+υπογράφω!Aye4 έγραψε:Επειδή ανήκω στην κατηγορία που αναφέρεις, νομίζω ότι αντί για... "θεοποιήσει", πιο αντικειμνεικό είναι το έχουν "εκτιμήσει πολύ περισσότερο". Αποδίδει περισσότερο τη στάση ημών, γαι τον Μίχελ.The_Stalker έγραψε: Αυτό που έχω δει είναι ότι πολλοί από εμάς έχουν θεοποιήσει τον Μιχελ, όχι λόγω της γενικότερης παρουσίας του ή έστω όχι λόγω αυτού μόνο, αλλά λόγω του πολέμου που έχουν ανοίξει εναντίον του πολλοί αρδ.
Lubos Michel
Re: Lubos Michel
- The_Stalker
Aye4,
δεν νομίζω ότι ανήκεις στην κατηγορία που αναφέρω. Νομίζω ότι είσαι από αυτούς που τον έχουν εκτιμήσει όπως λες, όμως υπάρχει και το "έχουν θεοποιήσει" που αναφέρω εγώ.
δεν νομίζω ότι ανήκεις στην κατηγορία που αναφέρω. Νομίζω ότι είσαι από αυτούς που τον έχουν εκτιμήσει όπως λες, όμως υπάρχει και το "έχουν θεοποιήσει" που αναφέρω εγώ.
- aspromaura ioannina
Kostas_Peraia4 έγραψε:Επειδή αποφασίσαμε από δω και πέρα να είμαστε πιο αυστηροί σαν mod team, oποίος ξαναειρωνευτεί έχει φύγει χωρίς πολλά πολλά.
Χωρις μομφες και χωρις υπονοουμενα.
Αν η αποφαση αυτη ισχυσει ανευ διακρισεων, τύπου: απλη παρατηρηση στους παλιους, ban στους νεοπες κλπ, τοτε:
ΠΡΩΤΟΝ Θα ειστε πολυ ωραιοι και σωστοι μαγκες
ΔΕΥΤΕΡΟΝ θα καταφερετε να βαλετε σε πραγματικη ταξη το forum
ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ Θα συνδραμετε αποφασιστικα ωστε να γινει το forum αυτο που δηλωνει η ιδια η λεξη: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ μεταξυ των μελων.
Φτανει! το εχουμε κανει μπουρδελο εδω μεσα, λιγο πολυ ολοι μας!
-
Ο Μίχελ είναι ικανότατο στέλεχος και κάθε μυθοποίηση μόνο κακό κάνει.
Εξ άλλου " ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα".
Εξ άλλου " ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα".
kataramenos5 έγραψε:![]()
![]()
εκτιθεσαι .δε μιλας σε 5χρονα
MANIAKOS έγραψε:Σε 30098 ποστ δε βρήκες τπτ κατ ;
Σε επηρεάζουν οι φιλίες σου
Δεν ξέρω τι και πως, αλλά μου γύρισε το μυαλό που διάβασα μερικά από τα άτομα που εκτιμώ πολύ εδώ μέσα και που είναι από τις πλέον ψύχραιμες "φωνές" να μαλώνουν για ψύλλου πήδημα...χαλαρά ρε παιδιά... κρατήστε δυνάμεις για την αλλαγή προπονητή το Μάρτηeorptol1 έγραψε:Αν συμφωνούσες Κώστα θα ήταν όλα καλά

-
τελικα η αδεια που εδωσε η ΠΑΕ στον μιχελ και το εκανε και πρωτοσελιδο η νεα φυλλαδα της θεσσαλονικης ηταν επειδη εγινε παππους...ειμαι πολυ περιεργος εαν αυτη η μικρη λεπτομερεια διεφυγε απο τους κατοχους πουλιτζερ που γραφουν εκει...
Το είχε πει, "έγινα παπούς αλλά δε μπορώ να πάω γιατί τρέχουν οι υποχρεώσεις.
Ευτυχώς έχω την κόρη μου στην Ελλάδα και μόνο την οικογένεια του γιου μου δε μπορώ να βλέπω."
Ευτυχώς έχω την κόρη μου στην Ελλάδα και μόνο την οικογένεια του γιου μου δε μπορώ να βλέπω."
Το καλοκαίρι, εκ μέρους του ΠΑΟΚ ο Μίχελ ήρθε ξανά σε επαφή και μου είπε ότι έμαθε πως ο Μαντσίνι θα κάνει πολλές αλλαγές στην Ζενίτ. Από εκείνη την μέρα αρχίσαμε τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, όπως και με είκοσι ακόμη ομάδες, γιατί ο Μαουρίτσιο ήταν παίκτης ενός μεγάλου συλλόγου, της Ζενίτ.
Manager Μαουριτσιο, για τον πουστη.
Manager Μαουριτσιο, για τον πουστη.
H συνέντευξη βγάζει ΠΟΛΥ κολακευτικά συμπεράσματα για σένα.
Σε αντίθεση με την ενημέρωση που υπάρχει, από πουθενά δε προκύπτει ότι ΔΕΝ έτρεξες εσύ τη περίπτωση. Φαίνεται ότι είχε γίνει μεγάλη προεργασία και παντού το όνομά σου αναφέρεται κι όχι του Γιώργη ή άλλου διοικητικού της ομάδας.
Μπράβο.
Σε αντίθεση με την ενημέρωση που υπάρχει, από πουθενά δε προκύπτει ότι ΔΕΝ έτρεξες εσύ τη περίπτωση. Φαίνεται ότι είχε γίνει μεγάλη προεργασία και παντού το όνομά σου αναφέρεται κι όχι του Γιώργη ή άλλου διοικητικού της ομάδας.
Μπράβο.
Στην προεργασία ο Μιχελ στις τελικές διαπραγμάτευσεις που αφορούν το οικονομικό σκέλος, είναι απόλυτα φυσιολογικό να εμπλακούν Ιβάν Γιώργος....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι να ξεκwλιάζετε τους ΑΡΔ, ΕΤΣΙΙΙΙ... Ψιτ, Χοντρέ24... ; "Ο ΠΑΟΚ αλλάζει και τρομάζει" εσάς πιο πολύ, ε...; 

giapas έγραψε:H συνέντευξη βγάζει ΠΟΛΥ κολακευτικά συμπεράσματα για σένα.
Μπράβο.
Καμια τετοια ενημερωση δεν υπηρχε. Μονο ΦΗΜΕΣ. Ενημερωση ειναι αυτο που κανει ο Κωστας: "Μιλησα με τον ΤΑΔΕ και μου ειπε ΑΥΤΑ". Συγκεκριμενα πραγματα, συγκεκριμενα ονοματα, συγκεκριμενα λογια. Αυτο ειναι ενημερωση.
Τα "ακουσα" και "πηρε τ αυτι μου" και "ειναι γνωστο οτι.." και "ετσι ειναι επειδη ετσι ειπα" δεν ειναι ενημερωση. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν βγηκε να πει: "Μιλησα με τον Ιβαν ή το Γιωργη ή την Γκοντσαρεβα και μου ειπαν οτι ο Μιχελ δεν ετρεξε την περιπτωση Μαουριτσιο". ΚΑΝΕΝΑΣ. Οποτε για ποια ενημερωση μιλαμε; Τις ..διαρροιες του καθε πολκα;