Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ας πρυτανεύσει η λογική
Ειμαστε φορουμ λόγου

Χατσεριδι ποιο νουμερο θε χει;
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

sourmenetes έγραψε:
White Ranger έγραψε:Σιγά ΜΗΝ κλείσαμε Βέλλιο από την ομάδα του χοντρού. Για την ομάδα του χοντρού τον Σκ@τοΓΑΥΡΟ μπορεί!
Στο Βολλευ δεν ξέρω τι κάνει στο ποδόσφαιρο σίγουρα ψάχνουμε άλλο στυλ με άλλα χαρακτηριστικά.

*Ο καθένας λεεί 1002 ονόματα ας λεεί από που πήρε την πληροφορία και όχι να πεταέι κάτι χωρίς να στο στηρίζει. Περιμένουμε εδώ κ@υλομένοι πόσοι και πόσοι να ακούσουμε καμιά είδηση για την ομάδα μας που μας καίει τι παίχτες θα έρθουν με τι χαρακρηριστικά και να τα σχολιάζουμε.
Μπαστα λιγο φιλαρακι.ο ανθρωπος ποτε δεν πουλησε παπα.
Τι επιθεση ειναι αυτη;;;

Λιγο ηρεμα..
:pano:
Εγώ μίλησα φίλε γενικά για αυτό είπα 1002 ονόματα γράφουν τα δικά τους.
Δεν κάνω επίθεση απάντησα που μου την είπε αυτός με το nickname:desperando και απάντησε και ο rainmaker ΔΕΝ δίνω συνέχεια.
Καλά Χ"γεννα και πάντα υγεία να'χεις σε ότι κάνεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος White Ranger την Δευ 25 Δεκ 2017, 01:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
White Ranger

MANIAKOS έγραψε:Ας πρυτανεύσει η λογική
Ειμαστε φορουμ λόγου

Χατσεριδι ποιο νουμερο θε χει;
:pano:
Το 14 :? ;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Tolaros έγραψε:Εγώ διαφωνώ με τον rain, φίλε ranger αν παρακολουθείς το φόρουμ από το 11 όπως λες, οφειλες να ξέρεις τον aver και την προσφορά του. Σιχαίνομαι τους παλαίουρες αλλά δε γίνεται ένα μήνα μέλος να δείχνεις εντύπωση ότι μπούχτησες επειδή αραδιάζονται ονόματα. Σιγά.
Και ο despe κλασσικός despe. Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να διαφωνεί με κάποιον και να μην είναι εριστικός.
Τώρα τι σας πρήζω κ γω, απλά περιμένω τη δικιά μου που με έστησε κ βαριέμαι.
Χρόνια πολλά κ υγεία σε όλους ρε αλάνια
Χρόνια πολλά Τόλη...Καλά Χριστούγεννα... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

MANIAKOS έγραψε:Ας πρυτανεύσει η λογική...
Είμαστε φόρουμ λόγου...
Λογικότατο τον βρίσκω τον πρύτανη του φόρουμ λόγου μας... ;)
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αν ψαχναμε για τα χαρακτηριστικα που εχει ο Βελλιος, δηλαδη υψος και τελειωμα μεσα στην περιοχη θα ημουν ευχαριστημενος προσωπικα με την ελευση του.

Τωρα ομως μου φαινεται καπως ανουσια κινηση απο την στιγμη που φαινεται να ψαχνουμε για τα ακριβως αντιθετα χαρακτηριστικα.

Αν απο την αλλη η μεταγραφη, αν τελικα γινει, συνδιαζεται με πωληση Πριγιοβιτς δεν νομιζω να καλυπτει κανεναν ο Βελλιος, ουτε καν τον προπονητη.

Τελος παντων ας δουμε αν γινει η μεταγραφη (απο την στιγμη που το λεει ο αβερ να πω την αληθεια εγω ηδη τον εχω με το 1 ποδι στην ομαδα) και τον βλεπουμε στο χορτο.

Δεν ειναι παντως αρκετα ενθαρυντικο πως φετος εχει μολις 74 αγωνιστικα λεπτα σε ενα ματς Κυπελλου Αγγλιας και δεν συμμετειχε σε καμια αποστολη της Νοτιγχαμ.
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Ενδιαφέρον λέει για Πέλκα το sdna Club Brugge.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ανταλλαγή με Ντένσβιλ και το συζητάμε
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Βελιος=πωληση Πριγιοβιτς μετα το μουντιαλ,με 2 γκολ εκει=10-15 +εκατομμυρια.

Καλα Χριστουγεννα σε ολους με υγεια πανΩ απο ολα και για εμας με ενα ΝΤΑΜΠΛ ΜΕ ΣΚΟΥΦΑΚΙ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Περίπτωση Βέλλιου.

Νομίζω ότι άν έρθει, θα έρθει κυρίως για την μετά-Πρίγιοβιτς εποχή (ίσως 2018-19). Οπότε γι αυτόν τον λόγο η επιλογή δεν είναι άσχημη. Είναι καλύτερος χειριστής της μπάλας από Πρίγιο εκτός περιοχής, ενώ θεωρώ ότι έχει χειρότερα τελειώματα. Από την άλλη είναι Έλληνας και όσο νάναι, κι εγώ θεωρώ όπως πολλοί ότι το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ είναι ένα κράμα ταλαντούχων Ελλήνων και πολύ καλών ξένων.

Για τα επόμενα 15 μάτς τώρα, ας φέρει ένα μπάκ και ένα δυνατό σέντερ μπάκ καί είμαστε μιά χαρά.

Θα ήθελα να δώ αποχώρηση Κάμπος και επαναφορά Ενρίκε στην ομάδα. Να βάλουμε δηλαδή κι άλλη ταχύτητα μεσοεπιθετικά με Λημνιό, Πέλκα, Ενρίκε, άντε και Μάκ, και μαζί τους τον Αντελίνο, θα κάνουμε πάρτι είτε με Πρίγιο είτε με Βέλλιο μπροστά.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ο Aver μπορει να εχει και δικιο ,χωρις να εχω καμια πληροφορια ,οπως εχει αποδειξει πως εχει ο aver 100% στο βολλευ,να θυμισω πριν εναν μηνα το σκηνικο στο instagram του μικρου Σαββιδη με τον Κωστα τον τσελσι για τον Βελλιο. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι στις μεταγραφες φετος θα δουλεψουν ολοι οι γνωστοι του Σαββιδη ωστε να ερθουν αυτοι που χρειαζονται για να παροτμς που πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Με τον Λουτσέσκου και με τον Βέλιοοοο... :opaokara: :opaokara:
όταν σηκώσω Κούπα θα χει γέέλιοοοοο... :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:
kos

Δημοσίευση από kos »

εαν θεωρηθει ο βελιος αντικαταστατης του πριγιο σκιζω το πτυχιο προπονητικης απο της σχολη της θυρας 5.
εαν ερθει για δευτερος με σκοπο να δωσει διαφορετικα χαρακτηριστικα σκιζω το πτυχιο απο την θυρα 6.

τελικα πως το λενε αυτο το συστημα στο οποιο δεν ταιριαζει ο πριγιο και ταιριαζει ο βελιος? εχω μπερδευτει λιγακι. ισως ειχα χασει το μαθημα στην σχολη εκεινη την ημερα.

ας μην φτασουμε στο σημειο να παρακαλαμε να μην μαμησουν την ομαδα σε αυτη την μεταγραφικη περιοδο. ενα αριστερο μπακ θελουμε στην τελικη. στοπερ και φορ θελουμε αλλα εαν δεν βρεθει κατι που πραγματικα να αξιζει ας μην παρουμε. δεν ψαχνουμε παικτες που το καλοκαιρι θα φυγουν δανεικοι. τετοιους εχουμε να φανε και οι κοτες.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Παντως πριν κανα μηνα το ειχα γραψει κιολας εθεαθη ο βελλιος σε γνωστο μαγαζι ελληναδικο στο λονδινο και οταν τον προετρεψε αδερφος να ερθει σε μας ειπε "εχω προταση θα δουμε". Ολα αυτα πριν ακουστει τίποτα γι αυτον
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Βελλιος ειναι ο επιθετικος με τα διαφορετικα χαρακτηριστικα που ζητησε ο Λουτσεσκου?
ο.κ. ειμαι αμπαλος, δεν εχω καμια σχεση με ποδοσφαιρο...
καλα χριστουγεννα ρε μαγκες δεν θα μας τρελανει ο ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”