έχει μεγάλη βάση και λογική αυτό που λές. Μιλάμε για νέα ομάδα και νέο προπονητή. Υπάρχουν αρκετά παρόμοια θέματα με τη μπάλα πάντως και εδώ: είναι το ρόστερ το οποίο αποτελείται από ομολογουμένως καλούς παίκτες σωστά δομημένο, ισορροπημένο και τελικά το κατάλληλο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της? είναι ο προπονητής ικανός να διαχειριστεί αυτό το καλό ρόστερ?painkiller4 έγραψε:Οι νίκες ανεβάζουν την ομάδα θέλω και πιστεύω ότι θα δούμε καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια σίγουρα με την επάνοδο του Χαραλαμποπουλου ενδεχομένως και με μια αλλαγή στους ξένους ή και με μια ακόμα προσθήκη αφού νομίζω ότι θα πάει για ένα ακόμα ξένο κυρίως στην θέση του σέντερ.
καλές οι αλλαγές και οι προσθήκες αλλά και να έχουνε Point (ας πούμε να διεκδικήσεις 8αδα ή 4αδα στο BCL) και να μην σπαταλούν χρήμα. Πάντως η ομάδα ΚΑΙ είναι μπουκωμένη στο 2-3 με αποτέλεσμα ο Triche ( ο οποίος νομίζω ήταν πρώτος μας σκόρερ πρό 3 ημερών?) να παίξει λιγότερο από 9 λεπτά χτές

Συγγνώμη αλλά με αυτό το recruiting ομάδα δεν φτιάχνεται ούτε από τον Μεσσίνα, όχι από τον Παπαθεοδώρου.