Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από goran 64 »

The_Stalker έγραψε:Παιδιά κανά δυο φορές χθες η κεντρική μου έβγαλε κινέζικα και είδα ότι το έκανε και σε άλλον. Κοιτάξτε το μην πάει να χακάρει πάλι κανένας.
Κι εμένα το ίδιο...Και προχθές επίσης και το είπα ζωντανά στο General...Για λίγα λεπτά μόνο όμως... ;)
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μόνο σε μένα βγάζει λάθος ώρα εκεί που λέει τελευταία ποστ για το φόρουμ στην κεντρική σελίδα;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

painkiller4 έγραψε:Μόνο σε μένα βγάζει λάθος ώρα εκεί που λέει τελευταία ποστ για το φόρουμ στην κεντρική σελίδα;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα είναι ώρα Κίνας μάλλον

[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Άβαταρ μέλους
goran 64

Θέλω να συγχαρώ την admin team του PAOKmania για την βοήθεια που παρέχουν στον Βαγγέλη (VAGGT), στην προσπάθεια του να κερδίσει (και μαζί του και τα χρώματα του Π.Α.Ο.Κ.) την θέση για το ταξίδι στην Νορβηγία...

:pano:
...............................................................................

Η μάχη για το ταξίδι στον Αρκτικό κύκλο!
Εικόνα
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 17:55...

Συμμετοχές υπάρχουν από όλο τον κόσμο.
Μόνο 20... τρελοί θα καταφέρουν να διανύσουν 300 χιλιόμετρα με έλκηθρο σ'έναν ξεχωριστό αγώνα στον Αρκτικό Κύκλο.

Και μόνο ένας από αυτούς μπορεί να υψώσει τη σημαία του Π.Α.Ο.Κ. Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης.
Ως έτσι κι αλλιώς τρελός έχει το πλεονέκτημα, αλλά για να πετύχει τον στόχο του πρέπει να βγει πρώτος σε ψήφους. Ας τον βοηθήσουμε όλοι μέσα από το παρακάτω link.

http://polar.fjallraven.com/contestant/ ... PyApXjkIEe

Από paokfc/facebook Κατηγορία: Stories | ΠΑΟΚ παντού
Ετικέτες ΠΑΟΚ παντού!

.....................................................................
Διατηρώντας το παραπάνω κείμενο απ το F/B της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ κάθε μέρα στα 4 βασικά θέματα της κεντρικής!!!!
Ε Υ Γ Ε teacher και οι λοιποί του PAOKmania, όσοι συμβάλλετε στο να γίνει πράξη αυτή η κίνηση αλληλεγγύης...

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ευχαριστώ τον Καζαμία kgeo! :opaokara: :opaokara:
Άντε και πραγματικότητα!
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Αρκαδοποντιος έχεις τον σεβασμό μου.
Γράφεις εκπληκτικά.
Μπράβο και πάλι μπράβο!!

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ανέβηκε ένα εντελώς βλακώδες κ αχρείαστο κείμενο για το Γλυκο στην κεντρική. Απορω πραγματικα που αποσκοπει.
sabri

Δημοσίευση από sabri »

Θα συμφωνησω απολυτα.Εντελως αστοχο κειμενο,ειδικα για να ανεβει στην κεντρικη.Δε μπορω να καταλαβω πως το κραξιμο το χουμε κανει εθνικο προιον σε αυτη τη χωρα!Γυρισε απο δυσκολο τραυματισμο,μπαινει πρωτη φορα αποστολη και αυτο που εχουμε να πουμε ειναι το ποσο καλος η οχι ειναι.Ειναι καθαρα θεμα ηθικης και αισθητικης.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

sabri έγραψε:Θα συμφωνησω απολυτα.Εντελως αστοχο κειμενο,ειδικα για να ανεβει στην κεντρικη.Δε μπορω να καταλαβω πως το κραξιμο το χουμε κανει εθνικο προιον σε αυτη τη χωρα!Γυρισε απο δυσκολο τραυματισμο,μπαινει πρωτη φορα αποστολη και αυτο που εχουμε να πουμε ειναι το ποσο καλος η οχι ειναι.Ειναι καθαρα θεμα ηθικης και αισθητικης.
++

Ο καθενας με τα πουλεν του,αλλα οχι και να τα βλεπουμε φατσα καρτα στην κεντρικη.

Δλδ περσι κατα αυτον(Λεωνιδα) δεν εκανε καλη σεζον εξαιτιας,ενος και μοναδικου λαθους στον Τελικο.που τελικα και δεν κοστισε.

Οι αλλες του περσινες εμφανισεις που εμπεριειχαν καποιο λαθος του,που ειναι τα 5-6 λαθη του μπορει να τα απαρυθμισει,γιατι εγω περσι δεν τα θυμαμαι;

Και φυσικα δεν εχω τιποτα με τον Ρει,μια χαρα σαν 2ος ειναι φετος,αν και ξεκινησε 1ος και δικαια βρισκεται στην 2η.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

βασικά...ποιός είναι ο Λεωνίδας;; (στα σοβαρά ρωτάω) και πώς ανεβαίνει ενα κείμενο στην κεντρική;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Χωρικός...
Ο Λεωνίδας δεν ξέρω ποιος είναι και διαφωνώ κι εγώ στην ανάρτηση του κειμένου του στην κεντρική, επειδή περιέχει κάποιες (προσωπικές έστω) υπερβολές, που δεν χρειάζονται, ειδικά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή...

Για να μπει ένα κείμενο σου στην κεντρική, το γράφεις σ αυτό το topic και αν εγκριθεί απ την admin team μπαίνει...

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 4#p1166076
Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω, προσωπικά, απ το post εισαγωγής του Σουρμενίτη στο εν λόγω topic...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 14 Φεβ 2018, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Απαράδεκτο το κείμενο στην κεντρική, απαξιωτικό και εμπαθές.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Εγώ απο την πλευρά μου, το βρίσκω έντιμο ως άποψη, δεν είναι υβριστικό και κατά τη γνώμη μου, εκφράζει τη σκέψη μεγάλης μερίδας του κόσμου μας. Και "χρειάζονταν" να διατυπωθεί ως άποψη, διότι η περιρέουσα ατμόσφαιρα σε σχέση με την "βροντώδη" επάνοδο Γλύκου, μας έκανε πολλούς να σκεφτούμε ότι ήταν επίπλαστη και για λόγους μάρκετιγκ απο την πλευρά του γραφείου που τον εκπροσωπεί. Θεωρώ ότι εμμέσως και σε αυτούς απευθύνεται ο "λεονταρισμός" του αρθρογράφου Λεωνίδα, ο οποίος όπως και όλοι μας, χρησιμοποιεί ψευδώνυμο και μπορεί να είναι ένας απο εμάς.
Εν κατακλείδι, συμφωνώ με το περιεχόμενο του άρθρου και με την ανάρτηση ως έχει.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Λεωνίδας είναι ένα από τα άτομα (μαζί με εμένα και τους άλλους mods) που κρατάνε ενήμερη την κεντρική του PAOKmania με άρθρα. Αν ακούτε τις μεταδόσεις του PAOKmania Web Radio, τον έχω σχεδόν πάντα δίπλα μου στη Τούμπα, μαζί με teacher.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Όπως πάντα τα τελευταία χρόνια σ αυτό το σάιτ... δουλειά δεν είχε ο γάιδαρος μαμουσε τα παιδια του
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”