Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ξενύχτι σήμερα αυριο το βράδυ ξανα ύπνος!
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

Εν τω μεταξύ από τις μεγάλες κινήσεις του καλοκαιριού για τις οποίες πανηγυρίζαμε ο μόνος που πραγματικά έχει προσφέρει είναι ο Βιερίνια. Μαου και και καντουρί έχουν προσφέρει ελάχιστα, όπως και ο Μακ, ενώ ο Ζαμπράνο λίγο πάνω από το μηδέν. Ουσιαστικά η διαφορά έχει γίνει από τις περσινές προσθήκες που πλέον ενσωματώθηκαν και εγκληματίστηκαν στην ομάδα + τον Πέλκα.
tzotzos

Δημοσίευση από tzotzos »

ramboutla έγραψε:Εν τω μεταξύ από τις μεγάλες κινήσεις του καλοκαιριού για τις οποίες πανηγυρίζαμε ο μόνος που πραγματικά έχει προσφέρει είναι ο Βιερίνια. Μαου και και καντουρί έχουν προσφέρει ελάχιστα, όπως και ο Μακ, ενώ ο Ζαμπράνο λίγο πάνω από το μηδέν. Ουσιαστικά η διαφορά έχει γίνει από τις περσινές προσθήκες που πλέον ενσωματώθηκαν και αγκληματίστηκαν στην ομάδα + τον Πέλκα.

για αυτό του χρόνου θα πετάμε όταν θα έχουν δέσει περισσότερο σαν ομάδα...συν την προσθήκη Χατσερίδη...
Άβαταρ μέλους
Petros1988

https://www.transfermarkt.com/evgen-kha ... eler/69004
Αφου ρε Ουκρανοί εκλεισε σε εμας δε θα πάρετε ουτε Ευρω το καλοκαίρι ο Παίκτης έχει τιμωρία μέχρι τέλη Φεβρουαρίου,αφηστε τον να ρθει απο τώρα σας δίνουμε και 1 χαρτί τι ζητάτε 3 για κλεισμένο παίκτη!ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΡΕ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Που τα βρίσκουν δεν ξέρω...
Κάπου το διάβασα και το μεταφέρω αυτολεξί...

Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές Νικόκα,
έχουμε λούτσε και το ρίξαμε στην κόκα...

Δεν θέλω φορ και στόπερ και χαφ αμυντικό,
μου φτάνει που έχω λούτσε κι ένα βουνό κοκό...

Σε ρυθμό RNB...Yoo maaaaannnnnnn... :D :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ramboutla έγραψε:Εν τω μεταξύ από τις μεγάλες κινήσεις του καλοκαιριού για τις οποίες πανηγυρίζαμε ο μόνος που πραγματικά έχει προσφέρει είναι ο Βιερίνια. Μαου και και καντουρί έχουν προσφέρει ελάχιστα, όπως και ο Μακ, ενώ ο Ζαμπράνο λίγο πάνω από το μηδέν. Ουσιαστικά η διαφορά έχει γίνει από τις περσινές προσθήκες που πλέον ενσωματώθηκαν και εγκληματίστηκαν στην ομάδα + τον Πέλκα.
Aυτος ο μηδενισμος ξαφνικα του Μαουρισιο που εχετε αρχισει και τον παπαγαλιζετε ολοι δε μου αρεσει καθολου. Βεβαιως και εχει προσφερει, αντε να πουμε οτι δεν ειναι σε τρομερη φορμα (το οποιο παρεπιπτοντως εχει διαφορα απο το "κακος") που ακουω. Αλλα αν ειναι δυνατον να εξισωνεται με τον Καντουρι που δεν εχει προσφερει πραγματικα τιποτα, ασχετα αν προσπαθει και αν εχει οντως μεγαλη ποιτοτητα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελπίζω οι διοικούντες να μην έπεσαν στην ίδια παγίδα που έχουν πέσει πολλοί φίλαθλοι.Με 2 ντέρμπι στην Τούμπα,εκτός σε Περιστέρι,Τρίπολη,Γιάννενα,Λεωφόρο,Λαμία και άλλα 2 ντέρμπι ημιτελικών του κυπέλλου αν νομίζουν πως θα τα καταφέρουμε μεταξύ άλλων με τρίτο στόπερ Μαλεζα και δεύτερο φορ Κουλούρη,επειδή νικήσαμε με 1000 ζόρια σε Πλατανιά και Αγρίνιο πολύ φοβάμαι ότι θα προσγειωθουν ανώμαλα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εχει ψαξει κανεις για την τιμωρια του Χατσερίδη αν ισχυει για διοργανώσεις εκτος Ουκρανιας;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δε ξερω κατα ποσο πιστευω τα περι χατσεριδι, οτι ειναι τελικο οτι δεν ερχετε τωρα. Διαπραγματευση γινεται και θα παει μεχρι το τελος αυριο. Εκτος και αν βγαλουν επισημη ανακοινωση.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

joshua έγραψε:Ελπίζω οι διοικούντες να μην έπεσαν στην ίδια παγίδα που έχουν πέσει πολλοί φίλαθλοι.Με 2 ντέρμπι στην Τούμπα,εκτός σε Περιστέρι,Τρίπολη,Γιάννενα,Λεωφόρο,Λαμία και άλλα 2 ντέρμπι ημιτελικών του κυπέλλου αν νομίζουν πως θα τα καταφέρουμε μεταξύ άλλων με τρίτο στόπερ Μαλεζα και δεύτερο φορ Κουλούρη,επειδή νικήσαμε με 1000 ζόρια σε Πλατανιά και Αγρίνιο πολύ φοβάμαι ότι θα προσγειωθουν ανώμαλα.
Τι να πουν κ οι ομαδάρες του γαύρου κ της κουλας που με παιχταράδες στην αμυνα κ στην επίθεση κανάν γκέλες σε Τρίπολη, Ξάνθη, Απόλλωνα κτλ κτλ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

potamda έγραψε:Προλαβαίνουμε να πουλήσουμε τον Πριγιοβιτς;
Τον πελκα στο 90 παντως δεν τον προλαβαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Δημοσίευση από ramboutla »

CCCP έγραψε:
Aυτος ο μηδενισμος ξαφνικα του Μαουρισιο που εχετε αρχισει και τον παπαγαλιζετε ολοι δε μου αρεσει καθολου. Βεβαιως και εχει προσφερει, αντε να πουμε οτι δεν ειναι σε τρομερη φορμα (το οποιο παρεπιπτοντως εχει διαφορα απο το "κακος") που ακουω. Αλλα αν ειναι δυνατον να εξισωνεται με τον Καντουρι που δεν εχει προσφερει πραγματικα τιποτα, ασχετα αν προσπαθει και αν εχει οντως μεγαλη ποιτοτητα.
Ο Μαουρίτσιο 1,5 μήνες τραυματίας ήταν. Μετά τον τραυματισμό του έχει κυμανθεί σε χαμηλά στανταρ. Όταν ήρθε έχασε τα 2-3 πρωτα ματς. Έχει μέχρι τώρα 1100 λεπτά συμμετοχής στα οποία τα 300 έχει δείξει τις δυνατότητες του.
Δεν τον αμφισβητώ για τις δυνατότητες του, αλλά πείσε με εσύ για το τι έχει προσφέρει μέχρι τώρα. Εγώ λέω ότι δεν έκανε πάντως πάνω από 3-4 καλά παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Έχω γ@μθει να παταώ αναναιώσεις μπας και δεν είδα εγώ κάτι για κανένα παίχτη σκ@τ@.
Φτάσαμε να λέμε τον Madson να μας φαίνεται Casemiro.
Πάτε πάρτε αυτόν να κλείσουμε τις τρύπες με 500χιλ και τον κουραμπιέ τον Κουρμπέλη και δώστε δανεικούς ελεύθερους κάντε ότι θέλετε Kace Κωνσταντινίδη Μυστακίδη και τον Κουλούρη και ενεργοποιήστε την ρήτρα
500-700χιλ Conde από τα Γιάννενα του ΧρωστοΒασίλη να λέμε είμαστε ευχαριστημένοι.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Ακουσα πριν λίγο πετρωτό 1 μεταγραφή θα κάνουμε αυτοι του Αμυντικού μέσου περιμένουμε Κουρμπέλη την τευλευτέα στιγμή γιατί αυτον θέλουμε και έχουμε πρώτο στόχο και περιμένουμε μεχρι άυριο να πέσει η τιμή του αλλιως ενεργοποιείτε και έρχεται αλλος χαφ!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Άρα έχουμε ελπίδες...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”