Răzvan Lucescu
- Sick Bastard
Re: Răzvan Lucescu
Συμφωνώ με josh.
Καθόλου το ίδιο δεν είναι.
Πέρυσι, καλό ή κακό, η ομάδα είχε ένα σχέδιο μέσα στο γήπεδο, ήταν εμφανές ότι κάτι προσπαθούσε να κάνει.
Κι όταν έφτασε στο πικ της είχαμε χεστεί πάνω μας από χαρά.
Εδώ τώρα, δεν βλέπουμε τίποτα απ τη μέση και μπροστά.
Έχουν περάσει 2-3 εβδομάδες από τότε που ο προπονητής μας είπε ότι σε 1,5 μήνα
θα πετάμε αλλά δεν μας είπε τι θα πετάμε απ ότι φαίνεται.
Βαθμούς στα σκουπίδια, κολλύρια που αδειάζουν γρήγορα στην ανακύκλωση πλαστικών, δεν ξέρω.
Αλλά αυτό το χθεσινό χάλι δεν είναι πρόοδος.
Θα ακούσουμε πάλι ότι θα δουλέψουμε στην διακοπή για να ολοκληρώσουμε μια προετοιμασία
4 μηνών, μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά.
Και μόνο στον ΠΑΟΚ υπάρχουν δικαιολογίες και γι αυτά.
Καθόλου το ίδιο δεν είναι.
Πέρυσι, καλό ή κακό, η ομάδα είχε ένα σχέδιο μέσα στο γήπεδο, ήταν εμφανές ότι κάτι προσπαθούσε να κάνει.
Κι όταν έφτασε στο πικ της είχαμε χεστεί πάνω μας από χαρά.
Εδώ τώρα, δεν βλέπουμε τίποτα απ τη μέση και μπροστά.
Έχουν περάσει 2-3 εβδομάδες από τότε που ο προπονητής μας είπε ότι σε 1,5 μήνα
θα πετάμε αλλά δεν μας είπε τι θα πετάμε απ ότι φαίνεται.
Βαθμούς στα σκουπίδια, κολλύρια που αδειάζουν γρήγορα στην ανακύκλωση πλαστικών, δεν ξέρω.
Αλλά αυτό το χθεσινό χάλι δεν είναι πρόοδος.
Θα ακούσουμε πάλι ότι θα δουλέψουμε στην διακοπή για να ολοκληρώσουμε μια προετοιμασία
4 μηνών, μόνο στον ΠΑΟΚ αυτά.
Και μόνο στον ΠΑΟΚ υπάρχουν δικαιολογίες και γι αυτά.
Νομιζω μετα τη διακοπή θα τ ακούσεις χονδρά
Δεν ειναι κατάσταση αυτη
Γιατι ΦΕΝ τρεχουμε δεν ξερω
Γιατι σκοράρουμε ενα γκολ δεν κερω
Βαρέθηκα ηδη πηδάτε τη χρονια
Δεν ειναι κατάσταση αυτη
Γιατι ΦΕΝ τρεχουμε δεν ξερω
Γιατι σκοράρουμε ενα γκολ δεν κερω
Βαρέθηκα ηδη πηδάτε τη χρονια
Πέρσι η ομαδα ειχε σχεδιο αλλα ηταν κακο σχεδιο και αυτο φανηκε και στα πλέι-οφ κ ακομη νωρίτερα. Βεβαια για να μην αδικώ κ τον ιβιτς με τους μέσους που ειχε ισως να μη μπορουσε να κανει κ πολλα περισσοτερα. Φετος φαινεται να εχουμε πιο ποιοτικούς μέσους και καλυτερη λειτουργία της άμυνας ως προς την αναπτυξη παιχνιδιού αλλα ουτε σχεδιο βλεπω ουτε αυτοματισμούς ουτε φαινεται οι παικτες να βρίσκονται μεταξυ τους μετα απο ενα μηνα.
Βρε χτες η εντεκαδα μας πρεπει να ειχε εναν μεσο ορο αμοιβων περι τα 700.000 και συζηταμε ακομα για προπονητες επιπεδου Ιβιτς και Λουτσεσκου...
- john4serres
Παντως και μονο πως στην προσπαθεια να δικαιολογησουμε πραγματα, τοσο εμεις οσο και ο προπονητης ,μιλαμε λες και ανεβηκαμε κατηγορια και παιζουμε πρωτη φορα στην λαλιγκα η την πρεμιερλιγκ και χρειαζομαστε κανα 6μηνο για να γινουμε ομαδα, να ενσωματωσουμε τους νεους παικτες και να αποκτησουμε φυσικη κατασταση, για να αντιμετωπισουμε την Μπαρτσελονα και την Ρεαλ,ε συγνωμη λαθος τον Απολλων Σμυρνης,τον Λεβαδειακο και την Λαρισα ειναι ενδεικτικο της απελπισιας μας,οχι της λογικης.
- sourmenetes
- Moderator
Ειχα πει οτι μετα τον απολλωνα θα τον εδιωχνα.αργησαμε κυριοι.
Χασαμε κι αλλους βαθμους.
Καναμε δυο στοιχειωδη ματς και ηρθε το τυρι και πηρε αποτελεσμα.
Δεν ξερω τι κανει,τι τους λεει αλλα ξερω οτι εχεις ροστερ που ουτε στο ονειρο μας δεν το φανταζομασταν κι αυτος δεν ξερει που παταει και που βρισκεται.
Κανενα πρωταθλημα δε χαθηκε αλλα κρατωντας κι αλλο το ρουμανο θα χαθει.
Ειναι κοντα δυο μηνες στην ομαδα και τι βλεπουμε;;;
Ειναι δυνατον να μην παιζει ο μπισεσβαρ τρια τελευταια ματς την ωρα που δεν εχει κριθει το ματς και θες γκολ;;;
Ποσες φορες θα κρατησεις το 0;;;
Ριξε τρια γκολ και γυρνα τους ολους πισω.
Αντε γιατι κοντευει να μας βγαλει κι απο το σωμα μας γιατι απο τα ρουχα μας,μας εχει βγαλει εδω και καιρο.
Χασαμε κι αλλους βαθμους.
Καναμε δυο στοιχειωδη ματς και ηρθε το τυρι και πηρε αποτελεσμα.
Δεν ξερω τι κανει,τι τους λεει αλλα ξερω οτι εχεις ροστερ που ουτε στο ονειρο μας δεν το φανταζομασταν κι αυτος δεν ξερει που παταει και που βρισκεται.
Κανενα πρωταθλημα δε χαθηκε αλλα κρατωντας κι αλλο το ρουμανο θα χαθει.
Ειναι κοντα δυο μηνες στην ομαδα και τι βλεπουμε;;;
Ειναι δυνατον να μην παιζει ο μπισεσβαρ τρια τελευταια ματς την ωρα που δεν εχει κριθει το ματς και θες γκολ;;;
Ποσες φορες θα κρατησεις το 0;;;
Ριξε τρια γκολ και γυρνα τους ολους πισω.
Αντε γιατι κοντευει να μας βγαλει κι απο το σωμα μας γιατι απο τα ρουχα μας,μας εχει βγαλει εδω και καιρο.
- Dinos_Liverpool
Πάντως, εκτός από ανίκανος να διαχειριστεί ένα τέτοιο ρόστερ, είναι και άτυχος. Τέτοιο γκολ με τη βοήθεια μιας τρύπας του γηπέδου μόνο εμείς τρώμε και η Λίβερπουλ με κάτι μπαλόνια!
Τι να πω, ρε γμτ; Κάποια κατάρα μας κυνηγάει!
- Sick Bastard
Σήμερα που ξημέρωσε η μέρα του Θεού είμαι πιο σίγουρος πως δεν θα κάνεις το τσαφ στην καριέρα σου και θα παραμείνεις ένας τίμιος εργάτης σαν τον μεγάλο δάσκαλο Παράσχο.
Πλην της Σουηδικής που σου κάνανε ανατροπή οι παίχτες σου επειδή την ψιλιάστηκαν τη γκέλα από κει και πέρα το χάος. ΧΑΟΣ.
Αν δεν ξέρεις εσύ πως πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ, άστο, ας το γυρίσουμε σε μπιρίμπα. Τρία δείγματα γραφής είναι αρκετά εκτός αν ο Σαμπράνο, ο Πρίγιοβιτς και ο Καντούρι κάνανε κακά τους μετά τα Μάλγαρα και πέρυσι από εκεί που ήταν.
Σε συνέχεια του κορακιού βοήθησες ταμάλα για το Χ και έπαιξες με τη φωτιά όσο δεν πάει μέχρι που κάηκες.
Αυτά και ελπίζω σε σύντομη αποπομπή σου.
Πλην της Σουηδικής που σου κάνανε ανατροπή οι παίχτες σου επειδή την ψιλιάστηκαν τη γκέλα από κει και πέρα το χάος. ΧΑΟΣ.
Αν δεν ξέρεις εσύ πως πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ, άστο, ας το γυρίσουμε σε μπιρίμπα. Τρία δείγματα γραφής είναι αρκετά εκτός αν ο Σαμπράνο, ο Πρίγιοβιτς και ο Καντούρι κάνανε κακά τους μετά τα Μάλγαρα και πέρυσι από εκεί που ήταν.
Σε συνέχεια του κορακιού βοήθησες ταμάλα για το Χ και έπαιξες με τη φωτιά όσο δεν πάει μέχρι που κάηκες.
Αυτά και ελπίζω σε σύντομη αποπομπή σου.
βλεπω την προηγουμενη εβδομαδα το ματς της κουλας με τον γαυρο παρεα με ενα φιλο χανουμι.
μου λεει οτι η αεκ ειναι καλη και οτι θα παρει το πρωταθλημα.
του λεω εαν η αεκ ειναι καλη ο ΠΑΟΚ τι ειναι? εκει που εχεις βασικο τον μανταλο εχω αλλαγη τον μπισεζβαρ του λεω.
μην με πληγωνεις μου λεει, ξερεις οτι τον γουσταρω τρελα τον μπισεζβαρ. ξερει ενα τονο μπαλα....
χθες βλεπαμε το ματς μαζι και μου λεει "για αυτο θα παρει η αεκ το πρωταθλημα. γιατι εχεις τον μπισεζβαρ στον παγκο." δεν απαντησα.
ο σημερινος ΠΑΟΚ με την μεσοεπιθετικη γραμμη που διαθετει ειναι απαραδεκτο να μην μπορει να βγαζει φασεις με τον πριγιο. και οχι αυτην την χαζομαρα σεντρα κεφαλια γκολ αλλα οργανωμενο ποδοσφαιρο. φαση να σκοραρει ο φορ σου με το ποδι. ειναι αδουλευτη η ομαδα. ο ρουμανος περιμενει να ερθουν οι παικτες σε φουλ φυσικη κατασταση και να αρχισουν να παιρνουν τα ματς μονοι τους, με την διαφορα ποιοτητας που εχουν απο τον ανταγωνισμο. ετσι παω και εγω προπονητης. μεχρι στιγμης παντως με το κοουτσαρισα του δεν εχει κερδισει ματς. αντιθετα εχει χασει μια θεση στους ομιλους και 4 βαθμους στο πρωταθλημα.
πιστευω οτι θα τον φαμε στην μαπα μεχρι να κριθει εντελως ο τιτλος. σοβαρο προπονητη δεν βρισκεις ευκολα αυτη την εποχη, γιατι να διωξεις εναν μετριο για εναν επισης μετριο κτλ κτλ. το καλοκαιρι ελπιζω να διατηρηθει το ροστερ και το μπατζετ σε αυτο το επιπεδο και να ερθει ενας δασκαλος να παρει την ομαδα απο το χερι γιατι δεν υπαρχει αλλη λυση.
μου λεει οτι η αεκ ειναι καλη και οτι θα παρει το πρωταθλημα.
του λεω εαν η αεκ ειναι καλη ο ΠΑΟΚ τι ειναι? εκει που εχεις βασικο τον μανταλο εχω αλλαγη τον μπισεζβαρ του λεω.
μην με πληγωνεις μου λεει, ξερεις οτι τον γουσταρω τρελα τον μπισεζβαρ. ξερει ενα τονο μπαλα....
χθες βλεπαμε το ματς μαζι και μου λεει "για αυτο θα παρει η αεκ το πρωταθλημα. γιατι εχεις τον μπισεζβαρ στον παγκο." δεν απαντησα.
ο σημερινος ΠΑΟΚ με την μεσοεπιθετικη γραμμη που διαθετει ειναι απαραδεκτο να μην μπορει να βγαζει φασεις με τον πριγιο. και οχι αυτην την χαζομαρα σεντρα κεφαλια γκολ αλλα οργανωμενο ποδοσφαιρο. φαση να σκοραρει ο φορ σου με το ποδι. ειναι αδουλευτη η ομαδα. ο ρουμανος περιμενει να ερθουν οι παικτες σε φουλ φυσικη κατασταση και να αρχισουν να παιρνουν τα ματς μονοι τους, με την διαφορα ποιοτητας που εχουν απο τον ανταγωνισμο. ετσι παω και εγω προπονητης. μεχρι στιγμης παντως με το κοουτσαρισα του δεν εχει κερδισει ματς. αντιθετα εχει χασει μια θεση στους ομιλους και 4 βαθμους στο πρωταθλημα.
πιστευω οτι θα τον φαμε στην μαπα μεχρι να κριθει εντελως ο τιτλος. σοβαρο προπονητη δεν βρισκεις ευκολα αυτη την εποχη, γιατι να διωξεις εναν μετριο για εναν επισης μετριο κτλ κτλ. το καλοκαιρι ελπιζω να διατηρηθει το ροστερ και το μπατζετ σε αυτο το επιπεδο και να ερθει ενας δασκαλος να παρει την ομαδα απο το χερι γιατι δεν υπαρχει αλλη λυση.
Τις αλλαγες του να σκεφτει καποιος αρκει.Στην αρχη ειχε φαει κολημα με τον Κατσε,τωρα εχει φαει με τον Σαχοφ και τον Κουλουρη και εχει εκτος ομαδας τον Μπισεσβαρ 3 παιχνδια.
Το πρόβλημα δεν είναι τα πρόσωπα. Τη χθεσινή Λάρισα και με 0-1 υπέρ σου, αν κάνεις τα στοιχειώδη τακτικά και δεν είσαι τέτοια κότα σαν κι αυτόν, την παίρνεις χαλαρά. Αλλά δεν ξέρει να κάνει τα στοιχειώδη. Αυτό είναι το πρόβλημα.
Dinos_Liverpool έγραψε:Πάντως, εκτός από ανίκανος να διαχειριστεί ένα τέτοιο ρόστερ, είναι και άτυχος. Τέτοιο γκολ με τη βοήθεια μιας τρύπας του γηπέδου μόνο εμείς τρώμε και η Λίβερπουλ με κάτι μπαλόνια!

Μιας και το ανέφερες σερ Ντίνο μου απ το Λίβερπουλ, τείνω να συμφωνήσω, θυμούμενος τον kataramenos5...

Τελικά αυτός παίζει ως 99,99% να φταίει για όλα μας τα μαυρόασπρα δεινά, "γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε"?

Λέω λοιπόν να σπεύσω να τον ετοιμάσω ένα μπουγιούμ, να το πάρει παραμάσχαλα & Α Π Ε Λ Α Σ Η εδώ & τώρα...