Μεταγραφές Χειμώνα II
- Dimitris_L4
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ χαλάνε τη μεταγραφή Κάτσε λόγω καταγωγής και ιστορικού του λέει το ψοντρα.
- Παλαιολόγος
λογω καταγωγης αποκλειεται εχει παιξει αλβανος στο ΑΠΟΕΛ
λογω ιστορικου ναι
λογω ιστορικου ναι
giapas δε σε παρεξηγω ρε,καλοπροαιρετα το εγραψα.
Αυτο που θελω γενικα ειναι να μη προτρεχουμε στις κρισεις μας(και εγω το κανω συχνα και προσπαθω να το ελεγξω) αυτη τη στιγμη η αληθεια ειναι οτι ο παιχτης δεν παιζει καλα,ειναι ομως μελος μιας μεσοαμυντικης γραμμης που δυσκολα δεχεται φαση αρα κατι κανει και αυτος.
Αυτο που θελω γενικα ειναι να μη προτρεχουμε στις κρισεις μας(και εγω το κανω συχνα και προσπαθω να το ελεγξω) αυτη τη στιγμη η αληθεια ειναι οτι ο παιχτης δεν παιζει καλα,ειναι ομως μελος μιας μεσοαμυντικης γραμμης που δυσκολα δεχεται φαση αρα κατι κανει και αυτος.
Αν πάντως ο Χατσεριδης έρθει όντως το καλοκαίρι ας πάρουν 2 χαφ,ένα δημιουργικό και χαφ να μπορεί να παίξει στόπερ πχ Ματιτς και Μαντσον.
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω για τον ματσον ( αν και δύσκολο λόγο ύψους) αλλά ο ματιτς με τίποτα δεν παίζει στοπερ.
Παίρνεις Μάντσον και δίνεις δανεικό Κάτσε...Έτσι και εσύ ενισχύεσαι και δεν αποδυναμώνεται ο Ατρόμητος για να είναι ισχυρός απέναντι στους άλλους...και φτιάχνεις και τον Κάτσε...αν δεν καταλήξει τελικά Κύπρο...
Έναν και έναν είπα,ο Ματιτς προφανώς είναι ο δημιουργικός.desperando έγραψε:Δεν ξέρω για τον ματσον ( αν και δύσκολο λόγο ύψους) αλλά ο ματιτς με τίποτα δεν παίζει στοπερ.
-
Αυτοί που τον τριπλαρουν στα στιγμιότυπα που παραθέτεις είναι ο Σάβιτς (100+ εκ) και ο Φελίπε Άντερσον (30+ εκ) όχι ο χαντακιας και ο Κόντε που θα αντιμετωπίσει εδωgiliopoulos έγραψε:Tραγικος παικτης ο σαντσεζ. Πλεον παλαιμαχος που δεν μπορει να τρεξει και να στριψει
Μου τα λεει φιλος της φιορε
Δειτε εδω τον παλαιμαχο
https://www.youtube.com/watch?v=N0glfQZcVfo
1.24
1.44
Ελπιζω μακρια απο τον νεο μαντουρο
- kataramenos5
Πως ειναι δυνατον να γινεται τραμπα παιχτων και ο ενας να δυναμωνει και ο αλλος ταυτοχρονα να μην αποδυναμωνεται?proedros έγραψε:Παίρνεις Μάντσον και δίνεις δανεικό Κάτσε...Έτσι και εσύ ενισχύεσαι και δεν αποδυναμώνεται ο Ατρόμητος για να είναι ισχυρός απέναντι στους άλλους...και φτιάχνεις και τον Κάτσε...αν δεν καταλήξει τελικά Κύπρο...
- SePuLtUrA_4_
Ο αρδ του βαζελου στον αλαφουζος fm ειπε οτι η εκτιμηση του ειναι οτι ο κουρμπελης θα καταληξει στον ΠΑΟΚ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SePuLtUrA_4_ την Τρί 30 Ιαν 2018, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- SePuLtUrA_4_