Χάντμπολ 2017 - 2018

berry

Re: Χάντμπολ 2017 - 2018

Δημοσίευση από berry »

βαο; χανθ; τι θεση;εγω πιβοτ. για 6 μηνες...στο γηπεδο που πηγα με το γιο μου σημερα κ δυομιση χρονια ιωνικο ν.φ.
berry

Δημοσίευση από berry »

πανελληνια πρωταθληματα παιδων στην πεντελη τα προλαβες; εχουμε 9 χρονια διαφορα ομως
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

berry έγραψε:πανελληνια πρωταθληματα παιδων στην πεντελη τα προλαβες; εχουμε 9 χρονια διαφορα ομως

Τα πρόλαβα εγώ.. Έχω συμμετάσχει με το Πνευματικό Κέντρο Νεάπολης. Πριν άπειρα χρόνια βεβαια
berry

Δημοσίευση από berry »

συνονοματε που επαιζες;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

berry έγραψε:βαο; χανθ; τι θεση;εγω πιβοτ. για 6 μηνες...στο γηπεδο που πηγα με το γιο μου σημερα κ δυομιση χρονια ιωνικο ν.φ.
Μ.Ε.Α.Σ. Τρίτων Θεσσαλονίκης, ο οποίος ίδρυσε τμήμα handball τότε (1976-1977), με βάση του τους αθλητές και τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ., μετά την διάλυση του τμήματος handball του, το 1976... :shock:
Από την διάλυση δε του Τρίτωνα, επαναπροέκυψε το τμήμα handball του Π.Α.Ο.Κ., 20+ χρόνια αργότερα... :o

Η βασική μου θέση ήταν αριστερό εξτρέμ, αλλά έπαιζα άνετα και δεξί (αμφίχειρας) και pivot και playmaker... ;)

Για τα camps της Πεντέλης ήμουν μεγάλος...Άσε που για εμάς αυτά ήταν "πολυτέλειες" τότε, στα πέτρινα χρόνια!! :ugeek:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

berry έγραψε:συνονοματε που επαιζες;
Αν είμαι εγώ ο συνονόματος, στο Πνευματικό Κέντρο Νεάπολης.. Βγήκαμε 4οι στην Ελλάδα και είχαμε τρελά ντέρμπι μίσους με το Φοίβο Συκεών :-)
berry

Δημοσίευση από berry »

εσυ εισαι τολη. εμεις (ιωνικος νεας φιλαδελφειας )με τον φιλιππο βεροιας...
γρηγορη κοιτα να δεις τι θυμηθηκαμε.. μου ελυσες την απορια πως ιδρυσαμε τμημα χαντμπολ
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

berry έγραψε:εσυ εισαι τολη. εμεις (ιωνικος νεας φιλαδελφειας )με τον φιλιππο βεροιας...
γρηγορη κοιτα να δεις τι θυμηθηκαμε.. μου ελυσες την απορια πως ιδρυσαμε τμημα χαντμπολ
Με το Φίλιππο Βέροιας κατεβήκαμε μαζί στο ίσιο λεωφορείο για το πανελλήνιο στην Πεντελη.. Μόνο που δεν σκοτωθηκαμε μέχρι να φτάσουμε.. Μιλάμε για 87 η 88 τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς
Άβαταρ μέλους
goran 64

berry έγραψε:εσυ εισαι τολη. εμεις (ιωνικος νεας φιλαδελφειας )με τον φιλιππο βεροιας...
:opaokara: :opaokara:
:nairepaok:

Παλιά, ρομαντικά, ωραία χρόνια του hanball θυμηθήκαμε αδερφέ μου...Ενός "αδικημένου" αθλήματος ως τα τώρα...
Ιωνικός, Πανελλήνιος, Αίας Σαλαμίνας και Αθηναϊκός ήταν οι τότε ('70 και '80) κραταιές ομάδες των Αθηνών... 8-)
Στον Βορά πάλι, ήταν οι Β.Α.Ο., Τρίτωνας, Φίλιππος Βέροιας, ΓΣ Δράμας, Αρχέλαος Κατερίνης και οι "ιδρυτές" του handball Αμύντας Αμυνταίου και Εθνικός Κοζάνης (δεκαετία του 70 κυρίως και αρχές του '80), που μετά έφθιναν... ;)
Ίσως να ξεχνάω και κάποιες, μιας και πέρασαν πλέον και 35 χρόνια, πάνω κάτω, από τότε... :shock:

Πωπω...Άιντε να το τελειώνουμε παίδες..."Μυθολογία handball" το καταντήσαμε το topic... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Καλά τα λέτε, να μάθουμε τίποτα και εμείς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έπιασε κορυφή η ομάδα χάντμπολ!!!! :pano:
Εικόνα
Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 19:43...

Η χτεσινή (3/11) άνετη νίκη της ομάδας χάντμπολ στην Κυψέλη, σε συνδυασμό με την ήττα του Διομήδη σήμερα στην Έδεσσα, έφερε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας!

Μια κορυφή που μοιράζεται με τον γάβρο, έχοντας από 9 βαθμούς, με μοναδική ισοπαλία στο μεταξύ μας παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Πανελλήνιος – ΠΑΟΚ 17-34
ΑΣΕ Δούκα – Φοίβος Συκεών 27-22
Χιλιώτης ΓΣ Δράμα 1986 – Φίλιππος Βέροιας 19-29
Αερωπός Εδεσσας – Διομήδης Αργους 26-20
Ολυμπιακός ΣΦΠ/ Ομιλος ΞΥΝΗ – ΓΑΣ Καματερού 29-21
ΧΑΝΘ – ΑΕΚ 25-37

Και η βαθμολογία μετά από 5 παιχνίδια:

1 Π.Α.Ο.Κ 9
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜ.ΞΥΝΗ 9
3 ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 8
4 Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ 8
5 Α.Ε.Κ. 6
6 ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 6
7 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 6
8 Χ.Α.Ν.Θ 4
9 Π.Α.Σ ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 2
10 Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 1
11 ΓΣ ΔΡΑΜΑ 86 1
12 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ 0
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 19:54
Από Admin team Κατηγορία: Άλλα Σπορ | Χάντμπολ
Ετικέτες Χαντμπολ ΠΑΟΚ

.........................................................................................................................................................

Π.Α.Ο.Κ. γερά γερά :opaokara: :opaokara:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ :opaokara: :opaokara:

Π.Α.Ο.Κ. γερά γερά :opaokara: :opaokara:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Λύση συνεργασίας με Μπόρις Γκρκ!
Εικόνα
Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 18:26...
Από acpaok.gr:

Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. και το Τμήμα Χάντμπολ του Δικεφάλου ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Μπόρις Γκρκ.

Ευχαριστούμε τον αθλητή για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Από acpaok.gr Κατηγορία: Ρεπορτάζ Π.Α.Ο.Κ. | Μ.Μ.Ε.
Ετικέτες Χαντμπολ Π.Α.Ο.Κ.

.........................................................................................................................................................

Είχε δείξει εξ αρχής ότι δεν "έδεσε" με την ομάδα και κατόπιν (όπως μάθαμε) τραυματίστηκε κιόλας,
μην μπορώντας να προσφέρει για 6 βδομάδες τις υπηρεσίες του, οπότε καλή του συνέχεια και τύχη...

Εκτιμώ ότι υπάρχει πιθανότητα να αντικατασταθεί, εκτός κι αν οι εμφανίσεις του νεαρού Καλόμοιρου έχουν πείσει τους ιθύνοντες ότι αποτελεί ένα πολύ αξιόπιστο back up του πολύ καλού, μέχρι τώρα, φέτος Απόστολου Παλάσκα...
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

Παίρνει παίκτη ο ΠΑΟΚ!

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπόρις Γκρκ.

Ο Σέρβος ίντερ δεν κατάφερε να φτάσει στα στάνταρ απόδοσης, που επιθυμούσαν στο τμήμα και έτσι πάρθηκε η απόφαση αντικατάστασής του.

Οι άνθρωποι του τμήματος έχουν εντοπίσει τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη θέση του ίντερ και αναμένεται τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες, να επισημοποιήσουν τη συνεργασία μαζί του.

Ο Δικέφαλος θα κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις τον τίτλο του πρωταθλητή και η συγκεκριμένη αλλαγή στο ρόστερ γίνεται με γνώμονα αυτή ακριβώς την κατεύθυνση.

Από ινΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν το inPAOK λέει κάτι για χάντμπολ, ισχύει.
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το Τμήμα Χάντμπολ του Δικεφάλου ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή, Γιόσιπ Κέζιτς.

Ο 26χρονος ύψους 1,93μ. Κροάτης περιφερειακός, που αγωνιζόταν στην Οχρίδα και το πρωτάθλημα των Σκοπίων θα αντικαταστήσει άμεσα τον Μπόρις Γκρκ. Ο παίκτης ήρθε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε το συμβόλαιό του μετά από συντονισμένες κινήσεις διοίκησης-τεχνικού τιμ και αφού πέρασε τα ιατρικά τεστ, στα οποία υπεβλήθη.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο τιμ μάνατζερ του τμήματος, Γρηγόρης Νατσιόπουλος δήλωσε στο acpaok.gr:

«Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στον Γιόσιπ, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Συλλόγου και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τίτλους στο τέλος της σεζόν».

Ο ίδιος ο αθλητής, Γιόσιπ Κέζιτς, από τη μεριά του τόνισε:

«Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα με στόχο να ανταποκριθούμε στις υψηλές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας».
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”