Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
mpafos4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από mpafos4 »

Καλημέρα.

Υπαρχουν παρα πολλα που πρεπει να γινουν!Δεν πρεπει να τους αφήσουμε σε χλωρο κλαρι!

Για παράδειγμα,εάν είχαμε εστω και ένα σοβαρο δημοσιογραφο εδώ πανω θα επρεπε να βγαλει το συναδελφο του,απο την ΕΡΤ για να μας πει ποιος του ειπε πως ο χρυσοβατομουρος ηθοποιος χτυπηθηκε στο ματι....

Παντως και γω εμαθα χθες πως η ΠΑΕ εχει βιντεο που τους ξεφτιλιζει....και περιμενει να εκτεθουν μεχρι αηδιας.Απλα το θεωρω πολύ ωραια για να είναι αληθινο...και γι'αυτο δεν το ανεφερα μεχρι να ειπωθεί από καποιον άλλο.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Δεν μπορεί να μην υπάρχει κοντινό βίντεο τέτοιο. Δεν γίνεται. Θα βγει όταν πρέπει, μάλλον.
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Καλημέρα.
Έχει βρει κανείς την γνωμάτευση του Ιατρού αγώνα?

Η περσινή για ιβιτς :
Eκλήθην να εξετάσω τον προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Ίβιτς στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδος έφερε εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν διαπίστωσα κλινικώς να παρουσιάζει απώλεια μνήμης ή κάποια άλλη κλινική συμπτωματολογία την συγκεκριμένη στιγμή. Κατόπιν, όμως, αναφερομένων αιτιάσεων εκ μέρους του περί αισθήματος ζάλης διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο (σ.σ. Ευαγγελισμός) για περαιτέρω έλεγχο

Άλλο αυτό και άλλο σηκώνομαι και φεύγω με βανακι (ηδη μισθωμένο και ετοιμο) από μόνος μου να πάω στη σουίτα του διαβαλκανικου. Ο Αρετοπουλος ΔΕΝ διεκοψε το παιχνίδι όπως ο Κομινης πέρυσι και θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα και αυτός και ο γαυρος. Αν τιμωρηθούμε δημιουργείται δεδικασμένο και μπορεί να σηκώνεται να φεύγει για ψύλλου πηδημα οποιος γουστάρει απο οποιον αγωνα θέλει.... Ούτε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα δεν γινονται αυτά!!!
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Το έγραψα και χτες, χρειάστηκαν 15 λεπτά να ψήσουν τον Γκαρθία να κάτσει να τον δείρει ο καραπαπαρας αλλά δεν καθόταν να τις φάει στο μάτι. γι αυτό και ο τραυματισμός άλλαζε συνεχώς θέση.

Οσο αφορά τώρα το τραύμα του στο ανω χείλος με πόνο στη γνάθο και πόνο στον αυχένα ακόμα και κλειστό να ήταν το ρολό, που ΔΕΝ ηταν, δεν μπορεί να προκληθεί τέτοιο τραύμα απο ενα χαρτί.
Για να καταπονηθεί ο αυχένας πρέπει να υπάρχει βίαιη και απότομη μετακίνηση του κεφαλιού, κάτι που δεν προκαλείται απο χαρτί προκαλείται όμως απο μπουνιά.
Εγώ π.χ. το έπαθα όταν τράκαρα γιατί το σώμα μου συγκρατήθηκε απο τη ζώνη αλλά το κεφάλι κουνήθηκε ανεξέλεγκτα. αλλά καταλαβαίνει κανείς χωρίς να είναι φυσικός οτι υπάρχει τεράστια διαφορά στις δυνάμεις που επιδρούν σε κάθε περίπτωση. Κολάρο πάντως δεν μου είχαν πει να βάλω τότε...

Οι γαύροι πόνταραν στο ότι θα ξεσηκωθεί η Τούμπα και θα εισβάλουν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν τους κάναμε τη χάρη. Μετά δόθηκε εντολή στην αστυνομία να ρίξει δακρυγόνα έξω απο την Τούμπα (γιατί μέσα φαινόταν απο τις κάμερες ότι δεν δικαιολογείται τέτοια ενέργεια) ώστε να προκληθεί σύγχυση και να μπορούν να κάνουν αναφορά σε "επεισόδια" .
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Εγώ ξέρω ότι αν γινότανε το ματς θα μασταν στο +4 από την Κουλά! Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα μείνανε 7 τελικοί με τον πιο κρισημο αυτόν με την Κουλά στην Τούμπα!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Επίσης πιστεύω ότι η κουλα θα χάσει και άλλους βαθμούς στο ματς που έρχονται με τους μικρούς δεν αντέχει άλλο σερί ειδικά τώρα που θα έχει απώλειες με τραυματισμους και κάρτες τώρα θα φανεί το βάθος που δεν έχει.Μετα από αυτά που είδα απτόν πεθαμένο τον Αλαφούζο πιστεύω ότι θα σκυλιάσουνε 29 αγωνιστική στη λεωφόρο για να μας κόψουνε βαθμούς! Ξαφνικά ενώθηκαν όλοι εναντίον του ΠΑΟΚ!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μετα τον χθεσινο κεραυνο του Ουαρντα απασφαλισανε ολοι γυρω μου.

Τι γελιο ριχνω δεν λεγεται...

Στημενοι μέχρι τα ΜΕΔΟΥΛΙΑ στο ΠΟΚ, Ενωμένοι κι απο τον ΠΑΟΚ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν ξέρω αν απάντησε κανείς , αλλά λογικα το παιχνίδι με κουλα με κοσμο δεν θα γίνει ;
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

Εξαρτάται απο την εκδίκαση την Πέμπτη
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

αυτή τη Πέμπτη?
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Σήμερα με άλλη διάθεση, ρίχνω και ματιές σε sites που δεν θα ακουμπουσα καν.
Διαβάζω ότι ο γκέυ ετοιμάζει την επίθεσή του, ότι είναι σίγουροι για την τιμωρία μας και αισιόδοξοι για την έφεση.
Και από κάτω ούγκανοι να λένε "Ότι λέει ο νόμος", "μαζί σου πρόεδρε" και άλλα όμορφα.
Πρέπει να μπλέχτηκε το τελευταίο φορτίο σανό με τη διπλανή αποθήκη που είχε τη σκόνη και αυτό έχει παρενέργειες
Άβαταρ μέλους
okkas73

Δημοσίευση από okkas73 »

panta έγραψε:αυτή τη Πέμπτη?
Ναι Πέμπτη ή Παρασκευή. Σήμερα πρέπει να βγουν οι κλήσεις σε απολογία οπότε και θα μάθουμε με ποιο άρθρο είμαστε κατηγορουμενοι.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Καλημέρα σε όλους. Επαναφέρω, μετά τις εξελίξεις και τα σημαντικά καρέ που έφτιαξαν τα παιδιά, παλιά μου τοποθέτηση που εκτιμώ ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο.
Σημείο κλειδί η δίκη, που πρέπει να γίνει γρήγορα (πήρε αναβολή το παλικάρι), για τον προσδιορισμό της ατομικής ευθύνης για τη ρίψη του αντικειμένου. Αν αποδειχτεί ότι δεν προκλήθηκε σωματική βλάβη και η ποινή θα αφορά μόνο στη ρίψη αντικειμένου, τότε θα τους γλεντήσουμε.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Αυτο χρηζει συζητησης:
ψοντρα, υπογραφει ενα μ@νι:

Μείζον ζήτημα, απ' ό,τι φαίνεται, δημιουργεί και η... οπαδική ιδιότητα - επαγγελματική σχέση που διατηρεί με τον ΠΑΟΚ ο γιατρός του αγώνα, ο οποίος εμφανίστηκε στα αποδυτήρια των "ερυθρόλευκων" προκειμένου να εξετάσει τον Όσκαρ Γκαρθία.

Σύμφωνα με το post του Κώστα Καραπαπά στο Facebook, πρόκειται για τον Γιάννη Ουσατζόπουλο, γιατρό των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, υπάλληλο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ από το 2004 που παρουσιάστηκε για να δει τον Ισπανό προπονητή, φορώντας μπουφάν των γηπεδούχων!! Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος γιατρός, φέρεται πως το πρωί της Κυριακής ήταν "παρών" και στο ντέρμπι των Κ-20 των δύο ομάδων (2-0)...

Το αποτέλεσμα ήταν να μην του επιτραπεί η είσοδος και να ζητηθεί από τον παρατηρητή του αγώνα (όπως όφειλε να κάνει από μόνος του) να τον αναγκάσει να βγάλει τα... διακριτικά του ΠΑΟΚ για να εξετάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού. Όπως και συνέβη δηλαδή.

Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να αναφερθεί τι προβλέπει ο κανονισμός για τους γιατρούς των αγώνων πρωταθλήματος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο 16 παρ. 2 του ΚΑΠ "σε όλους τους αγώνες, όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, πανελληνίων και τοπικών, πρωταθλημάτων, των πρωταθλημάτων [40] υποδομής και προεπιλογής εθνικών ομάδων (Παίδων και Νέων), είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία ιατρού αγώνα (που, τουλάχιστον στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στο κύπελλο, θα είναι άλλος από τους ιατρούς των ομάδων). Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας, η οποία χάνει τον αγώνα με τέρματα 0-3 και της επιβάλλεται χρηματική ποινή από επτά χιλιάδες (7.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ, εάν είναι επαγγελματική ομάδα, χίλια (1000) ευρώ για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και τριακόσια (300) ευρώ για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων και των πρωταθλημάτων προεπιλογής. Εάν διεξαχθεί ο αγώνας, πέραν των ανωτέρω ποινών για την γηπεδούχο ομάδα που ισχύουν, ο διαιτητής παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο".

Επί παραδείγματι, ο Ολυμπιακός στα ματς που διοργανώνει στο "Καραϊσκάκης" χρησιμοποιεί στις αναμετρήσεις κάποιον από το "Metropolitan", νοσοκομείο με το οποίο συνεργάζεται, αλλά ο γιατρός δεν ανήκει στο τιμ της ομάδας.

Μ.Ν.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Δεν ξέρω για σας ρε παιδιά αλλά όλο αυτό με έχει καταβάλλει πολύ άσχημα ψυχολογικα. Το ξέρω πως αυτό θέλουν και οι βρωμομαδα τους και όλοι οι αρδ. ΆΛΛΑ πιστεύω το καταφέρνουν σε πολλούς από μας.

Από την Κυριακη κιόλας φάγαμε την βροχα ,μετά σπίτι, έχουν περάσει δύο μέρες και ειμαι σκατα! Προσπαθώ να δω κάτι θετικό αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι το κωλοσυστημα τους είναι ακόμη όρθιο...
Μακάρι όλο αυτό να μην επηρεάσει κ την ομάδα αγωνιστικα.
Αύριο πραγματικά δεν με ενδιαφερει καθόλου,ας παίξει και η κ20. Την Κυριακή θελω οπωσδήποτε το διπλό και μετά την κούλα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”