Το οτι με.εχεις βαλει σε στοχο το απεδειξες και.παλι. Υφος γιατι να αλλαξω δεν.καταλαβα??Μου υποδεικνυεις τι αποψη θα εκφρασω? Γραφω οτι εχει τσιρκο στο μυαλο του, μπες στο τοπικ του και διαβασε τι γραφουν τα υπολοιπα μεληπριν τρεξεις να μου κανεις υποδειξεις ενω δεν παραβιασα καποιπ κανονα. Ο λουτσεσκος ειναι ο λουτσεσκου, οπως γραφουμε τζαλματος, τρελος, πριλοβατς κλπ κλπ... Ελα ρε.ντινο...Dinos_Liverpool έγραψε:Ποιος είναι ο Λουτσέσκος;Dimg4 έγραψε:Παντως η αληθεια ειναι πως δε γινεται να αποδοσει ουτε ο Βιερινια αυτα που μπορει εαν η ομαδα ειναι μπαχαλο και ανοργανωτη. Πολυ φοβαμαι πως θα αποκαθηλωθει κι αυτος στο τσιρκο που εχει στο μυαλο του ο λουτσεσκος.
Και πώς ξέρεις ότι στο μυαλό του έχει να κάνει τον ΠΑΟΚ τσίρκο;
Μπορείς να αλλάξεις, σε παρακαλώ πολύ, τρόπο και ύφος όταν μιλάς για τον προπονητή μας;
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
Dimg4
Re: 88. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- buffalobill4
μεγαλη στιγμη η επιστροφη σου αντελινο στην τουμπα. πολυ κριμα που ειμαστε κεκλεισμενων ωστε να παρεις και εσυ την αποθεωση που σου αξιζει ρε ΠΑΟΚτσακι
- Dinos_Liverpool
Α, ρε Ντιμ, εγώ σε έβαλα στόχο, ρε συ; Σε εσένα έγινε αναφορά και το ποστ σου είχε λόγο που έγινε αναφορά, όπως είδα. Ούτε λιγοτσέσκου έχω δει, ούτε τίποτα. Τα σημερινά διάβασα μόνο.
Επαναλαμβάνω προς όλους ότι για τον προπονητή της ομάδας θα γράφετε κόσμια. Κάντε κριτική και κυριολεκτικά να του τα ψάλλετε! 1, 5 μήνα τώρα δεν έχει βρει λύσεις και η ομάδα δείχνει κλαταρισμένη. Όχι όμως χαρακτηρισμούς.
Όποιον ξαναδώ να μη σέβεται, λυπάμαι πολύ, αλλά το μπαν δεν θα το γλιτώσει.
Επαναλαμβάνω προς όλους ότι για τον προπονητή της ομάδας θα γράφετε κόσμια. Κάντε κριτική και κυριολεκτικά να του τα ψάλλετε! 1, 5 μήνα τώρα δεν έχει βρει λύσεις και η ομάδα δείχνει κλαταρισμένη. Όχι όμως χαρακτηρισμούς.
Όποιον ξαναδώ να μη σέβεται, λυπάμαι πολύ, αλλά το μπαν δεν θα το γλιτώσει.
-
Dimg4
- James Moriarty
Ανετοιμος, αλλά έδωσε καλά κράτηματα μπάλας και έκανε τον Παναιτωλικό να πάει πιο πίσω δίνοντας μας χώρο. Θα δώσει πολλά. Επίσης ηγέτης δεν είναι αλλά είναι προπονητής μέσα στο ματς γιατί τακτικά είναι εκπληκτικός και πολύ έμπειρος λόγω Μπουντεζλιγκας και Εθνική Πορτογαλίας. Θα βοηθήσει και πάρα πολύ αμυντικά!
- sourmenetes
- Moderator
Και απο τις δηλωσεις του κι απο τη συμπεριφορα του και οσο επαιξε και οσο ηταν στον παγκο αυτο φανηκε.Sick Bastard έγραψε:Φαίνεται να έχει συναίσθηση του ρόλου που ανέλαβε
και τα κότσια να τον κουβαλήσει.
Κοικιτσα είδα
Κ λιγο δεν πηγε σε ατομικές ενέργειες
Αντε να ετοιμαστείς
Κ λιγο δεν πηγε σε ατομικές ενέργειες
Αντε να ετοιμαστείς
- Dinos_Liverpool
Πάντως και μόνο ο τρόπος που απλώς ακουμπάει την μπάλα, δείχνει την τεράστια ποδοσφαιρική του πάστα...
Εγώ επιμένω πως είναι ό,τι πιο ποιοτικό έχω δει στην Τούμπα με τη φανέλα μας ever.
Ταχύτητα, τεχνική, σουτ, ομαδικότητα, ατομική ενέργεια, επιθετική ενέργεια, αμυντική... όλα!
Δηλαδή... τρέλα είναι!
Εύχομαι να παίξει αρκετά χρόνια ακόμα σε αυτό το επίπεδο.
Εγώ επιμένω πως είναι ό,τι πιο ποιοτικό έχω δει στην Τούμπα με τη φανέλα μας ever.
Ταχύτητα, τεχνική, σουτ, ομαδικότητα, ατομική ενέργεια, επιθετική ενέργεια, αμυντική... όλα!
Δηλαδή... τρέλα είναι!
Εύχομαι να παίξει αρκετά χρόνια ακόμα σε αυτό το επίπεδο.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιοτικα ο αντελινο ειναι πιο πανω απ οτι εφυγε...
Και πολυ πιο ωριμος.
Στο χθεσινο ματς ο αντελινο πριν 5 χρονια θα ειχε 4-5 σουτ.χθες δεν εκανε ουτε ενα.δεν ειναι ακομα ετοιμος και το κουλαντριζει.
Και πολυ πιο ωριμος.
Στο χθεσινο ματς ο αντελινο πριν 5 χρονια θα ειχε 4-5 σουτ.χθες δεν εκανε ουτε ενα.δεν ειναι ακομα ετοιμος και το κουλαντριζει.
Ανέτοιμος μάλλον δεν έπρεπε να μπεις βασικός
Στατικός χωρίς μπούκες κ σέντρες συνέχεια
Στατικός χωρίς μπούκες κ σέντρες συνέχεια
-
crazy nagbe4
Ανέτοιμος ακόμη αλλά σιγά σιγά πρέπει να περνει χρόνο για να απολαύσουμε τις αρετες του.
Η εμπειρια του στην Γερμανια τον εκανε ολοκληρωμενο παικτη τακτικα,προσθεσε πολλα στοιχεια στο παιχνιδι του ,αλλα φοβαμαι πως τον ευνουχισε λιγο επιθετικα και θα χρειαστει λιγος χρονος να καταλαβει ποση διαφορα μπορει να κανει εδω.
Συμφωνώ...Φαίνεται καθαρά ότι μόνο για ένα ημίχρονο μπορεί σε ψηλούς ρυθμούς...ακόμα...crazy nagbe4 έγραψε:Ανέτοιμος ακόμη αλλά σιγά σιγά πρέπει να παιρνει χρόνο για να απολαύσουμε τις αρετες του.
Κατά τον Νοέμβριο πιστεύω θα δούμε έναν διαφορετικό Βιέρι, ακόμα πιο ολοκληρωμένο απ αυτό που θυμόμαστε!!!!
δεν χρειαζεται να μιλαμε για την ποιοτητα του φαινεται απο τον τροπο που πασαρει και με τα δυο ποδια, τις αλλαγες παιχνιδιου, το πως κινειται και γενικα ολη την ανεση που βγαζει...
θα φορμαριστει τελευταιος απο ολους κατα πως φαινεται, αλλα δεν με πειραζει γιατι οταν θα φτασει στο 100% δε θα σταματιεται...
θα φορμαριστει τελευταιος απο ολους κατα πως φαινεται, αλλα δεν με πειραζει γιατι οταν θα φτασει στο 100% δε θα σταματιεται...
- pisakaipoupoula
ακόμα και στο 40% ετοιμότητας που βρίσκεται, είναι ο καλύτερος μας πάικτης