Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- V-olakiotis
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Έχουν πολύ γέλιο οι ξαδέρφες.
Όταν δεν κορδωνονται σα γύφτικα σκεπαρια, πάνε να επικαλεστούν το φιλότιμο και την κοινή καταγωγή.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Όταν δεν κορδωνονται σα γύφτικα σκεπαρια, πάνε να επικαλεστούν το φιλότιμο και την κοινή καταγωγή.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ο Κούγιας που κάνει 10 μηνύσεις τη βδομάδα, στον μερακλή τον Μασούντ θα κάνει καμιά μήνυση για σεξουαλική επίθεση;
1)Πέναλτι εκτός περιοχής με την Λαμία.
2)Οφ-σάιντ ισοφάριση στην Ξάνθη.
3)Πνίξιμο πέναλτι στον ΠΑΣ.
4)Γελοιότητα με 4-0 ημίχρονο μετά από συνάντηση Μελ-Πανόπουλου.
5)Μη αποβολή Λιβάγια και Μοράν στο Περιστέρι.
6)Μη αποβολή Μοράν στην Λάρισα.
7)Οφ σάιντ γκολ στην Λάρισα.
Όλα καλά παίδες;
Βλέπω τον Κούγια να παριστάνει τον σεισμόπληκτο από κανένα χαρτομάντηλο στο ΑΕΚ-Λάρισα και να πηγαίνει την ΑΕΛ τελικό.
Όλα καλά παίδες;
Βλέπω τον Κούγια να παριστάνει τον σεισμόπληκτο από κανένα χαρτομάντηλο στο ΑΕΚ-Λάρισα και να πηγαίνει την ΑΕΛ τελικό.
Μας έχουν πρήξει τα συκώτια 2 μήνες με ένα offside σε παιχνίδι που το φυσιολογικό σκορ δεν έπρεπε να είναι λιγότερο από 0-5, μας έχουν πρήξει τα συκώτια με δύο φάσεις που το επιχειρήμα δεν είναι "δεν ήταν", το επιχείρημα είναι "σε άλλες εποχές δε θα τα παίρνατε τα σφυρίγματα" (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου), και τελικά ο παπάς που έχουν φάει και η παραμύθα ΔΕΝ έχει προηγούμενο.
Τόση πλύση εγκεφάλου από αρδ και μμε της πλάκας εγώ μόνο στην περίπτωση του γαύρου έχω δει.
Για χθες πάλι επικαλούνται ότι "και η Λάρισα έπαιζε σκληρά".
Τι να κάνει ρε Μανόλο και συρφετέ από πίσω, να κάτσει να προσκυνήσει τη βασίλισσα?
Επικές στιγμές ζούμε.
Για τέτοια μπουνιά το άλλο το αρχδ δε μπορεί να τη φάει και εκτός αγώνα? Ο Μάτος δεν είχε τιμωρηθεί εκ των υστέρων?
Τόση πλύση εγκεφάλου από αρδ και μμε της πλάκας εγώ μόνο στην περίπτωση του γαύρου έχω δει.
Για χθες πάλι επικαλούνται ότι "και η Λάρισα έπαιζε σκληρά".
Τι να κάνει ρε Μανόλο και συρφετέ από πίσω, να κάτσει να προσκυνήσει τη βασίλισσα?

Επικές στιγμές ζούμε.
Για τέτοια μπουνιά το άλλο το αρχδ δε μπορεί να τη φάει και εκτός αγώνα? Ο Μάτος δεν είχε τιμωρηθεί εκ των υστέρων?

- ΑποστόληςΑ
Ο Κούγιας δεν θα αποκάλυπτε κάτι για τον Σαββίδη στα τέλη Φλεβάρη;
- ΑποστόληςΑ
Ίσως το αποκαλύψει πριν από τον τελικό του κυπέλλου: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ.
- ΑποστόληςΑ
Το έγραψα για να πω ότι ο τελικός θα γίνει ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες.
Δε θέλω κανένα κοντό καραγκιόζη στο τελικό.
Στο τελικό θέλω τη ξαδέρφη να πάρει εκδίκηση για το περσινό οφσαιντ γκολ και τη κούπα που της κλέψαμε.
Θα γεμίσουν τα διχτάκια τους γκολ στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο , αχ κούλα .
Στο τελικό θέλω τη ξαδέρφη να πάρει εκδίκηση για το περσινό οφσαιντ γκολ και τη κούπα που της κλέψαμε.
Θα γεμίσουν τα διχτάκια τους γκολ στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο , αχ κούλα .
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ την ΑΕΚ θέλω. Την βλέπω όμως είτε να ξεφουσκώνει, είτε να μην χρησιμοποιεί κάποιους παίκτες υπό τον φόβο αντιντόπιγκ κοντρολ, οπότε θα δώσω 45% πιθανότητες στην ΑΕΛ. Ούτως ή άλλως η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στο ΟΑΚΑ με ομάδες που παίζουν κλειστά και κυρίως που μάχονται. Εδώ η Δυναμό που δεν μπορούσε να αλλάξει δυο πάσες της πήρε 1-1.
Εγω να πω την αμαρτία μου θέλω την Λάρισα για να έχουμε σε έναν τελικό 40000€ λαό κ όχι 20000 μην πω και 10000 (αφού τα πράγματα με την φοβία διετέλεσης αγώνων με κόσμο εχει χτυπήσει κόκκινο).
8) δεύτερή κίτρινη αποβολή στον Μασούντ που πετάει την μπάλα εκνευρισμένος, κόκκινη απευθειας στον Μασούντ για θόπευμα κακάλουOdi έγραψε:1)Πέναλτι εκτός περιοχής με την Λαμία.
Όλα καλά παίδες;
Εντωμεταξύ όλα τα "αντικειμενικά" site περνάνε την εύνοια της κούλας στα ψιλά. Στους δικούς μας αγώνες υπάρχει ξεχωριστό άρθρο για κάθε αμφισβητούμενη φάση. Ξαναρωταω όμως. Δεν πρέπει να τιμωρηθούν Μασουντ και Μοραν βάσει βίντεο;
ΥΓ. Δείτε τη "Φωτογραφία σοκ" από τον τραυματισμό του Γκαρσία στο πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή.Μιλάμε πολύ γέλιο!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΥΓ. Δείτε τη "Φωτογραφία σοκ" από τον τραυματισμό του Γκαρσία στο πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή.Μιλάμε πολύ γέλιο!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Με όλα τα μέρη ίσα και παίζοντας ο καθένας στις μάξιμουμ δυνατότητές του, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από κανέναν. Εγώ θέλω κούλα τελικό και φυσικά μόνο στο ΟΑΚΑ.