Για μένα ήταν η μαλακια του ενός από 30.000 που πάντα όμως θα υπάρχει μέσα στο γήπεδο.
Ο γάβρος και ηλιόσπορος να έπεφτε θα έφευγε. Επρεπε για κανένα λόγο να μη δωθεί η παραμικρή αφορμή. Από κει και πέρα, με όσα κατάλαβα και χθες μιλώντας με έναν πρόεδρο ερασιτεχνικής ομάδας ο γάβρος στα σημαντικά ζητήματα της υπόθεσης είναι καλυμμένος δυστυχώς. Ακόμα και στην αλλαγή προπονητή, εφόσον ο διαιτητής δέχτηκε την αλλαγή τελείωσε. Θα πρέπει η δικαστής να έχει ρηξικέλευθη προσέγγιση ώστε να δικαιωθουμε σε αυτό. Ο Αρετοπουλος από την αρχή μας έκαψε.
Χθες έγραψα ότι αν ήταν ομάδα ΠΟΚ στη θέση μας δε θα έπεφτε τίποτα σε αγώνα που κρίνει πρωτάθλημα. Αντίθετα εμείς μέσα μας το φοβόμασταν. Το γράφω αυτό επειδή δε μ' αρέσει να διαβάζω συνεχώς κείμενα αποποίησης ευθυνών. Ναι ο γάβρος κατέβηκε για να φύγει στο παραμικρό, αλλά ας δούμε λίγο τη δικιά μας καμπούρα. Αυτό το παραμικρό του δώσαμε απλόχερα πριν καν αρχίσει το παιχνίδι. Με ένα μουφα πέναλτυ ή γενικά σφάξιμο τι θα συνέβαινε;
Ρητορικό είναι δε θέλω απάντηση από κανέναν.
Δεν τελείωσε καθόλου. Δεν επιτρέπεται καμια αλλαγη απο τη στιγμή που θα δοθουν οι λίστες. Ουτε ο διαιτητής εχει δικαιοδοσία να ζητήσει αλλαγη του λαθους. Ο Γκαρθια ΕΥΤΥΧΩΣ για εμας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΓΩΝΑ. Τυπικά μεν, αλλα για τα γραπτά που μένουν και για τα οποια τιμωρεισαι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Αν χτύπαγε οποιοσδήποτε αλλος τον ειχαμε πιει. Τώρα σε οποιοδήποτε δικαστήριο της Ευρώπης δε στέκει τιμωρία μας. Τιμωρία αρετοπουλου και επαναληψη του αγωνα είναι το δίκαιο με το γράμμα του νομουPastor_of_Muppets έγραψε:Από κει και πέρα, με όσα κατάλαβα και χθες μιλώντας με έναν πρόεδρο ερασιτεχνικής ομάδας ο γάβρος στα σημαντικά ζητήματα της υπόθεσης είναι καλυμμένος δυστυχώς. Ακόμα και στην αλλαγή προπονητή, εφόσον ο διαιτητής δέχτηκε την αλλαγή τελείωσε.
Κι εγώ μόνο σε αυτό ελπίζω φίλε μου. Από όλη την υπόθεση μόνο αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα μας θεωρώ. Ακουσα πως εφόσον ο διαιτητής ως άρχων του αγώνα το δέχτηκε τότε τέλος, αλλά κι εγώ ελπίζω έστω και λιγότερο ακόμα σε αυτό.okkas73 έγραψε:Δεν τελείωσε καθόλου. Δεν επιτρέπεται καμια αλλαγη απο τη στιγμή που θα δοθουν οι λίστες. Ουτε ο διαιτητής εχει δικαιοδοσία να ζητήσει αλλαγη του λαθους. Ο Γκαρθια ΕΥΤΥΧΩΣ για εμας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΓΩΝΑ. Τυπικά μεν, αλλα για τα γραπτά που μένουν και για τα οποια τιμωρεισαι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Αν χτύπαγε οποιοσδήποτε αλλος τον ειχαμε πιει. Τώρα σε οποιοδήποτε δικαστήριο της Ευρώπης δε στέκει τιμωρία μας. Τιμωρία αρετοπουλου και επαναληψη του αγωνα είναι το δίκαιο με το γράμμα του νομουPastor_of_Muppets έγραψε:Από κει και πέρα, με όσα κατάλαβα και χθες μιλώντας με έναν πρόεδρο ερασιτεχνικής ομάδας ο γάβρος στα σημαντικά ζητήματα της υπόθεσης είναι καλυμμένος δυστυχώς. Ακόμα και στην αλλαγή προπονητή, εφόσον ο διαιτητής δέχτηκε την αλλαγή τελείωσε.