Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
savvastheod

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από savvastheod »

Hermann έγραψε:
joshua έγραψε:Ωραια περιπτωση ρε παιδια ο Τσεχος αλλα πρεπει να ειναι ακριβος.22 χρονων βασικος σε εθνικη και την Σλαβια που πλεον ξοδευει ενα σκασμο λεφτα δεν πρεπει να ειναι μεσα στις οικονομικες μας δυνατοτητες.
Επισης υπαρχει βιντεο μιας εβδομαδας στο YouTube που γραφει "Welcome to Fiorentina" οποτε μαλλον τον κοιτανε πραγμα που αυτοματως σημαινει STOP σε εμας.
Ήταν υποψήφιος αλλά κλείσανε ένα Νταμπό από την Σεντ Ετιεν με 4εκ.
Phoenixgrg

Δημοσίευση από Phoenixgrg »

Παιδιά πάντως ελάχιστη λογική να υπάρχει δεν γίνεται παίχτης κουρμπελης αλλά και οποιος αλλος είναι στο βαζελο τώρα να μην υπογραφει και με τα δύο χέρια σε συμβόλαιο από τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη απλά οι αρδ της Αθήνας θέλουν να μπούμε και δώσουμε αξια στα άρθρα τους εγώ νομίζω ότι με κουρμπελη δεν ασχολούμαστε έβγαλε διαψεύσει από την αρχή η ομάδα μόνο οι αρδ του βαζελου και καλά διαρρέουν τετοια άρθρα μπας και τσιμπήσει καμία σαμπορια για ένα παίχτη που δεν ξεχωρίζει ούτε σε αυτό τον βαζελο λέει πολλά για την αξία του

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

απορω γιατι ασχολουμαστε με τον λαγο
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

μπορει καποιος να μ πει εαν ο μουλεν εχει ιδιο μανατζερ με τον λεβεκ?
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ρωτησα φιλαρακι βαζελο σημερα τι εστι κουρμπελης...μου ειπε οτι τον θεωρουν νεο κατσουρανη. Σκυλιαζει, τρεχει, κανει παιχνιδι, μαρκαρει αλλα υστερει στο οτι δεν παταει περιοχη και γενικως ειναι πολυ συντηρητικος στα ανεβασματα του.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Τάσσομαι κ εγω ενάντια στην μεταγραφή Κουρμπελη. Ναι ειναι Έλληνας, γρήγορος κόβει ράβει κτλ. αλλά ειναι υπερεκτιμημένος.
Και ειναι κ βλήμα κ νευρικός απο το πουθενα. Οχι το καλό το ποδοσφαιρικό νεύρο αλλά ο ψευτοτσαμπουκας.
Και εαν ειναι να στηρίξουμε την δαπάνη βάζοντας στον στο τεραιν εις βάρος της ποσδοσφαιρικης ανάπτυξης της ΠΑΟΚαρας όχι δεν θα παρω.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

simba έγραψε: Προφανως και ο λουτς θελει εναν τσιμιροτ, ενα μηχανακι που βοηθαει απιστευτα στο buildup, δινει βοηθειες, κλεινει τρυπες και ειναι σχετικα αξιοπρεπης αμυντικα λογω πνευμονιων και εντασεων.. .
Πνευμονια ενταση κ μυαλο. Αυτα θέλω στο νέο μας παικτη
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Dimitris_L4 έγραψε:μπορει καποιος να μ πει εαν ο μουλεν εχει ιδιο μανατζερ με τον λεβεκ?
Στο τρανσφερ το μανατζερικο γραφειο του εχει μονο παικτες απο νοτια αμερικη και αυτον που ειναι Γαλλος...Περιεργο
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

αυτος ειναι ο φοβος μου τζος...
ειδικα οταν 8αριζει τοσο, αφου κυριως παιζει διπλα σε 6αρια.

Αλλα νταξ, δε μπορει να κριθει για τις αμυντικες του αρετες απο ματς με ντορτμουντ-ρεαλ κλπ..
Το σημαντικο ειναι να'χει ευελιξια, πνευμονι κ μαχητικοτητα, ωστε οπως με τσιμι, να παιζει σε υψηλες εντασεις κλεινοντας τρυπες, αντισταθμιζοντας καπως την οποια ελλειψη ογκου.

mbison, γι'αυτο προκρινω τη λυση μαντσον, που μαλιστα μπορει και να παιξει μεθαυριο που λεει ο λογος.
Εστω μεχρι το καλοκαιρι, κανοντας τραμπα με κατσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 30 Ιαν 2018, 22:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Επειδή δεν αντέχω άλλο, πείτε μου ρε παιδιά, ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ Π@@ΤΣΟ είναι αυτός ο κουραμπιές που τον παρακαλά ο ΠΑΟΚ; Άντε και να συμφωνήσω ρε simba ότι θέλει και αντι-Κάνιας από τώρα ο λούτσος (αν και δεν το είπε, το αντίθετο μάλιστα), είναι αρκετοί έστω οι 2 από τους 1000+2 λόγους που αναφέρει ο agios για να συζητάω ακόμα με κάποιον που δεν θέλει να έρθει;
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ρωτησα φιλαρακι βαζελο σημερα τι εστι κουρμπελης...μου ειπε οτι τον θεωρουν νεο κατσουρανη. Σκυλιαζει, τρεχει, κανει παιχνιδι, μαρκαρει αλλα υστερει στο οτι δεν παταει περιοχη και γενικως ειναι πολυ συντηρητικος στα ανεβασματα του.
Αυτός που σου είπε ότι ο Κουρμπελης είναι νέος Κατσουράνης παίζει να μην έχει δει ποτέ στη ζωή του ποδόσφαιρο χεχεχεχε

Το μόνο θετικό που έχει αυτή τη στιγμή ο Κουρμπελης είναι ότι αύριο υπογραφεί και Κυριακή με ΠΑΣ μέχρι και βασικός παίζει που λέει ο λογος. Από Canas ναι είναι καλύτερος αλλά γενικα τίποτα το ιδιαίτερο .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μας κούρασε το θέμα. Δε θα τον πάρουμε τον νέο Κατσουρανη, ας τον ζμπρωξουν αλλού.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ποιος νεος κατσουρανης το παλικαρι μηπως εχει επεφικιτιδα ενταξει νικολλαγιαννης λεει οτι χαλασε ευτυχως θα παρουμε τν γαλλο.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

κλαιω η κουλα παει για χουλτ αχαχαχαχαχαχαχαχ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”