Kostas_Peraia4 έγραψε:Τικ τακ τικ τακ
Επέστρεψε το παιδί μας;

....Kostas_Peraia4 έγραψε:Τικ τακ τικ τακ
Αρα επιβεβαιωση των ρεπορταζ...βεβαια τι εννοεις να επικρατησει η λογικη..??μεσα στην παε?Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν θα πω τιποτα γιατι δεν εχω την καταλληλη πληροφορηση.
Θα πω μονο πως ειμαστε παρα πολυ κοντα στον χοντροκωλη και εκτιμω πως υπαρχει περιπτωση να μεινει ελευθερος ο Ζαμπρανο ή έστω να ερθει δανεικος.
Αρκει να επικρατησει η λογικη εστω και την τελευταια στιγμη...
Κώστα μόνο ένα πράγμα πές μου ΜΙΑ ΔΥΟ Η ΤΡΕΙΣ ανακοινώσεις θα έχουμε σήμερα????Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν θα πω τιποτα γιατι δεν εχω την καταλληλη πληροφορηση.
Θα πω μονο πως ειμαστε παρα πολυ κοντα στον χοντροκωλη και εκτιμω πως υπαρχει περιπτωση να μεινει ελευθερος ο Ζαμπρανο ή έστω να ερθει δανεικος.
Αρκει να επικρατησει η λογικη εστω και την τελευταια στιγμη...
Σικ, εννοειται ρε μαν πως ειναι λειτουργικο (το εχουμε αναλυσει με καθε πιθανο τροπο) και τα αποτελεσματα αυτου φανηκαν στους προπονητες (με αμεσο αντικτυπο στο αγωνιστικο).Το θέμα είναι πως ο σύλλογος δε δουλεύει σωστά.
Όχι, δε δουλεύει σωστά για το πρωτάθλημα, δε δουλεύει σωστά, τελεία.
Δεν καθορίζει αυτός που θέλει να κινηθεί, τρέχει ασθαίμοντας κι αργόντας χαρακτηριστικά,
να διορθώσει τα λάθη που κάνει, λάθη που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αποφύγει
αν έκανε βασικά πράγματα. Το ζήτημα είναι καθαρά λειτουργικό κι όχι προπονητή ή παιχτών ή τον κακό μας τον γλάρο.