Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Ενταξει ο Λεοβατς του 1.80 ομως ηταν κακιστος ψηλα.
Γενικα ρε παιδια ναι μεν το υψος παιζει ρολο σε στημενα και γενικα, ομως παιζει μεγαλυτερο ρολο παιζει η αντιληψη που εχει ο καθε παικτης. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον.
Γενικα ρε παιδια ναι μεν το υψος παιζει ρολο σε στημενα και γενικα, ομως παιζει μεγαλυτερο ρολο παιζει η αντιληψη που εχει ο καθε παικτης. Ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον.
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
ετσι οπως ειμαστε και στρουμφακι να φερουν ειμαι καλυμμενος .Δε βγαινει με βιερι μονο.mbison έγραψε:Ο Xoυλτ αποκλειεται λογω υψους (1,73).
ΥΓ ΠΟΡΚΥ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ.
-
mbison
Eιπαμε, για τετοια υψη πρεπει να εχουν special skills για να παιζουν, προκειμενου να αντιπαρερχονται το disadvantage των μαρκαρισματων.Demir έγραψε:Ε τότε κάτι Ντανι Αλβες,καρβαχαλ,Μαρσέλο,αλμπα, Λαμ ,ραφινια,εβρα έπρεπε να σταματήσουν την μπαλα... ο σταφι πάνω από 1,75 δεν είναι ..
Στην λιγδα επικρατουν οι δυνατοι. Ειδαμε τον Κρεσπο που παιζει καλα τη θεση, θα λεγα αποτελεσματικα.
Προτιμω δλδ τον μπακ να υπερτερει στα μαρκαρισματα, απο το να κανει το παραπανω στην επιθεση.
Φυσικα ο Ματος τα κανει κ τα 2.
Δεν θα πρεπει να εγκαλειφθει η ιδεα να παιζουν Ματος κ Βιειρι σε 3-5-2 και πισω 3 στοπερς: Τοσκα, Βαρελα, Κρεσπο.
Μπροστα Μακ Πριγιοβιτς.
Οντως.joshua έγραψε:Μπορει να μου εξηγησει καποιος εναν πιθανο τροπο με τον οποιο θα μπορουσε να αποκτηθει ο Βελλιος?
Το μονο λογικο ειναι να δωσεις ρητρα γιατι προφανως αποκλειεται το σεναριο της διαπραγμάτευσης..
Αλλα σκεφτομαι οτι με 500k συμβολαιο ειναι αδυνατο να μην εχει min 2.5-3Μ (εδω αλλοι κ αλλοι εχουν τοσο) γιατι δν ειναι μλκας ο ντροχος, να τον εχανε με ψιχουλα αν τα πήγαινε καλα στην αγγλια..
Παιζει να δωσουμε τοσα?
Εκτος αν υπαρχει κανα παραθυρακι που το σφυριξε ο κουτσολιακος (δυσκολα, σιγα μη χαλασει το ονομα του) ή ο μπαμπας του παικτη..
Οσο για τη σουηδεζα, καθαρα παικτικα, πιστεύω οτι υπερβαλλετε λιγο μαγκες..
Επιθετικα είναι 1 κλαση ανωτερος του Λεο, ταχυτατος, κοντρολαρισμενος χαμηλα, με agility, εφεση στο συνδυαστικο και ζυγισμενη σεντρα..
Απλα η ζελα περσι επαιζε πολυ απο αξονα, χωρις τρελα ρισκα. Και φυσικά χωρις ιδιαιτερη ποιότητα συνολικα.
Τα περσινα στατς των 4 (χωρις p.o.)
sportsdata.gr/football/national/season2016_17/aeteam.asp?t=11
sportsdata.gr/football/national/season2016_17/aeteam.asp?t=14
sportsdata.gr/football/national/season2016_17/aeteam.asp?t=01
sportsdata.gr/football/national/season2016_17/aeteam.asp?t=10
Σε αρκετα στατιστικα (steals, επιτυχ ποσοστο σεντρων, κλπ) ειναι στα ιδια..
Δν ειναι τπτ το ιδιαιτερο, αλλα ουτε και γτπ..
Οσο για τις ασιστ, δε λενε πάντα την αλήθεια..γιατι το τι κανουν οι αποδεκτες, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..
Βλεπε καντουρι φετος που ειχε τουλάχιστον 5 assists no goal..
Οπως κ ο τσιμι περσι (π τοσος ντορος είχε γινει) με τουλάχιστον 10 κ αρκετες key ενεργειες ή πασες ακριβως πριν την τελικη..
Αυτα μετρανε πολυ, οχι οι απόλυτοι αριθμοι που κοιταμε εμεις οι αμπαλοι στο trans
Btw τα βαφει
Τωρα στο ενδεχόμενο να'ρθει, τι να πεις..
Στην αναγκη, λογω ετοιμοτητας κ δυνατοτ. αμεσης προσαρμογης στη λιγδα, για 6 μηνες ξερωγω, κανεις την καρδια σου πέτρα..
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
- kataramenos5
- Petros1988
Μέχρι την άλλη βδομάδα βαριά πρέπει να έχει έρθει ο αριστερός Μπακ!
- White Ranger
Εγώ πιστεύω πως μεταγραφές μετά την ΠρωτοΧρονιά για αριστερό μπακ οι άλλες μέσα στο μήνα πιστεύω κεντρικός αμυντικός και επιθετικός τέλη του μήνα.
Γνώμη μου!
Γνώμη μου!
kataramenos5 έγραψε:Βαλτε πλατη μας λειπουν και σελιδες

Πιστεύω να φτάνουν, τουλάχιστον για ένα αριστερό μπακ...
Κι εγώ τον πάω ως παίκτη, αλλά όποιον κι αν έρθει τελικά στο γήπεδο θα τον κρίνουμε, είχαμε πολλές φορές δυσάρεστες αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις.simba έγραψε:Οσο για τη σουηδεζα, καθαρα παικτικα, πιστεύω οτι υπερβαλλετε λιγο μαγκες..joshua έγραψε:Μπορει να μου εξηγησει καποιος εναν πιθανο τροπο με τον οποιο θα μπορουσε να αποκτηθει ο Βελλιος?
Επιθετικα είναι 1 κλαση ανωτερος του Λεο, ταχυτατος, κοντρολαρισμενος χαμηλα, με agility, εφεση στο συνδυαστικο και ζυγισμενη σεντρα..