Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
- Παλαιολόγος
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
ελπιδα δεν υπαρχει,μην εχετε ελπιδες φρουδες
η συμπληρωματικη εκλεισε τις τρυπες που δημιουργησε το πρωτο φυλλο αγωνας
αν υπαρχει ελπιδα ειναι να αποδειξεις πως δεν ηταν αξιωματουχος βασει κανονισμων οχι ευσεβων ποθων.
ολα τα αλλα δεν μπορουν να σταθουν
η συμπληρωματικη εκλεισε τις τρυπες που δημιουργησε το πρωτο φυλλο αγωνας
αν υπαρχει ελπιδα ειναι να αποδειξεις πως δεν ηταν αξιωματουχος βασει κανονισμων οχι ευσεβων ποθων.
ολα τα αλλα δεν μπορουν να σταθουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 02 Μαρ 2018, 18:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και το χειρότερο είναι για μένα ότι....πανηγυριζει.αν είναι δυνατόν. Στο στυλ...τον έσκισα τον πουστογαυρο,του πέταξα ταινία....ειδατε αδερφια;;;Napoli4 έγραψε:Αυτό ακριβώς. Εξω απο την Τούμπα όχι μονο οι ανεγκεφαλοι, αλλά και οι ρουφιανοι. Και το δεύτερο για μενα είναι χειροτερο.gpap έγραψε:οπότε, θα πρέπει τώρα να αναζητήσουμε:joshua έγραψε:..... εδω η αμφιβολια ειναι υπερ του ''θυματος'' και εντασεται στην λογικη ''καμια ρηψη αντικειμενου στον αγωνιστικο χωρο''.
α) πως ενώ 30.000 άνθρωποι αποδέχθηκαν τις προτάσεις και παρεναίσεις της ΠΑΕ και δεν πέταξαν τίποτα,
βρέθηκε ένας ακριβώς πίσω από τον πάγκο του γαύρου να πετάξει;
β) πως ενώ εδώ και ημέρες, δεν υπάρχει video κοντινής λήψης, σήμερα σε site της Αθήνας εμφανίζεται video ΜΕΣΑ
ΑΠΟ την κερκίδα, που να δείχνει τον τύπο να πετάει το ρολό χαρτί σημαδεύοντας;;
Είναι πολλά τα λεφτά φίλε, και αν θεωρούν οι διαχειριστές πως υπερβάλω, δέχομαι κάθε αποκλεισμό.
Το μήνυμα όμως σας παρακαλώ να το αφήσετε απείραχτο.
Τέλος πάντων,7 στα 7 και τίποτα άλλο...
αυτό αδελφέ νομίζω πως το ξεπέρασαν απλά στηριζόμενοι σε δικές μας ...ενστάσεις.Dimitris_L4 έγραψε:Ρε γαμω την αμαρτια μου το θεμα ειναι οτι η κοκκινη πουτανα δεν βρισκοταν νομιμα στον παγκο..εαν παμε για το αντικειμενο τη φαγαμε...τον πετυχαινει εστω και στην κουκουλα..ριψη αντικειμενου..θα σ πουνε αυτοι πτι δν εχει σημασια εαν ειναι πολυ η λιγο αλλα ζαλιζοτανε...και μετα φιλακια....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΗ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ....
- Καπετάνιος
Σκολαρίκη: Το οίδημα προκλήθηκε από τη ρίψη ή από μόνο του;
Μάρτυρας: Μπορεί να είναι και δάγκωμα ή κάκωση μεταγενέστερη. Αφήστε με να βγω έξω με έναν γιατρό για πέντε λεπτά και θα δημιουργήσω οίδημα σαν της φωτογραφίας... Αλλά να πέσει αντικείμενο και να μην υπάρχει μελανιά εξωτερικά και εσωτερικά να είναι έτσι δεν γίνεται
Μάρτυρας: Μπορεί να είναι και δάγκωμα ή κάκωση μεταγενέστερη. Αφήστε με να βγω έξω με έναν γιατρό για πέντε λεπτά και θα δημιουργήσω οίδημα σαν της φωτογραφίας... Αλλά να πέσει αντικείμενο και να μην υπάρχει μελανιά εξωτερικά και εσωτερικά να είναι έτσι δεν γίνεται
- Dimitris_L4
Πως το ξεπερεσανε??πας το καταστατικο της ουεφα και τελειωνει το πραγμα..απιστευτα πραγματα ειλικρινα...
18:53 Φίλαθλος του Αρη δηλώνει ο συνταξιούχος ιατροδικαστής.
Νταξ, λύεται η συνεδρίασις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Παρ 02 Μαρ 2018, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ματθαίος Τσούκας (μάρτυρας ΠΑΟΚ, ιατροδικαστής ε.α.): «Δεν ξέρω τι είναι αμυχή μέσα από το χείλος. Πιθανόν να είναι και δάγκωμα. Αυτό δεν μπορεί να έγινε από την πτώση του αντικειμένου. Δεν έχει ούτε μελανιά εξωτερικά. Τα λέω και δεν είμαι ΠΑΟΚ. Άρης είμαι, αν θέλετε να ξέρετε....»
18:54
18:54
ψάχνω εδώ και ημέρες να επικοινωνήσω μαζί σου μέσω Pm, αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορώ.gpaok έγραψε:.
Θα τα πούμε πάντως κάποια στιγμή, τώρα ας επικεντρωθούμε στον αγώνα μας.
Και εγώ το βλέπω δύσκολο, και πρέπει να ματώσουμε για το 7χ7
δείχνουμε τόσο αδιάβαστοι, που υπάρχει και η περίπτωση να μας ζητήσει η δικαστής να προκαλέσουμε ζωντανάΚαπετάνιος έγραψε:... Αφήστε με να βγω έξω με έναν γιατρό για πέντε λεπτά και θα δημιουργήσω οίδημα σαν της φωτογραφίας...
ένα τέτοιο τραύμα και να μην το κάνουμε σωστά.
O Τσουγκας ασχετος τη ομαδα υποστηριζει ειναι ο καλυτερος μας μεχρι στιγμης.
Μας πετάξανε στο νερό και τώρα παλεύουμε να πιαστούμε από τα μαλλιά μας... Εδω και τόση ώρα παίζουμε μπάλα στο ρυθμό της δικαστού και της εγκληματικής.
- SePuLtUrA_4_
Ρε ξεκολατε γ@μω τον πρεζεμπορα με το τραυμα και μπειτε στο ζουμι....ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο ΓΚΑΡΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΣ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ....
- navigator11
Κι εγώ. Κλαυσίγελως, βασικά.HOOL4IGAN έγραψε:![]()
![]()
gpap και gpaok
![]()
![]()
![]()
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΛΑΙΩ!!!
Ale έγραψε:18:53 Φίλαθλος του Αρη δηλώνει ο συνταξιούχος ιατροδικαστής.