Βόλλεϋ 2017/18
- Disharmonic
- Δημοσιεύσεις: 335
- Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 00:04
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Τραυματίας δεν είναι? Μεγαλύτερο πρόβλημα ο διαγώνιος νομίζω.Descartes έγραψε: Σαφέστατα αν ο Παπαγγελόπουλος ΔΕΝ μπορεί να συνεχίσει, θα πρέπει να βρούμε και ακραίο, αν όχι Έλληνα, τότε θα δούμε για ξένο.
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Οσο και να θελω να πιστεψω οτι θα επιστρεψει ο κανονικος Γκομεζ, δυστυχως οι εμφανισεις του εως τωρα δειχνουν οτι δυσκολα θα συμβει κατι τετοιο.
Τι να πω, ας ελπισουμε να διαψευστω.
Τι να πω, ας ελπισουμε να διαψευστω.
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Ναί τραυματίας είναι. Κάποτε όμως πρέπει να δούμε πότε θα μπορεί να βοηθήσει. Διαφορετικά δεν μπορούμε να περιμένουμε....Disharmonic έγραψε:Τραυματίας δεν είναι? Μεγαλύτερο πρόβλημα ο διαγώνιος νομίζω.Descartes έγραψε: Σαφέστατα αν ο Παπαγγελόπουλος ΔΕΝ μπορεί να συνεχίσει, θα πρέπει να βρούμε και ακραίο, αν όχι Έλληνα, τότε θα δούμε για ξένο.
Δεν μπορεί να έχουμε παίκτες που δεν παίζουν ή δεν μπορούν να χτυπήσουν. Έχουμε μειονέκτημα και στον αριθμό ξένων.
Τεράστιο το πρόβλημα με τον διαγώνιο. Με έναν κορυφαίο διαγώνιο μπορούμε και την πρόκριση στο Champions League.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Κυρ 10 Δεκ 2017, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Βόλλεϋ 2017/18
ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΚΟΜΕΖ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΔΥΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΔΥΝΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Κυρ 10 Δεκ 2017, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Μεγάλη απογοήτευση στην υποδοχή.
Χρειαζόμαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Κουμεντάκη που θα βοηθήσει σε μπλόκ και υποδοχή.
Χρειαζόμαστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Κουμεντάκη που θα βοηθήσει σε μπλόκ και υποδοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Descartes την Κυρ 10 Δεκ 2017, 17:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- painkiller4
- Δημοσιεύσεις: 6759
- Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Πάντως ο Γκόμεζ κάνει τα πάντα και δείχνει να το παλεύει μακάρι να συνεχίσει έτσι
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk