Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Hermann έγραψε:Οικονομίδης στο twitter:

Για να τσεκάρουμε κάτι (παρότι τα μεταγραφικά της συγκεκριμένης ομάδας, οι αποφάσεις κ οι αλλαγές είναι Λερναία Υδρα). Ντιέγκο Κοντέντο. Γερμανός αριστερός μπακ, παροπλισμένος κ φευγάτος από Μπορντό (βασικός εκεί 3 χρόνια), το συμβόλαιο του λήγει καλοκαίρι, ο #paok έχει ψαχτεί.

Από τις ακαδημίες της Bayern, η αλλαγή του Alaba μέχρι το 2014!
Εμένα με μπερδεψε η παρένθεση. Για τη μπορντό αναφέρεται ή για τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

Hermann έγραψε:Οικονομίδης στο twitter:

Για να τσεκάρουμε κάτι (παρότι τα μεταγραφικά της συγκεκριμένης ομάδας, οι αποφάσεις κ οι αλλαγές είναι Λερναία Υδρα). Ντιέγκο Κοντέντο. Γερμανός αριστερός μπακ, παροπλισμένος κ φευγάτος από Μπορντό (βασικός εκεί 3 χρόνια), το συμβόλαιο του λήγει καλοκαίρι, ο #paok έχει ψαχτεί.

Από τις ακαδημίες της Bayern, η αλλαγή του Alaba μέχρι το 2014!
Δηλαδή ο Π.Α.Ο.Κ ψάχτηκε για τον Κοντέντο της Μπορντώ; Δε ξέρω αν τον θέλω ή όχι Αν και δε μου πολυγεμίζει το μάτι Μπορεί να κάνω και λάθος
https://www.transfermarkt.com/diego-con ... eler/39717
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Hermann,
ποιός είναι ο Οικονομίδης;

Τον παίκτη κι εγώ δεν τον ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι ακούγεται το όνομα λόγω θητείας στις ασπιρίνες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο που θελω και γραφω σε καθε μεταγραφικη περιοδο ειναι η επιθυμια να εισακουστει ο προπονητης.Αν εχουν αποφασισει οτι θα στηριξουν Λουτσεσκου μεχρι τελους, τοτε θα πρεπει καθε κινηση να εχει την εγκριση του, καθως δεν αρκει να ερχονται μονο καλοι παικτες, αλλα αυτοι να υπηρετουν καποιο πλανο, διαφορετικα θα περηφανευομαστε για το πληρες υλικο, αλλα δεν θα βλεπουμε ομαδα και αυτη τη στιγμη υπαρχει τετοια συγχηση στο υπαρχον ροστερ.Ο Μακ πχ αποκτηθηκε ως δευτερος φορ για να παει τελικα στα εξτρεμ,ο Πελκας μοιαζει εσχατως να κλεινει το ματι στο 10 οπου υπαρχουν Μπσεσβαρ και Ελ Καντουρι με τον τελευταιο να μοιαζει πως αρεσκεται να παιζει πιο πισω κατι που δεν εξυπηρετει τον Πριγιοβιτς που ειναι επιθετικος κουτιου και θελει επιτελικο να παταει περιοχη και να τον ταιζει και διαφορα αλλα...Θα γινω και Λουτσοσκυλο στο τελος...
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Δεν θέλω να με θεωρήσετε κακεντρεχή ή ότι δεν είμαι φιλεύσπλαχνος. Γι' αυτό λοιπόν σε συγχωρώ Chuck Norris κι επλίζω σύντομα να γυρίσεις πίσω...! Θα σου έχω και μια ειδησούλα ως καταπραϋντική αγκάλη!
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

The_Stalker έγραψε:Hermann,
ποιός είναι ο Οικονομίδης;
Δημοσιογράφος. Αντώνης Οικονομίδης.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

θα γινουν αρκετες κινησεις, που σκοπος τους θα ειναι η αυξηση της ταχυτητας της ομαδας.
Θα εχουμε αρκετες αποχωρησεις,ακομη και παικτων που ειχαν την φανελα στο σπιτι
και θα στραβωσουν πολλοι

Μεγαλα ονοματα,φρου φρου κι αρωματα,μην περιμενετε
απλα καλοι παικτες που θα ταιριαζουν στη νοοτροπια του προπονητη.

αυτος που θα επιλεξει τους παικτες,δεν ειναι εδω.
Ειναι.....αλλού,ανατολικοτερα.
Ηρθε,ειδε,συμπερανε,συζητησε,προτεινε και θα το παρει,
επανω του.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Αυτός που θα επιλέξει τους παίκτες... δεν είναι ο προπονητής;
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Πάτερ, ξηγήσου τί ξες.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Πιστεύω ο Πατερ λεει για τον μπαμπα του προπονητη
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Να μας πει όμως και από που γνωρίζει όσα γράφει γιατί κάθε μεταγραφική περίοδο μαζεύονται πολλοί... προφήτες.
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Σωστός , αν και πιστεύω πως πρόκειτε περισσότερο για πρόβλεψη παρα πληροφορία, ας μας απαντήσει ο Prist οταν το δει ;)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μιρτσεα πάτερ;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ελπίζω να μην ισχύει για Κιβρακίδη. Τον παίκτη τον έβλεπα σε αρκετούς αγώνες και γελούσα. Είναι από αυτούς τους παίκτες που με κάνουν να αγανακτώ για τη βαθμολογική μας συγκομοιδή. Δηλ, πως γίνεται να είμαστε τόσο κοντά όταν ο αντίπαλος έχει λιμα σαν τον Κιβρακίδη. Ο Κίτσιου είναι πολύ καλύτερος. Γενικά ο Κίτσιου, για να είμαστε δίκαιοι δεν έφυγε ως αποτυχημένος. Αυτός επέλεξε να φύγει για να παίξει κάπου βασικός, γνωρίζοντας ότι ο Μάτος είναι τοπ παίκτης. Αν το Γενάρη πάει ο Κωσταντινίδης Ατρόμητο και εμείς πάρουμε τον Κιβρακίδη, τον Ιούνιο θα δίνουμε 1εκ να πάρουμε πίσω τον Κωσταντινίδη με τράμπα - να το πω και έτσι.

Δεν αποκλείω τπτ από την πιο άμπαλη διοίκηση του πλανήτη. Άσχετα αν είναι fake ή όχι η είδηση, οι πραγματικές μας μεταγραφές ξεπερνούν κάθε expectation, αποτυχίας, στο value/money.

Το 17χρονο ταλέντο δεν το γνωρίζω, αλλά είμαι σύμφωνος με τη λογική να αγοράζουμε μεγάλα ταλέντα, πάντα με λογικά ποσά. Θα ήθελα να χτυπάμε και μερικά wonderkids (2-5εκ), γιατί βλέπω τα καίνε οι μεγάλες ομάδες. Σε επιπέδου ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο εύκολο να πάρουν ευκαιρίες αυτοί οι παίκτες, γιατί παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν ήδη το επίπεδο του ΠΑΟΚ. Αν πηγαίνεις για πρωτάθλημα δε μπορείς να χτίζεις 19χρονους παίκτες σαν τον Κίτσιου και να χάνεις τα ματς. Αυτοί πρέπει να πηγαίνουν αντίστοιχα σε ομάδες που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, θα διακρίνονται σε εκείνες τις ομάδες. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας εξέλιξης των ποδοσφαιριστών. Λίγοι βελτιώνονται μόνο με τις προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

γελαμε με τον κιβρακιδη αλλα ειναι απο τους βασικους συντελεστες της επιτυχιας του ατρομητου,και αυτο λενε ολοι οι ουδετεροι......το αν πιασει στον ΠΑΟΚ ειναι αλλο θεμα......ισοπεδωτικοι να μην ειμαστε .....και ο λημνιος οταν ηρθε καποιοι εδω κραζανε για τα λεφτα που δωσαμε,ας ειμαστε λιγοτερο απολυτοι στις κρισεις μας ,οταν μαλιστα πολλοι εχουν διαφορετικη γνωμη ?.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”