Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Το μεγαλυτερο προσον που απεκτησε ο αντελινο ειναι η εμπειρια.ξερει ποτε να σταθει,ποτε να τρεξει,ποτε να παρει τραβηγμενη ενεργεια,ποτε να κανει φαουλ...
Mīngus έγραψε:Κάνει απίστευτα μεστά ματς τελευταία, που σίγουρα ο Λούτσε θα πονοκεφαλιάζει τρελά για το αν πρέπει να τον μετακινήσει από την θέση.
+ 1...
Πάντως μόλις "πατήσει" γερά ο Αζεβέντο, θαρρώ ότι θα δούμε τρελά πράγματα με τους δυο τους αριστερά...
Adelinooooooo να το ξέρεεεεειιιιιιιςςςςςςς................
Μακάρι. Χθες πήραμε μια ιδέα με ένα εξαιρετικό overlap που ελευθερώνει τον Azevedo με τακουνάκι και το δεξί μπακ του ΠΑΣ τα έχασε.
Ωστόσο χθες πολύ μαζεμένος μου φάνηκε ότι μπήκε ο Azevedo, σαν να έχουν βάση τα όσα διαρρέονταν περί κατάθλιψης ένα πράμα...
Θα σε ψηφιζα ως καλυτερο ,αν δεν εκανε τετοιο ματς ο Πριγιοβιτς.
Ασε πουαπο σενα περιμενω να σε δω μπροστα,γιατι εκει θα εχουμε τις σακουλες.
Περιμενω να σε δω με γ@βρο μπροστα,να σε απολαυσω ζωντανα.
sourmenetes έγραψε:Το μεγαλυτερο προσον που απεκτησε ο αντελινο ειναι η εμπειρια.ξερει ποτε να σταθει,ποτε να τρεξει,ποτε να παρει τραβηγμενη ενεργεια,ποτε να κανει φαουλ...
Εγώ δεν καταλαβαίνω το διαχωρισμό των θέσεων από πολλούς. Όσο σημαντική είναι η θέση του εξτρέμ, άλλο τόσο και του μπακ. 11 παίκτες έχουμε και ΟΛΟΙ έχουν την ίδια σπουδαιότητα στα παιχνίδια. Απόδειξη για το πόσο μπορεί να προσφέρει ένας μπακ ήταν ο Λίνο, ο Ολιβάρες όταν έπαιζε μπακ και ο Μάτος που σκοράρει και μοιράζει ασίστ, ενώ και πίσω είναι δυναμικός με συμβολή στο ψηλό παιχνίδι.
Ο Βιεϊρίνια για μένα ειναι εξαιρετικός ως μπακ γιατί ξέρει να αμύνεται σωστά και έχει τεράστια εμπειρία. Όμως για να παίζει τοπ άμυνα, θα πρέπει να παίζει στο καλό του πόδι, δηλ ως δεξί μπακ. Δε θεωρώ ότι θα προσφέρει περισσότερα στο σύνολο ως εξτρέμ, όχι γιατί δεν είναι τοπ, αλλά γιατί η ομάδα παίζει τέλεια με αυτόν πλέον στα μπακ. Ο λόγος που τον θέλω στα εξτρέμ είναι γιατί το θέλει ο Αντελίνο. όπως και να το κάνουμε, θα πρέπει να σεβαστούμε και έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή που ήρθε στον ΠΑΟΚ για να παίξει ξανά στη φυσική του θέση. Ήδη έκανε αρκετή υπομονή. Υπό αυτό το πρίσμα φυσικά και εγώ θέλω να παίξει στα εξτρέμ.
Πάντως ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ, τα μπακ σαν εξτρέμ τοποθετούνται στο χώρο όταν είμαστε στην επίθεση. Μία θυσία μόνο μένει να κάνει ο Βιέρι και να παίξει για 1-3 παιχνίδια ως δεξί μπακ όταν χρειαστεί για κάλυψη του Μάτος
από κάρτες. Ελπίζω ο Αζεβέδο να ανεβεί και να μη φανεί κενό στη θέση που ο Βιεϊρίνια έχει αναβαθμίσει με την ποιότητά του.
Ο Παιχταρίνια ¨τρώγεται¨ μέσα του και δοκιμάζει το θανατηφόρο πόδι του, αλλά φαίνεται πως έχει στο μυαλό του πως ίσως πρέπει να γυρίσει πίσω.
Να δείτε πανηγύρια που θα κάνει μόλις βάλει την 1η του γκολάρα.