Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ρε συ Τζόσουα άσχετα με το συγκεκριμένο παίκτη, μπορείς να μας πεις εσύ τι φαντάζεσαι ότι θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ για να είσαι ευχαριστημένος;
Τι παίκτες να φέρουμε δλδ; Μερικά παραδείγματα επιπέδου π θα σε καλυπτε
Ο τέρμα αριστερά είναιMagpies4 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μας ρίξει λίγο φώς για τον Ντέ Μάιο;

- aspromaura ioannina
- Sick Bastard
Εγώ μια χαρά θα ήμουν με έναν Κρέσπο ακόμα κι έναν Μπακαγιόκο για τώραrainmaker έγραψε:Ρε συ Τζόσουα άσχετα με το συγκεκριμένο παίκτη, μπορείς να μας πεις εσύ τι φαντάζεσαι ότι θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ για να είσαι ευχαριστημένος;
Και με τον Μολεδο ευχαριστημενος θα ημουν και με τον Κεσερου ευχαριστημενος θα ημουν και με τον Σιγκουρτσον και με πολλους αλλους οπως υπηρξα και στο παρελθον.Δεν νομιζω να γκρινιαξα για τον Μαουριτσιο,τον Ελ Καντουρι,τον Ζαμπρανο.Μην γινεσαι σαν αλλους...Παιζει να εχεις κραξει και περισσοτερο απο εμενα.rainmaker έγραψε:Ρε συ Τζόσουα άσχετα με το συγκεκριμένο παίκτη, μπορείς να μας πεις εσύ τι φαντάζεσαι ότι θα μπορούσε να κάνει ο ΠΑΟΚ για να είσαι ευχαριστημένος;
Χαχα ναι ρε φίλε οκ αλλά κράζω για καταστάσεις όχι για παίκτες .
Τι σε χαλάει στο Μάιο;
Τι σε χαλάει στο Μάιο;
Δεν τον ξερω τον παικτη,εντελως επιφανειακη ειναι η κριση, απλα δεν τρεφω ιδιαιτερη εκτιμηση στο ιταλικο πρωταθλημα τα τελευταια χρονια και δεν θυμαμαι πολλους παικτες προερχομενους απο μικρομεσαιες ομαδες να εκαναν κατι το ιδιαιτερο εδω.Μπορει να φταιει και ο Στραπατσονι... 
A o Joey....παίζει να την έχω αυτή την αφισούλα του Kerrang και εγώ κάπου....Valhala the gods await you, open thy gates, embrace you......Tolaros έγραψε:Ο τέρμα αριστερά είναιMagpies4 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μας ρίξει λίγο φώς για τον Ντέ Μάιο;
Αχ Λουτσε αυτο το ''εχουμε τελεια ισορροπια στα φορ'' με σκοτωσε αν και δεν δινω σημασια σε αυτες τις δηλωσεις,εχουν πιο πολυ διπλωματικο χαρακτηρα...
Είδα τώρα αυτό το βιντεάκι για τον Di Maio. Χωρίς να αποτελεί κανένα πρόβλημα in my book, αλλά μόνο σε εμένα φαίνεται λίγο 'χαρωπός';
https://www.youtube.com/watch?v=7X6JZMiN3Ik
https://www.youtube.com/watch?v=7X6JZMiN3Ik
-
Ksenitemenos4
Μπράβο ρε Τόλη που έριξες τόσο φως μέσα στο δείλι για να τον δούμε καλά...Tolaros έγραψε:Ο τέρμα αριστερά είναιMagpies4 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μας ρίξει λίγο φώς για τον Ντέ Μάιο;
Σπαθάτος δείχνει πάντως και αρκετά επιθετικογενής στα στημένα...
Υ.Γ. Μ αυτά και μ αυτά όμως, "πάει" κι η 19 του Γενάρη και το χειρότερο είναι ότι ακολουθεί Σαββατοκύριακο...
Από κείνα τα φίδια που ζώνανε τον kat, έχουν ξεγλιστρήσει ήδη μερικά προς το μέρος μου και δεν τα πάω μία...
εχουν διπλωματικο χαρακτηρα,μεχρι να φανει πως εχουν και ουσιαστικο χαρακτηρα και μετα θα τραβαμε τα βυζια μας.joshua έγραψε:Αχ Λουτσε αυτο το ''εχουμε τελεια ισορροπια στα φορ'' με σκοτωσε αν και δεν δινω σημασια σε αυτες τις δηλωσεις,εχουν πιο πολυ διπλωματικο χαρακτηρα...
paidia pisteuw de 8a ginei allh metagrafh, pame ws exei, alla kai pali mporoume na tis shkwsoume k tis 2 tis koupes