PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
23
43%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
24
45%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
6
11%
 
Σύνολο ψήφων : 53

PAOK TV & PAOK New Media

Δημοσίευσηαπό pgetsos » Δευτ 25 Ιούλ 2016, 20:58

Οδηγίες για προβολή αγώνα στο PAOK TV!

Ποιοι τρόποι πληρωμής υποστηρίζονται;

-Προς το παρόν μπορείτε να αγοράσετε τον αγώνα μέσω Paypal ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Πώς ακριβώς μπορώ να δω τον αγώνα;

-Μπαίνετε στο tv.paokfc.gr. Πατάτε το κουμπί «WATCH NOW». Στην επόμενη οθόνη πατάτε την επιλογή “PAY PER VIEW”. Στην επόμενη οθόνη βάζετε τα στοιχεία σας και πατάτε «GO TO PAYMENT». Σε λίγο θα μεταφερθείτε στη σελίδα της Paypal για να γίνει η πληρωμή (παίρνει λίγο χρόνο). Αν έχετε Paypal Account κάνετε απλά Login για να πληρώσετε. Αν δεν έχετε, επιλέγετε το γκρι κουμπί που λέει pay with credit card or bank transfer και ολοκληρώνετε την αγορά συμπληρώνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

----------------------------------------------------------------------------------

Τα παρακατω ισχυαν με το παλιο συστημα προβολης μονο στο εξωτερικο. Πλεον η διαδικασια ειναι πολυ πιο απλη και θα ισχυουν τα απο πανω (οταν αυτα μπουν :mrgreen: )

1. Αν τον αγώνα θέλετε να τον δείτε από το εξωτερικό (πέρα από την χώρα από την οποία είναι η ομάδα που παίζουμε, αν είναι Ευρωπαϊκό), προχωρήστε στο βήμα 3. Αν είστε από Ελλάδα είστε παράνομοι αλλά ας είναι :mrgreen:

Θα χρειαστείτε κάποιο VPN. VPN είναι ένα πρόγραμμα το οποίο προωθεί την κίνηση του δικτύου από εσάς στην ιστοσελίδα που θέλετε να δείτε μέσω ενός τρίτου σημείου, οπότε η ιστοσελίδα βλέπει αυτό το 3ο σημείο ως προέλευση και όχι εσάς από την Ελλάδα,

2. Προτεινόμενα VPN

  • Αν μιλάμε για δωρεάν, CyberGhost Free. Έχει κάποιους περιορισμούς (όπως αναμονή αν υπάρχουν πολλοί συνδεδεμένοι χρήστες, περιορισμένη ταχύτητα κτλ) αλλά είναι απολύτως ασφαλές, δεν κρατάει logs, δεν χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σας ως entry point για άλλους χρήστες (όπως πρέπει δηλαδή να κάνει ένα σωστό VPN)
    Σε επί πληρωμή έχουμε (τιμές ανά μήνα για πακέτο ενός χρόνου, σε δολάρια):
    NordVPN, το κορυφαιο στον κοσμο αλλα λιγο πιο ακριβο. Μπορειτε να μοιραζεστε την συνδρομη με αρκετους ακομα ομως και να σας βγαινει εξαιρετικα οικονομικα
  • PrivateInternetAccess. Το πιο οικονομικό (3.33$), πολύ καλό σαν σύνολο απο όσο διαβάζω, δεν έχει free για δοκιμή, δεν έχω προσωπική άποψη. Προτείνεται
  • CyberGhost 5$ και έξτρα προσφορά εδώ με 2.90$ για 2 χρόνια πακέτο (10 δολάρια πάνω από αυτό για 1 χρόνο), καλό και έχει free να δοκιμάσεις περιβάλλον κτλ

3. Διαδικασία

  • Μπαίνουμε στο PAOK TV
  • Πατάμε Watch Now πάνω αριστερά (Εάν είναι δωρεάν αγώνας, όπως τα φιλικά) ή Pay Per View
  • Εάν θέλει πληρωμή, συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας την 1η φορά, οδηγούμαστε στο PayPal και πληρώνουμε
  • Απολαμβάνουμε την ΠΑΟΚάρα :opaokara:

4. FAQ

  • Αξίζει να αγοράσω συνδρομή;
    Κατ'εμέ, ναι. Όχι μόνο για το PAOK TV αλλά και για άλλους λόγους και ειδικά αν περάσουν και από εδω πλευρά του Ατλαντικού μερικοί ακόμα περίεργοι νόμοι γύρω από το ίντερνετ... Η αν κατεβάζετε πολλά torrent επίσης (εδώ ειδικά προτείνετε το 1ο VPN!) για καλό και για κακό...
  • Έχω ακούσει για αυτό το γαμάτο VPN που είναι δωρεάν!
    ΔΕΝ ειναι. Το Bandwidth κοστίζει, και κοστίζει ΠΟΛΥ. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ δωρεάν VPN χωρίς περιορισμούς (όπως το CyberGhost Free από πάνω) Η χωρίς να πουλάει την σύνδεσή σας, τα στοιχεία σας, τις σελίδες που επισκέπτεστε
  • Οκ, αλλα το Hola-
    ΣΚΑΣΜΟΣ. Αν σε δω να προτείνεις το Hola, θα το μετανιώσεις! Μερικοί λόγοι, εδω: Adios, Hola!. Με λίγα λόγια, οι επί πληρωμή χρήστες Hola χρησιμοποιούν τους υπολογιστές των Free χρηστών ως το 3ο σημείο που λέγαμε από πάνω! Οπότε ότι παράνομες πράξεις κάνουν αυτοί, φαίνεται πως τις κάνατε ΕΣΕΙΣ.
  • Το CyberGhost Free είναι πολύ αργό
    Αν μόλις συνδεθήκατε, δώστε του λίγο χρόνο! Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή σέρνεται, 2-3 λεπτά μετα συνήθως φτιάχνει
  • Έχω άλλη ερώτηση
    Ελεύθερα!
Όταν μια μαύρη γάτα περάσει από μπροστά σου, σημαίνει ότι το ζώο πάει κάπου.
Κανόνες λειτουργίας του φόρουμ!
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Site Admin
 
Δημοσιεύσεις: 11404
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 15:50

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 25 Ιούλ 2016, 22:45

Το Papaki δημιουργεί τα interface ιστοσελίδων; Website customiser, δεν ξέρω πώς το λένε κανονικά..

Γιατί αν ναι, τότε δεν νομίζω το paoktv να το φτιάξει άλλους εκτός από αυτούς που έφτιαξαν το site της Π.Α.Ε. και του handball... http://www.insportsmarketing.com/
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46410
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό Kostas_Peraia4 » Δευτ 25 Ιούλ 2016, 23:11

Σε ραδιοφωνικη εκπομπη που αρχιζε στις 10 ειπωθηκε πως υπαρχουν πληροφοριες απο Αθηνα μερια,οι οποιες λενε οτι ο Ιβαν θα την παρει σταντερ την τηλεοπτικη αδεια.Οποτε θα εχουμε και ενα ατυπο paoktv στα πλαισια της TV.
Ανήκω κι εγώ στο παρεάκι του chat
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
 
Δημοσιεύσεις: 4817
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:40

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό Spiros_S » Δευτ 25 Ιούλ 2016, 23:13

Έχει καταθέσει ένσταση;
Spiros_S
 
Δημοσιεύσεις: 4570
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 16:47
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό Kostas_Peraia4 » Δευτ 25 Ιούλ 2016, 23:23

Ναι βεβαια
Ανήκω κι εγώ στο παρεάκι του chat
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
 
Δημοσιεύσεις: 4817
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:40

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 25 Ιούλ 2016, 23:34

Μόλις το είδα..


https://www.facebook.com/ACPAOK.GR

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ σας καλωσορίζει στην επίσημη σελίδα του στο Facebook όπως επίσης και σας ενημερώνει για την ενσωμάτωση όλων των τμημάτων σε μία και μοναδική σελίδα.

Με την δημιουργία του νέου τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνιών καθώς και του νέου Γραφείου Τύπου, στόχος του Α.Σ ΠΑΟΚ είναι η στρατηγική ανάπτυξης, η ενδυνάμωση & η διατήρηση του ηγετικού του ρόλου σε ολα τα επίπεδα.

Η ενσωμάτωση της σελίδας του ΠΑΟΚ Handball θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου. Η νέα επίσημη κεντρική σελίδα του Α.Σ ΠΑΟΚ είναι http://acpaok.gr/


Εικόνα
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46410
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό Kostas_Peraia4 » Δευτ 25 Ιούλ 2016, 23:42

PAOKPLANET.GR

Αποκλειστικό: Κοντά στην εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA o Σαββίδης!

Σε διαπραγματεύσεις βρίσκονται τον τελευταίο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης και ο Δημήτρης Κοντομηνάς με θέμα τον Alpha. Ο Σαββίδης ενδιαφέρεται να αποκτήσει πρόσβαση στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο με πανελλαδική εμβέλεια, ενώ ο Δ. Κοντομηνάς έχει στη διάθεσή του και την αθλητική εφημερίδα, «SportDay».

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση ισχυρού, ίσως και πλειοψηφικού πακέτου, του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, δείχνει σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Μετα και το…»κόψιμο» της πρότασης του Σαββίδη χωρις να υπάρχει σοβαρός λόγος απο την επιτροπή για τις 4 πανελλαδικές άδειες που «δίνει» η κυβέρνηση. Τον ομογενή επιχειρηματία ( που δραστηριοποιείται στη Ρωσία και έχει ισχυρές επαφές στα ανώτατα κλιμάκια του Κρεμλίνου ), έχει φέρει σε επαφή με τον Δημ Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του καναλιού, πολιτικό πρόσωπο από τη Βόρεια Ελλάδα, με το οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο Έλληνας επιχειρηματίας, όταν είχε δραστηριοποιηθεί στον μεγάλο αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τον Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και σε ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας…

Οι ίδιες πληροφορίες , αναφέρουν ότι ο Δημ. Κοντομηνάς είχε συζητήσεις και με την πλευρά της Γ. Αγγελοπούλου. Η δυναμική της εισόδου πάντως του Ιβάν Σαββίδη, στο παιχνίδι, έχει εντυπωσιάσει τον ιδιοκτήτη του καναλιού, καθώς φαίνεται η πρόθεση του ομογενή από τη Ρωσία, να αποκτήσει τη μία από τις 4 άδειες πανελλαδικής εμβέλειας ενημερωτικού σταθμού, πάση θυσία και για πολιτικούς και επενδυτικούς λόγους …
Ανήκω κι εγώ στο παρεάκι του chat
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
 
Δημοσιεύσεις: 4817
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:40

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό DimitrisS » Τετ 02 Αύγ 2017, 16:03

Σε αναβάθμιση του PAOK TV, θα προχωρήσουν οι επιτελείς του Δικεφάλου, με την δημιουργία ειδικής ιστοσελίδας που θα φιλοξενεί αγώνες των «ασπρόμαυρων».

Η αρχή έγινε με την μετάδοση των φιλικών αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ωστόσο πλέον το κανάλι του Δικεφάλου, θα έχει το δικό του ξεχωριστό site, με τους φίλους των «ασπρόμαυρων», να απολαμβάνουν εκεί τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.

Το… ντεμπούτο της νέας μορφής του PAOK TV, θα γίνει στην αναμέτρηση με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, που θα μεταδοθεί ζωντανά, αλλά μόνο για τους κατοίκους εκτός Ελλάδος, λόγω των εγχώριων τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το νέο κανάλι που θα δημιουργηθεί.


Tεραστια κινηση!!!

Η λογικη λεει οτι θα μπορει μεσω των γνωστων προγραμματων που φαιτεται οτι εκπεμπεις εκτος Ελλαδας, να δουνε τους αγωνες και οσοι ειναι εντος.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS
 
Δημοσιεύσεις: 7403
Εγγραφή: Πέμ 29 Οκτ 2015, 18:42

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 02 Αύγ 2017, 16:41

Μακάρι να μεγαλώσει το κανάλι και να δείχνει όλους τους αγώνες του ΠΑΟΚ (μέσα - έξω) με δική του περιγραφή.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό hasio_john » Τετ 02 Αύγ 2017, 16:45

Μπράβο ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hasio_john
 
Δημοσιεύσεις: 9444
Εγγραφή: Σάβ 13 Δεκ 2008, 21:16
Τοποθεσία: ΧΑΝΙΑ

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό Hermann » Τετ 02 Αύγ 2017, 16:51

Με περιγραφη η χωρις θα ναι; Περυσι το λαολα χωρις δεν ηταν;
Άβαταρ μέλους
Hermann
 
Δημοσιεύσεις: 3481
Εγγραφή: Δευτ 12 Δεκ 2016, 18:58
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 02 Αύγ 2017, 16:52

Άλλο το λαολα.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89365
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Τετ 02 Αύγ 2017, 16:59

Ελπίζω να μπορούμε να βλέπουμε και σε όλες τις πλατφόρμες όχι μόνο σε πισι. Οι πιο πολλοί πλέον χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο ή το ταμπλετ που είναι πιο εύχρηστα από τους υπολογιστές
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 9879
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό ABOLEYTOI » Τετ 02 Αύγ 2017, 17:04

Γιουπιιιιι :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Από όλα τα σημεία
μου αρέσει η τελεία.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
 
Δημοσιεύσεις: 8366
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Paoktv.gr - Paoktv.com

Δημοσίευσηαπό Rizla » Τετ 02 Αύγ 2017, 17:09

Απλα γαματο αν ισχυσει.
Άβαταρ μέλους
Rizla
 
Δημοσιεύσεις: 6201
Εγγραφή: Δευτ 07 Ιούλ 2008, 18:18

Επόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες