Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Μνημείο και αυτό όπως του π@πουτσελη! Το β@τσειο
Χθες στο 0-0 γίνεται οριακά έξω από την περιοχή φάουλ στον Τσίμιροτ και δίνεται σωστά φάουλ και όχι πέναλτι.
Σήμερα ούτε καν οριακά έξω δεν ήταν και έδωσε πέναλτι.
Έστειλε τεράστιο μήνυμα σήμερα ο Μελισσανίδης. Περιμένω να δω τι θα γράψει ο παρατηρητής.
Υ.Γ. Η ΑΕΚ ήταν καλή, δεν ξέρω αν θα διαρκέσει αλλά είναι ομάδα. Αν συγκρίνω το ρόστερ τους με το δικό μας, είναι η μέρα με την νύχτα, αλλά έχει προπονητή, που είναι σχετικά μέτριος αλλά είναι κανονικός. Και πέρσι ανέλαβε μια ΑΕΚ που δεν βλεπόταν από Κετσπάγια και Μοράις και τη μεταμόρφωσε με το καλημέρα.
Σήμερα ούτε καν οριακά έξω δεν ήταν και έδωσε πέναλτι.
Έστειλε τεράστιο μήνυμα σήμερα ο Μελισσανίδης. Περιμένω να δω τι θα γράψει ο παρατηρητής.
Υ.Γ. Η ΑΕΚ ήταν καλή, δεν ξέρω αν θα διαρκέσει αλλά είναι ομάδα. Αν συγκρίνω το ρόστερ τους με το δικό μας, είναι η μέρα με την νύχτα, αλλά έχει προπονητή, που είναι σχετικά μέτριος αλλά είναι κανονικός. Και πέρσι ανέλαβε μια ΑΕΚ που δεν βλεπόταν από Κετσπάγια και Μοράις και τη μεταμόρφωσε με το καλημέρα.
Eν τω μεταξυ ουτε φαουλ ειναι........
[dailymotion]x612nt7[/dailymotion]
[dailymotion]x612nt7[/dailymotion]
ποιος να βγαλει ανακοινωση ο mr aekvoice αρωνιαδης η ο ραψωδος κυρκυρ
βεβαια μπορουμε πανοτε να ξαναφερουμε τον παναγιωτά
βεβαια μπορουμε πανοτε να ξαναφερουμε τον παναγιωτά
βλεπετε στο πισω ποδι..........βλεπουμε βλεπουμε
Αυτα για οσους κλαιγανε για το περσινο Κυπελλο. Ο πουθενας που "παει" για πρωταθλημα με Βατσιους και Θανους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Κυρ 17 Σεπ 2017, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Να τον ακούτε τον παλιό
να παίζετε το διπλό που σας λέει
να παίζετε το διπλό που σας λέει

- sourmenetes
- Moderator
- Sick Bastard
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετα τα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν την 4η αγωνιστική με αλλοιώσεις αποτελεσμάτων σε τρία παιχνίδια, ζήτησε να τιμωρηθούν αυστηρά όσοι υπέπεσαν σε σημαντικά λάθη.
Στον ΠΑΟΚ για τα πέναλτι που κέρδισαν Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το γκολ του Ατρομήτου που δεν μέτρησε κατά της ΑΕΛ λένε χαρακτηριστικά:
«Mε αφορμή τα σημαντικά λάθη σε τρία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και για να καταπολεμηθεί εν τη γεννέσει της οποιαδήποτε καχυποψία, ευελπιστούμε πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα απαιτήσει από την ΚΕΔ δίκαιες και αυστηρές τιμωρίες.
Επειδή τα λάθη αφορούν στην πλειοψηφία τους φάσεις μέσα στην περιοχή ίσως η λύση των επιπρόσθετων διαιτητών να είναι επιτακτική».
Στον ΠΑΟΚ για τα πέναλτι που κέρδισαν Ολυμπιακός-ΑΕΚ και το γκολ του Ατρομήτου που δεν μέτρησε κατά της ΑΕΛ λένε χαρακτηριστικά:
«Mε αφορμή τα σημαντικά λάθη σε τρία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και για να καταπολεμηθεί εν τη γεννέσει της οποιαδήποτε καχυποψία, ευελπιστούμε πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα απαιτήσει από την ΚΕΔ δίκαιες και αυστηρές τιμωρίες.
Επειδή τα λάθη αφορούν στην πλειοψηφία τους φάσεις μέσα στην περιοχή ίσως η λύση των επιπρόσθετων διαιτητών να είναι επιτακτική».
- ramolimendo

preview.ibb.co/cdMfDk/aek.png
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ramolimendo την Κυρ 17 Σεπ 2017, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
- episimos73
Ο Βάτσιος δεν είναι που μας είχε παίξει μέσα στην Καλλονή επί Άγγελου; Κι έλεγα τι μου θυμίζει;
Βλέποντας τη φάση νομίζω πάντως ότι και αυτή μπορεί να ξεγελάσει το διαιτητή. Όπως και η χθεσινή του γαύρου. Όπως και η περσινή με το οφσάιντ δτον τελικό, για να μην ξεχνιόμαστε και να μην μας περνάνε για μαλ.. κες δηλαδή.
Τον αγώνα δεν τον είδα για να έχω άποψη για τη διαιτησία γενικά.
Βλέποντας τη φάση νομίζω πάντως ότι και αυτή μπορεί να ξεγελάσει το διαιτητή. Όπως και η χθεσινή του γαύρου. Όπως και η περσινή με το οφσάιντ δτον τελικό, για να μην ξεχνιόμαστε και να μην μας περνάνε για μαλ.. κες δηλαδή.
Τον αγώνα δεν τον είδα για να έχω άποψη για τη διαιτησία γενικά.
- aspromaura ioannina
οτι τι ;ramolimendo έγραψε:
preview.ibb.co/cdMfDk/aek.png
- sourmenetes
- Moderator
Και γω με το 1χ διπλη ευκαιρια της λαμιαSick Bastard έγραψε:έκλεινα δελτίο φίλος